ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ!!!

me ton tourko
ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ  ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!
Στο Αστυνομικό Τμήμα Ορεστιάδας βρέθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, προκειμένου να επισκεφθεί τον Τούρκο χειριστή σκαπτικού μηχανήματος, Μουσά Αρελίκ, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (02.05.2018) στις Καστανιές Έβρου.
Σύμφωνα με όσα είπε ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος η συνάντηση με τον Μουσά Αλερίκ έγινε σε πολύ καλό κλίμα και διήρκησε μία ώρα.
Όπως ανέφερε βρήκε τον κρατούμενο οδηγό σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και ευδιάθετο.

Ο Μουσά Αλερίκ μίλησε στον Μητροπολίτη  και για την σύλληψη και την κράτηση του στην Ορεστιάδα.
Του ανέφερε πως μετά τον αρχικό φόβο της σύλληψης κατάλαβε ότι βρίσκεται σε καλά χέρια ενώ είναι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες κράτησης του και περιμένει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Ο Τούρκος οδηγός χάρηκε με την επίσκεψη του Μητροπολίτη, και μάλιστα εξέφρασε και την επιθυμία να ξανασυναντηθεί με τον Μητροπολιτη εκ νέου στην Αδριανούπολη, που αποτελεί άλλωστε τόπο διαμονής και των δύο.
me ton tourko1

4 σχόλια:

  1. Ασε το οπλο κατω μη σκοτωσεις κανενα τουρκο και παμε για πολεμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ γιατι φοβασαι εχεις ασπιδα την Εβραια στρατηγο των Ρωμιων!!Το πολυ πολυ να πας να κλειστεις σε καμια εκκλησια και να προσευχεσαι στο εξώγαμο και ανυπαρκτο παιδι της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.protothema.gr/greece/article/786314/i-diarkis-iera-sunodos-leei-ohi-stin-anadohi-paidion-kai-apo-omofula-zeugaria/

    ΑπάντησηΔιαγραφή