ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΙΑΧΒΕ-ΙΕΧΩΒΑ!!

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ δεν ήταν Ελληνας, Μαύρος, ή Κινέζος ήταν Εβραίος ...
ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ??ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΠΟΥ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΑΨΗ ΝΕΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕ!!ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ!!ΡΩΜΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!!
ΕΡΩΤΗΜΑ ??ΠΟΤΕ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ  ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ?? ΠΟΤΕ!!! 

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ [ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ] [AUDIO BIBLE] - YouTube
 ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ    Κεφάλαιο 8
H μοναδικότητα της αρχιερατείας του Iησού
   1Tο επιστέγασμα, λοιπόν, των όσων λέμε είναι ότι έχουμε έναν αρχιερέα τέτοιου κύρους, που κάθισε στα δεξιά του θρόνου της Mεγαλοσύνης στους ουρανούς 2ως λειτουργός στα Όγια των Aγίων και στην αληθινή Σκηνή, την οποία έστησε όχι άνθρωπος, αλλά ο ίδιος ο Kύριος! 3Γιατί, βέβαια, ο κάθε αρχιερέας ορίζεται με σκοπό να προσφέρει δώρα και θυσίες. Γι' αυτό ήταν αναγκαίο να έχει κι αυτός κάτι να προσφέρει. 4Όλλωστε, αν ήταν στη γη ούτε καν θα ήταν ιερέας, αφού υπάρχουν ήδη οι ιερείς που προσφέρουν τα δώρα σύμφωνα με το νόμο, 5οι οποίοι και τελούν τη λατρεία σαν σκιώδη απομίμηση αυτής που γίνεται στους ουρανούς, όπως έχει αποκαλυφθεί σύμφωνα με τη θεία εντολή στο Mωυσή, όταν επρόκειτο να κατασκευάσει τη Σκηνή. "Πρόσεχε", του είπε, "να τα εκτελέσεις όλα σύμφωνα με το πρότυπο που σου υποδείχτηκε πάνω στο βουνό". 6Tώρα, όμως, ο Iησούς έχει αναλάβει μια τόσο ανώτερη ιερατική υπηρεσία, όσο πιο υπέρτερη είναι η διαθήκη της οποίας είναι μεσίτης, και η οποία έχει νομοθετηθεί με βάση υπέρτερες υποσχέσεις.
   7Kαι βέβαια, αν η πρώτη εκείνη διαθήκη δεν ήταν ανεπαρκής, δε θα χρειαζόταν να αντικατασταθεί από μια δεύτερη. 8Γιατί πράγματι, κατηγορώντας τους ο Λόγος του Θεού λέει: "Δείτε, έρχονται μέρες, λέει ο Kύριος, που θα συνάψω με το λαό Iσραήλ και με το λαό του Iούδα μια καινούργια διαθήκη. 9Aυτή δε θα είναι σαν τη διαθήκη που σύναψα με τους προπάτορές τους, τότε που τους πήρα από το χέρι για να τους βγάλω από τη χώρα της Aιγύπτου, καθότι αυτοί δεν παρέμειναν σταθεροί στη διαθήκη μου, κι εγώ τους παραγκώνισα, λέει ο Kύριος. 10Γι' αυτό, η διαθήκη που θα συνάψω με το λαό Iσραήλ, ύστερα από τις μέρες εκείνες, είναι τούτη, λέει ο Kύριος: Θα μεταδώσω τους νόμους μου στη διάνοιά τους και πάνω στις καρδιές τους θα τους εγχαράξω. Tότε θα είμαι ο Θεός τους και αυτοί θα είναι ο λαός μου. 11Kαι δε θα διδάσκει πια ο καθένας το συμπολίτη του και τον αδελφό του λέγοντάς του: Γνώρισε τον Kύριο, γιατί όλοι θα με γνωρίζουν, από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερό τους. 12Γιατί θα τους δείξω έλεος για τις αδικίες τους, και τις αμαρτίες τους καθώς και τις παρανομίες τους δε θα τις θυμηθώ πια". 13Kαι με τη χρησιμοποίηση της λέξης "καινούργια", έχει κηρύξει παλιωμένη πια την πρώτη. Kι όταν ένα πράγμα παλιώνει και γερνάει, βρίσκεται κιόλας κοντά στον αφανισμό.    
O Mελχισεδέκ τύπος του Iησού
   15Kι αυτό γίνεται ακόμα πιο καταφανές από το γεγονός ότι παρουσιάζεται ένας διαφορετικός ιερέας όμοιος με το Mελχισεδέκ, 16που έγινε αρχιερέας, όχι με βάση κάποια νομική διάταξη που αφορά την πρόσκαιρη ανθρώπινη ζωή, αλλά με βάση τη δύναμή του να δίνει ζωή ακατάλυτη. 17Aφού το μαρτυρεί η Γραφή, που λέει: "Eσύ είσαι ιερέας αιώνιος κατά τον τύπο του Mελχισεδέκ". 18Kαταργείται, επομένως, η προγενέστερη διάταξη του νόμου, επειδή ήταν ανίσχυρη και ανώφελη - 19αφού ο νόμος δεν τελειοποίησε τίποτε - και εισάγεται μια υπέρτερη ελπίδα μέσω της οποίας πλησιάζουμε το Θεό.
   20Kαι μάλιστα αυτός δεν έγινε αρχιερέας χωρίς όρκο - σαν τους άλλους που έγιναν ιερείς χωρίς όρκο - 21αλλά με όρκο, σύμφωνα με τα λόγια εκείνου που του λέει: "Oρκίστηκε ο Kύριος, και δε θα αλλάξει γνώμη: Eσύ είσαι ιερέας αιώνιος κατά τον τύπο της ιερατείας του Mελχισεδέκ". 22Kι έγινε έτσι εγγυητής μιας τόσο ανώτερης διαθήκης ο Iησούς. 23Eπίσης και ο αριθμός εκείνων που έχουν γίνει ιερείς είναι μεγάλος, επειδή ήταν αδύνατο να παραμένει μόνιμα κανείς εξαιτίας του θανάτου. 24Aυτός όμως, επειδή παραμένει αιώνια, η ιεροσύνη που κατέχει είναι αμεταβίβαστη. 25Γι' αυτό κι έχει τη δύναμη να σώζει για πάντα όσους προσέρχονται στο Θεό μέσω αυτού, αφού ζει πάντοτε, έτσι ώστε να μεσιτεύει γι' αυτούς!! 
ΕΔΩ  Ο ΙΗΣΟΥΣ  ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ!!  Iησούς και ο νόμος
17"Mη νομίσετε ότι ήρθα να καταργήσω το νόμο ή τους προφήτες. Δεν ήρθα να καταργήσω αλλά να εκπληρώσω. 18Γιατί, σας βεβαιώνω πως ώσπου να αφανιστούν ο ουρανός και η γη ούτε ένα γιώτα ούτε ένας τόνος δεν πρόκειται να καταργηθεί από το νόμο, μέχρι που να πραγματοποιηθούν όλα. 19Όποιος, λοιπόν, αθετήσει έστω και μια από τις πιο μικρές τούτες εντολές και διδάξει τους άλλους να κάνουν το ίδιο, αυτός θα ονομαστεί πολύ μικρός στη βασιλεία των ουρανών. Όποιος όμως τις εφαρμόσει και τις διδάξει, αυτός θα ονομαστεί μεγάλος στη βασιλεία των ουρανών!!!ΜΑΤΘ, ΚΕΦ.5!!Όπως βλέπετε φίλοι χριστιανοί η θρησκεία σας είναι Η ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ,και αυτά περί διαμάχης Ιουδαίων και Χριστιανών είναι παραμύθια!!Εδώ ο ίδιος ο ΝαζωραίοςΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙότι δεν ήρθε να καταργήσει τους νόμους και τους προφήτες των Ιουδαίων οπότε φίλοι μου τώρα ξέρετε ότι πιστεύετε στη θρησκεία των ιουδαίων που ουδεμία σχέση έχει με τους Έλληνες και τα Ελληνικά ήθη και Έθιμα!!Να γιατί σας αποκαλούμε Ιουδαιοχριστιανούς και μας κατηγορείτε ότι σας βρίζουμε!!Αυτή είναι η αλήθεια καλοιμου φίλοι έχετε την ίδια Θρησκεία με τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!Και τέλος όπως λέει ο Ιησούς δεν πρόκειται να μπείτε στον Παράδεισο αν αλλάξετε τους νόμους της Θρησκείας των Ιουδαίων!!Τέλος ο Ιησούς γιόρταζε όλες τις Εβραϊκές γιορτές και σίγουρα αν ζούσε σήμερα θα ήταν σε αντιπαράθεση με τους Χριστιανούς!!  Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!! 
ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΣΕ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ ,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΝ ΒΑΠΤΙΣΕ??ΣΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!!??ΕΡΩΤΗΜΑ??ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ??ΜΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ !!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ??ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΤΕ ΧΘΕΣ ΡΩΜΙΟΙ!! 
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΓΩ??ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ: altΜετά την προσέγγιση του γεγονότος της γνωριμίας και συνάντησης Ιησού και Ιωάννη είναι ανάγκη για μια ευρύτερη διερεύνηση και της βάπτισης του Ιησού από τον Βαπτιστή.    Το βάπτισμα του Ιωάννη μπορεί να Θεωρηθεί ως ένα βάπτισμα μετανοίας, για την ουσιαστική ένταξη κάποιου στον πιστό λαό του Θεού, τον αληθινό Ισραήλ.      Με το βάπτισμα πραγματοποιόταν ένα είδος κάθαρσης για την πραγματική ενσωμάτωση στην κοινότητα των αληθινών «τέκνων Αβραάμ» (Ματθ. 3,9· 7ωάν. 8,33 εξ. Ρωμ. 4,12). Γι' αυτό και η πρόσκληση προς μετάνοια πριν από τη βάπτιση απευθυνόταν από τον Ιωάννη όχι μόνο προς τους αμαρτωλούς ή τους προσήλυτους στην ιουδαϊκή κοινότητα και πίστη, αλλά και προς όλους εκείνους που επιθυμούσαν ν' ανήκουν στους προσδοκώντες τη Βασιλεία του Θεού. Επρόκειτο για ένα βάπτισμα μοναδικό, που δεν το συναντούμε στο ιουδαϊκότελετουργικό τυπικό, και που ετελείτο αποκλειστικά και μόνο από τον Ιωάννη στα νερά του πόταμου Ιορδάνη και στην περιοχή της έρημου, όπου και το κήρυγμα μετανοίας.   «Ονομάζεται «βάπτισμα μετανοίας εις άφεσιν αμαρτιών» (Μάρκ. 1,4).    
θρησκε.jpg
Το βάπτισμα αυτό προϋποθέτει, ασφαλώς, την εξομολόγηση των αμαρτιών και την οριστική απόφαση για ουσιαστική μεταστροφή, όχι μόνο στην καθημερινή πράξη αλλά και στην καθόλου στάση έναντι των μεγάλων προβλημάτων της ζωής (βλ. Ματθ. 3,6 εξ.). Το βάπτισμα ύδατος του Ιωάννη είχε και θεωρητικό, συμβολικό χαρακτήρα. Συμβόλιζε την ηθική καθαρότητα και αγνότητα του ανθρώπου. Στη θεολογική δε γλώσσα εθεωρείτο αναγκαίο και για την προπαρασκευή του ανθρώπου εν όψει του εσχατολογικού βαπτίσματος. Το επικείμενο μεσσιανικό βάπτισμα «εν πνεύματι και πυρί» της νέας εποχής, έρχεται ως συνέχεια και προϋποθέτει πάντοτε το βάπτισμα ύδατος του Ιωάννη (Ματ. 3,11- Πράξ. 1,5" 11,16).    
alt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου