ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ:ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ!!

 


"Αγία" Τριάδα ονομάζεται το χριστιανικό δόγμα που περιγράφει την πίστη σε έναν Θεό με τρία πρόσωπα.  Τα τρία πρόσωπα ή υποστάσεις είναι ο Πατήρ, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα, τα οποία είναι αδιαίρετα και ομοούσια κατά τη θεότητα, έχουν την ίδια δύναμη και κοινή Θεία ουσία. Αποτελεί ένα από τα κυριότερα δόγματα που αποδέχεται η πλειοψηφία των εκκλησιών του χριστιανικού κόσμου, το οποίο είναι γνωστό και ως Τριαδικό Δόγμα. Ο τριαδικός Θεός περιγράφεται ως "Τρισυπόστατη Μονάδα" η οποία φανερώνεται με ενέργειες και έργα στην κτίση και την ιστορία. Έχει μεν τρία πρόσωπα, αλλά αυτά τα τρία πρόσωπα δεν αποτελούν τρεις χωριστούς Θεούς, αλλιώς ο Χριστιανισμός δε θα ήταν μονοθεϊστική αλλά τριθεϊστική θρησκεία. Κατά το δόγμα, ο λόγος που ο τριαδικός Θεός είναι ένας αν και με τρεις υποστάσεις είναι η απουσία χώρου και χρόνου.



 Ο χώρος και ο χρόνος διαφοροποιούν τις ανθρώπινες υποστάσεις μεταξύ τους, ώστε τα διαφορετικά πρόσωπα να αποτελούν διαφορετικούς ανθρώπους. Επειδή όμως ο χώρος και ο χρόνος είναι κτιστοί (δημιουργήματα του Θεού), ο Θεός δεν υπόκειται σε αυτούς. Έτσι έχουμε το μυστήριο (ακατάληπτο για τους ανθρώπους) της Τρισυπόστατης Μονάδας. Στην εκκλησιαστική ιστορία, η ταυτότητα της ουσίας και η διάκρισή της σε Τρία Πρόσωπα οδήγησε συχνά σε "αιρετικές" ερμηνείες.Δηλαδή σύμφωνα με το  Χριστιανικό δόγμα ο Ιησούς πήγε με την μητέρα του η οποία ήταν σύζυγος και μητέρα του!!Στην Καινή ο Ιησούς συνομιλεί με τον εαυτό του στον Σταυρό επάνω ζητάει από τον εαυτό του να τον απελευθερώσει από αυτό το μαρτύριο!!Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ποιος ήταν ο τύπος που μίλησε και είπε αυτός είναι ο γιος μου όταν βαπτίστηκε ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα!!Ο Ιησούς έκανε περιτομή στο όνομα του Ιησού??Τώρα όποιος πιστεύει όλα αυτά είναι τουλάχιστον σχιζοφρενής!!!

3 σχόλια:

  1. Έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου.
    Την μάνα του,την αδελφή του, την κόρη του και όλο το σόι πηδούσε ο κτηνοβάτης, παιδεραστής ο Δίας.
    Θεός Δίας - Ο πρωταθλητής της διαστροφής.

    Ας μιλήσουμε περιληπτικά για τον Δία, που ήταν ομοφυλόφυλος παιδεραστής του μικρού Γανυμίδη. Αλλά όχι μόνο αυτό. Μοίχευε συχνότατα κατά της γυναίκας του και αδελφής του τής Ήρας, ενώ οι Ορφικές ιστορίες αναφέρουν ότι ο Ζευς έσμιξε με τη δεύτερη από τις αδελφές του, τη Δήμητρα. Καρπός αυτής της ένωσης ήταν η Περσεφόνη. Άλλη από τις απόκρυφες ιστορίες διηγείται ότι ο Ζευς απήγαγε τη μάνα του τη Ρέα και οι δυο ενώθηκαν μεταμορφωμένοι σε φίδια. Κατόπιν ο Ζευς με τη μορφή φιδιού πάλι ξεπλάνεψε την κόρη του την Περσεφόνη και το παιδί που γεννήθηκε απ’ αυτή την αιμομιξία ήταν ο Διόνυσος.  
    Ο Δίας βέβαια βασάνισε φριχτά τον Προμηθέα επειδή ο τελευταίος βοήθησε τους ανθρώπους δίνοντάς τους τη φωτιά. Στον πόλεμο της Τροίας ο Δίας πολέμησε κατά των Ελλήνων και υπέρ των Τρώων. Πώς διέφυγε αυτός ο μισάνθρωπος και ανθέλληνας «πατέρας των θεών» από το επιθετικό μένος τών Παγανιστών;
     
    Και αναφέρομαι εδώ μόνο κατά του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δεν μιλάω ούτε για τον κτηνοβάτη Πάνα, ούτε για τον κανίβαλο Κρόνο, ούτε για τον αιμοσταγή Άρη, ούτε για τη βρεφοκτόνο Ήρα, ούτε για την πορνική Αφροδίτη, στα ιερά της οποίας εκδίδονταν οι γυναίκες πριν τον γάμο τους και είχε κάνει ελάφι τον άνδρα της τον Ήφαιστο (τον οποίο είχε ξεχαρβαλώσει ο Δίας όταν ήταν παιδί), ούτε για τον Ποσειδώνα, που τιμώρησε τόσο σκληρά τον Οδυσσέα και τους συντρόφους του, μόνο και μόνο επειδή δεν άφησαν να τους φάει ο κανίβαλος γιος του, ούτε για τους λοιπούς δαιμονικούς αρχαίους θεούς, που για τον καθέναν απ’ αυτούς, θα μπορούσα να γράψω ΒΙΒΛΙΟ με τα αίσχη τους, γραμμένα από τους ίδιους τους αρχαίους μας προγόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, τέτοια εβραιοπαπαρα που τρως, τι θα έλεγες εσυ; Οτι διαδίδουν οι χριστιανοί ανθέλληνες προδότες και καθάρματα. για διάβασε τη βίβλο καλύτερα και μετά μιλάμε για αιμομιξιες κτλ...

      Διαγραφή
  2. Πάρτε φόρα από τον 'Ολυμπο κι ελάτε με την όπισθεν και κλάστε μας τ' @@ όπως τα κλάνετε εδώ και 2.000 χρόνια. Καμιά 10ρια χιλιάδες γίδια είστε χωρισμένα σε εκατό μαντριά κι άμα σας φτύσουμε θα σας πνίξουμε στο σάλιο.
    Οι Εβραίοι έφαγαν τον Σωκράτη, τον Αριστοτέλη, τον Πυθαγόρα, τον Αναξαγόρα και όποιον αμφισβητούσε τους παγανοθεούς ή τα ηλίθια παγανόσκυλα σας κι εσάς ; Πήγατε και βρωμίσατε και τους Ναούς των Εβραίων αλλά την φάγατε την παπάρα. Καθίστε τώρα και περιμένετε να επιστρέψει ο Δίας από τον Σείριο να σας σώσει καθυστερημένα σούργελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή