ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!

 


Είναι απορίας άξιον πως ο ξεπερασμένος για την εποχή μας ιουδαιοχριστιανισμός υποστηρίζεται φανατισμένα από τις περισσότερες κυβερνήσεις του πλανήτη!!
Πρόσφατο παράδειγμα ο Μπους που υποστήριζε ότι ενεργούσε τις ανθρωποκτονίες αθώων πολιτών κατά την εντολή του Ιησού!!
Βέβαια η ιστορία μας έχει διδάξει ότι τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά του ανθρώπου που έγιναν από τούς ιουδαιοχριστιανούς!!Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς την "ιερά" εξέταση τις σφαγές των Ελλήνων στην ΄Σκουθούπολη είναι τόσα εγκλήματα του χριστιανισμού που δεν περιγράφονται.Η φιλοσοφία του χριστιανισμού εξυπηρετεί τα εξουσιαστικά καθεστώτα που με όπλο τους τον χριστιανισμό ελέγχουν τις μάζες .Εξουσία και χριστιανισμός πάντα μαζί και ο χριστιανισμός δεν ήρθε ποτέ σε σύγκρουση μαζί της..Όλοι θυμόμαστε τη στάση της εκκλησίας κατά την περίοδο της δικτατορίας στην Ελλάδα' Γενικά η εκκλησία είναι πάντα απέναντι από τον λαό που χρειάζεται μόνο για τους δόλιους σκοπούς της!! Ο πρώτος που χρησιμοποίησε τον χριστιανισμό στα πολιτικά του σχέδια ήταν ο δολοφόνος Κωνσταντίνος και τον ακολούθησαν μετέπειτα όλοι οι άλλοι συμπεριλαμβάνοντας και την ανθελληνική πολιτική εξουσία της εποχής μας !! Οι πτωχοί τω πνεύματι λέει ο Ιησούς θα κερδίσει τη βασιλεία του ανύπαρκτου Βασιλείου του και προτρέπει τους πιστούς στην αμάθεια και στην απόρριψη τωρινών αξιών με κέρδος την μετά θάνατον ευημερία!!Με κάτι τέτοιες θεωρίες γιγαντώνονται τα φασιστικά καθεστώτα!!Για τον χριστιανισμό για ότι κακό μας συμβαίνει δεν φταίνε τα θεοκρατικά και φασιστικά καθεστώτα αλλά εμείς που είμαστε αμαρτωλοί!!Όλοι αυτοί οι αιματηροί κατακτητές των λαών εκτελούν εντολές του Γιαχβέ και του Ιησού που μας τιμωρούν για τις αμαρτίες μας!! Ζωντανό παράδειγμα η θέση του ιερατείου για τον οθωμανικό ζυγό που αφόρισε όλους τους ήρωες του 21 γιατί πολέμησε τον Τούρκο κατακτητή που ήταν απεσταλμένος από τον Θεό να μας τιμωρήσει για τις αμαρτίες μας!!Η φιλοσοφία του χριστιανισμού το να μην μας ενδιαφέρει το τώρα αλλά το αόριστο. Το μέλλον είναι βούτυρο στο ψωμί σε όλα τα τυραννικά καθεστώτα γι' αυτό και έχουν όλα τον χριστιανισμό αιχμή του δόρατου τους Ο μεγάλος κοινός εχθρός του χριστιανισμού και των απολυταρχικών καθεστώτων είναι η γνώση και επιδιώκουν να έχουν τον λαό στην αμάθεια και όμηρο στο σταρ σύστημα. Πολύ καλό εργαλείο γι' αυτό έχουν τα Μ.Μ.Ε που παράγουν ηλιθιότητα, κάνουν πλύση εγκεφάλου στον λαό και διαμορφώνουν καταστάσεις και ιδέες που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης και του χριστιανισμού.

9 σχόλια:

  1. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΘΕΩΝ ΤΟΥ ΛΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΑΓΑΝΟΘΕΩΝ.
    ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΥΘΟΥΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΑΓΕΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

    Το ψέμα για τη Σκυθόπολη
    http://skourtdim.blogspot.com/2014/05/blog-post_6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας εβαλες τον Σκουρτελη φανατικο χριστιανοταλιμπαν που σχεδιαζει πορνογραφιες με την Μαριαμ,εξωγαμα και πορνοαγιους.Κρατα τα προσχηματα ρε απολειφαδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΓΑΝΟΣΚΥΛΟ ΟΠΩΣ ΠΗΔΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΣΟΥ. ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΡΝΟΑΓΙΟΥΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΓΕΝΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΦΡΩΣ.

      Διαγραφή
    2. Αυτα ηλιθιεεεε ηταν μυθοι που κρυβαν κωδικοποιημενες αλληθειες ενω οι πορνοαγιοι τα καναν αυτα στην πραγματικοτητα.

      Διαγραφή
    3. ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΔΩΣΑΝ ΙΔΙΕΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.

      Οι «θεοί» και οι «θεές» της αρχαιοελληνικής θρησκείας δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η προβολή των πιο αρρωστημένων ανθρωπίνων ψυχικών διαθέσεων. Είναι η «θεοποίηση» των ανθρωπίνων παθών των αρχόντων της εποχής εκείνης, η «νομιμοποίηση» των καταπιεστικών, ηθικών και ποινικών τους ατοπημάτων.
      Οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις του Δία με το Γανυμήδη νομιμοποιούσε τις δικές τους βρωμερές ομοφυλοφιλικές έξεις. Η συζυγική απιστία της Αφροδίτης με τον Άρη επέτρεπε και στις κυρίες της αριστοκρατίας να είναι μοιχαλίδες, οι λατρεία της πορνικής θεάς δια της «ιερής πορνείας», νομιμοποιούσε την πορνεία, που κυριαρχούσε στην αρχαία εποχή. Ο αρχικλέφτης του Ολύμπου Ερμής, ο προστάτης της κλοπής, ο οποίος λατρευόταν δια της κλοπής, νομιμοποιούσε την κλοπή και την αδικία των πλουσίων εκμεταλλευτών (Ιλιάδ.Β΄103, Κ΄267, Οδ.Τ΄394)! Ο πολεμοχαρής Άρης ο προστάτης του πολέμου και της καταστροφής και η προσωποποίηση της φρίκης και ο οποίος λατρευόταν δια της άσκησης βίας και αίματος και της ικανοποίησης των άγριων ενστίκτων, νομιμοποιούσε τους αγρίους πολέμους, την αυθαιρεσία και την καταστροφή. Η Ήρα ήταν φορέας της πιο άγριας ζηλοφθονίας και της αμετάπειστης εκδίκησης και νομιμοποιούσε και αυτή το μίσος και την εκδίκηση. Ο Βάκχος, προστάτης της μέθης, της κραιπάλης, και της ικανοποίησης των πιο ταπεινών ορμέμφυτων, νομιμοποιούσε τα πιο έχθιστα ανθρώπινα πάθη, και ούτω κάθ’ εξής. Ο Δίας γκρέμισε από τον Όλυμπο το γιο του Ήφαιστο, επειδή εκείνος πήρε το μέρος της μητέρας του Ήρας, όταν αυτός την έδερνε ανηλεώς, καθιστώντας τον έτσι μονίμως …ανάπηρο! Σύμφωνα με άλλη εκδοχή ο Ήφαιστος ήταν … αδελφός του, κλεψίγαμος γιος του πατέρα του Κρόνου, με τη γυναίκα του Ήρα (ΘΗΕ 7,1051)! Στα χέρια του κρατούσε τον κεραυνό για να κατακεραυνώνει όποιον αμφισβητούσε την εξουσία του! Τόσο πολύ …φιλάνθρωπος ήταν, που κάρφωσε στον Καύκασο τον ευεργέτη των ανθρώπων, τιτάνα Προμηθέα (Ησιοδ. Θεογ.522)! Η Ήρα – παρ’ ότι θεά - δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τις ανικανοποίητες σεξουαλικές του ορμές του συζύγου της Δία και γι’ αυτό εκείνος, ως κοινός απατεώνας, μεταμορφωνόταν και τρύπωνε στους κοιτώνες θνητών γυναικών και τις κακοποιούσε σεξουαλικά, σαν τους σύγχρονους διεστραμμένους βιαστές! κτλ κτλ

      Διαγραφή
    4. Ολύμπιοι θεοί: Η μεγάλη απάτη των αρχαιολατρών.
      18 Ιανουαρίου στις 7:52 π.μ. ·
      Δεν έχουμε ατομικές περιπτώσεις/εξαιρέσεις δύσμοιρων και ανήθικων Ηρώων, όπως θέλουν να παρουσιάσουν οι Τραγωδίες, αλλά ολόκληρες οικογένειες – δυναστείες- που εξοντώθηκαν. Δεν υπάρχουν προσωπικά ψυχολογικά δράματα και κακοί Ήρωες, αλλά θρησκευτικοί και πολιτικοί διωγμοί, αποτέλεσμα της εισαγωγής της νέας λατρείας. Οι Μυθικοί Ήρωες δεν ήταν «Θεομάχοι», όπως παρουσιάζονται και ερμηνεύονται, αλλά οι Ολύμπιοι, και πάνω απ’ όλους ο Απόλλων, ήταν «Ελληνομάχοι»…

      Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ (α) – Archaia Ellada
      https://www.facebook.com/OlympioiTheoiEMegaleApate/

      Διαγραφή
  3. Οι διαστροφές τού Δία
    Ο Δίας ήταν ο πρωταθλητής τής "θεϊκής" διαστροφής

    Ας μιλήσουμε περιληπτικά για τον Δία, που ήταν ομοφυλόφυλος παιδεραστής του μικρού Γανυμίδη. Αλλά όχι μόνο αυτό. Μοίχευε συχνότατα κατά της γυναίκας του και αδελφής του τής Ήρας, ενώ οι Ορφικές ιστορίες αναφέρουν ότι ο Ζευς έσμιξε με τη δεύτερη από τις αδελφές του, τη Δήμητρα. Καρπός αυτής της ένωσης ήταν η Περσεφόνη. Άλλη από τις απόκρυφες ιστορίες διηγείται ότι ο Ζευς απήγαγε τη μάνα του τη Ρέα και οι δυο ενώθηκαν μεταμορφωμένοι σε φίδια. Κατόπιν ο Ζευς με τη μορφή φιδιού πάλι ξεπλάνεψε την κόρη του την Περσεφόνη και το παιδί που γεννήθηκε απ’ αυτή την αιμομιξία ήταν ο Διόνυσος.
    Ο Δίας βέβαια βασάνισε φριχτά τον Προμηθέα επειδή ο τελευταίος βοήθησε τους ανθρώπους δίνοντάς τους τη φωτιά. Στον πόλεμο της Τροίας ο Δίας πολέμησε κατά των Ελλήνων και υπέρ των Τρώων. Πώς διέφυγε αυτός ο μισάνθρωπος και ανθέλληνας «πατέρας των θεών» από το επιθετικό μένος τών Παγανιστών;
    Και αναφέρομαι εδώ μόνο κατά του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δεν μιλάω ούτε για τον κτηνοβάτη Πάνα, ούτε για τον κανίβαλο Κρόνο, ούτε για τον αιμοσταγή Άρη, ούτε για τη βρεφοκτόνο Ήρα, ούτε για την πορνική Αφροδίτη, στα ιερά της οποίας εκδίδονταν οι γυναίκες πριν τον γάμο τους και είχε κάνει ελάφι τον άνδρα της τον Ήφαιστο (τον οποίο είχε ξεχαρβαλώσει ο Δίας όταν ήταν παιδί), ούτε για τον Ποσειδώνα, που τιμώρησε τόσο σκληρά τον Οδυσσέα και τους συντρόφους του, μόνο και μόνο επειδή δεν άφησαν να τους φάει ο κανίβαλος γιος του, ούτε για τους λοιπούς δαιμονικούς αρχαίους θεούς, που για τον καθέναν απ’ αυτούς, θα μπορούσα να γράψω ΒΙΒΛΙΟ με τα αίσχη τους, γραμμένα από τους ίδιους τους αρχαίους μας προγόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πω όμως και για την παράνομη μοιχευτική σχέση του Δία με την αδελφή του Δήμητρα, την οποία ηράσθη, ενώ πιο πριν φρόντισε να δολοφονήσει με κεραυνό τον Ιασίονα που είχε σχέσεις μαζί της, επειδή δήθεν δεν ήθελε να έχουν οι θεοί σχέσεις με θνητούς. Αυτός όμως δεν άφησε θνητή που να μην τη βιάσει, και τι λέω θνητή. Ούτε θεά δεν άφησε, ούτε γάτα θηλυκιά (για τις αρσενικές έκανε και λίγο κράτει).
    Και αυτοί οι αρχαίοι θεοί ήταν ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΗΘΟΥΣ για τους πιστούς τους. Γι’ αυτό η ηγεμονία της Αθήνας (η τότε Αμερική), είχε πει ειρωνικά στα θύματά της: «Δεν φοβόμαστε τους θεούς για τις αδικίες μας, γιατί κι αυτοί τα ίδια κάνουν».
    Να λοιπόν το «ήθος» το οποίο προσπαθούν να επιβάλλουν στον κόσμο οι σύγχρονοι Νεοπαγανιστές. Και δεν βλέπουν το χάλι των θεών τους, και την ηθική κατάπτωση που είχε επιφέρει η θρησκεία τους στην αρχαία Ελλάδα, παρά γράφουν ψέματα κατά των αγίων της Αγίας Γραφής, και εξωραϊζουν το χάλι αυτό της αρχαίας Ελλάδας, πίσω από το ήθος των μονοθεϊστών φιλοσόφων, τους οποίους αυτοί οι ίδιοι εξόντωσαν.
    Θα μας πουν οι Νεοπαγανιστές: "Αυτά ήταν συμβολισμοί". Κι εμείς θα τους απαντήσουμε: "Δεν υπήρχαν άραγε άλλοι συμβολισμοί για τους "θεούς"; Πώς τους απέδιδαν τόσο διεφθαρμένες πράξεις, που μόνο σε πορνογράφημα αρμόζουν; Τόσο σέβονταν οι αρχαίοι Έλληνες τους "θεούς" τους; Ή μήπως έψαχναν έτσι να βρουν άλλοθι για τις δικές τους διαστροφές;



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηλιθιε αυτοι ηταν μυθοι και οι Ελληνες το ξερανε ενω τωρα οι Ρωμιοι πιστευουν σε εξωγαμα και κρινους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή