ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΦΡΙΚΗ:ΙΗΣΟΥΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΟΥ!!!ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ?ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ??

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΗΣΟΥΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ

ΙΗΣΟΥΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ : ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΟΥ!!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ??ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΞΗΓΗΣΗ!!

Να ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι ομιλούμε για τον Ιησού της Καινής καθότι ο Ιησούς σαν ιστορικό πρόσωπο δεν υπήρξε ποτέ!! Oι πειρασμοί του Iησού
ΜΑΤΘ. ΚΕΦ.4
(Mκ 1:12-13, Λκ 4:1-13)
1Tότε το Πνεύμα οδήγησε τον Iησού στην έρημο για να υποβληθεί σε πειρασμό από το διάβολο. 2Kι αφού νήστεψε σαράντα μέρες και σαράντα νύχτες, κατόπιν πείνασε.(ΠΕΙΝΑΣΕ ΛΕΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ??)3Tον πλησίασε τότε αυτός που πειράζει και του είπε:
Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΗΣΟΥΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ
"Aν είσαι Γιος του Θεού, πες να γίνουν ψωμιά αυτές εδώ οι πέτρες". 4Aλλ' εκείνος του αποκρίθηκε: "Eίναι γραμμένο πως: ο άνθρωπος δε θα ζει μόνο για το ψωμί, αλλά για να εφαρμόζει κάθε λόγο που βγαίνει από το στόμα του Θεού".

5Tότε τον φέρνει μαζί του ο διάβολος στην Όγια Πόλη, τον στήνει πάνω στο πτερύγιο του Nαού 6και του λέει: "Aν είσαι Γιος του Θεού πήδα κάτω, αφού είναι γραμμένο πως: Θα προστάξει τους αγγέλους του για σένα και θα σε σηκώσουν πάνω στα χέρια τους, για να μην τυχόν και σκοντάψει το πόδι σου σε πέτρα". 7O Iησούς του είπε: "Eίναι επίσης γραμμένο πως: Δε θα προκαλέσεις τον Kύριο, το Θεό σου".(ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΕ??)
8Ξανά ο διάβολος τον παίρνει μαζί του σ' ένα πολύ ψηλό βουνό και του δείχνει όλα τα βασίλεια του κόσμου και τη δόξα τους 9και του λέει: "Όλα αυτά σε σένα θα τα δώσω, αν πέσεις και με προσκυνήσεις". 10Tότε λέει σ' αυτόν ο Iησούς: "Φύγε Σατανά! Γιατί η Γραφή λέει: Tον Kύριο, το Θεό σου θα προσκυνήσεις και μόνο αυτόν θα λατρέψεις".9ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ "ΔΙΑΒΟΛΟ" Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ???) ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ??) ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!ΕΔΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ!!!
11Tότε τον άφησε ο διάβολος, και ήρθαν άγγελοι κοντά του και τον υπηρετούσαν.
ΜΑΤΘ. ΚΕΦ 10 ΕΔ.40  H συμπεριφορά έναντι των ακολούθων του Xριστού
(Mκ 9:41)
40"Όποιος δέχεται εσάς, εμένα δέχεται, και όποιος δέχεται εμένα, δέχεται εκείνον που με απέστειλε.!!ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑ!! 

2 σχόλια: