ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ!!


Επιστήμονες ανέτρεξαν στις ρίζες της Κοκκινοσκουφίτσας, για να μελετήσουν την εξέλιξη των ειδών.
Η Κοκκινοσκουφίτσα είναι από τα πιο παλιά ευρωπαϊκά παραμύθια και οι βιολόγοι στηρίχτηκαν σε ένα μαθηματικό μοντέλο, για να αποδείξουν ότι η Κοκκινοσκουφίτσα είχε πράγματι τις ίδιες ρίζες με το διάσημο  παραμύθι
«ο Ιησούς απο την Ναζαρετ», αλλά με τα χρόνια εξελίχθηκε σε διαφορετική ιστορία. Όταν αναδομεί κανείς την εξέλιξη ενός παραμυθιού, σημαίνει ότι «κάνει δουλειά βιολόγου, η οποία δείχνει, για παράδειγμα, ότι οι άνθρωποι και οι μεγάλοι πίθηκοι έχουν έναν κοινό πρόγονο, αλλά εξελίχθηκαν σε διαφορετικά είδη», εξηγεί ο Βρετανός ανθρωπολόγος Τζέιμς Τεχράνι, του Πανεπιστημίου του Ντέρμπαν, στη Βρετανία.


Αποτέλεσμα εικόνας για ο Ιησούς απο την Ναζαρετ
 Η μελέτη του δημοσιεύεται στην αμερικανική επιστημονική επιθεώρηση PLOS ONE και αποκαλύπτει ότι το παραμύθι «ο Ιησους απο την Ναζαρετ» χρονολογείται πιθανόν στον 1ο αιώνα της χριστιανικής εποχής. Μετά από χίλια χρόνια μια παραλλαγή του έγινε «η κοκκινοσκουφίτσα».... !!!
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ!!ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΠΑΡΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΕΣΟΥΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου