ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

 



Οι Ολλανδοί καθολικοί επίσκοποι πήγαν στον Πάπα να του πουν ότι στην Ολλανδία οι Χριστιανικές εκκλησίες κλείνουν κατά εκατοντάδες!!! 

 Οι   καθολικοί επίσκοποι της χώρας που πρωτοστάτησε στη νομιμοποίηση της ευθανασίας για τα παιδιά, της πορνείας

και του «γκέι γάμου» πήγαν στη Ρώμη για να πουν στον Πάπα Φραγκίσκο ότι έχει μπροστά του μια Εκκλησία που έχει «δραστικά εκκοσμικευτεί» και αιμορραγεί από μέλη. Ένας από τους Καθολικούς επισκόπους της Ολλανδίας, οι οποίοι έκαναν επίσημη επίσκεψη στον Πάπα, δήλωσε στο Radio Vatican ότι αντιμετωπίζουν το κλείσιμο εκατοντάδων Χριστιανικών εκκλησιών και μια συνεχή έξοδο πιστών. Σε συνέντευξή του στο Radio Vatican, ο καρδινάλιος Willem Jacobus E3k, αρχιεπίσκοπος της Ουτρέχτης και πρόεδρος της διάσκεψης των Ολλανδών επισκόπων, δήλωσε ότι η Καθολική Εκκλησία στην Ολλανδία βρίσκεται μπροστά σε μια κατάρρευση. «Ο αριθμός των εν ενεργεία καθολικών μειώνεται πολύ γρήγορα», είπε. «Στη δεκαετία του 1950 το 90 τοις εκατό των Καθολικών πήγαινε στην εκκλησία κάθε Κυριακή. Τώρα, το ποσοστό είναι μόνο 5 τοις εκατό»!!! Αυτή η μαζική έξοδος έχει χτυπήσει σκληρά τους επισκόπους στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. «Η ολλανδική Εκκλησία», είπε ο καρδινάλιος, «δεν έχει επιδότηση από το κράτος, αλλά εξαρτάται από τις εθελοντικές εισφορές των πιστών. Ως εκ τούτου, είμαστε αναγκασμένοι να κλείσουμε πολλές εκκλησίες». 

11 σχόλια:

  1. Έχεις δίκιο...
    Φέτος οι Ευρωπαίοι, οι Αμερικάνοι, οι Αυστραλοί, κτλ δεν θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, αλλά τα Ηλιούγεννα και τα Διονυσούγεννα που γιορτάζετε και σεις οι Νεοπαγανιστές...
    Τα ίδια μας έλεγε και ο Βολταίρος πριν από τα 300 χρόνια " Σε κατό χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχει Χριστιανισμός "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως για σενα ειναι αληθεια και το βλεπεις καθημερινα στην κοινωνια,στα σοσιαλ μεντια και παντου.Καθε μερα χανετε κοσμο και η συντριπτικη πλειοψηφια που δηλωνουν χριστιανοι ειναι ασχετοι και δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα.Αν εισαι τυφλος και δεν το βλεπεις εχεις μεγαλο προβλημα.

      Διαγραφή
    2. Όταν βλέπεις έναν Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν έχει ανάγκη ούτε από προβολή και δόξα, ούτε από χρήμα, στην μέση του σταδίου να κάνει τον Σταυρό του και να στρέφει το βλέμμα του προς τον Ουρανό,δισεκατομμύρια ανθρώπων να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, όπως καταλαβαίνεις αυτός που είναι τυφλός και δεν γνωρίζει πούθε πάνε τα τέσσερα είσαι εσύ και μερικές χιλιάδες ηλιθίων Αρχαιόθρησκων, οι οποίοι δεν βλέπουν πέρα από την μύτη τους και δεν γνωρίζουν τι πιστεύουν και τι λατρεύουν. Οι Νεοπαγανιστές έχουν χωρισθεί σε διάφορες ομάδες και η κάθε ομάδα στρέφεται εναντίον της άλλης, προσπαθώντας να προσεταιριστεί η μια τους οπαδούς της άλλης, και έχουν την ψευδαίσθηση ότι ο κόσμος θα επιστρέψει στην εποχή των κανιβαλοθεών και των ανθρωποθυσιών. Δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις τα τεκταινόμενα στις σέχτες των Νεοπαγανιστών και θα καταλάβεις ότι το Νεοπαγανιστικό κίνημα πνέει τα λοίσθια και διελύθη εις τα εξ΄ων συνετέθη. Διαβολομαζέματα , διαβολοσκορπίσματα.

      Διαγραφή
    3. Σου εγραψα και πριν εσυ πρεπει να ζεις σε αλλη κοινωνια.Αν δεν βλεπεις οτι ο ιουδαιοχριστιανισμος χανει συνεχως κοσμο και για αυτο η εκκλησια δινει τεραστια ποσα για προπαγανδα ειδικα στο ινερνετ τοτε εχεις θεμα.Ο Μεσι ειναι ενας τεραστιος ποδοσφαιριστης αλλα ουτε μορφωμενος ειναι,ουτε διαβασμενος,ουτε ψαγμενος .Μιλας εσυ για κοντρες οταν ο χριστιανισμος εχει χωρισθει σε χιλιες αιρεσεις;Καπου ελεος δηλαδη.Δυστυχως για σενα η συντριπτικη πλειοψηφια των αυτοαποκαλουμενων χριστιανων ειναι για τα μπαζα και δεν εχουν ιδεα περι χριστιανισμου.Δεν μιλαω για τους ορθολοξους που ειναι για γελια και ουτε και τους καθολικους.Αν εξαιρεσεις κατι ευαγγελικους και καποες σεχτες των προτεσταντων που τουλαχιστον μπορουν να κανουν εναν υποτιθεμενο διαλογο οι υπολοιποι ειναι για γελια και τα τελεια προβατα.Μιλας εσυ για ανθρωποθυσιες οταν οι Παυλικιανοι (γιατι ο Παυλος κατασκευασε τον χριστιανισμο)σκοτωσανε κατονταδες εκατομμυρια κοσμου εδω και 17 αιωνες;Για πες μου μια ιστορικη αποδειξη οτι ο Ηρωδης εσφαξε νηπια η οτι ο Χριστος γεννηθηκε σε μια φατνη;

      Διαγραφή
    4. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΑ ΓΙΔΙΑ. ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ MEDRANO ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ.
      ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ :
      Ικτίνος Ικτίνος
      21 Σεπτεμβρίου 2019  ·
      ΤΟ 2005 ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ.ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2006 ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 1290 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ "ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ " ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ !!!!
      ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ !
      ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ :
      "Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ " !!!!!
      ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΧΑΡΑ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ .......'ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ " !!!!!
      ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙ ΟΛΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΜΑΧΑΩΝΑ ΕΠΙ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ !!!
      Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.
      ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΑΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΒΑΝ ΚΟΝΓΚ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΕΤΑΣ ΠΕΠΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΙΣ !
      ΠΕΠΠΑ ΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ ΘΑ .. ...ΓΕΜΙΖΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ !!!!
      ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ......
      ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΝ ΚΟΝΓΚ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΜΠΡΑΚΟΥ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!!!
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ , ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΡΝΑΡΑΣ , ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΙΟΥ , ΒΩΒΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !!!!
      ΕΓΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ "ΚΤΗΝΟΣ".....!!!!
      ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ VIDEO "ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT" !!!!
      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΡΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΩΡΡΑΣ-ΛΑΜΟΡΑΚΗΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΣΩΩΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ !!!!!!!!
      ΑΤΕΛΙΩΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟ ΑΠ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
      ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΙ Ο ΜΠΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΤΟΝ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!
      ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΡΩΤΑΓΑΝΕ :
      "ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΕΙΣΑΙ " ;;;;;;
      ΗΔΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
      ΑΠΟ ΤΑ 104 ΜΕΛΗ ΕΜΕΙΝΑΝ 12-14 , ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΣ ! ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΝΕΙΣ , ΗΜΟΥΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
      ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟ ΡΕΖΙΛΙ.....
      ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3401 "ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ".
      ΣΙ'Ι'ΤΕΣ, ΣΟΥΝΙΤΕΣ, ΓΕΖΙΝΤΙ, ΣΙΧ, ΙΝΔΟΥ'Ι'ΣΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.
      Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 300 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΥΚΤΗΤΙΟΥ ΟΙΚΟΥ.
      ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΣΙΟ !!!!!
      ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ Ο 1290 ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΗΘΕΛΕ Ο ΒΩΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΥΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ , ΤΑ ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΛΑΤΕΡΝΑ !!!
      ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ "ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΡΕ ΜΠΟΥΣΙΕ !!!
      ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗ !!!
      ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
      ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ , ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ , ΒΩΒΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ , ΤΑΡΝΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΙΕΡΕΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣΩΝΟ ΜΑΝΩΛΗ ΤΣΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΗ ΠΟΥ ΑΠΑΘΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΑ .....ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ !!!!!!
      Ε ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
      ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΣΤΟΑ !!!!
      ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!!
      ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
      ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΙΟΣ :
      ΜΟΥ ΛΕΝΕ -ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ-ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ " ΝΕΑ ΘΕΣΗ" ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ Ο ΒΩΜΟΣ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ !!!!!
      ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ :
      "ΙΚΤΙΝΕ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ Ο ΒΩΜΟΣ, Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ".
      ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟ !!!!!
      ΑΙΩΝΙΟΝ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ
      Α ΣΙΧΤΙΡΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΟΝΤΑ...

      Διαγραφή
    5. Το να απαντας με αλλα αντι αλλων και να ριχνεις την μπαλα εξω απο το γηπεδο και ουτε καν στην εξεδρα δεν σε τιμαει.Και μονο που σχολιαζεις εδω και λες ολα αυτα τα παλαβα δείχνει πολλα.Για κανε μια ερευνα να δεις τι γινεται σε αντιστοιχα σαιτ των χριστιανοταλιμπαν που δεν προλαβαινεις να γραψεις το παραμικρο και εχεις φαει αμεσως μπλοκαρισμα.Εσυ σαν κατοχος της ιερης αληθειας συνεχισε να προσκυνας παντοφλες,λειψανα ,καστανα και οτι αλλο βρεθει στον δρομο σου κι ασε εμας τους"πλανεμενους"στον δικο μας δρομο

      Διαγραφή
    6. ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ.

      ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ (Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022. ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ "ΣΕΙΡΙΟΣ - Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ". ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΕΓΙΝΕ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΚΑΘΩΣ Ο ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ "ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ" ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΙΧΩΣ ΦΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΔΙΧΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
      https://www.youtube.com/watch?v=PxTAJhC_z2Q

      Διαγραφή
    7. Χα χα χα, χαρά εσείς που δεν επαληθεύτηκε αυτό!! Ρε τραβά προσκύνα κάνα σωβρακο ορνιο

      Διαγραφή
  2. malon meta to embolio phran to xaragma 666 kai ksipnisan kai klinoun ta magazia........blepo kenourgia thriskia giati autes skouriasane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκατοντάδες εκκλησίες κλείνουν στην Ευρώπη και ανοίγουν Ναοί του Δία... Και είδαν τα παγανά στον ύπνο τους τον Δία αστροναύτη να επιστρέφει με το διαστημόπλοιό του από την Ανδρομέδα και τρέχουν να τον υποδεχθούν. . Τέτοια βλήματα σαν τα ορφανά του Δία δεν έχουν ξαναπεράσει από την Ελλάδα.

    846 εκατ. δωρεές για την Παναγία των Παρισίων, για τον Ναό Δία το τρίτο το μακρύτερο.
    Παναγία των Παρισίων: Αναγεννάται από τις στάχτες της – Πότε παραδίδεται στο κοινό

    Οι περίπου 1.000 άνθρωποι που εργάζονται για την αποκατάσταση του δημοφιλούς ναού του Παρισιού, είναι αισιόδοξοι ότι οι πόρτες του ναού θα έχουν ανοίξει μέχρι τα Χριστούγεννα του 2024 . Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι περίπου 1.000 άνθρωποι που εργάζονται για την αποκατάσταση του δημοφιλούς ναού του Παρισιού, είναι αισιόδοξοι ότι θα έχει ανοίξει τις πόρτες του μέχρι τα Χριστούγεννα του 2024 και ότι «η κατάστασή του θα είναι καλύτερη από τότε που καθαρίστηκε τελευταία φορά, στα μέσα του 19ου αιώνα». 

    «Όταν ανοίξει ξανά ο καθεδρικός, θα τον δείτε όπως δεν τον έχετε ξαναδεί», υποσχέθηκε ο Ζαν-Λουί Ζορζελέν, ο στρατηγός που τέθηκε επικεφαλής του έργου από τον Εμανουέλ Μακρόν. Πριν τελειώσει η κατάσβεση της πυρκαγιάς, οι γαλλικές Αρχές έλαβαν το ιλιγγιώδες ποσό των 846 εκατομμυρίων ευρώ από δωρεές. Όπως αποκαλύφθηκε, το έργο έχει κοστίσει μέχρι στιγμής συνολικά 700 εκατ. ευρώ. 



    ΑπάντησηΔιαγραφή