ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Έτοιμο προς ψήφιση νομοσχέδιο – Νέο έργο Τζώρτζ: Πάμε για εκλογή μουφτήδων! Που σημαίνει…


Μουφτήδες στην Θράκη, θα γίνονται μόνον όσοι είναι όργανα της Άγκυρας!
Χρόνια τώρα, υπάρχει ένα πάγιο αίτημα της Άγκυρας, εις ότι αφορά την Θράκη: η απευθείας εκλογή των μουφτήδων. Κι αυτό, παρ’ ότι αυτό δεν γίνεται σε καμία χώρα του κόσμου που υπάρχουν μουσουλμάνοι –ούτε σε καμία μουσουλμανική χώρα, μηδέ της Τουρκίας εξαιρουμένης-. Οι μουφτήδες διορίζονται από τις κυβερνήσεις, κι αυτό είναι το σωστό, για τον προαναφερθέντα λόγο, αλλά και γιατί έχουν κι άλλες πολλές εξουσίες επί του ποιμνίου των, πέραν από τις καθαρά θρησκευτικές. Λογικό, λοιπόν, το αίτημα της Άγκυρας, που θέλει να έχει μουφτή έναν δικό της άνθρωπο, που να εξυπηρετεί αυστηρά τα τουρκικά συμφέροντα.
Μάλιστα, η Τουρκία για να πιέσει καταστάσεις, ενθάρρυνε τη διενέργεια εκλογών στην μουσουλμανική κοινότητα και την εκλογή «ψευδομουφτή», που αντικαθιστά παντού και πάντα αυτόν που διορίζει το ελληνικό κράτος. Με την ανοχή βεβαίως του ελληνικού κράτους (ή καλύτερα, των πολιτικάντηδων που μας κυβερνάνε από το 1974 μέχρι σήμερα), που τους αφήνει ασύδοτους και δεν τολμά να εφαρμόσει τους ίδιους του τους νόμους!
Αλλά τώρα, με την «προοδευτική» και «ανοιχτόμυαλη» κυβέρνηση του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ, δεν θα χρειάζεται να καταφεύγουν οι Τούρκοι σε τέτοιες κουτοπόνηρες παρανομίες. Θα κάνουν τη δουλειά τους κανονικά και με το νόμο! Υπάρχει, λοιπόν, έτοιμο προς ψήφιση νομοσχέδιο, περί «εκσυγχρονισμού των θεσμών», το οποίο προβλέπει την αντικατάσταση του διορισμού των μουφτήδων με την «ανάδειξή» τους. Η οποία «ανάδειξη» θα γίνεται από μια στενή ομάδα ανθρώπων της μειονότητας, προφανώς απολύτως ελεγχόμενης από την «μαμά-πατρίδα» Τουρκία. Αναφέρει σχετικώς το «Βήμα»:
«Σε κάθε νομό θα δημιουργείται ένας κατάλογος θεολόγων από τους κόλπους των οποίων θα συγκροτείται μια επιτροπή επιλογής μουφτήδων. Ο σκοπός είναι ο κατάλογος θεολόγων να εμπλουτίζεται με τον καιρό. Κάθε επιτροπή επιλογής υπολογίζεται να έχει περίπου 30-50 μέλη που θα επιλέγονται είτε βάσει αρχαιότητος είτε βάσει κληρώσεως. Και στις δύο περιπτώσεις επικεφαλής θα τίθεται ο αρχαιότερος ιμάμης-θεολόγος. Οι υποψήφιοι μουφτήδες θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στη διοικητική περιφέρεια και αυτή με τη σειρά της θα δίνει τη σχετική λίστα στην επιτροπή επιλογής. Αν δεν υπάρξει εξ’ αρχής απόλυτη πλειοψηφία υπέρ ενός, τότε οι δύο πρώτοι σε ψήφους θα προκρίνονται στον «τελικό» για να βγει νικητής. Το αποτέλεσμα θα επικυρώνεται από το υπουργείο Παιδείας και στη συνέχεια θα εκδίδεται προεδρικό διάταγμα. Η θητεία του μουφτή θα είναι πενταετής».
Όλα αυτά τα «ακαταλαβίστικα» σημαίνουν πρακτικά, πως από την ψήφιση του νομοσχεδίου και ύστερα, οι μουφτήδες στην επίμαχη περιοχή της Θράκης, θα γίνονται αυστηρά και μόνον όσοι είναι όργανα της Άγκυρας. Με ότι αυτό συνεπάγεται για την εθνική μας κυριαρχία στην Θράκη…
xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου