ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

ΠΑΡΑΝΟΙΑ!ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ!!!



Δεν πρέπει ποτέ να υποκύπτετε σε άλλο θεό γιατί ο Κύριος, ζηλευμένος από τη φύση, είναι ένας ζηλιάρης Θεός.
Διάφοροι Θεοί
Οι περισσότεροι σχετικοί στίχοι
Έξοδος 34:14
Μην έχετε άλλους Θεούς εκτός από Μένα.
Δευτερονόμιο 5: 7
Μην έχετε άλλους Θεούς εκτός από Μένα.
Έξοδος 23:13
"Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε όλα όσα σας έχω πει. Δεν πρέπει να επικαλεστείτε ονόματα άλλων θεών, δεν πρέπει να ακουστούν στα χείλη σας.
Δευτερονόμιο 31:18
Σίγουρα θα κρύψω το πρόσωπό Μου εκείνη την ημέρα, εξαιτίας όλου του κακού που έκαναν γυρίζοντας σε άλλους θεούς.
Hosea 3: 1
Τότε ο Κύριος μου είπε: "Πήγαινε ξανά, δείξε αγάπη σε μια γυναίκα που αγαπά ένας άλλος άνθρωπος και είναι μοιχεία, όπως ο Κύριος αγαπά τους Ισραηλίτες αν και γυρίζουν σε άλλους θεούς και αγαπούν τα κέικ σταφίδας".
Δευτερονόμιο 6:14
Μην ακολουθείτε άλλους θεούς, τους θεούς των λαών γύρω σας,

Δευτερονόμιο 11:28
και μια κατάρα, αν δεν υπακούσετε στις εντολές του Κυρίου του Θεού σας και απομακρύνεστε από το μονοπάτι που σας διατάζω σήμερα ακολουθώντας άλλους θεούς που δεν γνωρίζετε.
Δευτερονόμιο 13: 2
και αυτό το σημάδι ή το θαύμα που έχει υποσχεθεί ότι έρχεσαι, αλλά λέει, "Ας ακολουθήσουμε άλλους θεούς", που δεν γνωρίζατε "και ας τους προσκυνήσουμε"
Δευτερονόμιο 13: 6
"Εάν ο αδελφός σας, ο γιος της μητέρας σας ή ο γιος ή η κόρη σας ή η σύζυγος που αγκαλιάζετε, ή ο πιο κοντινό σας φίλος σας προσκρύπτει κρυφά, λέγοντας: 'Ας πάμε και λατρεύουμε άλλους θεούς' - που ούτε εσείς ούτε οι πατέρες σας γνωστός,
Δευτερονόμιο 13:13
ότι οι ασεβείς άντρες έφτασαν ανάμεσα σου, οδήγησαν τους κατοίκους της πόλης τους και τους είπαν: 'Ας πάμε να προσκυνήσουμε άλλους θεούς', που δεν γνωρίσατε,
Δευτερονόμιο 28:14
Μη στρέφετε προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά από όλα τα πράγματα που σας διατάζω σήμερα και μην πηγαίνετε μετά από άλλους θεούς για να τους λατρεύετε.
1 Βασιλέων 11:10
Του είχε διατάξει γι 'αυτό, έτσι ώστε να μην ακολουθήσει άλλους θεούς, αλλά ο Σολομώντος δεν έκανε ό, τι είχε διατάξει ο Κύριος.
Ιερεμίας 7: 6
αν δεν καταπιέζετε πλέον τον αλλοδαπό, τον ορφανό και τη χήρα και δεν χύνετε πλέον αθώο αίμα σε αυτόν τον τόπο ή ακολουθείτε άλλους θεούς, προκαλώντας κακό στον εαυτό σας,
Ιερεμίας 7: 9
"Κλέβετε, δολοφονείτε, μοιχεύετε, δαπανούν ψευδώς, καίνε θυμίαμα στον Βάαλ και ακολουθείτε άλλους θεούς που δεν γνωρίζετε;
Ιερεμίας 16:11
Τότε θα τους απαντήσετε: Επειδή οι πατέρες σας με εγκατέλειψαν «τη διακήρυξη του Κυρίου» και ακολούθησαν άλλους θεούς, τους υπηρέτησαν και τους λατρεύονταν. Μάλιστα, με εγκατέλειψαν και δεν τήρησαν το νόμο Μου.
Δικαστές 2:12
και εγκατέλειψαν τον Κύριο, τον Θεό των πατέρων τους, ο οποίος τους είχε βγάλει από την Αίγυπτο. Πήγανε μετά από άλλους θεούς από τους γύρω λαούς και έπεσαν κάτω σε αυτούς. Εξόργισαν τον Κύριο,
Δικαστές 2:17
αλλά δεν άκουσαν τους δικαστές τους. Αντ 'αυτού, δούλευαν με άλλους θεούς, υποκλίνοντάς τους. Γύρισαν γρήγορα από το δρόμο των πατέρων τους, που είχαν περπατήσει στην υπακοή στις εντολές του Κυρίου. Δεν έκαναν ό, τι κάνουν οι πατέρες τους.
2 Βασιλέων 17: 7
[Η καταστροφή αυτή] συνέβη επειδή ο λαός του Ισραήλ είχε αμαρτήσει ενάντια στον Κύριο τον Θεό τους ο οποίος τους είχε βγάλει από τη γη της Αιγύπτου από τη δύναμη του Φαραώ, βασιλιά της Αιγύπτου, και γιατί είχαν λατρεύσει άλλους θεούς.
2 Βασιλέων 17:35
Ο Κύριος έκανε μια διαθήκη μαζί τους και τους διέταξε: "Μη φοβάστε άλλους θεούς, μην τους υποκύπτεις, μην τους υπηρετείτε, μην τους θυσιάζετε.
2 Βασιλέων 17:37
Πρέπει να προσέχετε πάντοτε να τηρείτε τα καταστατικά, τα διατάγματα, τους νόμους και την εντολή που έγραψε για σας. μην φοβάστε τους άλλους θεούς.
2 Βασιλέων 17:38
Μην ξεχάσετε τη διαθήκη που έκανα μαζί σας. Μη φοβάστε άλλους θεούς,
2 Βασιλέων 22:17
επειδή με εγκατέλειψαν και έκαψαν θυμίαμα σε άλλους θεούς για να με προκάλεσαν με όλη τη δουλειά των χεριών τους. Η οργή μου θα φουσκώσει εναντίον αυτού του τόπου και δεν θα σβήσει.
Ιερεμίας 1:16
"Θα κηρύξω τις κρίσεις Μου εναντίον τους για όλο το κακό που έκαναν όταν με εγκατέλειψαν για να κάψω θυμίαμα σε άλλους θεούς και για να προσκυνήσω τα έργα των δικών τους χεριών.
Ιερεμίας 19: 4
επειδή με εγκατέλειψαν και κατέστησαν αυτό ένα ξένο μέρος. Έκαψαν θυμίαμα σε αυτό σε άλλους θεούς που δεν είχαν γνωρίσει ποτέ, οι πατέρες τους και οι βασιλιάδες του Ιούδα. Έχουν γεμίσει αυτό το μέρος με το αίμα των αθώων.
Ιερεμίας 44: 5
Αλλά δεν άκουσαν ούτε έδιναν προσοχή. δεν στράφηκαν από το κακό τους ή σταμάτησαν να καίγουν θυμίαμα σε άλλους θεούς.
Ιερεμίας 44: 8
Με προκαλείς στο θυμό με το έργο των χεριών σου. Φλέγεις θυμίαμα σε άλλους θεούς στη γη της Αιγύπτου όπου έχεις ζήσει για λίγο. Ως αποτέλεσμα, θα αποκοπείτε και θα γίνει αντικείμενο εκβιασμού και προσβολής μεταξύ όλων των εθνών της γης.
Ιερεμίας 44:15
Ωστόσο, όλοι οι άνδρες που ήξεραν ότι οι γυναίκες τους καίουν θυμίαμα σε άλλους θεούς, όλες οι γυναίκες στέκονταν κοντά - μια μεγάλη συνέλευση - και όλος ο λαός που ζούσε στη γη της Αιγύπτου στον Πατρό, απάντησε ο Ιερεμία,
Ιερεμίας 7:18
Οι γιοι μαζεύουν το ξύλο, οι πατέρες φωτίζουν τη φωτιά και οι γυναίκες ζυμώνουν τη ζύμη για να φτιάξουν κέικ για την βασίλισσα του ουρανού και ρίχνουν αναψυκτικά σε άλλους θεούς για να με προκαλούν στο θυμό.
Ιερεμίας 19:13
Τα σπίτια της Ιερουσαλήμ και τα σπίτια των βασιλιάδων του Ιούδα θα γίνουν ακάθαρτα όπως ο τόπος αυτός ο Τοθέθ - όλα τα σπίτια στις στέγες των οποίων έκαψαν θυμίαμα σε ολόκληρη την ουράνια φιλοξενία και έριναν ποτά προσφορά σε άλλους θεούς ».
Ιερεμίας 32:29
Οι Χαλδαίοι που θα πολεμήσουν εναντίον αυτής της πόλης θα έρθουν, θα πυροδοτήσουν την πόλη αυτή και θα την καούν μαζί με τα σπίτια στα οποία έχει καεί θυμίαμα στον Βαάλ στις στέγες τους και όπου έχουν προστεθεί αλκοολούχα ποτά σε άλλους θεούς για να με προκαλούν σε θυμό.
Δευτερονόμιο 8:19
Εάν ξεχάσετε ποτέ τον Κύριο τον Θεό σας και πηγαίνετε μετά από άλλους θεούς να προσκυνήσουν και να υποκύψουν σε αυτούς, μαρτυρώ εναντίον σας σήμερα ότι θα χαθείτε.
Δευτερονόμιο 11:16
Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην είστε δελεασμένοι να παραβλέπετε, να λατρεύετε και να υποκλιθείτε σε άλλους θεούς.
Δευτερονόμιο 17: 3
και έχει πάει να λατρεύει άλλους θεούς κλονίζοντας τον ήλιο, το φεγγάρι ή όλα τα αστέρια στον ουρανό - τα οποία έχω απαγορεύσει -
Δευτερονόμιο 28:36
"Ο Κύριος θα σας φέρει εσείς και ο βασιλιάς σας που έχετε ορίσει σε ένα έθνος που ούτε εσείς ούτε οι πατέρες σας γνωρίζετε και εκεί θα λατρεύετε άλλους θεούς, από ξύλο και πέτρα.
Δευτερονόμιο 28:64
Τότε ο Κύριος θα σας σπάσει ανάμεσα σε όλους τους λαούς από το ένα άκρο της γης στο άλλο και εκεί θα λατρεύετε άλλους θεούς από ξύλο και πέτρα, που ούτε εσείς ούτε οι πατέρες σας δεν γνωρίζετε.
Δευτερονόμιο 29:26
Άρχισαν να λατρεύουν άλλους θεούς, υποκρύπτοντας τους θεούς που δεν γνώριζαν - θεούς που ο Κύριος δεν τους επέτρεπε να λατρεύουν.
Δευτερονόμιο 30:17
Αλλά αν η καρδιά σας απομακρυνθεί και δεν ακούσετε και παρασύρθετε για να υποκλιθείτε σε άλλους θεούς και να τους λατρεύετε,
Δευτερονόμιο 31:20
Όταν τα φέρω στη γη, έχω ορκιστεί να τους δώσω τους πατέρες τους, που ρέουν με γάλα και μέλι, θα τρώνε και θα ευημερούν. Θα στραφούν σε άλλους θεούς και θα τους προσκυνήσουν, θα με περιφρονήσουν και θα σπάσουν τη διαθήκη Μου.
Joshua 23:16
Αν σπάσετε τη διαθήκη του Κυρίου του Θεού σας, που σας διέταξε και πηγαίνετε και λατρεύετε άλλους θεούς, και να τους υποκύψετε, ο θυμός του Κυρίου θα καεί εναντίον σας και θα εξαφανιστεί γρήγορα από αυτή την καλή χώρα που σας έχει δώσει . "
Ιωσήφ 24: 2
Ο Ιησούς είπε σε όλο τον λαό: "Αυτό είναι που ο Κύριος, ο Θεός του Ισραήλ, λέει:" Πολύ παλιότεροι οι πρόγονοί σου, συμπεριλαμβανομένου του Τέρα, ο πατέρας του Αβραάμ και του Ναχόρ, ζούσαν πέρα ​​από τον ποταμό Ευφράτη και λατρεύονταν άλλους θεούς.
Joshua 24:16
Οι άνθρωποι απάντησαν: «Σίγουρα δεν θα εγκαταλείψουμε τον Κύριο να λατρεύουμε άλλους θεούς!
Δικαστές 2:19
Κάθε φορά που ο δικαστής πέθανε, οι Ισραηλίτες θα ενεργούσαν ακόμα πιο διεφθαρμένοι από τους πατέρες τους, πηγαίνοντας μετά από άλλους θεούς να λατρεύουν και να τους υποκύπτουν. Δεν επέστρεψαν από τις [κακές] πρακτικές τους ή τους πεισματικούς τρόπους τους.
Δικαστές 10:13
Αλλά με εγκαταλείψατε και λατρεύονταν άλλους θεούς. Ως εκ τούτου, δεν θα σας παραδώσω ξανά.
1 Σαμουήλ 8: 8
Σας κάνουν το ίδιο πράγμα που έχουν κάνει σε μένα, από την ημέρα που τους έφερα από την Αίγυπτο μέχρι σήμερα, εγκαταλείποντάς Μου και λατρευτώντας άλλους θεούς.
1 Σαμουήλ 26:19
Τώρα, ο κύριός μου, ο βασιλιάς, ακούστε τα λόγια του δούλου του: Αν ο Κύριος σας έχει υποκινήσει εναντίον μου, τότε μπορεί να δεχθεί μια προσφορά. Αλλά αν είναι άνθρωποι, μπορούν να καταραστούν εν τη παρουσία του Κυρίου, διότι σήμερα με απέτρεψαν να μοιραστούν την κληρονομιά του Κυρίου λέγοντας «Πηγαίνετε και λατρεύετε άλλους θεούς».
1 Βασιλέων 9: 6
Εάν εσείς ή οι γιοι σας απομακρυνθείτε από το να με ακολουθήσετε και μην κρατάτε τις εντολές Μου - τα καταστατικά μου που έχω θέσει ενώπιόν σας - και αν πάτε και υπηρετείτε άλλους θεούς και τους λατρεύετε,
1 Βασιλέων 9: 9
Τότε λένε: Επειδή εγκατέλειψαν τον Κύριο τον Θεό τους ο οποίος έφερε τους προγόνους τους από τη γη της Αιγύπτου. Συγκράτηκαν σε άλλους θεούς και λατρεύονταν και τους εξυπηρετούσαν. Εξαιτίας αυτού, ο Κύριος έφερε όλη αυτή την καταστροφή πάνω τους.
Ιερεμίας 11:10
Έχουν επιστρέψει στις αμαρτίες των προγόνων τους που αρνούνταν να υπακούσουν στα λόγια Μου και ακολουθούσαν άλλους θεούς για να τους λατρεύουν. Ο οίκος του Ισραήλ και ο οίκος του Ιούδα έσπασαν τη διαθήκη Μου που έκανα με τους προγόνους τους.
Ιερεμίας 13:10
Αυτοί οι κακοί άνθρωποι, που αρνούνται να με ακούν, περπατούν στην πεισματάρυνση των δικών τους καρδιών και που ακολουθούν άλλους θεούς για να υπηρετήσουν και να προσκυνήσουν - θα είναι σαν αυτά τα εσώρουχα, που δεν έχουν καμία χρησιμότητα.
Ιερεμίας 16:13
Έτσι θα σας εκτομήσω από αυτή τη γη σε μια χώρα που δεν γνωρίζετε εσείς και οι πατέρες σας. Εκεί θα λατρεύετε και άλλους θεούς την ημέρα και τη νύχτα, γιατί δεν θα σας χαρίσω χάρη.
Ιερεμίας 22: 9
Θα απαντήσουν: Επειδή εγκατέλειψαν τη διαθήκη του Κυρίου του Θεού τους και λατρεύονταν και υπηρετούσαν άλλους θεούς ».
Ιερεμίας 25: 6
Μην ακολουθήσετε άλλους θεούς για να τους υπηρετήσετε και να τους λατρεύετε, και μην με προκαλείτε στο θυμό με τη δουλειά των χεριών σας. Τότε δεν θα σας κάνει κακό.
Ιερεμίας 35:15
Ξανά και ξανά σας έστειλα όλους τους υπηρέτες Μου, τους προφήτες, λέγοντας: Γυρίστε, καθένας από τον κακό τρόπο ζωής του, και διορθώστε τις πράξεις σας. Σταματήστε να ακολουθείτε άλλους θεούς για να τους υπηρετήσετε. Ζείτε στη γη που σας έδωσα και τους προγόνους σας. Αλλά εσείς δεν θα δώσετε προσοχή ή μην υπακούσετε σε εμένα.
Ιερεμίας 44: 3
λόγω των κακών τρόπων που με έκαναν να το θυμώνουν, πηγαίνοντας και καίγοντας θυμίαμα για να υπηρετήσετε άλλους θεούς αυτοί, εσείς και οι πατέρες σας δεν ήξερες.
1 Βασιλέων 11: 4
Όταν ο Σολομών ήταν παλαιός, οι σύζυγοι του τον έκτρεψαν [να ακολουθήσουν] άλλους θεούς. Η καρδιά του δεν ήταν εντελώς με τον Κύριο τον Θεό του, όπως ήταν η καρδιά του πατέρα του Δαβίδ.
Δευτερονόμιο 18:20
Αλλά ο προφήτης που τολμά να μιλήσει στο όνομά Μου ένα μήνυμα που δεν του είπα να μιλήσει, ή που μιλάει στο όνομα άλλων θεών - ο προφήτης πρέπει να πεθάνει ».Να γιατί οι Εβραίοι δεν πιστεύουν στον Ιησού!!
1 Βασιλέων 14: 9
Έχετε συμπεριφέρεται πιο κακώς από όλους όσους ήταν ενώπιόν σας. Προκειμένου να με προκαλέσετε, έχετε προχωρήσει να φτιάξετε για εσάς άλλους θεούς και να ρίξετε εικόνες, αλλά με πέταξα πίσω από την πλάτη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου