ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ!!Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΝΑΖΩΡΑΙΟ !!!


Ο "Θαυματουργός Σταυρός της Λίμπιας - Ο Ιησούς Χριστός ζωντανεύει στον Σταυρό!!
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΑΠΑΤΗ!!
Ο  "Θαυματουργός" Σταυρός της Λίμπιας βρίσκεται στην Εκκλησία του Αγίου Πέτρου του 16ου αιώνα στο Σανταντέρ της Ισπανίας, όχι μακριά από τις δημοφιλείς φανταστικές εμφανίσεις της Παναγίας στο Γκαραμπάνταλ της Ισπανίας. Ο Σταυρός είναι μια πανέμορφη φιγούρα μεγέθους 6 ποδιών του σταυρωμένου Ιησού και βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον κύριο βωμό. Τοποθετημένες εκατέρωθεν του σταυρού και κάπως κάτω από αυτό, είναι μορφοποιημένες μορφές της Θεοτόκου και του Απόστολου Ιωάννη. Ο θαυματουργός σταυρός πιστεύεται ότι ήταν το έργο του Πέδρο ντε Μένα, ο οποίος πέθανε το 1693, και ο σταυρός δόθηκε στην εκκλησία από τον πατέρα Ντιέγκο ντε λα Ριέτρα Σεκρατούρα, που γεννήθηκε στο Λίμπια το 1716.


Ο σταυρός είναι ένας διαλογισμός για τα δεινά του Κυρίου μας που τον απεικονίζει στις τελευταίες στιγμές της αγωνίας Του. Μετρώντας ύψος έξι πόδια, το σώμα είναι ντυμένο με ένα πανί που κρατιέται στη θέση του με σχοινί. Τα πόδια είναι το ένα επάνω στο άλλο και είναι διάτρητα με ένα καρφί. Ο δείκτης και τα μεσαία δάχτυλα των δύο τρυπημένων χεριών επεκτείνονται σαν να δίνουν τελική ευλογία. Το πρόσωπο του Κυρίου μας είναι ιδιαίτερης ομορφιάς, με τα γυάλινα μάτια του κοιτάζοντας προς τον Ουρανό, έτσι ώστε, ως επί το πλείστον, να φαίνονται μόνο τα λευκά των ματιών. Το Πρώτο Θαύμα - Τα μάτια του Ιησού στον σταυρό θα ζωντανεύουν με θαυμασμό...


Το πρώτο καταγεγραμμένο θαύμα που αφορούσε αυτόν τον σταυρό έλαβε χώρα το 1914, πέντε χρόνια πριν τα μεγάλα θαύματα του 1919. Ο παραλήπτης της χάριτος ήταν ο Don Antonio Lopez, ένας μοναχός που ανήκε στο Τάγμα των Παύλων Πατέρων που διεξήγαγε ένα κολλέγιο στην Λίμπια. Ολόκληρος ο λογαριασμός του έχει ως εξής: 

"Μια μέρα τον Αύγουστο του 1914, πήγα στην ενοριακή εκκλησία του Λυμπιά, με εντολή του φίλου μου Δ. Γρηγόριο Μπρινά, να φτιάξω το ηλεκτρικό φως πάνω από τον ψηλό βωμό. Για να μπορέσω να δουλέψω πιο άνετα, έβαλα δύο μεγάλες θήκες στο βωμό, και επάνω τους μια σκάλα, τα άκρα των οποίων κλόνισα στον τοίχο που χρησιμεύει ως υπόβαθρο στην εικόνα του Σταυρωμένου.

"Αφού είχα δουλέψει για δύο ώρες, για να ξεκουραστώ λίγο, άρχισα να καθαρίζω την φιγούρα έτσι ώστε να μπορεί να το δει πιο ξεκάθαρα. Το κεφάλι μου ήταν σε επίπεδο με τον Επικεφαλής του Χριστού και σε απόσταση μόνο λίγα πόδια από αυτό Ήταν μια υπέροχη μέρα και μέσα από το παράθυρο στο ιερό πλημμύρισε μια πλημμύρα φωτός στην εκκλησία και φωτίζει ολόκληρο το θυσιαστήριο .. Καθώς κοίταξα τον σταυρό με την πλησιέστερη προσοχή, παρατήρησα με έκπληξη ότι τα μάτια του Κυρίου μας έκλειναν σταδιακά και για πέντε λεπτά τα είδα τελείως κλειστά.Άλλη μια Εβραιοχριστιανικη απάτη που έφερε πολύ χρήμα στην εκκλησία ..Τελικά η απάτη αποκαλύφτηκε και ο σταυρός καταστράφηκε!!Οι απατεώνες Εβραιοχριστιανοί μοναχοί είχαν φτιάξει ενα μηχανισμό πίσω απο τον σταυρό του Ναζωραίου και εξαπατούσαν τους πιστούς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου