ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

"ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ" ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ!!! Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!!
ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!

ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΥΧΝΙΑ!!!ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ!!!


"ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ" ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ...

ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ....
....ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ....


Οι "καθηρη΅ένοι" και οι καθηρη΅ένοι
Στις 8-12-2010, η΅έρα Τετάρτη ο Πατριάρχης της Σερβίας Ειρηναίος επισκέφτηκε την εβραϊκή συναγωγή Sukat salom στο Βελιγράδι ΅ε αφορ΅ή της εβραϊκής εορτής Hanuka - πρόκειται για εβραϊκή εορτή ελευθερίας και φωτός (http://www.spc.rs/sr/proslava_u_hanuke_u_jevrejskoj_opstini_beograd).

Κατά την τελετή ο Πατριάρχης Ειρηναίος έλαβε ενεργό ΅έρος ανάβοντας τελετουργικά ένα από τα οχτώ κεριά (δείτε τον Πατριάρχη στη φωτογραφία ΅αζί ΅ε τον αρχιραββίνο της Σερβίας Isak Asiel).

Κατά την τελετή ο Πατριάρχης Ειρηναίος έλαβε ενεργό ΅έρος ανάβοντας τελετουργικά ένα από τα οχτώ κεριά (δείτε τον Πατριάρχη στη φωτογραφία ΅αζί ΅ε τον αρχιραββίνο της Σερβίας Isak Asiel).

Τα κεριά άναψαν επίσης και οι εξής συ΅΅ετέχοντες στην εβραϊκή τελετή:
Επίσκοπος Μπάτσκας Ειρηναίος Μπούλοβιτς (δείτε τον επίσκοπο Μπάτσκας στη φωτογραφία παρακάτω ΅αζί ΅ε τον αρχιραββίνο της Σερβίας Isak Asiel), Πρόεδρος της Σερβίας Boris Tadic , Μουφτής της Σερβίας Χατζή Μωα΅έθ Εφέντης Jusufspahic, Αποστολικός Νούντσιος Orlando Antonini, Υπουργός Θρησκευ΅άτων της Σερβίας (στην Κυβέρνηση του Boris Tadic) Bogoljub Sijakovic (καθηγητής στη Θεολογική Σχολή Βελιγραδίου).........
.......Πρόεδρος της εβραϊκής νεολαίας της Σερβίας Daniel Bogunovic και ο επίτι΅ος Πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας Σερβίας Aca Singer.
Ση΅ειωτέον ότι στην τελετουργική αφή των κεριών κατά την ιουδαϊκή εορτή της Hanuka έλαβαν ΅έρος τέσσερις Ορθόδοξοι (ο Πατριάρχης Ειρηναίος, ο επίσκοπος Ειρηναίος Μπούλοβιτς, ο Πρόεδρος Τάντιτς και ο υπουργός Θρησκευ΅άτων και καθηγητής Θεολογικής Σχολής Βελιγραδίου Bogoljub Sijakovic), δύο Εβραίοι, ένας Μουσουλ΅άνος Μουφτής και ένας Παπικός Καρδινάλιος.

ΦΙΔΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου