ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ "ΙΕΡΕΑΣ" ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!ΒΙΝΤΕΟ

 Βίντεο με σεξουαλικό αρπακτικό χριστιανό ιερέα που κακοποιεί γυναίκες που πηγαίνουν στην εκκλησία, συμπεριλαμβανομένων ανηλίκων, γίνονται viral !!


Ένας χριστιανός ιερέας συνελήφθη να κακοποιεί σεξουαλικά νεαρές γυναίκες που πήγαιναν στην εκκλησία του στο Kanyakumari του Ταμίλ Ναντού. Τα σκανδαλώδη βίντεο του να φιλιέται και να εκτίθεται σε νεαρές γυναίκες έχουν γίνει viral στα social media. Λέγεται ότι παγίδευε ανήλικα κορίτσια και παντρεμένες γυναίκες για να

υποταχθούν στα αιτήματά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ψευδή υπόθεση σε έναν νεαρό αμφισβητώντας την ανήθικη συμπεριφορά του. 

Οι οικείοι φωτογραφίες και βίντεο ενός καθολικού ιερέα από τη Συρο-Μαλανκάρα έχουν γίνει πρόσφατα viral στα social media. Υπήρξε ένα περιστατικό πριν από λίγες ημέρες κατά το οποίο ο Benedict Anto, ο καθολικός ιερέας, δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα ανδρών στην εκκλησία του στο Kanyakumari και του αφαιρέθηκε ο φορητός υπολογιστής. Οι αναφορές λένε ότι δεν ελήφθησαν μέτρα κατά των επιτιθέμενων καθώς ο ιερέας δεν υπέβαλε καταγγελία. Αργότερα άσεμνα βίντεο και φωτογραφίες του ιερέα σε στενές θέσεις με νεαρές γυναίκες κατέκλυσαν τα social media.

Σύμφωνα με μια αναφορά Tamil Samayam , μια γυναίκα υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία των γυναικών Kanyakumari εναντίον του ιερέα. Κατηγόρησε τον ιερέα ότι εκμεταλλεύεται σεξουαλικά γυναίκες που παρευρίσκονται στην εκκλησία του και τις απειλεί με βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές. Η καταγγέλλουσα Mini Ajitha είπε στην καταγγελία της ότι η Anto κατέθεσε ψεύτικη υπόθεση εναντίον του γιου της Austin Gino.

Ο ιερέας φέρεται να είχε κακή συμπεριφορά με ένα κορίτσι και ο Όστιν το αμφισβήτησε. Υποστήριξε ότι ο Όστιν του επιτέθηκε και τον έστειλε στη φυλακή καταθέτοντας ψεύτικη υπόθεση εναντίον του. Η μητέρα του Όστιν υπέβαλε στοιχεία για τις παράνομες σχέσεις του ιερέα με γυναίκες και ζήτησε από τον αστυνομικό επίτροπο να αναλάβει δράση εναντίον του. Μετά από αυτό, βίντεο και φωτογραφίες που διέρρευσαν από το λάπτοπ του ιερέα έχουν γίνει viral στα social media.

Μια αναφορά των News Tamil αναφέρει ότι ο ιερέας παγίδευσε θηλυκά όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων ανήλικων κοριτσιών. Μια φοιτήτρια ιατρικής, φέρεται να είναι κόρη ενός ατόμου με επιρροή στην εκκλησία, παγιδεύτηκε επίσης από τον ιερέα. Απείλησε τα θύματά του χρησιμοποιώντας φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μαζί τους και συνομιλίες WhatsApp λέγοντας ότι θα αποκάλυπτε τα μυστικά τους για να τα εκμεταλλευτεί σεξουαλικά. Σε αυτή τη μέθοδο παγίδευσε ακόμη και παντρεμένες.

Η πληγείσα φοιτήτρια ιατρικής δεν υποχώρησε στις απειλές του και τον παρακάλεσε να διαγράψει τις φωτογραφίες και τις συνομιλίες της. Όταν εκείνος αρνήθηκε να το κάνει και μάλιστα εξέπεμψε απειλές θανάτου, ενημέρωσε τον φίλο της Austin Gino. Καθώς ο ιερέας κατέθεσε αγωγή εναντίον του Όστιν για ανάκρισή του, ισχυριζόμενος ότι ζήτησε χρήματα.

Μια νεαρή κοπέλα που μόλις ξέφυγε από την παγίδα του καθολικού ιερέα έχει επίσης καταθέσει καταγγελία μετά την καταγγελία του Όστιν. Είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι ο ιερέας τη γνώρισε όταν δούλευε σε μια άλλη κοντινή εκκλησία που σύχναζε. Πήρε τον αριθμό της και άρχισε να κουβεντιάζει. Αργότερα έστελνε πρόστυχα μηνύματα και πορνό και έκανε βιντεοκλήσεις σε ασεβείς ώρες, παρενοχλώντας την να πάρει και να μιλήσει. Στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μια γυναίκα φαίνεται να ποζάρει ως νύφη σε μια φωτογραφία και να τη φιλάει ο ιερέας σε μια άλλη.

Παρά το γεγονός ότι έχει περισσότερα από αρκετά στοιχεία για το πώς ο ιερέας παγίδευσε πολλές γυναίκες για να χορτάσει τη σεξουαλική του ασέβεια, η μητέρα του Όστιν που υπέβαλε την καταγγελία, έχει ως κύριο πράγμα την ανακούφιση για τον γιο της αντί να εκθέσει τον ιερέα. Ο Anto έχει τεθεί εκτός υπηρεσίας από την εκκλησία και η αστυνομία δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια μέχρι στιγμής. Δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι σχεδιάζει να αποφύγει τη δίκη παραιτώντας τη θέση του ως ιερέας της ενορίας. Είναι γνωστές οι εκκλησιαστικές τακτικές να ντροπιάζει τα θύματα και να θάβει τέτοια φρικτή εκμετάλλευση μέσω οικισμών.

Άλλωστε, ένας καθολικός ιερέας Robin Vadakkumcherry έπεισε τον πατέρα του ανήλικου κοριτσιού που βίασε και έγινε πατέρας ενός παιδιού να δώσει μια ψεύτικη ομολογία για να γλιτώσει την τιμωρία. Πολλά κορίτσια πιστεύεται ότι έπεσαν θύματα του σεξουαλικού αρπακτικού, αλλά φίμωσαν από την εκκλησία μέσω χρηματικής αποζημίωσης. Λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία της εκκλησίας, η περίπτωση του Benedict Anto μπορεί να μην είναι πολύ διαφορετική. Είναι η χριστιανική κοινότητα που πρέπει να δώσει προτεραιότητα στη ζωή των παιδιών της έναντι της φήμης της εκκλησίας.

34 σχόλια:

  1. Τωρα θα βγει ο τζουτζουκος και θα γραψει δεκα ποστ με υβρεις στην αρχαια Ελλαδα για να σκεπασει το ποστ.Ο αλλος ο εφιαλτης χαθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντάς σε post που ανεβάζεις!!!!
      Όχι δεν έχεις ψυχολογικά.
      Μην έχεις αυταπάτες συνεχώς όμως.
      Έτσι κι αλλιώς έχεις πάρει την απάντηση ήδη καιρό πρίν για τον εικόνα φτιαγμένο κόσμο σου.

      Θέλω να δω πόσο θα κρύβεσαι στο καβούκι σου και πόσο μπορείς να τρέξεις.
      Γνωρίζεις η όχι αν είχε κτίσει εκκλησία ο Κολοκοτρώνης;
      Γιατί δεν έκτισε ναό προς τον Δία; Φοβόταν;;;
      Γιατί να κτίσει εκεί προς τιμή του Αγίου του ονόματος του και ως ΤΑΜΑ για την επανάσταση;;;
      Γιατί τα συντάγματα της επανάστασης ξεκινάνε με την ομοούσια Αγία Τριάδα; Δεν ήταν μέλος του νομοθετικού; Γιατί ΔΕΝ υπάρχει ούτε μια αναφορά στο Δωδεκάθεο; Φοβόταν;;;; Ή ο λόγος του δεν είχε περάσει;;;;

      Η παιδεία στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ηταν ελληνική;;;
      Τα κοινά και ιδιωτικά σχολεία διδακονταν Όμηρο που υποχρεωτικά έπρεπε να τον ξέρουν απ'εξω;
      Διδάσκονταν τους Έλληνες φιλοσόφους;
      Αν θες κάποιον να τον αφανίσει τον διαωνιζεις μεσα απο την παιδεία σου;

      Και να σκεφτείς οτι ο πατέρας σου φώναζε αγόρι που να ήξερε οτι θα του έβγαινες πουστρακι.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΕ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΤΑΜΙΛ ΤΑΝΤΟΥ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΓΑΝΟΣΚΥΛΟ.

      ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΗΛΙΘΙΕ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.
      ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ Ο ΔΙΑΣ ΠΗΔΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΑΝΥΜΗΔΗ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
      ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΕΠΛΑΣΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ.
      Ο Δίας ερωτεύτηκε, εκτός από γυναίκες, και τον όμορφο Γανυμήδη που τον απήγαγε στον Όλυμπο και τον έκανε οινοχόο του για να τον έχει πάντα κοντά του. Έτσι ο αναγνωρισμένος και ευρύτατα διαδεδομένος στους Έλληνες θεσμός της παιδεραστίας βρήκε και την αντίστοιχη θρησκευτική δικαίωση.
      ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΠΟΣΤ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΣΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΘΕΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ.


      ΗΡΟΔΟΤΟΣ
      [1.135.1] Οι Πέρσες είναι λαός που δέχεται ξένα έθιμα περισσότερο από κάθε άλλον: Φορούν λ.χ. τη μηδική στολή, επειδή βρήκαν πως είναι πιο όμορφη από τη δική τους, και στον πόλεμο πάλι τους αιγυπτιακούς θώρακες. Έμαθαν ακόμη να επιδίδονται σε κάθε είδους απόλαυση, και σμίγουν και με αγόρια, πράγμα που το έμαθαν από τους Έλληνες. Καθένας τους παντρεύεται πολλές νόμιμες γυναίκες και έχει στη διάθεσή του ακόμη περισσότερες παλλακίδες.
      https://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/library/browse.html?text_id=30&page=25

      Η Ταμίλ Ναντού είναι μία από τις 28 Ομόσπονδες Πολιτείες που συγκροτούν σήμερα την Ινδία. Πρόκειται για την πρώην Ομόσπονδη Πολιτεία Μανδράς που τον Αύγουστο του 1968 έλαβε το σημερινό όνομα που σημαίνει "Χώρα των Ταμίλ".
      Βρίσκεται στο νοτιότερο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας. Η συνολική της έκταση είναι 130.058 τ.χλμ., (όσο περίπου η Ελλάδα), και ενώ ο πληθυσμός της, το 1981, ήταν 48.297.456, σήμερα υπολογίζεται περίπου στους 66.400.000 κατοίκους.

      Διαγραφή
    3. Ρε καθυστερημενο χριστιανοταλιμπαν βλημα το ποστ δεν το ανεβασα εγω.Αν εγω ημουν διαχειρηστης εδω δεν θα τολμουσες να γραψεις οπως γινεται και σε οσες σελιδες ειμαι εγω αντμιν .Απαντα ρε μπασταρδε μια φορα στο ποστ αντι να βαζεις αλλα αντι αλλων καθυστερημενε χριστιανοφασιστα.Ψηφισες Νικη λαμογιο η ακομα δεν πηγες;

      Διαγραφή
    4. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΓΑΝΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ.
      ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΜΑΛΑΚΙΕΣ;

      ΣΤΗΝ ΕΧΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ 12ΘΕΪΣΜΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;

      ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
      ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ.
      Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΙ.

      Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΔΑΞΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΙΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ.
      ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΘΕΟΙ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΨΩΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ.

      ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ "ΝΙΚΗ" ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ .
      ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΑΠΛΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΝΑΝ ΠΟΥΤΣΟ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.
      ΟΥΣΤ !!! ΛΕΧΡΑ.

      Διαγραφή
    5. Ρε ψευτη ο Ιωσηφ δεν ηταν 70 ετων και η Μαρια 15;Απο προιον παιδεραστιας δεν γεννηθηκε ο Τζεσουα λεχριτη;Πως λοιπον ο ιουδαιοχριστιανισμος καταδικαζει την παιδεραστια αφου η παιδεραστια ειναι η μητερα του;Εσυ πρεπει να εισαι τρελος δεν εξηγειται αλλιως.Αθλιε χριστιανοφασιστα και ομοφοβικε δεν ειμαι ομοφυλοφιλος αλλα δεν εχω κανενα ειδους ρατσισμο με αυτους αλλα εσυ πως φιλαγες το χερι του Χριστοδουλου της επονομαζομενης Τιτικας;Εκει δεν σε ενοχλουσε που τον παιρνανε ολοι οι χρυσαυγιτες;
      Και ρατσιστης βρωμερε εβραιοχριστιανε;Οι πακιστανοι οταν παιρνουν μητροπολιτες ειναι καλοι ε:
      Τελος παντων οποτε θες φερε μου οποια γυναικα εχεις στην οικογενεια σου να δουμε αν μπορω.Θα της ριξω ενα ελληνοπρεπεστατο γαμησι χωρις ταμπου.
      Ψηφισε Νικη τσογλανι χριστιανοφασιστα μουλε.

      Διαγραφή
    6. Ρε πουστρακι πως είσαι στο fb; Γιατί όλο λες για fb αλλά το Παυλος Καστρουνης δεν υπάρχει.
      Και όλο αποφεύγεις κλασσικά, να δώσεις το fb.
      Άρα;;; Είσαι.
      Και ως προς το χριστχριστανοταλιμπαν, κατά τα γραφόμενα ΣΟΥ είσαι πυρομανής, βάνδαλος και επίδοξος δολοφόνος!!!
      Θα μιλήσεις εσύ για Ταλιμπάν;;;
      Κανένας δε σε απείλησε οτι θα σε κάψει η θα σε δολοφονήσει ΜΟΝΟ ΕΣΥ απειλείς.

      Διαγραφή
    7. Παύλος Καστροπουλος ηλιθιε την αλλη φορα εβαζες εδω συνομιλιες μου και κανεις οτι δεν ξερεις νουμερο;Τι μαλακιες λες παλι ρε κατεστραμμενε;Το μονο που θα ηθελα να καψω ειναι την κωλαρα σου που ειναι ζουμερη ζουμερη.Δολοφονοι ηταν μονο οι χριστιανοι οπως και πυρομανεις ξευτιλα.

      Διαγραφή
    8. Ας αποδεχτούμε ότι ο ψεύτης λέει αλήθεια, Καστροπουλος ή Καστρουνης ή δυο άτομα σε ένα;;;;;
      Θα το ψάξω.
      Τον δικό μου κώλο ήθελες να κάψεις; προσωπική δηλαδή απειλή.
      Μάλιστα.... Άλλα λένε τα γραφόμενα σου όμως

      Παυλος Καστρουνης
      13 Ιουνίου 2023 στις 6:31 μ.μ.
      "Η μονη εκκλησια που φωτιζει ειναι αυτη που καιγεται."

      Παυλος Καστρουνης
      22 Ιουνίου 2023 στις 6:07 μ.μ.
      "Τεταρτον το η μονη εκκλησια που φωτιζει...ακομα κι ενας καθυστερημενος ξερει οτι το ειπε ο Ντουρρουτι που το εκανε πραξη και φυσικα συμφωνω απολυτα μαζι του αλλιως δεν θα το εβαζα"

      Παυλος Καστρουνης
      22 Ιουνίου 2023 στις 6:15 μ.μ.
      "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!"

      Πάλι λαγός και πάλι αλλάζεις ότι γράφεις.

      Πόσο γελοίος. Στα σκούρα τρέχεις. Να σε δω στα δικαστήρια ποσό κοτουλα θα είσαι.

      Και διάβασε λίγο αμόρφωτε ρατσιστή ο εικονικός κόσμος που έχεις στο νοητικά ανάπηρο εγκέφαλο σου για τον αρχαίο κόσμο απλά δεν υπάρχει. Άνοιξε κανένα βιβλίο ή πήγαινε σε κανένα μουσείο.

      Που πήγες σε άλλη ήπειρο για να πετάξεις τη μαλακια σου

      Πάντως τζουτζουκο, ζουμερη κωλαρα εκφράσεις πεζοδρομίου από πουστρακια μια χαρά τα πας για την εικόνα σου ολο και αποκαλύπτεται.
      Και ο πατέρας σου φώναζε αγόρι,, αρε πουστρα.

      Διαγραφή
    9. ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΥ ΜΝΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΑΣΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ.
      ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΑ ΜΑΛΑΚΑ .

      Η ηλικία γάμου στην αρχαία Ελλάδα
      Οι άνδρες παντρεύονταν μεταξύ 30-34 ετών και οι γυναίκες 12-16. Η πιο κατάλληλη ηλικία για τα κορίτσια θεωρούνταν τα 15 χρόνια.

      Αν και επικρατούσε το μονογαμικό σύστημα, οι άνδρες μπορούσαν να έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις. Ωστόσο μόνο τα παιδιά της νόμιμης συζύγου κληρονομούσαν το όνομα και την περιουσία.
      Η κατάλληλη ηλικία για γάμο είναι για τις κόρες της Αττικής από την εφηβεία -γύρω στα 12- και μέχρι τα 16, ηλικία που συνι­στά ο Ησίοδος (Έργα και Ημέραι 696-698), ενώ για τους άν­δρες τα 24 με 30.

      Τον 4ο αιώνα, ο Πλάτωνας (Νόμοι 785b) και ο Αριστοτέλης (Πολιτικά 1335a) ανεβάζουν κάπως το όριο (16­-20 για τη γυναίκα και 30-35 για τον άνδρα ο μεν, και 18 και 37 ο δε), αλλά και πάλι η διαφορά ανάμεσα στο ζευγάρι παραμέ­νει αρκετά μεγάλη.

      Διαγραφή
    10. Σε περιμενω να κανεις αιτημα κοπελια γιατι θελω το κωλαρακι σου καριολα αντε πουτανας κορη.

      Διαγραφή
    11. ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΘΛΙΟ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑ.

      Διαγραφή
    12. ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΤΡΑΒΕΣΤΩ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΡΙΑ ;
      ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΠΝΙΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
      ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑΤΣΑ ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ

      Διαγραφή
    13. Με πουστράκια δε κάνω παρέα.

      Ολο επιβεβαιώνεις τις διαστροφές σου, αυτός είναι και ο λόγος που ασχολείσαι συνέχεια με του συναφιου σου.

      Διαβάζω οτι κατέχεις καλά την γλώσσα του πεζοδρομίου, όλα τα καλά έχεις πυρομανης, βανδαλος, επίδοξος δολοφόνος, πουστράκι.

      Διαγραφή
    14. ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΙΑΣΕΙΣ ΨΩΛΟΑΡΠΑΧΤΡΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

      Διαγραφή
    15. Τι έχεις βάλει;;;;;;
      Κόψε πούτσους και ναρκωτικά σε έχουν κάψει

      Διαγραφή
    16. Τι λέει η πουστρα ρε φιλτατε;

      Διαγραφή
  2. Να τον πηδηξω θελω τον κωλο σου Τζουτζουκο μα κανεις τον ηλιθιο ενω εισαι ηλιθιος;Στο φαισμπουκ γραφει Καστροπουλος περιμενω αιτημα φιλιας Τζουτζουκο.
    Εγω Τζουτζουκο ρατσιστης δεν ειμαι δεν εχω κανενα θεμα με εσας τους ομοφυλοφιλους και σταματα αυτα τα ομοφοβικα και ρατσιστικα αυτα να τα λες με τα χριστοανοφασισταρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ομοφοβικό να λες τον πουστη πουστη;
      Μην είσαι πουστης να μη σε λέω.
      Μπορείς να είσαι οτι θέλεις δεν με ενδιαφέρει αλλα τομ πουστη, πουστη τον λένε, εντάξει αν σε πειράζει θα σε λέω gay η θέλεις greek lover;
      Όπως θες θα σε αποκαλώ ομοφυλόφιλε.

      Πως επιβεβαιώνεις συνέχεια οτι είσαι πουστρα.

      Αίτημα σε πουστρες δε κάνω δεν είμαι κρατημένη όπως εσυ.

      Για να δείς ποσό πουστρα, κοτουλα, καβουράκι και λαγός είσαι.
      Γνωρίζεις η όχι αν είχε κτίσει εκκλησία ο Κολοκοτρώνης;
      Γιατί δεν έκτισε ναό προς τον Δία; Φοβόταν;;;
      Γιατί να κτίσει εκεί προς τιμή του Αγίου του ονόματος του και ως ΤΑΜΑ για την επανάσταση;;;
      Γιατί τα συντάγματα της επανάστασης ξεκινάνε με την ομοούσια Αγία Τριάδα; Δεν ήταν μέλος του νομοθετικού; Γιατί ΔΕΝ υπάρχει ούτε μια αναφορά στο Δωδεκάθεο; Φοβόταν;;;; Ή ο λόγος του δεν είχε περάσει;;;;

      Η παιδεία στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ηταν ελληνική;;;
      Τα κοινά και ιδιωτικά σχολεία διδακονταν Όμηρο που υποχρεωτικά έπρεπε να τον ξέρουν απ'εξω;
      Διδάσκονταν τους Έλληνες φιλοσόφους;
      Αν θες κάποιον να τον αφανίσει τον διαωνιζεις μεσα απο την παιδεία σου;

      Διαγραφή
    2. Ηλιθιε σου εγραψα εκατο φορες οτι δεν εχω κανενα θεμα με εσας τους ομοφυλοφιλους και συνεχιζεις να λες τα δικα σου.Δεν κανεις αιτημα γιατι σαν αρουραιος εχεις συνηθισει να λειτουργεις μεσα στο σκοταδι και φυσικα σαν κοταρα ποτε δεν θα βγεις στο φως.Στα εγραψα εκατο φορες για τον Κολοκοτρωνη και συνεχιζεις να λες τα δικα σου.Ρε αυτιστικος εισαι;Ολα αυτα ΗΛΙΘΙΕ τα εβαλε η εκκλησια δεν γιναν ποτε ποσες φορες πρεπει να γραψω τα ιδια ζωον;Τον Ομηρο ηλιθιε τον διδασκονταν σαν παραμυθι ενω εκει κρυβεται ολη η αληθεια για την δημιουργια του κοσμου και ολοι οι νομοι του συμπαντος.Σκασε πια μορι επιτελους σκασε.

      Διαγραφή
    3. Ούτε εγώ έχω θέμα που είσαι πουστης.

      Δε κάνω αίτημα γιατί δε κάνω παρέα με πουστρακια.

      Για τον Κολοκοτρώνη μαλακα αρχή ψεύτρα ΠΟΤΕ ΔΕΝ έχεις δώσει ΑΠΑΝΤΗΣΗ, όλο λες άσχετες μαλακίες κρύβεσαι στο καβούκι σου και τρέχεις σαν λαγός.
      Ποια εκκλησία ρε παπάρα;
      Το πωλητήριο του οικοπέδου και τον όρο της συντήρησης της Εκκλησίας απο την γυναίκα του εγγονού του Κολοκοτρώνη προς τους αδελφούς Ρετάλη η εκκλησία το έγραψε; Το χειρόγραφο υπάρχει στη βιβλιοθήκη Παλαμήδης του Ναυπλίου!!!
      Το ότι η εκκλησία ηταν μέσα στα Κολοκοτρωνέικα ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΠΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ η εκκλησία τηνε έκτισε;
      Ρε μαλακα έχεις μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα δε μπορείς να δείς την πραγματικότητα και ζεις στον δικό σου φανταστικό κόσμο ή η διπολική διαταραχή ή η σχιζοφρένεια σου φταίει ίσως και τα δύο μαζί.

      Για τον Όμηρο αμορφωτε σπαζοχλαμπάνια, δεν τον είχαν ως παραμύθι
      1. Υπάρχει αντίγραφο του Ομήρου στο βρετανικό μουσείο απο την περίοδο της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας γεμάτο σημειώσεις , αν πάς ποτέ στη ζωή σου θα το δείς.
      2. https://www.mynews.gr/cheirografo-archaiologiko-thessaloniki/

      "Εκεί λαμβάνει λαμπρή φιλολογική μόρφωση και διδάσκει στην Πατριαρχική Σχολή ρητορική, φιλοσοφία, ποίηση, μετρική και ερμηνευτική αρχαίων κειμένων. Σταδιακά αναρριχάται στην ιερατική κλίμακα και κάποια στιγμή λαμβάνει το αξίωμα του μαΐστορος των ρητόρων στην Πατριαρχική Σχολή της Κωνσταντινούπολης, όπου αφήνει έντονο το αποτύπωμά του.

      Στη δεκαετία του 1170 ή του 1180 ο Ευστάθιος εκλέγεται επίσκοπος Μύρων στη Λυκία, αλλά επειδή «χήρεψε» η θέση στη Θεσσαλονίκη, τοποθετείται αρχιεπίσκοπος Θεσσαλονίκης. Την περίοδο 1174-1178 έρχεται στη Θεσσαλονίκη.

      Στη Θεσσαλονίκη ο Ευστάθιος εξακολουθούσε να διδάσκει στη σχολή της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, αλλά όχι κατά αποκλειστικότητα, όπως το έκανε όταν ζούσε στην Κωνσταντινούπολη.

      Στη διάρκεια της ζωής ο λόγιος μητροπολίτης συγγράφει διάφορα έργα, θεολογικά, φιλοσοφικά, εκκλησιαστικά, κ.ά., στα οποία αποτυπώνεται η ευρυμάθεια του. Μάλιστα περιέγραψε σε μια εκπληκτική ιστορία την κατάληψη της Θεσσαλονίκης από τους Νορμανδούς το 1185.

      Ίσως το πληρέστερο και πιο μνημειώδες έργο πάνω στην Οδύσσεια
      Ποιο θα χαρακτηρίζαμε σήμερα ως… ατού του χειρόγραφου;

      Οι «Παρεκβολαί εις την Ομήρου Οδύσσειαν» είναι για πολλούς λόγους ένα σημαντικότατο χειρόγραφο. Καταρχήν, αποτελεί σύμφωνα με τους μελετητές την αναθεωρημένη, τελική έκδοση των σχολίων στην Οδύσσεια του Ομήρου, η οποία συντάχθηκε από τον Ευστάθιο σε όψιμη ηλικία, όσο ήταν στη Θεσσαλονίκη.

      Ο Ευστάθιος, ορμώμενος από την ιδιότητά του ως διδασκάλου της ρητορικής κρατούσε σημειώσεις και σχόλια πάνω στον Όμηρο στο πλαίσιο των μαθημάτων που δίδασκε, τις οποίες και συγκέντρωσε με συστηματικό τρόπο σε έναν ενιαίο τόμο.

      Το ίδιο έκανε και για την Ιλιάδα. Τα σχόλια πάνω στην Ιλιάδα έχουν μάλιστα διπλάσια έκταση σε σχέση με την Οδύσσεια. Ακόμη και σήμερα οι σύγχρονοι μελετητές του Ομήρου θεωρούν ότι είναι ίσως το πληρέστερο, το πιο εκτενές και πιο μνημειώδες έργο που έχει γραφτεί από έναν μόνο άνθρωπο πάνω στα έργα του Ομήρου.

      Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι Παρεκβολές διασώζουν αποσπάσματα και παραπομπές σε έργα άλλων συγγραφέων, τα οποία σήμερα έχουν χαθεί ή καταστραφεί, ενώ επίσης μας αποκαλύπτουν με τρόπο μαγικό το πώς διδασκόταν ο Όμηρος στα σχολεία κατά την Κομνήνεια περίοδο, δηλαδή τον 12ου αιώνα.

      Και πρόσεξε αμορφωτε συκοφάντη απο site ειδήσεων είναι, οχι από παπάδες, όπως θα υποστηριζες.

      Ακόμη και σήμερα οι σύγχρονοι μελετητές του Ομήρου θεωρούν ότι είναι ίσως το πληρέστερο, το πιο εκτενές και πιο μνημειώδες έργο που έχει γραφτεί από έναν μόνο άνθρωπο πάνω στα έργα του Ομήρου!!!

      Δυο σωζόμενα έργα μαλακα συκοφάντη, κατά αλλά ως παραμύθι το είχαν παπαρομαλακα.

      Αλλά τι να περιμένεις απο εναν πυρομανη, βανδαλο και επίδοξο δολοφόνο, που αν είχες μόρφωση ούτε παραβατικές άποψης θα είχες-που τολμάς να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου και έντιμο!!!- και δε θα συκοφαντούσες επανελλειμενα.


      Διαγραφή
    4. Ρε μουλε Τζουτζουκο θα με αφησεις να δω εκλογες γαμω το σπιτι σου καθυστερημενε;Δεν σε γαμαει κανενας μπας και σκασεις.Ηλιθιε φασιστα σκασε πια Μορι επιτελους σκασε Μορι.

      Διαγραφή

    5. ποιος σε ενοχλεί ρε γελιτοποιέ σχιζοφρενή ανώμαλε μπαρσταδε;
      Τα ψυχολογικά πρόβλημα και η σχιζοφρένεια που έχεις σε ταλαιπωρούν.

      Ρώτησες απάντησα, δεν είμαι κότα και λαγός όπως εσυ.

      Ωραία επιχειρήματα έχεις πάντως πουστικα όπως εσύ.

      Πονάς πουστρα πάλι;
      Δε το περίμενες οτι θα ξεφτλιζοσουν ξανά.
      Τι να κάνουμε η αλήθεια υπάρχει για να πονάει να ξεμπροστιαζει αμόρφωτους αληταραδες και αποβρασματα όπως εσυ.

      Χαρακτηρισμοί πεζοδρομίου που αρμόζουν σε τραβέλια όπως και συ.
      Το έχουμε καταλάβει οτι είσαι πουστρακι και δικαίωμα σου, γιατί το διατυμπανίζεις όμως περιμένεις να σου πούμε μπράβο, "σκάσε μορι" χαχχαχα .
      Α ρε πουστρα ρεζίλι γίνεσαι.
      Οσο και να παρακαλάς με πουστρακια δεν μαρεσει να εχω επαφές.
      Συνέχισε να προσφέρεις τώρα τον πρωκτό σου για ικανοποίηση των αντρικών σου συντρόφων.

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΑΡΤΗΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΡΝΕΣ ...

    ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΓΑΝΟΣΚΥΛΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΤΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΓΑΝΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

    Απολλώνιος Σταθάτος
    6 ώρ. ·
    ΠΟΡΝΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ.


      Της αρχαίας Ελλάδας Το πραγματικό τέλος
      .........................................
      Επιμένετε πως το Βυζάντιο κατάστρεψε την Ελλάδα;
      Ή μήπως πιστεύετε πως οι Έλληνες που ανέχτηκαν αυτές τις επιγραφές
      άξιζαν τίποτα παραπάνω από την περιφρόνησή μας,
      ειδικά μάλιστα όταν παράλληλα βασάνιζαν και εκτελούσαν Χριστιανούς,
      όπως τον φιλόσοφο Αριστείδη επειδή
      έστειλε μια αναφορά υπέρ των Χριστιανών στον Αδριανό;

      Σουητώνιος «Ζωή των δώδεκα Καισάρων» Κλαύδιος, 16.
      Ο Αυτοκράτορας Κλαύδιος «όχι μόνο διέγραψε από την λίστα των Δικαστών έναν ευγενή, έναν από τους αρίστους της Επαρχίας της Ελλάδος, επειδή δεν μίλαγε Λατινικά, αλλά του στέρησε και την ρωμαϊκή υπηκοότητα.»
      Ιωάννης ο Λυδός, De Magistratibus ΙΙΙ, 68
      «Ηταν από παλιά νόμος, οτιδήποτε διαβήματα έκαναν οι έπαρχοι, αλλά και οι υπόλοιποι κρατικοί υπάλληλοι, να γίνονται στη γλώσσα των Ιταλών (τα Λατινικά)» «Και αυτά που γίνονταν στην Ευρώπη στην παλιά εποχή, από ανάγκη παρέμειναν εν ισχύ για τους πολίτες, παρά το ότι ήταν Έλληνες κατά πλειοψηφία, να μιλάνε δηλαδή Λατινικά, ειδικά όταν ασχολούνταν με δημόσιες υποθέσεις»
      Σάρδεις, Μ. Ασία.
      Η ρωμαϊκή Σύγκλητος είναι και ιερή,
      είναι και φίλη, είναι και σύμμαχος...
      Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ

      "ΑΥΡΗΛΙΑΝ ΑΡΤΕΜΕΙΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΠΑΣΙΩΝΟΣ"

      Στο ταφικό αυτό μνημείο βλέπουμε την μίξη
      ρωμαϊκών και ελληνικών ονομάτων...
      Κυριολεκτικά χιλιάδες είναι
      αυτές οι επιγραφές που αποδείχνουν
      ατράνταχτα την κατάντια
      του Ελληνικού Έθνους...
      ....................................................
      https://www.tapantareinews.gr/2020/05/blog-post_49.html?m=1


      Διαγραφή
    2. ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΩΛΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗ.

      Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΑΤΣΑΡΟΛΟΓΛΕΙΦΤΗΣ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΣΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟΣΤΟΥΜΠΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΦΑΝΦΑΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ ΠΑΓΑΝΕΛΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

      ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΑΣΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΒΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΡΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΣΕΙ
      ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΛΑΜΕ.

      Αριστοκλής Παγκόσμιος Ελληνισμός
      ·
      Ελληνική Κυβέρνηση θα βγάλουμε όταν γρεμιστεί και η τελευταία εκκλησιά των χριστιανών και φύγουν όλοι οι Εβραίοι από την Ελλάδα.
      https://www.facebook.com/dinaki1234

      Διαγραφή
    3. ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ

      "..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΟΙΘΕΙΑΣ.."
      ΤΗΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΥΦΛΑΣ.

      S..... R.......
      ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ .ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΌΡΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΈΠΤΟΝΤΑΙ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΟΙΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΤΩΣ

      Διαγραφή
    4. Ρε φίλε νόμιζα οτι το έγραψες λάθος, αλλά εσύ σωστά το μετέφερες
      αλοιθεια.... Απο την αλοιφή μάλλον θα βγαίνει
      Και φοτως..... θα έτρεχε με τη ταχύτητα του φωτός και ζαλίστηκε εκείνη την ώρα.
      Ελληνικά δε ξέρουν, αλλα γνωρίζουν πως θα βγεί κυβέρνηση!!!!
      Εν τω μεταξύ για όλα φταίνε οι Εβραίοι....
      Τι μου θυμίζει; τι μου θυμίζει;
      Τους νεοσπαρτιατες; Τους νεοναζί;
      Ίσως δε θέλω να θυμάμαι

      Διαγραφή
    5. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

      ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗ.
      ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ 500 π.Χ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ 500 π.Χ ΚΑΙ ΣΤΟ 12ΘΕΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ.

      ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ.
      ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΩΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

      ΑΝΤΕ ΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ ...

      ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!
      ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!”

      “ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!!

      Διαγραφή
    6. Βυζαντινούς κατακτητές.....
      Απάντηση όμως δεν έχουν γιατί η περιβόητη "επαννεληνιση" δεν έγινε με τη πτώση της Κωνσταντινούπολης το 1204;
      Γιατί δημιουργήθηκαν τρια Δέσποτα και ούτε ένα αρχαίο ελληνικό κράτος;
      Γιατί υπήρχαν περίπου 35 επαναστάσεις εναντίον των Τούρκων απο το 1470 μέχρι το 1821 για την ανασύσταση της;
      Γιατί παραλείπουν εσκεμμένα οτι στην Α Εθνοσυνέλευση οι ισχύουν οι νόμοι των αειμνήστων χριστιανών ημών αυτοκρατόρων και σε όλες τις άλλες εθνοσυνελεύσεις πρακτικά και ΦΕΚ;
      Ήταν μαλακές όλοι αυτοί που έγραφαν με το αίμα τους την ιστορία!!!

      Διαγραφή
    7. Ασε που είναι και ανώμαλοι όλο παρακαλάνε για ανωμαλίες και όλο για ερωτικές συνευρέσεις άντρες σκέφτονται.

      Διαγραφή
  4. https://m.youtube.com/watch?v=lxpV9wAy0EM Δειτε το βιντεο Επαθαν εμφραγμα οι χριστιανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.youtube.com/live/Ascmq7uZgNo?feature=share Δειτε το βιντεο που παγωσε τους χριστιανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 20:50
    "Το έχουν γράψει οι μάγκες οι Έλληνες του Βυζαντίου της λεγόμενης Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας για να καλοπιάσουν τα αυτακια των αυτοκρατόρων τους"
    Έγραψαν οι Έλληνες ένα βιβλίο για να είναι αρεστοί στον αυτοκράτορα τους,τον λόγο δεν το εξηγεί, μάλλον θα βαρέθηκαν τον Δια, με το οποίο οι Ρωμαίοι χρόνια αργότερα εφάρμοσαν την εξαφάνιση τών Ελλήνων, μέσω της θρησκείας του εβραιοχριστινισμου που έγραψαν οι Έλληνες εναντίων των Ελλήνων, με το οποίο έκαναν διωγμούς και κατέστρεφαν ναούς, εναντίον της παραδοσιακής θρησκεία τους, για να επανελληνιστουν μάλλον τον 21ο αιώνια
    Ανώμαλοι ήταν μάλλον.
    Και γιατί ήθελαν να ικανοποιήσουν τον αυτοκράτορα τους;;;
    Εν τω μεταξύ το ευαγγέλιο του Λουκά γράφτηκε περίπου το δεύτερο μισό του 2ου αιώνα δηλαδή απο το 150-200 μχ, και οχι το 300μχ!!!
    Όταν δηλαδή δεν υπήρχε Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία κατα κόσμον εκ Γερμανών Βυζάντιο.
    Και του Μάρκου γράφτηκε τον 1ο αιώνα.
    Κάπου εκεί απλά κλείνεις το βίντεο.
    Και ανοίγεις ένα βιβλίο για αποτοξίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή