ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ!!ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!ΑΦΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

 Ανδρέας Λασκαράτος 
 


1811-1901

Ο Λασκαράτος υπήρξε ο μεγάλος σατιρικός ποιητής, ο λογοτέχνης και ο κοινωνικός αγωνιστής της Κεφαλονιάς. Υπήρξε ένα φωτεινό πνεύμα, το οποίο πολέμησε μια διεφθαρμένη αριστοκρατική κοινωνία, αυτή της Επτανήσου το 1830-1860, η οποία τον πλήγωσε πολεμώντας την, αλλά δεν υποχώρησε ούτε νικήθηκε ποτέ.    Γεννήθηκε στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς το 1811 και η οικογένειά του ήταν αριστοκρατική, της γενιάς των Τυπάλδων.  Μεγάλωσε με δύο ιδιωτικούς δασκάλους,  Ευγένιο Διογένη και τον Σπ. Τρέκα, οι οποίοι φρόντιζαν από

πολύ νωρίς για την μόρφωσή του.Δώδεκα ετών ο Λασκαράτος πήγε να μείνει στο σπίτι του θείου του, τον κόντε Δελλαδέτσιμα, όπου και γνώρισε τον λόρδο Μπάύρον. Έπειτα θα γίνει μαθητής στην Ιόνιο Ακαδημία της Κέρκυρας με καθηγητή τον Ανδρέα Κάλβο. Στην Κέρκυρα θα συναντήσει και τον μεγάλο μας ποιητή Διονύσιο Σολωμό, από τον οποίο θα αποσπάσει σημαντικές συμβουλές. 

Σπούδασε νομικά στην Ιόνιο Ακαδημία, στο Παρίσι και στην Πίζα.    Το 1844 πεθαίνει ο πατέρας του και αναλαμβάνει την διαχείριση της περιουσίας.   Χτίζει ένα σπίτι στα Ριτσάτα της Παλλικής και προσπαθεί να κάνει σχέσεις με τους ντόπιους και να τους προτείνει νέες καλλιέργειες, όμως τον απορρίπτουν εντελώς. Μετά από αυτό επιστρέφει στο Αργοστόλι και αφοσιώνεται στο γράψιμο.    Το 1845 εκδίδει το ποιητικό του έργο με τίτλο "Το Ληξούρι εις τους 1836".    Αργότερα πηγαίνοντας στην Αθήνα, θα γνωρίσει την γυναίκα της ζωής του, την Πηνελόπη, κόρη του Δημήτρη Κοργιαλένεια, και ο δεσμός τους θα κρατήσει μια ολόκληρη ζωή.    Το 1862 εκδίδει "Οι καταδρομές μου εξαιτίας του Λύχνου" και τα "Μυστήρια της Κεφαλονιάς" με τα οποία θέλει να παρουσιαστεί ως ο κοινωνικό αγωνιστής της πατρίδας του, να καυτηριάσει αυτούς που εκπροσωπούσαν τον Κλήρο και την πολιτική και εκμεταλλευόταν την αμάθεια του λαού. Το βιβλίο αυτό ήταν η αιτία του αφορισμού του από τον επίσκοπο, ο οποίος του ζητά να απαρνηθεί τις ιδέες του, όμως ο Λασκαράτος διακινδυνεύοντας τη ζωή του δεν τα βάζει κάτω.Από τότε έχουν μείνει πολλά ανέκδοτα στη μνήμη των Κεφαλονιτών και τα οποία πιστοποιούν το πόσο έξυπνος και ετοιμόλογος ήταν. Δύο από αυτά τα ανέκδοτα είναι τα εξής:
    Στη γιορτή του, ένας γείτονάς του για να τον ειρωνευτεί του έστειλε με την υπηρέτριά του το δώρο του, ένα καλάθι γεμάτο κέρατα κριαριού και πάνω είχε μια επιγραφή "Στη γιορτή σου". Βλέποντας αυτό ο Λασκαράτος βγαίνει έξω στον κήπο του και κόβει τα ωραιότερα άνθη και τα βάζει μέσα στο ίδιο καλάθι με την επιγραφή "   Απ' ότι έχει ο καθένας δωρίζει" και τα δίνει στην υπηρέτρια και της λέει: "Δώσε αυτά κόρη μου στον κύριό σου". Οταν ο επίσκοπος τον αφόρισε, κάποιος πήγε να τον επισκεφθεί για να του το αναγγείλει και μάλιστα ειρωνικά "Τα έμαθες σιόρ-Ανδρέα, ο επίσκοπος σε αφόρισε" και τότε ο Λασκαράτος του απαντά: "Ευχαριστώ τον επίσκοπο για τον αφορισμό, αλλά θα τον παρακαλούσα πολύ να μου αφορίσει και τα παπούτσια των παιδιών μου για να μη λιώσουνε ποτέ" (πίστευε ότι όποιος αφορισθεί και πεθάνει δε θα λιώσει ποτέ).

Πηγαίνοντας στην Ζάκυνθο, όπου και τον περιμένει και άλλος αφορισμός και έτσι αυτοεξορίζεται στο Λονδίνο, όπου και γράφει την "Απόκριση στον αφορισμό" και την εκδίδει το 1868.    Επιστρέφει στην Ζάκυνθο και εκδίδει την εφημερίδα "Λύχνος" και μηνύεται για συκοφαντική δυσφήμιση και δικάζεται σε 4μηνιαία φυλάκιση.    Η κατάσχεση του "Λύχνου" θα γίνει θα γίνει μετά από την παρουσίαση του σατιρικού του ποιήματος το "Νανάρισμα" το οποίο αναφερόταν στην κούνια του διαδόχου Κωνσταντίνου.    Επίσης εκδίδει "Ιδού ο άνθρωπος ή ανθρώπινοι χαρακτήρες" το 1886, "Οι στοχασμοί ή συλλογή σοφών γνωμών εις ελληνικήν και ιταλικήν γλώσσαν", "Αυτοβιογραφία", "Ήθη, έθιμα και δοξασίαι της Κεφαλονιάς" κ.ά.    Το 1901 ο Ανδρέας Λασκαράτος θα πεθάνει σε βαθιά γεράματα, 90 χρονών.    Το  ηθικό έργο του Λασκαράτου ταυτίστηκε απόλυτα με την γεμάτη ηθική ζωή του και έμεινε για πάντα στην μνήμη μας   και στην Λογοτεχνία ως ένας από τους πιο ακέραιους πνευματικούς ανθρώπους.......Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ

(Παρατίθεται αυτούσιος, με τα όποια ορθογραφικά ή τυπογραφικά λάθη του, όπως τον αναδημοσίευσε ο ίδιος ο Ανδρέας Λασκαράτος)

 

 

ΗΜΕΙΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ   ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ   ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

 

 

Αιδεσιμο-ευλαβέστατοι Άγιοι Ιερείς, ευσεβέστατοι Χριστιανοί τέκνα εν Κυρίω αγαπητά τής ημών Ταπεινώτητος, χάρις είη και ειρήνη πάσιν υμίν παρά Θεού Παντοκράτορος, παρ' ημών δε ευχή και ευλογία.

 

Η Ταπεινώτης ημών, μετά βαθείας λύπης τής καρδίας της, εκκλησιαστικώς υποβάλλει εις την γνώρισιν πάντων των προσφιλών Πνευματικών αυτής τέκνων τής Θεοφρουρήτου ταύτης επαρχίας, ότι προ ολίγων ημερών, υπό τού πασίγνωστου απονενοημένου, και εκ τής ευθείας οδού τής Ορθοδόξου ημών πίστεως, δυστυχώς αποπλανηθέντος Ανδρέου Τ. Λασκαράτου, βίβλος τις διά τού τύπου εξεδόθη, επιγραφομένη ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, δι' ης ο παντός δακρύου αξιοδακρυτώτερος ούτος Ανδρέας, ο διά παντός τού βίου αυτού μόνον τέλος τών πράξεων του και αντικείμενον τών λόγων του, το πως να διαστρέψη την περί την Ορθόδοξον πίστιν συνείδησιν τού πλησίον, αποβαλών εκ τής καρδίας αυτού πάντα περί τα Θεία σεβασμόν, αναιδώς και ανερυθριάστως εξακοντίζει ύβρεις, βλασφημίας, και άλλας ασεβείς ερεσχελίας, κατά τής Θεοπαραδότου ορθοδόξου και αμωμήτου ημών πίστεως, και προσάπτει μώμους και συκοφαντίας, κατά παντός εν γένει τού Ορθοδόξου πληρώματος· διά τής βίβλου του εξυβρίζει και περιπαίζει πάντα τα Θεία Μυστήρια τας Ιεράς εικόνας, τα Άγια λείψανα, τας Ιεράς Ακολουθίας, τας Αγίας Τεσσαρακοστάς, τον Ιεράν κλήρον, και τέλος ο θεοστυγής ούτος, ουδέν θείον, ουδέν ανθρώπινον άφηκεν απερίπαικτον, και ακατηγόρητον Βίβλος ήτις, διά τας εις αυτήν εμπεριεχομένας, κατά τής πίστεως ύβρεις, και βλασφημίας, ου μόνον μέγα σκάνδαλον, προξένησε δικαίως τοις ευσεβέσι πάσιν, αλλά και εις άκρον ελύπησε και διετάραξε την συνείδησιν της Εκκλησιαστικής ταύτης αξίας. Αλλ' ω Φίλτατα εν Κυρίω Πνευματικά τέκνα· δεν πρέπει να ταράττεσθε ουδέ να φοβείσθε τα εκ τής καρδίας τού απονενοημένου τούτου Ανδρέου, κατά τής πίστεως ημών εκσφενδονισθέντα, υπ' όψιν έχοντες ότι, και ο ηθικός κόσμος, τα ίδια αυτού τέρατα έχει, ως και ο φυσικός ότι τοιαύτα ηθικά τέρατα δυστυχώς ουδέποτε εξέλειπον εκ τού Ορθοδόξου πληρώματος, ότι τοιούτοι βαρείς λύκοι λαλούντες διεστραμμένα κατά τής Ορθοδόξου Εκκλησίας, πολλάκις ενεφάνησαν τη Ορθοδόξω κοινωνία, και ότι ουδέποτε ίσχυαν κατά τής Εκκλησίας τού Χριστού, τεθεμελιωμένης επί τη διδασκαλία τών θείων αποστόλων, τών Ιερών Οικουμενικών και τοπικών συνόδων, τών μεγίστων σοφών Αγίων διδασκάλων τής Οικουμένης, και επί τω ακρογονιαίω λίθω, ος εστίν ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός, και τέλος, ότι οι θεοστυγείς ούτοι διώκται τής Εκκλησίας, και απονενοημένοι, ουδέν έτερον εκ τής αυτών ασεβείας, και ετεροδιδασκαλίας ωφελήθησαν, ή το ανάθεμα και κατάραν τής Εκκλησίας.

 

Η Ταπεινότης ουν ημών, περί πολλού ποιούμενη την ψυχικήν σωτηρίαν τών εις αυτήν παρά Θεού εμπιστευθέντων πιστών, και επομένη ταις θείαις διδασκαλίαις τού θείου διδασκάλου τής Οικουμένης, τού Ο υ ρ α ν ο β ά μ ο ν ο ς Αποστόλου Παύλου, παραγγέλλοντος «Προσέχετε εαυτοίς και πάντι τψ Ποιμοίω, εν ω ημάς, το Πνεύμα το Άγιον έθετο επισκόπους πειμαίνειν την Έκκλησίαν τού Θεού, ην περιεποιήσατο διά τού ιδίου αίματος. Εγώ γαρ οίδα τούτο, ότι εισελεύσονται μετά την άφιξίν μου λύκοι βαρείς εις υμάς, μη φειδόμενοι τού Ποιμνίου και εξ υμών αυτών αναστήσονται άνδρες λαλούντες διεστραμμένα τού αποσπάν τους μαθητάς οπίσω αυτών». Καί γρηγορούσα ως αείποτε, κατά την αυτής Αρχιερατικήν ενοχήν, όπως μη ψυχικώς απόλυταί τις τών απλούστερων τής Θεοφρουρήτου ταύτης επαρχίας, εκ τής αναγνώσεως τής ρηθείσης άσεβους βίβλου, και τέλος Ιερόν αυτής καθήκον ηγουμένη όπως λάβη τα πρόσφορα και κατάλληλα μέτρα, προς φήμωσιν τών άβεβώς κατά τής Ορθοδόξου ημών Εκκλησίας, ύβρεις και συκοφαντίας βουλομένων εκσφενδονίζειν, και αναστολήν παντός τείνοντος διαταράξαι και φέρειν σκάνδαλον εις την περί τα θεία συνείδησιν τών πιστών, τούτων ένεκα απάντων, δυνάμει τής εις αυτήν παρά Θεού δοθείσης εξουσίας.

 

Α'. Αναθέματι και αφορισμώ υποβάλλει την προ ολίγων ημερών, υπό τού Ανδρέου Τ. Λασκαράτου. διά τού τύπου ελδοθείσαν βίβλον, επιγραφομένη τα ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ως πλήρη υπάρχουσαν ύβρεων καί συκοφαντιών, κατά τής Θρθοδόξου ημών Ανατολικής τού Χριστού Εκκλησίας.

 

Β'. Πατρικώς άμα και συμβουλευτικώς παραινεί έκαστον τών Ορθοδόξων, άνδρα ή γυναίκα, τον τυχόντα έχειν παρ' εαυτώ την ρηθείσαν βίβλον, μη αυτήν αναγινώσκειν, αλλά τω πυρί παραδούναι· τον δε παρακούσοντα τη Εκκλησιαστική ταύτη παραινέσει, Αρχιερατικώ επιτιμίω υποβάλλει, μέχρις ου υπακούση ταις παραινέσεσι τής Εκλησίας.

 

Γ'. Τον δε Ανδρέα Τ. Λασκαράτον, τον διά τής βίβλου αυτού τη Εκκλησία, και τω αυτής Ορθοδόξω πληρώματι, τεκμήρια δώσαντα αποπλανήσεως, εκ τής ευθείας οδού τής Ορθοδόξου ημών πίστεως, η Εκκλησία, ως φιλόστοργος μήτηρ, η αδιαλείπτως ευχόμενη υπέρ επιστροφής τών πεπλανημένων, παραινεί αυτόν ίνα εις συναίσθησιν έλθη τής αυτού αποπλανήσεως, και δώση εις το πυρ τα αντίτυπα πάντα τής παρ' αυτού εκδοθείσης βίβλου, έτοιμη υπάρχουσα με μητρικάς αγκάλας, να παραδεχθή αυτόν και κατατάξη τη λογική ποίμνη τού Κυρίου, και διά τού Ιερού Μυστηρίου τής μετανοίας και εξομολογήσεως, χαρίση αυτώ την άφεσιν τών αμαρτιών αυτού, και αξιώση τής μεταλήψεως τών θείων Μυστηρίων, και λοιπών Αγιαστιών αυτής. Εάν όμως παράκουση ταις Εκκλησιαστικαίς ταύταις παραινέσεσι, και μη εις το πυρ δώση τα παρ' αυτώ σωζόμενα αντίτυπα τής παρ' αυτού εκδοθείσης βίβλου. Έχομεν αυτόν αφορισμένον παρά Πατρός, Υιού και Αγίου Πνεύματος, παρά τής Μιας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής τού Χριστού Εκκλησίας· παρά τών τριακοσίων δέκα και οκτώ Θεοφόρων Πατέρων, έστω τρέμων και σταίνων επί τής γης ως ο Κάιν, κληρονομησάτω την λέπραν τού Γιεζή, και την αγχόνην τού Ιούδα. Ταύτα μεν, η δε τού Θεού χάρις, και το άπειρον έλεος, και η ευχή κα ευλογία τής ημών Ταπεινότητος είη μετά πάντων ημών.

 

 

Εκ τού Ιερογραμ. τής Μητρ. Κεφαλληνίας   την 16 Φεβρουαρίου 1856 Ε. Α.

 

 

(Τ.Σ.) O Μητροπολίτης Κεφαλληνίας   ΣΠΥΡΙΔΩΝ.

 

Ν. Ιερεύς Μαντζαβίνος Ιερογραμματεύς.

43 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνουνε τέτοια βαρύτητα σε αφωρισμους και προσευχές (παρακάλια) αυτά τα δύο προσβάλουν την νοημοσύνη κάθε λογικού ανθρώπου, ας μην αγνοήσουμε το γεγονός ότι αυτά είχαν ένα σκοπό μόνο την ταπείνωση και αποβλάκωση του ποιμνιου από το ιεραρχικό κατεστημένο, κατόπιν εισήχθησαν και οι περιτομες του ήρωα τούς, το μουνοπανο την μαμάς, τα σωβρακα, τα κάστανα, και κάθε είδους ταπεινωτικα σκεύη καί συνήθειες, επομένως γιατί σπαταλάμε καιρό και ενέργεια σε κάτι τόσο ασήμαντο άλλο από το να διμιουργουμε καταστάσεις και προστριβές με άτομα κατωτερας νοημοσύνης πού πιστεύουν τυφλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! ΜΠΡΑΒΟ!!
      ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

      Γιατί, οι αρχαίοι Έλληνες δεν ήταν ομοφυλόφιλοι. 
      Μακάρι να ήταν. 
      Δυστυχώς, ήταν παιδεραστές, 
      μια διαστροφή που καμιά ευνομούμενη κοινωνία δεν μπορεί να αποδεχτεί σήμερα.

      <> [μετά λέει γιά ρούχα κλπ] <>  [Κλειώ, 135] Μτφ: <> .... <> 
      ………………………………………….
      >

        Πλούταρχος, βίος Δημητρίου, 19.

      https://www.tapantareinews.gr/2020/05/blog-post_444.html?m=0

      Διαγραφή
    2. Χα, χα χα χα, εσένα πάντως γέροντα, τούτος ο ιστό τόπος είναι το οξυγόνο σου, ή γραμμή τής ζωής αν θέλεις, έτσι και σταματήσει να δημοσιεύει τέτοια άρθρα σε βλέπω να μαραζώνεις και να ζαρωνεις σαν σταφίδα κατόπιν θα πάρεις τα βουνά σαν το πρόγονο σου τον Μωυσή σε κατάσταση αμοκ με ένα δίχτυ να κυνηγάς πεταλούδες 🦋 χα χα χα χα χα, νάσαι καλά πάντως

      Διαγραφή
    3. ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ
      ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΚΩΤΙ.
      ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΑΣ ΚΙ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ.
      ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΜΩΣ .ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΡΟΜΠΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΞΩ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ 12ΘΕΑ ΓΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.

      ΑΠΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ;
      ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ.
      ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΛΑΡΙΝΟ.
      ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΣΟΥ.
      ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

      Παιδεραστία

      Αυτή η ερωτικά χρωματισμένη ιδιότητα του Μέντορος, την οποίαν είχε ένας ενήλικος, ο οποίος έβρισκε ανταπόκριση στο θαυμασμό και στην ευγνωμοσύνη του αναπτυσσόμενου, ήταν η προϋπόθεση που έκανε αποδεκτή μία τέτοια σχέση, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, χωρίς δηλ. τον παιδαγωγικό έρωτα, ήταν απλώς βλαπτική πορνεία ή και παρά φύσιν ασέλγεια (Πλάτ. Νόμοι 636c, 835c - 842a). Αντίθετα, η σεξουαλική επαφή εάν υπήρχε χωρίς συναίνεση και δια της βίας, αποτελούσε όνειδος για τον παιδαγωγικό αυτό έρωτα (όπως η περίπτωση του "αρπαγμού" στην Κρήτη[3]).
      Είναι άξιο αναφοράς ότι αν ένας νεαρός ερώμενος διέπραττε κάτι ανάρμοστο, δε θα του ήταν τόσο οδυνηρό να τον έβλεπε ο πατέρας του, όσο ο εραστής του αφού στα μάτια του αγοριού εκπλήρωνε τη λειτουργία ενός προτύπου που ασφαλώς ήταν στενά συνδεδεμένο με το κοινωνικό γόητρο και την κοινωνική θέση. Άλλωστε, όταν παιζόταν μία θέση για την προτίμηση ενός όμορφου αγοριού με πολλούς θαυμαστές, ο συχνότερα κερδισμένος ήταν ο πιο ισχυρός κοινωνικά άνδρας




      Διαγραφή
    4. Άντε λα φουμέντο και μαστουριόρε με τε γκομενέτε ο τεκέ και η Αγγέλω πατημέντο, φλόκο ντ' αργιλέ.

      Georgios Moyratidhs
      1 ημ.  ·
      ............Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ 2012---2023............ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ( ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ 9560 ΠΧ ) ΤΗΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ( 7000 ΠΧ ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ( 4000 ΠΧ ) ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΘΕΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 21/12/2012 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΙΓΕΝΗΣ ΦΟΙΝΙΞ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.......ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.......ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 2012 Η ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΘΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.......Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ.......ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.......Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ.......ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΠΕΡΑΣΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ Η ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΠΧ ΟΠΩΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ Roussos Ioannis ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΧ ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ Η ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.......ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΙΘΑΚΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ.......Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ 4ο ΡΑΙΧ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.......ΟΛΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΙΓΕΝΗΣ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ 8ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΖΕΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΑΣΤΡΟΣΚΑΦΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ.......ΒΑΣΕΙ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 2023 ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ( ΦΩΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ).......Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΧΩΝ ΦΩΤΟΣ ΖΕΥΣ ΜΕΘ ΥΜΩΝ ΕΣΤΙ

      Διαγραφή
    5. Έλα βρε ματιασμενε, τώρα ας καθίσουμε και αναλύσουμε την κάστανο θρησκεία σού, το παραμύθι σου θα δούμε κατ'αρχήν ότι όταν ο Γιαχβέ δημιουργός σού έβαζε πλώρη να σαλπαρει για την γη της επαγγελίας το Ισραήλ καί δημιούργησε τον Αδάμ και την Εύα, ο όμηρος είχε είδη γράψει την Οδύσσεια και την Ιλιάδα, για σας τότε άρχισε η περιπέτεια σάς όταν ο Κάιν επειδή ήθελε την Εύα δικιά του σκότωσε τον αδερφό του για να συν βρεθεί με την μάνα του για να αρχίσουν το πανηγύρι της αιμομιξίας με την ευλογία του διμιουργου σας ή μήπως είχε αδερφές που και αυτό από μόνο του είναι κάτι σαν ταμπού εκτός φυσικά από εσάς, ο χαβαλές συνεχίζετε με τους υπόλοιπους ήρωες σας όπως τον Αβραάμ που πούλησε την Σάρα στον Φαραώ για ένα κοπάδι μοσχάρια λέγοντας του πως ήταν δήθεν η αδερφή του, (ή μήπως πραγματικά πηδουσε την αδερφή του) καί τι κάνει ο Πανάγαθος σας; πηγαίνει και αρχίζει στα μπινελίκια τον Φαραώ, χα χα χα σούζα ο φουκαράς εφόσον ο διμιουργος σας το είχε κιόλας εγκρίνει (Εβραίος ο ένας, Εβραίος ο άλλος, να μην υποστηριχθουν; τι διάολο,) φεύγουμε από κει και πάμε στα Σόδομα και Γόμορρα όπου ο γλυκός σας κάνει την φουκαριάρα γυναίκα του Λοτ σε κολόνα αλατιού γιατί λέει δεν υπάκουσε στον λόγο του να μην γυρίσει και κοιτάξει πίσω, ενώ στην συνέχεια ο καυλιαρης Λοτ με ένα ποτήρι κρασί άρχισε να ξεκολιαζει της κόρες του χωρίς καμία επίπτωση μιας καί πίστεψε τον βαρβάτο Λοτ ότι έφταιγαν τα πουτανακια γιατί τον μεθυσαν λέει, ε τι να κάνει ο δημιουργός αφού την ώρα εκείνη άκουγε ΧΑΒΑ ΝΑΓΚΙΛΑ, και χαβαλευωταν με τα αγγελούδια της Victoria secret, ας πάμε τώρα μερικούς μήνες μπροστά να δούνε την μικρή εβραιουλα να παντρεύεται τον Ιωσήφ που κατά τας γραφάς ήταν αρκετά ηλικιωμένος να ήταν παππούς τής (αντε τώρα να του σηκωθεί του μαυρου) η πιτσιρίκα πάνω στα ντουνια τής ήθελε... Όπως λένε και οι φίλοι μας Ιταλοί, Cazzo douro, είμαι σίγουρος γνωρίζεις τι εννοεί, και σκαρώνει την ιστορία του κρίνου που κατά τας γραφάς είχε ικανοποιητική διάμετρο και μήκος, έλα εσύ τώρα να μην πιστέψεις, ε από εδώ και μετά αρχίζει η παράνοια,ο μικρός μεγαλώνει και αρχίζει την δράση θαύματα μπόλικα ακόμα και τον δαιμονισμένο τσοπάνη χοίρων έκανε καλά σκοτώνοντας ένα κοπάδι γουρούνια, τώρα τι του έφταιγαν τα φουκαριαρικα μόνο εσείς το ξέρετε, και όταν ο συγγραφέας συνέχισε το παραμύθι εκεί να δεις γλέντια, πόλεμοι, σφαγές, αιμομιξίες, όλα στο όνομα του, και όταν εδραιώθηκαν και μπήκαν μεθοδικά στην ζωή του χορτοφάγου ποιμνιου άρχισαν οι παιδεραστιες, (βλέπε καθολικοί παπάδες με παιδάκια σε όλη την επικράτεια) από τους ιθαγενείς της βορείου Αμερικής έως και κάθε άλλου κράτους όπου ή καύλα για την κατάκτηση του paradise club από τα ποίμνια έκανε τους πιστούς να κάνουν στραβά μάτια στα ξεκωλιασματα νηπιων, και ας μην πάνε στα μοναστήρια όπου οι καλόγεροι από την αγαμία λόγο απομόνωσης πηδουν ο ένας τον άλλον, και όλα αυτά πάντα στο όνομα του πιτσιρικά από το Ισραήλ. βρε τι λέτε, στο όνομα αυτού έχουμε αγράμματα μαλακηστιρια που απαρνούνται την ίδια τους την ιστορία, και ύπαρξη για κάτι που τούς υπόσχεται σουίτες σε ένα μεγάλο θέρετρο που μόνο η φαντασία του καθενός περιορίζει την χλιδή, αχ βρε αγράμματοι

      Διαγραφή
    6. ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.

      ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
      ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΕΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΜΑΛΑΚΙΕΣ...

      Ο ΛΩΤ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΤΛ ΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΘΕΟΙ.

      Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΔΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ - ΚΑΛΟΠΟΥΛΕΙΟΣ ΤΑΚΤΙΚΗ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΗΘΙΚΗΣ. ΟΤΑΝ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟΙ ΘΥΣΙΑΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΊΖΑΝ ΤΟΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΑΡΚΕΣ.

      ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ,
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΟΥΔΑΪΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΩΣΑΪΚΟΥ ΝΟΜΟΥ - Π.Χ. ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΟΣ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΙΧΑΛΙΔΩΝ ΚΤΛ- ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

      ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΓΥΡΤΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΟ ΡΑΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
      ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

      Διαγραφή
    7. ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΡΧΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΑΝΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ Ο ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΜΟΙΧΟΣ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΘΛΙΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ. ΑΜ ΔΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ. ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΣ.

      ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΑΡΝΙΟΜΑΣΤΕ ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ; ΟΙ ΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΣΑΝ 12ΘΕΪΣΤΕΣ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ. ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ.

      ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΤΙΣ ΖΩΟΘΥΣΙΕΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕ Η ΠΑΓΑΝΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟ 12ΘΕΟ.
      ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΩΤΕΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΖΗΣΑΝ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΟΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ.

      ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗ ΟΙ ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΖΤΕΚΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

      ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Ή ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ 12ΘΕΟ ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΘΕΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ΚΑΝΤ ΣΠΙΝΟΖΑ ΚΛΠ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
      ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΝΙΤΣΕ Ο ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΣΑΛΕΨΕ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΣΑΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
      ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ : “ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΠΑΡΑΦΘΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.”



      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΩΡΡΕΣ ΟΙ ΡΑΣΣΙΑΔΕΣ ΟΙ ΚΕΧΑΓΙΑΔΕΣ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ - ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΨΩΜΟΣΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥΣ - ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΥΤΩΝΑ ΦΑΡΑΝΤΕΪ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΘΕΟΤΟΚΗ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑ ΚΑΡΓΑΚΟ ΚΤΛ

      ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ 2.5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.

      ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΙ ΨΩΡΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ.

      Διαγραφή
    8. Τυπική απάντηση σχιζοφρενή ασκητή που από την αγαμία παραληρουν,
      "Ο ΛΩΤ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΤΛ ΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΘΕΟΙ"
      εγώ αναφέρομαι στην αντίδραση του εβραιοθεου προς αυτούς, αλλά η μαλακια που σε μπουκώνει δεν σου δίνει την δυνατότητα διευκρίνησης, το άλλο που δεν αναφέρθηκες είναι ή αντίδραση του γύφτο Εβραίου προ την αγέλη χοίρων όταν έβγαλε τα δαιμόνια από τον βοσκό, τώρα βλέπεις που βαδίζω σωβρακοπροσκυνητη; κατόπιν ας αναφερθούμε στην αγάπη του πιτσιρικά προς την Φιλισταία γυναίκα που του ζήτησε κλαίγοντας να κάνει καλά την κόρη τής... Ο γεμάτος αγάπη ραβίνος την αποκάλεσε "ΣΚΥΛΑ" και ότι δεν δέχεται να την γιατρέψει, το ξέρω εσείς το έχετε αλλάξει και λέτε ότι την δοκίμαζε, αλλά πως δεν έκανε το ίδιο στους Εβραίους που σαν "θεος" ήξερε σίγουρα θα τον σκότωναν, ή στον βαραβα αλλά του είπε ότι θα τον κάνει υπουργό εσωτερικού όταν φτάσουν τους ουρανούς, σκέψου να την μισούσε κιόλας, έχετε ένα καλό τροπάρι εσείς οι μουνοπανοπροσκυνητες, "τα καλά και συμφέροντα των πουτσων ημών" λοιπόν μαλακιδη σε νόμιζα για λίγο πιο ξύπνιο αλλά και εσύ είσαι ένας αγράμματος ιερέας σαν τους υπόλοιπους, όσο για το πρωί πρωί, αρχιδοβιε ξέρεις ότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές ζώνες ωρών στην υδρόγειο ή όχι, δεν σας το έμαθαν αυτό στο κατηχητικό οι καλόγεροι, χα χα χα χα χα, αχ βρε οπισθοδρομικα όντα

      Διαγραφή
    9. ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΓΕΛΟΙΕ ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΝΝΗΜΑ!!!
      ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ.

      (Λουκ. ιζ΄ 12-19)
       Tῷ καιρῷ ἐκείνῳ, ἐξῆλθεν  ὁ Ἰησοῦς εἰς τὰ μέρη Τύρου καὶ Σιδῶνος. Καὶ ἰδοὺ γυνὴ Χαναναία ἀπὸ τῶν ὁρίων ἐκείνων ἐξελθοῦσα ἐκραύγασεν αὐτῷ λέγουσα· Ἐλέησόν με, Κύριε, υἱὲ Δαυῒδ· ἡ θυγάτηρ μου κακῶς δαιμονίζεται. Ὁ δὲ οὐκ ἀπεκρίθη αὐτῇ λόγον. Καὶ προσελθόντες οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ ἠρώτουν αὐτὸν λέγοντες· Ἀπόλυσον αὐτήν, ὅτι κράζει ὄπισθεν ἡμῶν. Ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπεν· Οὐκ ἀπεστάλην εἰ μὴ εἰς τὰ πρόβατα τὰ ἀπολωλότα οἴκου Ἰσραήλ. Ἡ δὲ ἐλθοῦσα προσεκύνησεν αὐτῷ λέγουσα· Κύριε, βοήθει μοι. Ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπεν· Οὐκ ἔστι καλὸν λαβεῖν τὸν ἄρτον τῶν τέκνων καὶ βαλεῖν τοῖς κυναρίοις. Ἡ δὲ εἶπε· Ναί, Κύριε, καὶ γὰρ τὰ κυνάρια ἐσθίει ἀπὸ τῶν ψιχίων τῶν πιπτόντων ἀπὸ τῆς τραπέζης τῶν κυρίων αὐτῶν. Τότε ἀποκριθεὶς ὁ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτῇ· Ὦ γύναι, μεγάλη σου ἡ πίστις! Γενηθήτω σοι ὡς θέλεις. Καὶ ἰάθη ἡ θυγάτηρ αὐτῆς ἀπὸ τῆς ὥρας ἐκείνης.

      Διαγραφή
    10. ΚΙ ΑΝ ΖΟΥΣΕ...ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΥΛΟΚΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΛΑΡΟΚΤΟΝΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.
      «Άκουσέ με, αργυρότοξε, της Χρύσης και της θείας
      Κίλλας προστάτη, κύριε στην Τένεδο, Σμινθέα,
      εάν σου έκτισα ναόν να χαίρεται η καρδιά σου,
      40εάν ποτέ σου έκαψα μεριά καλοθρεμμένα
      ταύρων κι ερίφων, τούτον μου τον πόθον τελείωσέ μου·
      τα βέλη σου στους Δαναούς τα δάκρυά μου ας πλερώσουν».
      Ευχήθη και ως τον άκουσεν ο Φοίβος ο Απόλλων,
      κατέβη από τες κορυφές του Ολύμπου θυμωμένος,
      45με τόξον και μ᾽ ολόκλειστην φᾳρέτραν εις τους ώμους.
      Εβρόντησαν επάνω του τα βέλη ως εκινήθη
      ο χολωμένος και ώμοιαζε την νύκτα, ως προχωρούσε.
      Των πλοίων κάθισε άντικρυ και απόλυσε το βέλος
      και αχός εβγήκε τρομερός απ᾽ τ᾽ ασημένιο τόξο·
      50και αφού τους σκύλους έπληξε και τα μουλάρια πρώτα,
      εις τους ανθρώπους έριχνε τα πικροφόρ᾽ ακόντια
      αδιάκοπα· και των νεκρών παντού πυρές εκαίαν.
      Τα θεία βέλη στον στρατόν πετούσαν εννιά μέρες,
      https://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/library/browse.html?text_id=158

      Διαγραφή
    11. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑ.
      ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΟΝΕ ΤΙΜΕ ΓΙΔΙ
      ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ
      ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΜΑΘΑΙΝΑ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΡΙΓΩΝΟΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΩΡΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΕΣΥ ΕΠΑΙΖΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ.
      .ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΒΟΡΝΕΟ ΖΕΙΣ; ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ.

      ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΙΕΡΕΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ.
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΜΑΔΑΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΪΖΩ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΕ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΑ ΜΕ ΜΕΡΙΑ ΚΑΛΟΘΡΕΜΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
    12. Και πάλι βλέπεις το δένδρο και αγνοείς το δάσος όπως συνήθως με εσάς τους μαλακομπουκομενους, βρε αγράμματε αυτό ήταν το μάθημα; γιατί βρε ασκητή του πουτσου σαν θεός δεν σκότωσε τον δαιμόνιο, γιατί να το μεταφέρει σε άλλο ένα ον που αυτός δημιούργησε; αλλά αυτό δεν σας συμφέρει, τα βάζεις με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καλά την βρομιά και τους βόθρους σας καί βγαίνεις από πάνω μουνοπανο, δεν απάντησες καί στα υπόλοιπα βλακα παπαδοπηδημενε, γιατί; τράβα ξεματιασου βλάχο, ανθέλληνα του πουστη, απατεώνες, υπάλληλοι του κατεστημένου, τουλάχιστον έμαθες κάτι σήμερα που δεν στο έμαθαν οι καλόγεροι, ότι η γης είναι σφαιρική, και ότι υπάρχουν πολλές ζώνες ώρας, αντε και γαμησου τώρα πολύ ασχολήθηκα με έναν αγράμματο, ανθελληνικό ον, O Mark Twain είχε κάποτε πει... “it is better to remain silent and be thought a fool than to talk and remove all doubt.” εσύ έκανες το αντίθετο.

      Διαγραφή
    13. ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΤΗΣ ΜΕΝΔΗΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΔΙ ΜΝΟΠΑΝΟ ΤΗΣ ΑΦΡΩΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΡΑΤΣΑ ΑΠΟ ΘΕΟ.

      Διαγραφή
    14. Μουνανθρωπε δεν σου αρέσουν οι αλήθειες, μπλοκαρετε με το παραμικρό και σπιναρετε λάστιχα αλλά δεν πάτε πουθενά, ουστ αγράμματο προβατο

      Διαγραφή
    15. ΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ;
      ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ.

      ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΓΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
      ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
      ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.
      ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.
      ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ.

      ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΤΕ.

      Ικτίνος Ικτίνος
      21 Σεπτεμβρίου 2019  ·
      ΤΟ 2005 ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ.ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2006 ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 1290 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ "ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ " ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ !!!!
      ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ !
      ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ :
      "Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ " !!!!!
      ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΧΑΡΑ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ .......'ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ " !!!!!
      ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙ ΟΛΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΜΑΧΑΩΝΑ ΕΠΙ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ !!!
      Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
      ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΑΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΒΑΝ ΚΟΝΓΚ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΕΤΑΣ ΠΕΠΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΙΣ !
      ΠΕΠΠΑ ΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ ΘΑ .. ...ΓΕΜΙΖΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ !!!!
      ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ......
      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΝ ΚΟΝΓΚ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΜΠΡΑΚΟΥ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!!!
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ , ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΡΝΑΡΑΣ , ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ , ΒΩΒΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !!!!
      ΕΓΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ "ΚΤΗΝΟΣ".....!!!!
      ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ VIDEO "ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT" !!!!
      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΡΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΩΡΡΑΣ-ΛΑΜΟΡΑΚΗΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΣΩΩΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ !!!!!!!!
      ΑΤΕΛΙΩΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ ΑΠ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
      ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΙ Ο ΜΠΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!
      ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΡΩΤΑΓΑΝΕ :
      "ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΙΣΑΙ " ;;;;;;
      ΗΔΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
      ΑΠΟ ΤΑ 104 ΜΕΛΗ ΕΜΕΙΝΑΝ 12-14 , ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΣ ! ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΝΕΙΣ , ΗΜΟΥΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
      ......................................................

      Διαγραφή
    16. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΡΕΖΙΛΙ.....
      ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3401 "ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ".
      ΣΙ'Ι'ΤΕΣ, ΣΟΥΝΙΤΕΣ, ΓΕΖΙΝΤΙ, ΣΙΧ, ΙΝΔΟΥ'Ι'ΣΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.
      Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 300 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΥΚΤΗΤΙΟΥ ΟΙΚΟΥ.
      ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΣΙΟ !!!!!
      ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ Ο 1290 ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΗΘΕΛΕ Ο ΒΩΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΥΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ , ΤΑ ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΛΑΤΕΡΝΑ !!!
      ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ "ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΡΕ ΜΠΟΥΣΙΕ !!!
      ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗ !!!
      ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
      ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ , ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ , ΒΩΒΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΤΑΡΝΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΙΕΡΕΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣΩΝΟ ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΗ ΠΟΥ ΑΠΑΘΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΑ .....ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ !!!!!!
      Ε ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
      ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΣΤΟΑ !!!!
      ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!!
      ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
      ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ :
      ΜΟΥ ΛΕΝΕ -ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ-ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ " ΝΕΑ ΘΕΣΗ" ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ Ο ΒΩΜΟΣ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ !!!!!
      ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ :
      "ΙΚΤΙΝΕ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ Ο ΒΩΜΟΣ, Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ".
      ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟ !!!!!
      ΑΙΩΝΙΟΝ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ
      Α ΣΙΧΤΙΡΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΟΝΤΑ...

      Διαγραφή
    17. Καποιοι που το παιζουν Ελληνες εθνικοι ειναι πιονια που χρηματοδοτουνται απο την εκκλησια για να σπασουν το κινημα της επανελληνησης.Μην φοβασαι χριστιανοταλιμπαν εχουν γνωση οι φυλακες και οι θεοι.

      Διαγραφή
    18. ΧΑΧΑ
      ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ "ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΗΣΗΣ... " ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑΒΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΔΙΕΛΥΘΗ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΕΤΕΘΗ - ΣΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ - ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.
      ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥΣ.
      ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


      Διαγραφή
    19. Τα γιδια του Σωρρα ειναι φασισταρια που ειναι του ιδιου επιπεδου με εσας που προσκυνατε καστανα και παντοφλες.Εγω δεν θα κανω το ασπρο μαυρο σαν εσενα.Ο Ελληνας κοιταει καθαρα την αληθεια και δεν την κρυβει οπως οι ιουδαιοχριστιανοι.

      Διαγραφή
    20. ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΖΕΥ.
      ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΖΕΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ.

      ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΖΩΟΠΑΝΗΓΥΡΗ Ο ΓΥΦΤΟΣ.

      ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΑ ΖΩΑ-ΔΙΑ.

      ΑΗΡ ...ΑΗΡ...ΑΗΡ ...

      11/3/2015 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΣΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
      https://www.youtube.com/watch?v=1NO4To91lH0&t=833s

      Διαγραφή
    21. Ρε βλαμμενε ποσες φορες στα εχω γραψει εγω και αλλοι;Χεστηκαμε για τον Σωρρα και τους ιδιου επιπεδου με σενα που τον ακολουθουν.Εσυ θα πεις για καλογερους και σιχαματα σαν τον Αμβροσιο που ψηφιζουν χρυση αυγη;Θα πεις για πολλους χριστιανοταλιμπαν που φωναζουν υπερ της χουντας;Ποσοι παπαδες ρε μουλε βασανιζαν αριστερους στα ξερονησια;Ποσοι χριστιανοφασιστες ειναι με τον Μπογδανο και τον Τζημερο αληταρα;Με ποιους πηγε η επισημη εκκλησια στον ισπανικο εμφυλιο;Βρωμιαρη που μιλας κιολας

      Διαγραφή

    22. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ
      ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΤΕ
      ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΕΧΤΕΣ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ 12ΘΕΪΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ..

      ΙΚΤΙΝΟΣ ΙΚΤΙΝΟΣ
      "ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΝ ΚΟΝΓΚ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΜΠΡΑΚΟΥ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!!!
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ , ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΡΝΑΡΑΣ , ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ , ΒΩΒΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !!!!
      ΕΓΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ "ΚΤΗΝΟΣ".....!!!!
      ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ VIDEO "ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT" !!!!
      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΡΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΩΡΡΑΣ-ΛΑΜΟΡΑΚΗΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΣΩΩΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ !!!!!!!!
      ΑΤΕΛΙΩΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ ΑΠ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
      ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΙ Ο ΜΠΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!! "

      Διαγραφή
    23. Ρε ζωο για τα θεματα που εθιξα θα μιλησεις;Στα αρχιδια μας αυτοι οπως και εσεις που προσκυνατε καστανα ,πινετε αγιασμενα νερα που εχουν πεταξει μεσα λειψανο!! αηδιαστικοι κανιβαλοι νεκροφιλοι.Τα ιδια νουμερα ειστε με αυτους δεν εχετε διαφορα μονο που αυτοι ειναι λιγοι ενω εσεις πολλοι καθυστερημενοι.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΗΛΙΘΙΕ;Που νομιζετε οτι κλαιει η εικονα ενω εχουν ριξει βυσσιναδα καθυστερημενοι.Που προσκυνατε δολοφονουςκαι σιχαματα που πινετε εστω και μεταφορικα το αιμα του χριστου και τρωτε την σαρκα του.Φυγε απο εδω κανιβαλε που θα μιλησεις κιολας

      Διαγραφή
    24. Στα χρόνια του Κώνσταντα και Κώνσταντίου ο Φίρμικος, φανατικός αντίμαχος των αρχαίων θεών, περιγράφει ζωντανά ακόμη τα ωμοφαγικά όργια του Ζαγρέα στην Κρήτη. Τον καιρό του Ουάλη και του Ουαλεντινιανού τα πλήθη ξαναρίχνουνται στις αρχαίες λατρείες: και γαρ τας ελληνικάς τελετάς επετέλουν οι τη πλάνη δεδουλωμένοι, και τα Διάσια και τα Διονύσια και τα της Δήμητρος όργια, ουκ εν παραβύστω ως εν ευσεβεί βασιλεία, αλλά δια μέσου της αγοράς βακχεύοντες έτρεχον. Μέσα από τα χαλάσματα του Διονυσιακού ιερού της Πάτμου, ανασταίνεται η διονυσιακή γιορτή που κατασκέπασαν: Εν τούτω τω μιαρώ ιερώ εισήρχοντο πλήθη πολλά και ανεκομίζοντο οίνον πολύν και πολυτέλειαν βρωμάτων. Και εν επισήμω ημέρα εισήρχοντο εν τω μιαρώ ιερώ εκείνω συν γυναιξίν, παρεκτός παιδίων, και έτρωγον και έπινον. Μετά ουν το φαγείν αυτούς και πιείν έκλειον τας θύρας και ατάκτως ώσπερ οι ίπποι θηλυμανείς επήρχοντο ταις γυναιξίν διά ατάκτου πολυμιξίας.

      Διαγραφή
  2. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΤΟ ΠΑΓΑΝΟ
    ΜΕΤΑ ΤΟ 12ΘΕΪΛΙΚΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΛΙΚΙ

    ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΕ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ Κ.Ο.Κ. ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ 20.000 ΠΟΛΩΝΩΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΤΑ 60.000.000 ΡΩΣΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ο ΣΤΑΛΙΝ. ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ. ΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ. ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ.

    Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδόνικος (σλαβομακεδονικός) λαός τα έδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμόν. Δεν πρέπει να υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δ.Σ.Ε. και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδόνικος λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάσταση του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποχτήσει. Παράλληλα το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ’ τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σωβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης».

    Τας προαναφερθείσας προδοτικάς θέσεις του ΚΚΕ του 1924 και 1949 περί ανεξαρτησίας της Μακεδονίας προσεπάθησε να δικαιολόγηση ο Ηλίας Ηλιού («Αυγή» 4 Δεκ. 1954) λέγων, ότι τότε η Μακεδονία «είχεν ανάμικτον πληθυσμόν»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνησιο φασιστικο σκατο ο χριστιανοταλιμπαν οπως ολοι αυτοι.Γαμω τον φασισμο σου και γαμω την Παναγια χαχα

      Διαγραφή
    2. ΜΩΡΗ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΣΟΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΗ ΑΧΡΗΣΤΗ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 12ΘΕΪΣΤΕΣ;
      ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΘΕΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ.
      ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ.
      ΘΑ ΣΕ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΜΩΡΗ ΑΧΡΗΣΤΗ ΟΙ 12ΘΕΪΣΤΕΣ.
      ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ Β. ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ ΚΙΜ.

      Διαγραφή
  3. Την πηγαδα του Μελιγαλα που σφαχτηκαν οι ταγματασφαλιτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΓΕΡΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ. ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΠΗΓΑΔΙ Ο ΜΗΤΡΟΣ ΤΟ ΤΣΕΛΙΓΚΟΠΟΥΛΟ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ.

      ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΛΑ ΛΟΥΓΚΡΑ..

      Οι πληγές οι οποίες προξένησε η Κομμουνιστική λαίλαπα κατά την περίοδο 1944-1949, ήτο πολύ περισσότερες για την πατρίδα μας, από ότι προξένησε η τριπλή κατοχή.
      ................................................
      12 το μεσημέρι της 15ης Σεπτεμβρίου 1994.
      Ο Μελιγαλάς παραδίδεται στα χέρια των εξαγριωμένων ελασιτών με επικεφαλής τον Άρη Βελουχιώτη με τους μαυροσκούφηδες εγκληματίες καβαλάρηδες του με Σλαβικά ρούχα της Στέπας. Ακολουθούν σκηνές φρίκης, σκηνές ντροπής για το ανθρώπινο γένος. Η πηγάδα του Μελιγαλά θα γεμίσει ελληνόπουλα που σφαγιάσθηκαν αγρίως από τους κομμουνιστές.

      Αμέσως σφάζονται 41 τραυματίες στο Νοσοκομείο με όλο το ιατρικό προσωπικό. Αθώα γυναικόπαιδα και γέροι κομματιάζονται στους δρόμους, έγκυες γυναίκες ξεκοιλιάζονται, κοπέλες βιάζονται κτηνωδώς. Η Ελληνική σημαία κατεβαίνει από την Κοινότητα και στην θέση της βάζουν ένα κόκκινο πανί.

      Στις 16 Σεπτεμβρίου φυλακίζονται όσοι απέμειναν ζωντανοί, ενώ τα γυναικόπαιδα κλείνονται χωρίς νερό και φαί σε διάφορα υπόγεια. 18 έγκριτοι Καλαματιανοί, οι οποίοι ατυχώς γλύτωσαν, οδηγούνται στην Καλαμάτα, όπου κατακρεουργούνται και τους κρεμούν στα πολύφωτα του Δημοτικού φωτισμού της κεντρικής πλατείας της Καλαμάτας.

      Τέλος όλοι οι φυλακισμένοι οδηγούνται δεμένοι, ανά τρεις, 2 χιλιόμετρα έξω από τον Μελιγαλά στην μεγάλη δεξαμενή, γνωστή ως πηγάδα, όπου με τα φοβερά σύνεργα βασανιστηρίων, όπως πριόνια, τσεκούρια, τσουγκράνες, μαχαίρια, κονσερβοκούτια, κατασφάζονται και πετιούνται μέσα στην πηγάδα μαζί με πολλούς ζωντανούς στα τεράστια από φρίκη και σπαραγμό μάτια των οικογενειών τους, οι οποίες υποχρεωθήκαν να παρακολουθήσουν τα βασανιστήρια και τη σφαγή των οικείων τους.
      http://lastpoint.gr/i-sfagi-ston-meligala-kai-o-velouchiotis/

      Διαγραφή
    2. Ταγματασφαλίτες τα 14χρονα και τα 15χρονα; Το παραμύθι της αριστεράς καλά κρατεί…
      Αλλά ακόμη και αν ήταν έτσι ποιοι δικαστές δίκασαν, καταδίκασαν και έσφαξαν ανύποπτους ανθρώπους που συνέλαβαν χωρίς διάκριση απλά και μόνον επειδή δεν πήγαν μαζί τους και αντιστάθηκαν στις βιαιότητες, τις λεηλασίες και τις σφαγές;
      Ο Μπελογιάννης και ο Βελουχιώτης καθοδηγούσαν το αποτρόπαιο έγκλημα και εφήρμοσαν την οικογενειακή ευθύνη…. Όταν για τους δικούς τους λ΄όγους κατηγορούσαν κάποιον ως φασίστα και ταγματασφαλίτη (οποιονδήποτε δεν τους ακολουθούσε του απέδιδαν αυτή την κατηγορία) τον συνελάμβαναν και μαζί και όλη του την οικογένεια…. Και εν συνεχεία βέβαια η τύχη τους ήταν η γνωστή:ΠΗΓΑΔΑ….

      Διαγραφή
    3. Φασιστα χριστιανοταλιμπαν κουφαλα ερχεται κρεμαλα.

      Διαγραφή

    4. ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΤΟΝ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΑΜΜΟ
      ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ

      Διαγραφή
    5. Στον μελιγαλα σας καναμε τον κωλο ναααα

      Διαγραφή
    6. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
      ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΠΟΥΤΣΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ.
      ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΤΑΦΥΓΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΓΙΑ

      ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

      ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΤΑΤΑΡΝΑΣ
      Στη φοβερή άβυσσο της Τατάρνας Ευρυτανίας, ρίχτηκαν ζωντανοί πάνω από 3.000 άνθρωποι από όλη τη Δυτική Ελλάδα. Συγκεντρώνονταν στο χωριό Χαλκιόπουλο και μετά από εξαντλητική και βασανιστική πορεία στα βουνά, έφταναν στο βάραθρο. Εκεί, σπρώχνονταν στο χάος δεμένοι ανά δύο από τους καρπούς, κάτω από τους καγχασμούς, τις βρισιές και τα χτυπήματα των αιμοδιψών Ελασιτών. Τα σώματα τους βρίσκονται ακόμη στα έγκατα της γης λόγω του αχανούς βάθους αλλά και της ρίψης μεγάλης ποσότητας οικοδομικών υλικών.Υπολείμματα των νεκρών εμφανίζονται σποραδικά στη λίμνη των Κρεμαστών μέσω των υπόγειων υδάτων.
      Το βάραθρο ήταν υπό την εποπτεία του αρχιεγκληματία κομμουνιστή Θανάση Κλάρα (Άρη Βελουχι

      ΦΕΝΕΟΣ
      Στον Φενεό Κορινθίας δολοφονήθηκαν μαρτυρικά περίπου 4.000 άνθρωποι από όλη την Βόρεια Πελοπόννησο. Μετά από κράτηση τους στη Μονή Αγ.Γεωργίου όπου βίωναν κάθε είδους εξευτελισμούς και μαρτύρια, σφάζονταν στις πέριξ της Μονής πλαγιές. Αργότερα, στο κοντινό Κακοβούνι ανακαλύφθηκε ένα πολύ βαθύ βάραθρο. Από τότε, κάθε βράδυ δεκάδες κρατούμενοι έπαιρναν το δρόμο για τον φρικτό θάνατο. Με τα χέρια δεμένα πισώπλατα, δεχόταν τις μαχαιριές και τα χτυπήματα των αριστερών φονιάδων όπως οι Πισογιαννάκης, Πρόβας, Σερμπέτης κ.α. και πετάγονταν, συχνά ημιθανείς, στο τρομερό βάραθρο. Όταν ανασύρθηκε μεγάλος αριθμός πτωμάτων, τα περισσότερα θάφτηκαν σε ομαδικούς τάφους γύρω από το βάραθρο. Πολλά ακόμη θύματα σε άλλες τοποθεσίες, κατασπαράχθηκαν από άγρια ζώα.
      Τα Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως της Κορινθίας και Αργολίδας τελούσαν υπό την εποπτεία του μπολσεβίκου κακούργου, Θεόδωρου Ζέγκου


      ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



      Διαγραφή
  4. ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΤΑΡΑΤΣΑ
    Σε αυτό το βάραθρο με το πολύ στενό άνοιγμα και το τεράστιο βάθος, ρίφθηκαν αντιφρονούντες των Μολάων και της Λακωνίας. Εδώ εγκληματούσε ο σαδιστής κακούργος καπετάν Καλόγηρος, Νίκος Λάτσης.



    ΣΤΙΜΑΓΚΑ
    Παράλληλα με τη γενοκτονία του Φενεού, εκτεταμένες σφαγές από τον ΕΛΑΣ και την ΟΠΛΑ έγιναν και στην περιοχή Στιμάγκας Κορινθίας, επί του λόφου της Ευαγγελίστριας. Περιγράφεται ακόμη και περίπτωση καννιβαλισμού, από τους δαιμονισμένους κομμουνιστές. Τα πτώματα βρέθηκαν διάσπαρτα στις χαράδρες και τις πλαγιές ενώ κατορθώθηκε να αναγνωριστούν πάνω απο 800 θύματα, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στο εκεί μνημείο.


    ΣΦΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΡΡΟΥ
    Στην προσπάθεια του το ΚΚΕ να εξοντώσει κάθε ένοπλη αντιστασιακή ομάδα εκτός του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, δολοφόνησε τον ήρωα βενιζελικό συνταγματάρχη Δημήτρη Ψαρρό και τριακόσιους από τους άντρες του, του 5-42 Συντάγματος Ευζώνων. Οι άντρες του Ψαρρού βασανίστηκαν άγρια πριν σφαγιαστούν. Οι δολοφονίες έλαβαν χώρα κυρίως στο Κλήμα Δωρίδας, αλλά και στο Δρακοκάρκαρο Παρνασσού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΛΗΜΑ ΔΩΡΙΔΑΣ

    ΒΑΡΑΘΡΟ ΔΡΑΚΟΚΑΡΚΑΡΟ


    ΑΓΙΟΝΟΡΙ
    Το καλοκαίρι του 1944 οι σφαγές εντάθηκαν στην περιοχή της Αργολιδοκορινθίας. Ιθύνων νους των εγκλημάτων ο κομισσάριος του ΚΚΕ Δημήτρης Ανδρεαδάκης. Γιά τη διάπραξη των σφαγών επιστρατεύτηκαν επαγγελματίες χασάπηδες-εκδοροσφαγείς, οι Δημήτρης Κούρος και Κώστας Χαύτας. Με τη συνέργεια μελών της ΟΠΛΑ Αργολίδας και Ελασιτών του καπετάν Γραβιά, οι προαναφερόμενοι κάνοντας χρήση των χασαπομάχαιρων τους, κατέσφαξαν οικογένειες, παιδάκια ακόμη και τρίχρονα νήπια όπως ο Δημητράκης Ράπτης από τη Μιδεα.


    ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ
    Στην περιοχή της Επιδαύρου έδρασε ο λυσσαλέος Ελασίτης καπετάν Λευτεριάς (Γιώργος Λέκκας), με βοηθό του τον Νικόλα Σμυρλή. Στο ξεροπήγαδο της Κρίπηζας Επιδαύρου, μαρτύρησαν αντιφρονούντες από το Αραχναίο και την Αγνούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ
    Η πιό απάνθρωπη σφαγή Ελλήνων. Μετά τα φονικά γεγονότα της Καλαμάτας, μεγάλο πλήθος κόσμου μαζί με άνδρες των Τ.Α. κατέφυγε στην κωμόπολη του Μελιγαλά γιά να προστατευτεί από τις εκκαθαρίσεις των κομμουνιστών.
    Μετά από σκληρή μάχη στην οποία οι Ελασίτες υπερτερούσαν συντριπτικά σε αριθμό και οπλισμό, επακολούθησε σφαγή 2.000 αιχμαλώτων η οποία κράτησε γιά μέρες. Το μακελειό δεν περιορίστηκε στο Μελιγαλά, αλλά επεκτάθηκε σε όλη την γύρω περιοχή. Οι μελλοθάνατοι, άυπνοι διψασμένοι και πεινασμένοι, υποχρεώνονταν δεμένοι με συρματόπλεγμα ανά τρείς, να βαδίσουν χιλιόμετρα ξυπόλυτοι φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας προς τον Γολγοθά, δεχόταν ταπεινώσεις, τρομοκρατία και βιαιοπραγίες από τους αιμοδιψείς κομμουνιστοσυμμορίτες. Πολλοί σφάζονταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Όσοι κατάφερναν να φτάσουν στο τέρμα, ένα μεγάλο ξεροπήγαδο, περίμεναν τη σειρά τους παρακολουθώντας τους άλλους αιχμάλωτους να κατακρεουργούνται. Φοβερές κραυγές πόνου αναμειγνύονταν με σπαραχτικούς θρήνους των κατοίκων, τους οποίους οι κατσαπλιάδες είχαν υποχρεώσει να παρακολουθούν τη θανάτωση των δικών τους ανθρώπων. Μπροστά στην πηγάδα είχαν σχηματιστεί λίμνες αίματος, ενώ ανθρώπινα μέλη βρίσκονταν διάσπαρτα παντού. Όταν έφτανε η σειρά τους, οι μελλοθάνατοι οδηγούνταν στο στόμιο του ξεροπήγαδου. Εκεί με τσεκούρια, κλαδευτήρια και πριόνια, σφάζονταν κατά τον αγριότερο και σαδιστικότερο τρόπο και πετάγονταν ημιθανείς, μέσα.
    Κύριοι υπεύθυνοι της φοβερότερης σφαγής της Ελληνικής Ιστορίας, οι Θανάσης Κλάρας-Βελουχιώτης, Τάσος Κουλαμπάς και Νίκος Μπελογιάννης.
    Μετά τις φρικαλεότητες του Μελιγαλά, επακολούθησε μάχη και σφαγή περίπου 600 πατριωτών στους Γαργαλιάνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΙΛΚΙΣ
    Η κρυφή σφαγή της Μακεδονίας. Στο Κιλκίς κατέφυγαν κυνηγημένοι από τον ΕΛΑΣ και τον Βουλγαρικό στρατό, άνδρες της ΠΑΟ, του ΕΔΕΣ Μακεδονίας, ένοπλα αντικομμουνιστικά τμήματα και οικογένειες αντιφρονούντων. Μετά από μάχη κατά τη διάρκεια της οποίας συντρίφτηκαν οι θέσεις των αμυνόμενων από τα πυροβόλα του Βουλγαρικού στρατού, άνδρες του ΕΛΑΣ εισήλθαν στην πόλη. Επακολούθησε σφαγή των αιχμαλώτων σε όλη την πεδιάδα του Κιλκίς, ενώ ταυτόχρονα ξέσπασε ενδοποντιακός εμφύλιος στον οποίο αριστεροί Καυκασοπόντιοι δολοφόνησαν δημοκρατικούς Πόντιους των παράλιων.
    Οι νεκροί υπολογίζονται μεταξύ 5 - 7 χιλιάδων.

    ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ Π.Α.Ο.
    Στο σχέδιο της εξουδετέρωσης κάθε αντιστασιακής οργάνωσης εκτός του ΕΛΑΣ, ώστε το ΚΚΕ να καταλάβει ενόπλως την εξουσία μετά την αποχώρηση των ξένων στρατευμάτων κατοχής, βαρύτατο τίμημα πλήρωσε η μεγάλη αντιστασιακή ομάδα της Μακεδονίας, η Πανελλήνια Απελευθερωτική Οργάνωση (ΠΑΟ). Με συνδιασμένες επιχειρήσεις του ΕΛΑΣ και του Βουλγαρικού Στρατού, αιχμαλωτίστηκαν και σφαγιάστηκαν από τους εαμοκομμουνιστές πάνω από 1.200 αντάρτες της ΠΑΟ στις Σέρρες, Τραπέζια Νικόκλειας, Βισαλτία, Προμαχώνα, Αρναία και Κιλκίς. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αρκετοί αντάρτες της ΠΑΟ υπέστησαν εξόρυξη οφθαλμών και αφέθηκαν να πεθάνουν αβοήθητοι στις δασικές περιοχές των Τραπεζιών και της Βισαλτίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΘΗΝΑ
    Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 1944, ορδές αλητών, περιθωριακών και εγκληματιών του ΚΚΕ ξεχύθηκαν σε όλη την πρωτεύουσα ληστεύοντας, βιάζοντας και δολοφονώντας όποιον ήθελαν. Είναι οι εφιαλτικές μέρες των σφαγών με τα κονσερβοκούτια, οι κολασμένες ημέρες των μανιακών δολοφόνων όπως οι Μονέδας, Κουκούτσης, Μπουρδής, Τζογανάκης, Μακαρώνας. Στο Περιστέρι, Τουρκοβούνια, Υμηττό, Διυλιστήρια Ούλεν, Λατομεία Κοπανά, Καισαριανή, Πειραιά κ.α. διαπράχθηκαν φρικτά βασανιστήρια και ομαδικές σφαγές. Επακολούθησε ομηρία χιλιάδων ανθρώπων, από τους οποίους πέθαναν εκατοντάδες. Οι φονευθέντες υπερέβησαν τους 25.000

    ΝΤΑΛΑΜΑΝΙ
    Κατά την υποχώρηση των ανταρτών του Ναπολέοντα Ζέρβα στη Κέρκυρα, οι Ελασίτες με επικεφαλής τον αιμοσταγή καπετάν Τζουμερκιώτη, Γεράσιμο Μαλτεζόρη, αιχμαλώτισαν συγγενείς των μαχητών του ΕΔΕΣ καθώς και αντιφρονούντες της περιοχής Λάκκας Σουλίου. Μετά από φοβερά βασανιστήρια, τους σφάγιασαν στην περιοχή Νταλα


    Τα μαρτύρια του Ελληνικού λαού δεν έληξαν με τη συμφωνία της Βάρκιζας. Επακολούθησε ο τριετής Συμμοριτοπόλεμος και το φοβερό Παιδομάζωμα 28.000 ελληνόπουλων.

    Το τέλος της προδοτικής και αιματοβαμμένης κομμουνιστικής ανταρσίας που άφησε την Πατρίδα βαριά πληγωμένη και ερημωμένη και που υποθήκευσε και καταρράκωσε το μέλλον της, γράφτηκε στις κορυφές του Γράμμου και του Βίτσι όπου ο Έλληνας Στρατιώτης έδωσε τη δική του απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χριστιανοταλιμπαν φασιστοειδη εισαι κομπλε.Πες μου οτι εισαι και ατριχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙ.
      ΑΠ' ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΡΗΜΑΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ.
      ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.

      Διαγραφή
    2. Ένας από τους μεγαλύτερου διωγμούς κατά των Ελλήνων ξεκίνησε την 21 Δεκεμβρίου 382 μκχ και όσο υπάρχουν Έλληνες δεν θα ξεχάσουμε αυτά τα εγκλήματα....

      Ο Χριστιανός Ρωμαίος αυτοκράτορας Φλάβιος Θεοδόσιος Αύγουστος συνεχίζοντας την πολιτική των προηγουμένων εγκληματιών θέσπισε νόμους κατά των Ελλήνων και της Πατρώας Ελληνικής θρησκείας.

      Στις 21 Δεκεμβρίου του 382 μκχ απαγόρευσε με ποινή θανάτου και δήμευση της περιουσίας των ενόχων "Ελλήνων" (που χαρακτηρίζονται «παράφρονες» και «ιερόσυλοι»), κάθε μορφή θυσίας, μαντικής, ψαλμωδιών προς τιμή των Θεών ή τις απλές επισκέψεις σε αρχαίους Ναούς[1].

      Το 384 μκχ διατάζει την κατεδάφιση ή το σφράγισμα των Ελληνικών Ιερών και υπέγραψε νέες απαγορεύσεις των θυσιών, «Εάν κάποια αγάλματα βρίσκονται ακόμη μέσα στους Ναούς και τα Ιερά και έχουν δεχθεί ή δέχονται ακόμη την λατρεία των ειδωλολατρών, όπου κι αν συμβαίνει αυτό, θα ξεριζωθούν εκ θεμελίων, αναγνωρίζοντας ότι αυτό έχει διαταχθεί κατ' επανάληψη και πολύ συχνά. Τα ίδια τα κτίρια των Ναών που βρίσκονται μέσα σε πόλεις ή κωμοπόλεις, ή έξω από αυτές, θα παραδοθούν σε δημόσια χρήση και θα καταστραφούν οι ανά τόπους βωμοί». (Θεοδοσιανός Κώδιξ 16.10.19.)

      Διαγραφή