ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!!ΧΟΥΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!

H Eλλάδα στο γύψο: Τι έγινε τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου 1967 [βίντεο]
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!" ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ"!!! 
Το ξημέρωμα της 21ης Απριλίου του 1967 το στρατιωτικό κίνημα των συνταγματαρχών ξεκίνησε την επταετή δικτατορία του στην Ελλάδα με επικεφαλής τον ταξίαρχο Στυλιανό Παττακό και τους συνταγματάρχες Γεώργιο Παπαδόπουλο και Νικόλαο Μακαρέζο.
Από την εκπομπή Νέοι Φάκελοι το αποκαλυπτικό βίντεο που θυμίζει τις τραγικές σελίδες της ελληνικής ιστορίας.

alt ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!ΜΙΑ ΖΩΗ  Η ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
altaltΟΛΑ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙΕΔΩ!altaltalt
ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!!
  alt alt

2 σχόλια:

  1. Ευτυχώς τώρα έχουμε δημιοκρατία με άπειρα μνημόνια, με άπειρα χρέη, με ανεργία στο 40% και άνω, με κορόϊδο-ιό, και υποχρεωτικά εμβόλια δηλητηρίων στο εγγύς μέλλον, με πάνω από 4.000.000 λαθροεισβολείς που κατατρώνε τα εισοδήματα μας (πληρωμές 400αρια κάθε μήνα, περίθαλψη, τροφή, στέγη δωρεάν και και...) και περιμένουν ένα σύνθημα να μας κάνουν κι εδώ Συρία ή μάλλον Ρουάντα που έγινε γενοκτονία...
    Ενώ στην "κακή" χούντα κάθε εργάτης έφτιαχνε σπίτι, δεν υπήρχε ανεργία, σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο είχε και μιά μικρή βιοτεχνία 3-10 ατόμων, εξαγωγές στα ύψη με αποτέλεσμα να έρχεται συνάλλαγμα, οι αγρότες ήταν το 45% του πληθυσμού και υπήρχε επάρκεια τροφίμων (άρα μειωμένες εισαγωγές σε είδη διατροφής), με βιομηχανία και ΜΗΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ!!!
    Ευτυχώς τώρα έχουμε τους πολιτικούς σε ρόλο φεουδαρχών με λεφτά κρυμμένα σε όλους τους οικονομικούς παραδείσους και έναν άλλο παπαδόπουλο να μας λέει να "μείνουμε σπίτι"... γιατί έχουμε δημιοκρατία και ΜΗΔΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή