ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΩΣ ΡΩΜΑΙΟΙ!!ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!!

Α΄ Τυπικό του Αγίου Όρους (Τράγος)



Στο αρχειοφυλάκιο του Πρωτάτου φυλάσσεται το Α΄ Τυπικό του Αγίου Όρους, υπογραμμένο ιδιοχείρως από τον αυτοκράτορα του Βυζαντίου Ιωάννη Τσιμισκή και τον ¨"Αγιο" Αθανάσιο τον Αθωνίτη. Επονομάζεται "Τράγος", γιατί είναι γραμμένο σε δέρμα τράγου και αποτελεί το ιστορικότερο κείμενο του Αγίου Όρους.Εδω υπογράφει ως


Βασιλέας των Ρωμαίων!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ:ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΕΡΒΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ!!

Constantine XI Palaiologos miniature.jpg
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΩΣ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ!!Αποτέλεσμα εικόνας για ολοι οι βυζαντινοι υπογράφουν ωσ ρωμαιοι αυτοκρατορεσ
Οι Βυζαντινοί αυτοκράτορες ουδεμία σχέση με την Ελλάδα είχαν, καθ’ ότι στα 1.100 χρόνια Βυζαντινής Ιστορίας κανείς τους δεν είχε καν Ελληνική καταγωγή. Ούτε ένας δεν καταγόταν από περιοχές με συμπαγή Ελληνικό πληθυσμό, πολλοί δε εξ αυτών αγνοούσαν την Ελληνική Γλώσσα.


Αποτέλεσμα εικόνας για ολοι οι βυζαντινοι υπογράφουν ωσ ρωμαιοι αυτοκρατορεσ

«Κωνσταντίνος ο εν Χριστώ τω Θεώ πιστός βασιλεύς και αυτοκράτωρ Ρωμαίων ο Παλαιολόγος».
Σπάνιο χειρόγραφο, με την μοναδική σωζόμενη υπογραφή και σφραγίδα του τελευταίου Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου ΙΑ’ Παλαιολόγου. Βρίσκεται στην Βιβλιοθήκη της Βιέννης.

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΦΩΚΑΣ!!

3 σχόλια:

  1. Στα 1123 χρόνια που κυβέρνησαν οι Βυζαντινοί δεν κατάφεραν να γράψουν ούτε ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΒΙΒΛΙΟ!! που να κινεί το ενδιαφέρον σε κάποιον σοβαρό & μορφωμένο άνθρωπο σήμερα. ( αν γνωριζει κάποιος ΕΝΑ να το δώσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχετικά με την Αυτοκρατορική Οικογένεια των Βασιλέων Παλαιολόγων και ειδικότερα με τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο ΙΑ Παλαιολόγο, σε καλώ να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ,διαφορετικά θα έχεις ΑΙΩΝΙΑ το στίγμα του ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ και ΠΡΟΔΟΤΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύεις ότι θα βγάλεις άκρη με αγράμματους; Άτομα που τη πρόθεση δια πιστεύουν οτι αναφέρεται στον Δία!!! θα ξέρουν ιστορία για να σου απαντήσουν; Το μέγιστο που μπορούν να πουν ειναι χριστιανοταλιμπαν μια λέξη έμαθαν κι την βάζουν παντού.

      Διαγραφή