ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΕΡΜΗΓΚΙΑ ΔΙΑΣΩΖΟΥΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!!

 Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ !!!ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ!!

  Όταν ο άνθρωπος αδιαφορεί για το Χριστό μας, τότε η άλογος φύσις διεγείρεται και αναπληρώνει το κενό! Όταν π.χ. οι άνθρωποι πυρπολούν και

 καταστρέ-φουν τις Εκκλησίες, τότε ακόμη και τα μερμήγκια αναλαμβάνουν ένα σωστικό έργο. Στην φωτογρα- φία, που σας παραθέτω, θα δείτε, λοιπόν, τα μερμήγκια να διασώζουν μια σπασμένη εικόνα  του Εσταυρωμένου Κυρίου μας σε κάποιο Ναό, τον οποίον ασεβείς άνθρωποι πυρπόλησαν  και κατέστρεψαν κάπου εκεί στη Ρωσσία. Σας παραθέ- τω, λοιπόν, και την φωτογραφία, αλλά καί την ηλεκτρονική διεύθυνση του Video στο YouTube, ώστε, όσοι έχετε την δυνανότητα, να παρακολου-θήσετε ζωντανά αυτό το συγκλονιστικό  Video. 


_____Απολαύστε, λοιπόν, το συγκλονιστικό θέαμα, όπου τα μερμήγκια επιστρατεύθησαν αυτοβούλως, για να διασώσουν, και πράγματι σώζουν,  την Εικόνα του Εσταυρωμένου Ιησού! «Ως εμεγαλύνθη τα έργα Σου, Κύριε!»
ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου