ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!Ο ΣΑΟΥΛ (ΠΑΥΛΟΣ) ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ!!

 


Πώς εξηγεί ο Παύλος την ανάσταση στο 1 Κορινθίους 15;

 Κορινθίους 15:20,23, Τα ευαγγέλια της Καινής Διαθήκης απεικονίζουν τον Ιησού ως αναστημένο κατά τη σάρκα, αλλά ο Παύλος φαίνεται να μην το γνωρίζει αυτό. Λέει

ότι όσοι πιστεύουν ότι η ανάσταση πρέπει να

περιλαμβάνει το φυσικό σώμα είναι ανόητοι,
επειδή υπάρχουν ουράνια σώματα και επίγεια σώματα. Είναι τα ουράνια σώματα που δίδαξε ο Παύλος ότι θα ανασταίνονταν (Α' Κορινθίους 15:44–46):

Σπέρνεται φυσικό σώμα. ανυψώνεται ένα πνευματικό σώμα. Υπάρχει ένα φυσικό σώμα, και υπάρχει ένα πνευματικό σώμα. Και έτσι είναι γραμμένο: Ο πρώτος άνθρωπος Αδάμ έγινε ζωντανή ψυχή. ο τελευταίος Αδάμ [ο Ιησούς] έγινε πνεύμα ζωντάνιας. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το πρώτο που είναι πνευματικό, αλλά αυτό που είναι φυσικό. και μετά αυτό που είναι πνευματικό.

Στην Α' Κορινθίους 15:51-52, ο Παύλος λέει στους Κορινθίους ότι δεν θα πεθάνουν όλοι, αλλά θα αλλάξουν, ενώ όσοι έχουν ήδη πεθάνει θα ξαναζήσουν, σε μια άφθαρτη μορφή (βλέπε επίσης Α' Θεσσαλονικείς 4:15-16). Ο Παύλος ήταν τόσο σίγουρος ότι θα γινόταν μια γενική ανάσταση στην εποχή του, που δήλωσε ότι αν δεν υπάρξει ανάσταση των νεκρών, ο ίδιος ο Ιησούς δεν είχε αναστηθεί και η πίστη τους ήταν μάταιη.

6 σχόλια:

  1. οἱ νεκροὶ ἐγερθήσονται ἄφθαρτοι μετάφραση:οι νεκροί θα αναστηθούν άφθαρτοι.
    Κωστάκη στη πατρίδα σου Τουρκία τις μαλακίες να τις λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε βλάκα δηλαδή τα σώματα που έχουν καεί η διαμελιστεί η τα φάγανε τα όρνια πως θα αναστηθούν άφθαρτα;Πόσο ηλίθιος είσαι ρεεε.

      Διαγραφή
    2. Κοριτσάρα μου για άλλη μια φορά αυτοξεφτυλιζεσαι γιατί δε διαβάζεις τι σου στέλνουν τα αφεντικά να ανεβάσεις, βέβαια τι σε νοιάζει τα λεφτά να πέφτουν.
      επι του προκειμένου τώρα για άλλη μια φορά ο τουρκοσπορος Κωστάκης γράφει μισά και ψέματα.
      ""θα ξαναζήσουν, σε μια άφθαρτη μορφή"" λέει.
      ""οἱ νεκροὶ ἐγερθήσονται ἄφθαρτοι"" είναι το αυθεντικό κείμενο.
      Τράβα κοριτσάρα μου στο στοματικό έρωτα των πελατών σου. Αν είσαι ακόμα και σε αυτό καλή.

      Διαγραφή
    3. Πρώτον εγώ δεν έχω αφεντικά ,δουλεύω σε μια σκληρή δουλειά που εσύ δεν θα άντεχε ς ούτε πέντε λεπτά για αυτό έχω το θάρρος και γράφω επώνυμα.Δευτερον εσύ κρύβεσαι γιατί είσαι ένα πληρωμένο πιονι και ότι κανείς το κάνεις ανώνυμα.
      Τρίτον νομίζεις ότι θα με μειώσεις ρε ομοφοβικό φασιστοειδη λέγοντας με ομοφυλόφιλο ;Η ομοφυλοφιλία είναι απλώς επιλογή και διαφορετική σεξουαλική προτίμηση και δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους είναι σαν εγώ να τρώω σουβλάκια με πίτα κι ο άλλος παστίτσιο.Που ζεις ρε εβραιιχριστιανε;Πόσο πίθηκος παραμένεις;Νομίζεις θα ακολουθήσω το χυδαίο χριστιανικό σου λεξιλόγιο;
      Ποια άφθαρτη μορφή ρε ηλίθιε;Όταν το σώμα έχει καεί η σαπισει ,η αρρωστήσει,η διαμελιστεί πως θα επανέλθει σε άφθαρτη μορφή;Ρε καθυστερημένο τι γράφεις ;Για αυτό το λόγο οι Έλληνες φιλόσοφοι πήραν με τις ντομάτες τον Σαυλο-Σαουλ όταν τους είπε τέτοιες μαλακίες και ήθελαν να τον κλείσουν σε φυλακή γιατί κατάλαβαν ότι ήταν και πληρωμένος και τρελός και φοβήθηκαν μην τρελάνει και άλλο κόσμο.
      Οι νεκροί εγερθησονται άφθαρτοι;Ρε ψυχοπαθή ,ρε ανισδοροπε καταλαβαίνεις ρε ηλίθιε τι γράφει;
      Καταλαβαίνεις ότι η χριστιανική δεισιδαιμονία τρέλανε τους ανθρώπους;Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να πας σε ψυχιατρείο και να σε δέσουν ;

      Διαγραφή
    4. Και μόνο που μπήκες για να απολογηθείς δείχνει πόσο αμόρφωτος είσαι.Ακόμα και στα γεράματα αν έχεις θέληση θα μπορούσες να ανοίξεις κάποιο βιβλίο.
      Πάλι απαντάς σε άσχετα.
      Το ποιος είσαι το έχεις δείξει καλά. Ένα αναρχικό ψυχασθενικο σκουλίκι με βεβηλες τάσεις καταστροφής και πυρπόλησης που θα έπρεπε για το κοινωνικό καλό να είσαι η φυλακή η στο ψυχιατρείο.
      Σου είναι δύσκολο με τη νοητική αναπηρία που έχεις να καταλάβεις κάτι που διαβάζεις, ξανά διάβασε τι έχω γράψει αργά και φωναχτά για να τα ακούσει προβληματικός εγκέφαλος σου.
      Πάλι άσχετα γράφεις......... Τρομπόνι

      Διαγραφή
    5. Ποια βιβλία να ανοίξω;Τον βίο του Παστιτσιου η την ζωή του Εβραίου ξυλουργού;Ποιος πάει να απολογηθεί ρε ηλίθιε;Οι Έλληνες δεν απολογουνται ποτέ λένε την γνώμη τους πάντα και δεν ζητάνε ποτέ συγχώρεση.
      Σου απάντησα στις πίπες που έγραφες περί αναστάσεως νεκρών και τα ίδια τρελά έλεγε και ο Σαύλος και οι Έλληνες φιλόσοφοι του πέταγαν ντομάτες.
      Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαι ούτε ρατσιστής,ούτε ομοφοβικός ,ούτε ένα φασιστομουτρο σαν εσένα.

      Διαγραφή