ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ ΝΑΖΙ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ!!ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ!!

 



Σε αναμνηστική καρτ-ποστάλ εικονίζεται με στολή της Jungmädelbund, της ναζιστικής οργάνωσης για κορίτσια ηλικίας 10 – 14 ετών μαζί με τους αδερφούς της Βελφ Χάινριχ και Κρίστιαν, οι οποίοι στρατεύθηκαν στην Βέρμαχτ
Η «Φρίκη» γεννήθηκε στην Αυστρία και έκανε κολεγιακές σπουδές στο Λονδίνο και τη Φλωρεντία. Ηταν ταγματάρχης της χιτλερικής νεολαίας κορασίδων, πριν γίνει υποχρεωτική η κατάταξη. Σε αναμνηστική καρτ-ποστάλ εικονίζεται με στολή της Jungmädelbund, της ναζιστικής οργάνωσης για κορίτσια ηλικίας 10 – 14 ετών μαζί με τους αδερφούς της Βελφ Χάινριχ και Κρίστιαν, οι οποίοι στρατεύθηκαν στην Βέρμαχτ.

Τον Απρίλη του 1941

και προτού εισέλθουν τα γερμανικά στρατεύματα στην Αθήνα, μαζί με τη βασιλική οικογένεια την κοπάνησε με την κυβέρνηση του Εμμανουήλ Τσουδερού και τον χρυσό της Ελλάδας (611.000 ουγκιές χρυσού, περίπου 17,4 τόνους το οποίο δεν γύρισε ποτέ) και το χρυσάφι του παλατιού (με το φευγιό στην Κρήτη, ο Ι. Διάκος που εξακολουθούσε να είναι δίπλα στο Γεώργιο είχε αναλάβει σαν έμπιστος τη μεταφορά του χρυσαφιού του παλατιού. Πάνω στη βιασύνη του όμως, ξέχασε στο τελωνείο μια από τις πολλές βαλίτσες με τα αρχικά του, που όταν αργότερα ανοίχτηκε, ο τελωνειακός διαπίστωνε έκπληκτος πως το περιεχόμενό της ήταν άκοπο χρυσάφι, και πως με τη βιασύνη να φύγουν την είχαν ξεχάσει στο τελωνείο).

Αρχικά πήγαν στην Κρήτη και στη συνέχεια στην Αίγυπτο. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το ζεύγος, εγκαταστάθηκε τελικώς στη Νότια Αφρική. Το ζεύγος παρέμεινε σε όλη τη διάρκεια του πολέμου στη Νότια Αφρική υπό τη «διακριτική» κηδεμονία του στρατάρχη Γιαν Σματς.
Επανήλθε στην Ελλάδα με όλη τη βασιλική οικογένεια στις 27 Σεπτεμβρίου 1946, μετά το δημοψήφισμα της 1ης Σεπτεμβρίου 1946.

Κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου (1946-1949) επέδειξε σημαντική δραστηριότητα, τόσο με τις επισκέψεις της στις πολεμικές ζώνες, όσο και με το “φιλανθρωπικό” της έργο.
Μέσα απ' τα Ανάκτορα της οδού Ηρώδη του Αττικού στην Αθήνα, η διεφθαρμένη δυναστεία των Γλύξμπουργκ, με πρώτη τη "χιτλερίδα" Φρειδερίκη , κατάστρωσε το σατανικό σχέδιο της αρπαγής, επιλεκτικά, παιδιών από οικογένειες μαχητών του ΔΣΕ και καταδιωκομένων κομμουνιστών. Διπλός ο στόχος τους: Να ερημώσουν τα ελληνικά χωριά προκειμένου να απομονώσουν το ΔΣΕ, να κλείσουν τα παιδιά σε αναμορφωτήρια-φυλακές, στρατόπεδα για να τα μετατρέψουν σε γενίτσαρους.

Παιδουπόλεις Φρειδερίκης

Από το παιδομάζωμα της "Φρείκης"


Το εγκληματικό αυτό σχέδιο εφαρμόστηκε μόλις ιδρύθηκε, τον Ιούλη του 1947, το Βασιλικό Ιδρυμα Πρόνοιας.
Μέσα στο πλαίσιο της εγκληματικής αυτής ενέργειας ανήκει και η πώληση, σε οικογένειες κυρίως της Αμερικής, βρεφών που οι γονείς τους τα παράδιναν στις γιαγιάδες, στους παππούδες, σε συγγενικές οικογένειες και σε ορισμένες περιπτώσεις σε βρεφοκομεία και σε θρησκευτικά ιδρύματα. Οι γονείς τους ήταν αναγκασμένοι να πάρουν τα βουνά για να σωθούν απ' τη σφαγή των ακροδεξιών ληστοσυμμοριτών, που είχε σκορπίσει στην ελληνική ύπαιθρο το μεταδεκεμβριανό αντιδραστικό Κράτος, που είχαν εγκαθιδρύσει οι Αγγλοαμερικανοί.
Παλάτι, ανώτατοι αξιωματούχοι της Εκκλησίας, πολιτικοί παράγοντες της Δεξιάς, δικαστικοί, στελέχη του κρατικού μηχανισμού και ορισμένοι δικηγόροι, αποτελούν τον πυρήνα της μαφίας των εθνικοφρόνων, που παράλληλα προέβαλαν την αφοσίωσή τους "στην πατρίδα, στη θρησκεία και στην οικογένεια"!

Η χοντροκομμένη προπαγάνδα οργίαζε για να διευκολύνει το έγκλημα του παιδομαζώματος απ' την Φρειδερίκη. Αντέστρεψαν τους ρόλους, δηλητηριάζοντας τα Ελληνόπουλα με ανθελληνικό περιεχόμενο στα σχολικά βιβλία. Οι παπάδες στις εκκλησίες με εγκύκλιο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εκφωνούσαν πύρινους λόγους για τους "αντίχριστους και το παιδομάζωμα απ' τους απάτριδες αριστερούς".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου