ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΡΩΜΙΩΝ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ::ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!

Συνάντηση αρχιεπ. Ελπιδοφόρου με το ''αφεντικό'', του  πρόεδρο Τουρκίας, Ερντογάν
O αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκε το ''αφεντικό'', τον πρόεδρο της Τουρκίας (βράδυ 25 Σεπ. '19) στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Νέα Υόρκη, γιά να του υποβάλει τα σέβη του ''και να τα πουν''. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον αρχιεπίσκοπο στην Αρχιεπισκοπή γιά να υποβάλει τα δικά του δουλοπρεπή σέβη στον Ελπιδοφόρο. 'Ετσι, γιά να ξέρουμε τι ρόλο παίζουν οι νεογενίτσαροι του Πατριαρχείου, τι ρόλο παιζει η ''θυγατρική'' του, ''εμπορική επιχείρηση Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ'', που ''ανήκουν'' και γιατί κατάστρεψαν την ελληνική Ομογένεια ΗΠΑ, με την ανοχή ηλίθιων και ξεπουλημένων ελληνικών κυβερνήσεων. ΠΡΟΣΟΧΗ, η ΕΙΔΗΣΗ: Ερντογάν και Ελπιδοφόρος

-σύμφωνα με την ανακοίνωση Αρχιεπισκοπής- συζήτησαν επίσης, για θέματα που αφορούν στις ''μειονότητες σε Ελλάδα και Τουρκία''!!! Ποιός έδωσε το δικαίωμα στον αρχιεπίσκοπο να συζητά γιά ''μειονότητες στην Ελλάδα'';;; Τελικά, ποιών τα συμφέροντα υπηρετεί;;;
Σημ.: Θυμίζουμε ότι ο Ελπιδοφόρος έχει καταγγελθεί δημόσια και γραπτά, από ιστοσελιδα Βετεράνων ΗΠΑ, ως ''πράκτορας μυστικών Υπηρεσιών της Τουρκίας''.

Αρχιεπισκοπή και το...''μήνυμα Μητσοτάκη''
Σε ότι αφορά την συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο (26 Σεπ. '19), την συζήτηση με αυτόν παρουσία συζύγου και υιού Μητσοτάκη και την ''παρέλαση'' όλων των υπουργών και υφυπουργών του (που βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στην Νέα Υόρκη) στην Αρχιεπισκοπή (πρωτοφανής στην ιστορία της Ομογένειας) γιά να υποβάλουν τα δουλοπρεπή ''σέβη τους'', ο διαπλεκόμενος κ. Μητσοτάκης έστειλε ένα ''ηχηρό μήνυμα'' στην Ομογένεια ΗΠΑ: «Στηρίζουμε αρχιεπ. Ελπιδοφόρο, στηρίζουμε την απάτη (π.χ. ανοικοδόμηση αγ. Νικολάου Μανχάτταν), την αρπαχτή, το κλείσιμο ελληνικών σχολείων από την Αρχιεπισκοπή, την πώληση εκκλησιών-σχολείων που έχτισαν Ομογενείς. Αρκεί να τριπλασιαστούν οι εκκλησιαστικές καταχωρήσεις και ''χορηγίες'' στην -μικρής κυκλοφορίας- εφημερίδα του υφυπουργού μου Διαματάρη, στην οποίαν παλαιότερα ήταν συνέταιρος και ο πατέρας μου και η οικογένειά μου πάντα φρόντιζε να παίρνει χρήμα από το ελληνικό κράτος».
Σημ.: Ο αρχιεπίσκοπος εκπροσωπεί περίπου το 15% της Ομογένειας, όσα και τα μέλη των ενοριών-εκκλησιών.
---> Μετά την συνάντηση στην Αρχιεπισκοπή, πρωθυπουργός και αρχιεπίσκοπος πήγαν παραδίπλα γιά να εγκαινιάσουν τους νέους ανελκυστήρες στο γεν. Προξενείο. Κάτι βρύσες και τα ''καζανάκια'' στις τουαλέτες του προξενείου, υποσχέθηκαν να τα εγκαινιάσουν του χρόνου.
Η Ομογένεια ΗΠΑ παρακολουθεί άναυδη τις γραφικές ''πράξεις'' του πρωθυπουργού στην Νέα Υόρκη και διαπιστώνει ότι ο κ. Μητοτάκης κατόρθωσε το ακατόρθωτο: Να την ενώσει....εναντίον του!!! Μην ξεχνάμε ότι Ομογένεια δεν είναι το ''καθυστερημένο ελληνικό γκέττο Αστόριας Ν. Υόρκης'', όπως αφελέστατα νομίζουν οι άσχετοι (με Ομογένεια), γραφικοί 'Ελληνες πολιτικοί.
Ομογένεια: ''Κούλη, άσε τα κουλά και τα χαζά''
Μιλώντας (25 Σεπ. '19) σε ένα κομματικό ακροατήριο 300+ χειροκροτητών στην Αστόρια Νέας Υόρκης, μεταξύ αυτών και ο αρχιεπίσκοπος, που παραπλανητικά ''βαφτίστηκε'' ως ''ομιλία στην Ομογένεια'', ο πρωθυπουργός Κυριάκος ''Κούλης'' Μητσοτάκης, αναφέρθηκε -αναμενόμενο- και στο θέμα ''ψήφος Ομογενών''. Αλλά, δεν μας τα λέει καλά. Κάθε μήνα αλλάζει την θέση του. Μίλησε γιά επιστολική ψήφο, ενώ ίσαμε πρόσφατα αυτός και το κόμμα του ομιλούσαν γιά ''κάλπες σε προξενεία και αλλού''. Τώρα, σχεδόν ταυτίζεται με ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ομιλεί γιά ''εκλογή ολίγων Ομογενών (4-5) βουλευτών ως Επικρατείας''.
Η αναφορά του, συγκεκριμένα: «...Η ψήφος τους, (των Ομογενών) θα προσμετράται κανονικά στο σύνολο των ψήφων οι οποίες θα ''πέφτουν'' στις κάλπες στην Ελλάδα. Γιατί το λέω αυτό: Ακούσαμε από κάποια Κόμματα, κάποιες προτάσεις, να μην προσμετρώνται οι ψήφοι της Ομογένειας στο σύνολο και να προσμετρώνται μόνο για να εκλέξετε δύο-τρεις βουλευτές (Επικρατείας). Αυτό είναι απάτη. Θέλω να το πω ξεκάθαρα. Είναι τελείως αντισυνταγματικό, παραβιάζει κατάφωρα την αρχή της ισότητας της ψήφου. Αυτό το οποίο θα κάνουμε όμως είναι να αυξήσουμε τον αριθμό των βουλευτών Επικρατείας από τους 12 στους 15, που μας το επιτρέπει το Σύνταγμα και υποχρεωτικά κάποιοι βουλευτές Επικρατείας να είναι εκπρόσωποι της Ομογένειας. Έτσι ώστε ψηφίζοντας το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, να ψηφίζετε, να στέλνετε στο ελληνικό Κοινοβούλιο τους δικούς σας εκπροσώπους».
Τι μας είπε;;; «Ψηφίζοντας το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, να ψηφίζετε, να στέλνετε στο ελληνικό Κοινοβούλιο τους δικούς σας (4-5) εκπροσώπους». Αυτό κ. πρωθυπουργέ, ΔΕΝ είναι απάτη;;; Δεν παραβιάζει το Σύνταγμα;;; Και γιατί, ολόκληρος απόδημος Ελληνισμός, μόνο 4-5 ή 7-10 βουλευτές, σε σύνολο 300;;; Σε ποιούς νομίζεις ότι απευθύνεσαι;;; Σε ''φελλούς'' σαν τον υφυπουργό σου των Εξωτερικών ή σε ''ηλίθιους'';;; Γιατί να καθορίζετε εσείς ΠΟΣΟΙ θα εκλέγονται και να μην ισχύει αναλογικά ο αριθμός εκλεγόμενων, ανάλογα με τον αριθμό όσων θα ψηφίζουν με επιστολική ψήφο;;; Και γιατί η διάκριση οι Ομογενείς να ψηφίζουν γιά να εκλέγουν ΜΟΝΟ στο Επικρατείας;;; Αυτό δεν είναι αντισυνταγματικό;;;
Σας τρομάζει, διαπλεκόμενε, ''παπατζή'' πρωθυπουργέ, το ορθό και δίκαιο. Επειδή φοβάστε την περίπτωση οι Απόδημοι να φιάξουν δικό τους κόμμα στην Ελλάδα και να ''κόψουν'' ένα 10% -συνολικά- από τα διεφθαρμένα ''κόμματα εξουσίας'', σαν το δικό σου
.
ΠΗΓΗ..
https://www.kalami.us/2019/sxolia/rapismata-01.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου