ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΦΟΥΡΑΚΗ:ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!ΕΔΩ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ!!!ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ!! ΤΟΝ ΦΟΥΡΑΚΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!
Συνέλληνες δείτε το οπτικοακουστικό υλικό ΣΤΟ 3:14 που αποκαλύπτεται ότι ο Ι.Φουράκης ήταν δούρειος ίππος της εβραιοχριστιανικής αίρεσης,όπου είχε ως σκοπό να κρατάει τους ανθρώπους που τον πίστευαν σε αδράνεια όσο αναφορά τον αγώνα εναντίον της ορθοδοξίας.Επίσης είχε σκοπό την γελοιοποίηση του  Ελληνικού κινήματος και της Ελληνικής σκέψης με τις χιλιάδες ανοησίες που ξεστόμιζε.  


Στην ιστοσελίδα που διατηρούσε δεν επέτρεπε σε κανένα μέλος να γράψει η να αφήσει υπονοούμενα εναντίον  της εβραιοχριστιανικής αίρεσης,ακόμα να πληροφορήσουμε  ότι ετάφει μέσω εβραιοχριστιανικής τελετής με τις ευχές να βρεθεί στον κόλπο του Αβραάμ και εννοείτε ότι το μνημόσυνο έγινε σε ναό της ρωμιοσύνης και συγκεκριμένα στην "Αγία" Παρασκευή.
 
Ας ξανά τολμήσουν  οι χριστιανοί απολογητές και τα δήθεν πατριωτικά blogs να αναρτήσουν το γνωστό οπτικοακουστικό με το Φουράκη που κατηγορεί όλο το Ελληνικό κίνημα,τώρα συνέλληνες έχετε τις απαντήσεις για τους χριστιανούς απολογητές που  μας αποκαλούν μασόνους μέσα από τα λεγόμενα του χριστιανού πράκτορα Φουράκη.ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ!! Εγώ τον Χριστόδουλο τον θεωρώ όχι απλώς θετικό παράγοντα, αλλά και κάτι παραπάνω από θετικό. Ο Χριστόδουλος είναι το πάντρεμα - πέρα από το θρησκευτικό - στο πολιτικό πεδίο, του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ  στο Περιοδικό STRANGE τεύχος 46 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2002!!!

http://apollonios.pblogs.gr/2011/10/binteo-bomba-gia-ton-hristiano-foyrakh-xeskepazoyme-toys-prodote.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου