ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστιανικα προβατα"
Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια πολύ σημαντική για τον Εβραιοχριστιανισμό παροιμία, ο φόβος φυλάει τα έρμα, διότι είναι πολύ σημαντική μιας και συμπυκνώνει τόσο τη στρατηγική του "Κυρίου" όσο και την πνευματική και ψυχολογική κατάσταση των υποτελών Παραγωγών.
Και θα υποστηρίξω ότι ο φόβος ο προέρχόμενος από τον εκφοβισμό είναι ένας τρόπος διάλυσης, αποτροπής της σύναψης σχέσεων συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των υποτελών, ότι είναι ένα μέσον συρρίκνωσης του


αντιχριστιανισμού!!.
Ποια είναι τα έρμα, τα έρημα; Τα έρμα, τα έρημα είναι τα ζώα που εκτρέφουμε (τα έρημα ζώα >τα έρημα, πρβλ. πλατεία οδός > πλατεία, λαϊκή αγορά > λαϊκή). Γιατί όμως χαρακτηρίζονται έρημα; Τι άλλο χαρακτηρίζεται με αυτό τον τρόπο; Τα γηρατειά και τα ξένα. Το έρημο, το απομονωμένο, το απόμακρο,  είναι συνώνυμο της θλίψης, της αδυναμίας, της δυσφορίας,  του θανάτου. Τα έρμα τα ζώα είναι τα ζώα τα κακόμοιρα, τα αδύναμα, τα ανίσχυρα, αυτά που πρόκειται να σφαγιαστούν αφού πρώτα επί χρόνια πολλά θα μας δίνουν το γάλα τους και το μαλλί τους.Την ίδια αντίληψη κυριαρχεί και στον Εβραιοχριστιανισμό:
Ο ιερέας είναι πνευματικός ποιμήν, ενώ οι πιστοί Καθολικής Εκκλησίας είναι τα πρόβατα!!
Και ιδου η απόδειξη!!
alt
Τρία πράγματα φοβούμαι: τον φθόνο των δαιμόνων‡ την δυσωδία των λογισμών‡ την αποστροφή του προσώπου του Θεού, και το τέταρτο: την αισχύνη της ψυχής μου, κατά την ημέρα της κρίσεως.Φόβος Θεού Ο φόβος του Θεού είναι η ρίζα κάθε καλού έργου. Ούτε ένα λεπτό να μην απομακρύνεται από την καρδιά σας. Σαν το κερί ν' ανάβη και να

φωτίζη όλους τους λογισμούς, όλες τις εσωτερικές κινήσεις της καρδιάς σας.  Αυτός θα σας διδάξη να βαδίζετε σωστά, να εργάζεσθε το κάθε τι σαν έργο του Θεού. Αυτός θα σας διδάξη να στέκεσθε, όπως εκείνοι που βρίσκονται μπροστά στον βασιλέα. Αυτός θα σας δείξη να προχωρήτε , όπως προχωρούν εκείνοι που κρατούν ένα ποτήρι γεμάτο νερό, από το οποίο δεν πρέπει να στάξη ούτε μια σταγόνα.  Όταν η εσωτερική ζωή πάρη αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε θα συνειδητοποιήται κάθε απρεπής κίνησις του νου και της καρδιάς. Αμέσως τότε θ' ανακρίνεται ενώπιον του Θεού και θ' απομακρύνεται με την μετάνοια και τον αποφασιστικό αγώνα για την κάθαρσι»......ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου