ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!Ο ΧΙΤΛΕΡ ΦΟΙΤΗΣΕ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΕΨΕΛΝΕ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ!!!!

 


ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΣ 

Τόσο η δομή όσο και η εικόνα που παρουσίαζε το Ράιχ καταδεικνύουν ότι ο Ναζισμός ουδέποτε έκοψε τους δεσμούς του με τον Χριστιανισμό. Τα διακριτικά σημεία των αεροσκαφών της Λουφτβάφφε περιελάμβαναν μόνο δύο σβάστικες και έξι σταυρούς. Ομοίως η σημαία του Γερμανικού Ναυτικού. Ο Χίτλερ ελάμβανε μέρος σε δημόσιες προσευχές, όπου η σβάστικα και ο σταυρός ήταν

μαζί. Αλλά η αποκορύφωση των σχέσεων του ναζιστικού καθεστώτος με την Καθολική Εκκλησία ήταν η Συμφωνία πάπα-ναζισμού το 1933. Το όχι πολύ γνωστό αυτό γεγονός εξετάζεται αναλυτικά στο ελεύθερο ερευνητικό περιοδικό "Free Inquiry" από το οποίο σταχυολογούμε τις πληροφορίες που ακολουθούν.

Σύμφωνα με τις έγκυρες βιογραφίες , στις οποίες μπορούμε να ανατρέξουμε, οι κυριότεροι ηγέτες των ναζί γεννήθηκαν, βαπτίσθηκαν και ανετράφησαν όλοι ως χριστιανοί. Οι περισσότεροι μεγάλωσαν σε αυστηρές, θρήσκες οικογένειες, όπου η ανοχή και οι δημοκρατικές αξίες δεν είχαν θέση. Ανάμεσα στους ηγέτες των ναζί οι οποίοι έλαβαν καθολική ανατροφή, περιλαμβάνονται ο Χίτλερ,ο Χίμμλερ, ο Χάυντριχ και ο Γκαίμπελς.

Ο Χίτλερ φοίτησε σε μοναστηριακό σχολείο. Έψελνε στην χορωδία, παθιαζόταν με την θεία λειτουργία και άλλες θρησκευτικές τελετές και έβλεπε τους ιερείς ως ινδάλματα. Εντυπωσιασμένος από την δύναμη και την εξουσία που είχαν στα χέρια τους, σκέφτηκε κάποια στιγμή να γίνει κληρικός. Ο Χίτλερ εξέφραζε τον θαυμασμό του για τον Μαρτίνο Λούθηρο, τον οποίο θεωρούσε φωτισμένο μεταρρυθμιστή. Σε πολλές ιδιωτικές συζητήσεις ανέφερε ότι θεωρούσε τον εαυτό του καθολικό. Πολλάκις δήλωσε δημοσίως ότι ο Χριστός ήταν ο Σωτήρας του. Το 1944 οργανώνοντας την επίθεση για τη μάχη που θα έμενε γνωστή ως Μάχη της Bulge, της έδωσε την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Christose».

Ο Ρούντολφ Εσσε είχε αυστηρούς καθολικούς γονείς. Ο Γκαίρινγκ μεγάλωσε ανάμεσα σε καθολικούς και προτεστάντες, ενώ οι Ες, Μπόρμαν,Σπεερ, Άιχμαν σε προτεσταντικό περιβάλλον. Κανένας από τους ηγέτες των Ναζί δεν ανετράφη σε φιλελεύθερη ή αθεϊστική οικογένεια- και δίχως αμφιβολία οι γονείς των ανωτέρω θα έβρισκαν τέτοιου είδους ιδέες σκανδαλώδεις. Οι προσκολλημένοι στην παράδοση άνθρωποι δεν θα σκέφτονταν ποτέ να στερήσουν από τα παιδιά τους τις θρησκευτικές βάσεις, που εκείνοι έκριναν ότι τους ήταν απαραίτητες για να γίνουν ηθικοί ενήλικες.

Ο Χίμλερ ήταν ένας συνηθισμένος καθολικός, μέχρι που στράφηκε απότομα σ'έναν και πιο αλλόκοτο "Αρειανισμό". Εξουσιοδότησε κάποιους να ψάξουν για το Άγιο Δισκοπότηρο και άλλα ιερά αντικείμενα και λείψανα της Χριστιανοσύνης με υποτιθέμενη δύναμη. Πίστευε στη μετενσάρκωση και έστειλε αποστολές στο Θιβέτ και τις τροπικές χώρες της Αμερικής για την αναζήτηση γνησίων Αρίων ακόμα και Ατλάντων. Μετά τους πειθαρχημένους και κρυψίνοες Ιησουίτες εκείνος και ο Χάυντριχ αναδιοργάνωσαν τα S.S. Δεν δέχονταν αθεϊστές ως μέλη.

Ο Γκαίρινγκ, ο λιγότερο αθεϊστής απ' όλους τους ναζί, αποδέχθηκε τόσο την Καθολική όσο και την Προτεσταντική παράδοση.

Ο Γκαίμπελς εγκατέλειψε τον Καθολικισμό και ασπάσθηκε μια αναμορφωμένη μορφή Αρειανισμού. Τόσο τα δικά του παιδιά όσο και του Γκαίρινγκ εβαπτίσθηκαν. Ο Μπόρμαν ήταν ξεκάθαρα αντίθετος στον τρόπο που ήταν οργανωμένη η χριστιανική εκκλησία της εποχής του και μάλιστα ηγήθηκε της εκστρατείας κατά της επιρροής που ασκούσε αυτή.

Ο ιστορικός Κλάους Σκόλντερ ισχυρίζεται ότι στη Γερμανία δεν υπήρχε βαθειά δημοκρατική παράδοση και θα ήταν δύσκολο να δημιουργηθεί διότι η Γερμανία ήταν χωρισμένη σε δύο "στρατόπεδα", το Προτεσταντικό και το Καθολικό. Η διαίρεση αυτή είχε ως εξής: προκαλούσε κλίμα ανταγωνισμού, φόβου και προκαταλήψεων μεταξύ των δύο δογμάτων, γεγονός το οποίο βάραινε την εσωτερική και εξωτερική πολιτική της Γερμανίας. Αυτό το κλίμα ήγειρε ένα σχεδόν ανυπέρβλητο εμπόδιο στον σχηματισμό ευρέος δημοκρατικού κέντρου και ευνόησε την άνοδο του Χίτλερ, εφ' όσον τελικά και οι δύο εκκλησίες επιζητούσαν την εύνοιά του- φοβούμενη η κάθε μία ότι η άλλη θα ολοκλήρωνε την Μεταρρύθμιση ή την Αντι-Μεταρρύθμιση μέσω του Χίτλερ.

 Αν σκεφτούμε το μεταφυσικό και κοσμολογικό όραμα του Χίτλερ, θα βρεθούμε και πάλι μπροστά σε μια πλήρως (όσο και απελπιστικά) δομημένη θρησκεία - και μάλιστα διακηρυγμένη ως κοσμοθεωρία με τους όρους του χριστιανισμού και του «όποιος δεν είναι μαζί μου είναι εναντίον μου». Διαβάζοντας κανείς τα κείμενα του Χίτλερ, του Ρόζενμπεργκ και του Γκέιμπελς διαπιστώνει πως ο ναζισμός με μια απλοϊκή αφαίρεση, στο πλαίσιο μιας εσχατολογικής «εκ νέου έναρξης της Ιστορίας», ανακήρυξε ως θρησκεία τον ίδιο του τον σκοπό, αποφασίζοντας όχι να «πείσει» αλλά να κατασκευάσει το «εκκλησίασμά» του. Δηλαδή: το Άουσβιτς και το Ολοκαύτωμα δεν το γέννησε ένας αποθρησκειοποιημένος κόσμος - το γέννησαν χίλια χρόνια χριστιανισσμού συμπυκνωμένα στον ναζισμό, μια διαδοχή θρησκειοποιημένων μύθων που έγιναν «Ασύγκριτες Αλήθειες» και θεσμοποιημένο μίσος κατά των ανθρώπων.

6 σχόλια:

  1. ΕΛΑ
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΓΑΝΟΣΚΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΛΑ.

    Προσφορές ΤΡΟΦΉ ΓΙΑ ΣΚΎΛΟΥΣ - LIDL
    https://tophilladiomou.gr/proionta/trophe-gia-skylous?store=lidl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ
    CHAPOUTOT JOHANN

    Το ναζιστικό κόμμα, με το εγχείρημά του περί νέου ανθρώπου, προσπάθησε να δώσει σε αυτό τον άνθρωπο όχι μόνο ένα ανανεωμένο σώμα αλλά και μια νέα προσωπικότητα: ένα ήθος σφυρηλατημένο από την προπαγάνδα ("να υπηρετείς τον Φύρερ και το κράτος"), μια σκέψη δομημένη σύμφωνα με τα αξιώματα της ιδεολογίας (υπάρχει σύγκρουση των φυλών), αλλά και μια ταυτότητα συγκροτημένη από μια ιστορία, την ιστορία της ομάδας στην οποία εκείνος ανήκει. Ο ναζισμός ως ιδεολογία συνοδεύεται από έναν ιστορικό λόγο ο οποίος φιλοδοξεί να αφηγηθεί το παρελθόν της φυλής. Αυτή η ιστορία της φυλής έγινε κατά κανόνα αντιληπτή ως αποκλειστικά γερμανοκεντρική.
    Ωστόσο, οι αναφορές στην Αρχαιότητα είναι πολυάριθμες στον δημόσιο λόγο, ενώ η αρχιτεκτονική του καθεστώτος αναβιώνει τον ρωμαϊκό μνημειακό κλασικισμό και η ναζιστική αγαλματοποιία ανακαλύπτει ξανά το ελληνικό γυμνό: η επανεφεύρεση της ιστορίας, η φυλετική ταυτότητα και η φυλετική ιστορία του ναζιστικού υποκειμένου αποκτούν αξία με την προσάρτηση ενός παρελθόντος τόσο λαμπρού όσο το παρελθόν της ελληνορωμαϊκής αρχαιότητας.
    Από τις δήθεν βόρειες μεταναστεύσεις προς τη Μεσόγειο έως τη διάλυση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η ιστορία της Αρχαιότητας ξαναδιαβάζεται υπό το πρίσμα της φυλετικής θεωρίας: ό,τι μεγάλο παρήγαγε, δημιούργησε, στοχάστηκε η Αρχαιότητα υπήρξε έκφραση του αρίου πνεύματος, ενώ η παρακμή των ηθών και των κρατών της οφείλεται στον εκφυλισμό του αίματος, που τραγικά και εσφαλμένα επιτράπηκε να νοθευτεί. Στον εθνικοσοσιαλιστικό λόγο περί Αρχαιότητας διακρίνεται μια βαθιά περιφρόνηση για την ιστορία. Ο εθνικοσοσιαλισμός δεν μοιάζει να ενδιαφέρεται τόσο να ζήσει, όσο να πεθάνει. Οι πρωταγωνιστές του Τρίτου Ράιχ είχαν εγκαταλείψει την τάξη της ιστορίας για να ενταχθούν στην τάξη του μύθου. Ο Goebbels, αντιγράφοντας εδώ τον Bismark, έλεγε ότι "θα μείνουμε στην ιστορία ως οι μεγαλύτεροι ήρωες ή ως οι τελευταίοι εγκληματίες", ότι θα τους αποδιδόταν υπερβολική σημασία: ο Hitler είναι ο Σατανάς, ο Himmler, ο Heydrich και ο Goebebels οι αρχάγγελοι του κακού, όπως διαβάζουμε μερικές φορές. Μεταθέτοντας όμως τις θλιβερές μορφές του Τρίτου Ράιχ στη ριζική ετερότητα του τέρατος, του τρελού ή του διαβόλου, υποκύπτοντας στους πειρασμούς της δαιμονολογίας ή μιας παράξενης θεολογίας του απόλυτου κακού, παίζουμε το παιχνίδι που ήθελαν ο Hitler και ο Goebbels να παίξουν οι επόμενες γενιές: να αποδώσουν δηλαδή στα πρόσωπά τους μια ιερότητα, έστω και αρνητική, και η αύρα αυτή να εμποδίσει κάθε ορθολογική προσέγγιση του φαινομένου τους.
    Μπορούμε ίσως να διακρίνουμε εδώ τη χρησιμότητα του ιστορικού: ο ιστορικός αφαιρεί τα προσωπεία και σβήνει τα κεριά της λατρείας. Ενάντια στον μύθο του θανάτου, βλέπει τη γιατρειά μόνο στον θάνατο του μύθου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑΣ
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΟΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ
    ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

    Απολλώνιος Σταθάτος
    38 λ.  ·
    ΟΡΓΗ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ "ΘΕΟΥ" Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο "ΘΕΟΣ" ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ??
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!
    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ "ΑΓΙΑ" ΣΟΦΙΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ!!ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ Ο "ΘΕΟΣ" ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ??


    Από τη σιωπή του βγήκε ο "πατέρας" της Γαλάζιας Πατρίδας και πρώην Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού της Τουρκίας, Τζιχάτ Γιαϊτζί, φυσικά όχι για καλό αλλά για να επιτεθεί στους Έλληνες που… πήγαν στην Τουρκία για να κατασκοπεύσουν!

    "Θα πρέπει να αξιολογήσουμε και να αναλύσουμε τους στρατιωτικούς και κοινωνικούς κινδύνους αυτού του σεισμού, ο οποίος χτύπησε τις επαρχίες όπως το Χατάι, το Καχραμάνμαράς, τη Μαλάτια, το Γκαζιαντέπ, το Κιλίς και το Ντιγιάρμπακιρ στις 6 Φεβρουαρίου 2022. Ειδικά στις επαρχίες μας όπως η Γκαζιαντέπ, η Χατάι και το Κιλίς, υπάρχουν προσφυγικοί καταυλισμοί καθώς και προσφυγικές γειτονιές. Τόσο η κοινωνική ψυχολογική δομή όσο και οι διαστάσεις ασφάλειας αυτής της κατάστασης πρέπει να αξιολογηθούν προσεκτικά. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια αμερικανική βάση στην περιοχή. Δεν πρέπει να λησμονείται ότι τέτοια περιβάλλοντα μπορεί να προσφέρουν ευκαιρίες στους εχθρούς της Τουρκίας να εφαρμόσουν αυτά τα σενάρια. Οι λύκοι αγαπούν τον ομιχλώδη καιρό. Υπάρχουν διακοπές στις δραστηριότητες έρευνας και διάσωσης και παροχής βοήθειας στην Τουρκία κ.λπ. Μπορεί να υπάρχουν αυτοί που θέλουν να πουν και να προκαλέσουν εσωτερική αναταραχή. Είναι εξαιρετικά σημαντικό ο λαός μας και η πολιτεία μας να είναι σε εγρήγορση και να μην επιτρέπουν καμία αναταραχή, σύγχυση και χάος στην ενότητα και την αλληλεγγύη. Σε τέτοιες καταστροφές μεγάλης κλίμακας, είναι απαραίτητο να σφίξουμε γύρω από το κράτος μας, χωρίς τη διάκριση εξουσίας-αντιπολίτευσης. Δεν είναι η ώρα να εκμεταλλευτούμε πολιτικά αυτήν την καταστροφή! Η Πολιτεία και το Έθνος ανήκουν σε όλους μας!"λέει ο Γιαιτζί στο νέο του παραλήρημα και προσθέτει ότι:



    "Αποδείχθηκε ότι όπως το 1999, κάποιοι 'γείτονες' με τη δικαιολογία της βοήθειας έστειλαν ομάδες που κατασκόπευαν".


    https://www.capital.gr/forum/thread/7701978?messageId=7701978

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ο Θεος σου δεν εσωσε τις χριστιανικες εκκλησιες που καταστραφηκαν στην Αντιοχεια;Ξερεις γιατι;Γιατι κουμαντο κατω απο την γη οανει ο Πλουτωνας

      Διαγραφή
    2. Έλα. Μόνο τον 2023; Γιατί τότε κατέστρεψε την αρχαία Ελλάδα με σεισμούς;
      Πόσες μαλακίες

      Διαγραφή
    3. Αν ειχε σωθει κανενας οικος ανοχης θα μιλαγατε για θαυμα αλλα αυτη τη φορα ο Πλουτωνας δεν σας χαριστηκε.

      Διαγραφή