ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

ΙΗΣΟΥΣ :ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ!!!ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ!!

 



ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ!!!   Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ!!
 
" «Ουκ έστι καλόν λαβείν τον άρτον των τέκνων και βαλείν τοις κυναρί-οις» (Απόσπασμα από το «κατά Ματθαίον», ιε', 21-28.) Το κυναρίοις (σκυλιά) αναφέρεται στους ΈλληνεςΠρόκειται για μία καταπληκτική ιστορία, που περιγράφεται κι από τον Μάρκο (ζ΄, 25-30) κι αφορά στη θεραπεία της κόρης μιας «Ελληνίδος, Συροφοίνισσας το γένος·» (Μαρκ. ζ΄, 26). [Εδώ θέλει αρκετή προσοχή, γιατί μόνο το πρωτότυπο κείμενο μιλάει για Ελληνίδα. Αν διαβάζετε το κείμενο στη νεοελληνική απόδοση των χριστιανών μεταφραστών, κατά κανόνα μεταφράζεται το «Ελληνίδα» σε «ειδωλολάτρις», οπότε ο ανυποψίαστος αναγνώστης προσπερνάει το κείμενο, χωρίς να αντιληφθεί την πραγματική σημασία του.]   Η γυναίκα αυτή λοιπόν έπεσε στα πόδια του Ιησού παρακαλώντας τον να θεραπεύσει την άρρωστη κόρη της, καθότι ο

Ιησούς εμφανίζεται κατ' εξοχήν ως θεραπευτής. Ποια ήταν όμως η αντίδραση του Ιησού; 
«Κι εκείνος δεν της αποκρίθηκε ούτε μία λέξη. Και τότε οι μαθητές τον πλησίασαν και του είπαν διώξε την, γιατί φωνάζει από πίσω μας. Κι εκείνος τους αποκρίθηκε: "Δεν είμαι σταλμένος παρά μόνο για τα χαμένα πρόβατα του οίκου του Ισραήλ. Δεν είναι σωστό να παίρνεις το ψωμί από τα παιδιά και να το δίνεις στα σκυλιά".» (Ματθ. ιε΄,26 και Μαρκ. ζ΄, 27-28.)   «Ναι, Κύριε», του απάντησε τότε η γυναίκα, «αλλά και τα σκυλιά τρώνε από τα ψίχουλα που πέφτουν κάτω από το τραπέζι των κυρίων τους»
  Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι ο Ιησούς ήταν Εβραίος. Δεν μιλούσε Ελληνικά ή Λατινικά  μιλούσε Εβραϊκά και Αραμαϊκά. Γεννήθηκε από Εβραία μητέρα, πράγμα που σημαίνει ότι θα έμοιαζε με όλους τους άλλους Εβραίους της εποχής του. Οι πρώτοι μαθητές του ήταν όλοι Εβραίοι.  Τον αποκαλούσαν Ραββί (διδάσκαλο). Αυτό που μελετούσε ήταν οι Εβραϊκές Γραφές, που οι Χριστιανοί αποκαλούν Παλαιά Διαθήκη. Ποτέ δεν απάγγελε Ορφικούς ύμνους ποτέ δεν ασχολήθηκε με τον Ελληνικό πολιτισμό!! Μάλλον απάγγελλε τους Ψαλμούς · πέθανε με ένα εδάφιο από τους Ψαλμούς στα χείλη του: "Ελί, Ελί,... " ("Θεέ μου, Θεέ μου, γιατί με εγκατέλειψες;" - Ψαλμ, 22:1). Γιόρταζε τις Σαβουότ (Γιορτή των Εβδομάδων ή Πεντηκοστής), Σουκκότ (Γιορτή της Σκηνοπηγίας) και Πέσσαχ (Πάσχα Εξόδου). Ο Ιησούς ήταν ένας βαθειά αφιερωμένος και γεμάτος πίστη Ιουδαίος της εποχής του. . Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να εξερευνήσει συνοπτικά τις Εβραϊκές  ρίζες του Χριστιανισμού. Ιησούς ο Γαλιλαίος Ιουδαίος Ο Ιησούς ήταν ένας Εβραίος της Παλαιστίνης, που ζούσε με την οικογένεια του όχι σε αστική περιοχή, αλλά σε αγροτική, στη Γαλιλαίο, που ήταν στο βόρειο τμήμα της χώρας. Η Γαλιλαία ήταν μία πολύ μικρή αγροτική περιοχή της αρχαίας Παλαιστίνης.Αυτος συνοπτικά είναι ο Θεός των Χριστιανών !!Ας πάμε να δούμε που διαφέρει ο χριστιανισμός από τον ιουδαϊσμό που εδώ και 1650 χρόνια ψάχνει εναγωνίως να βρει πατρίδα!!Και όμως έχει πατρίδα αλλά φροντίζουν οι χριστιανοί να την αποκρύπτουν!!Πατρίδα του χριστιανισμού είναι το Ισραήλ!!Τι συνδέει τον χριστιανισμό με τον Ιουδαϊσμό και τι τους χωρίζει.Θα αρχίσουμε από το τελευταίο.Το μόνο που χωρίζει τον Ιουδαϊσμό με τον Χριστιανισμό είναι ο Ιησούς και η μητέρα του!!       

 Οι Εβραίοι ποτέ δεν θεώρησαν τον συμπατριώτη τους σαν κάποιο ιδιαίτερο άτομο άξιο αναφοράς  και δεν τον αναφέρουν πουθενά στην Εβραϊκή Ιστορία με την μορφή που του έχουν δώσει οι χριστιανοί!!Δεδομένου ότι όλα τα "θεϊκά" συμβάντα έγιναν στην πατρίδα τους το βρίσκω τουλάχιστον περίεργο!!Τι τους ενώνει όμως?? ΟΛΑ!! Έχουν κοινό Θεό τον πατέρα του Ιησού Γιαχβέ που και αυτόν σκόπιμα τον αποκρύπτουν από τους πιστούς!!Έχουν κοινό "ιερό" βιβλίο την παλαιά διαθήκη και κοινούς προφήτες αυτούς που αναφέρει οι Παλαιά διαθήκη!!Οι  περισσότερες γιορτές των χριστιανών έχουν Εβραϊκή προέλευση!!Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι εκνευρίζονται όταν τους αποκαλούν Εβραιοχριστιανούς 'η Ιουδαιοχριστιανούς και αρέσκονται να το παίζουν ...αντισημιτιστές!!Όλα αυτά βέβαια χωρίς τον Ξενοδόχο δηλαδή τον Ιησού που σε όλη την καινή διαθήκη ομιλεί ξεκάθαρα για τον λαό του Ισραήλ και  επιδίδεται σε ένα  συνεχή υμνολόγιο προς τους προπάτορές του και όχι μόνο!!Πότε ο Ιησούς καταδίκασε τον Ιουδαϊσμό πότε μίλησε κατά των προγόνων του πότε εξήρε τον Ελληνικό πολιτισμό  και τους Έλληνες φιλοσόφους και όχι μόνο!!Πείτε μου ένα αντισημιτικό κείμενο του Ιησού!!Η ιστορία ομοιάζει σαν το παιδί που έχει  άσχημη μανα  και  ντρέπεται να την δείξει στους φίλους του!!Ο χριστιανισμός δεν γεννήθηκε ούτε στην Ελλάδα ούτε στην υπόλοιποι Ευρώπη ο Χριστιανισμός γεννήθηκε στο Ισραήλ και κάθε προσπάθεια εξελληνισμού του είναι τουλάχιστον αστεία!!Τελετές όπως ο γάμος η κηδεία και τα μνημόσυνα έχουν έντονο το Εβραϊκό στοιχείο και συχνή αναφορά σε Εβραίους προφήτες!!Και τέλος η πρωτεύουσα του χριστιανισμού είναι η ιουδαϊκή πόλη τα Ιεροσόλυμα!!Θα τελειώσω με την εντολή του Θεού των χριστιανών προς τους Ισραηλίτες.Τέκνα της Σιών εξεργεθήτε κατα  των Ελλήνων και καταστρέψτε την ΕΛΛΑΔΑ!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ  ΚΑΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ:Ιερώνυμος "Είναι έγκλημα να μην εκμεταλλευτούμε αυτό το παρελθόν"     Μεγάλες αλήθειες από τον Ιερώνυμο:Εβραίοι και χριστιανοί είμαστε αδέλφια και παιδιά ενός Θεού (Γιαχβέ)!!Ο Απόστολος Παύλος ήταν Εβραίος !!Γιατί ξέχασε ν' αναφέρει τον Εβραίο Ιησού???Μήπως φοβήθηκε  μην μάθουν τα πρόβατα ότι είναι και αυτός Εβραίος??Μήπως δεν ήθελε να εξοργίσει τα αδέλφια του  με την ανοησία του Εβραίου Μαραγκού??Δεν βαριέσαι όλα αυτά είναι ιστορίες που ενδιαφέρουν Εβραίους εμείς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!!   

3 σχόλια:

  1. Ένας Εβραίος και ένας Έλληνας ταξιδεύουν μαζί για Αυστραλία και κάθονται σε διπλανές θέσεις στο αεροπλάνο.
    Γυρίζει ο Έλληνας και ρωτάει τον Εβραίο.
    Ποιο είναι το μυστικό των Εβραίων και είναι ο εξυπνότερος λαός του πλανήτη;
    Του απαντά ο Εβραίος, τρώμε τα κεφάλια από τις ρέγγες.
    Σε λίγο έρχεται η αεροσυνοδός και τους ρωτάει τι προτιμούν από το διπλό μενού που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία.
    Παρήγγειλε ο Έλληνας το ένα από τα δύο φαγητά και ο Εβραίος ζήτησε ψητή ρέγγα.
    Κύριε του λέει η αεροσυνοδός η ψητή ρέγγα χρεώνεται έξτρα 10 ευρώ.
    Δίνει τα 10 ευρώ ο Εβραίος και σε λίγο έρχεται η ψητή ρέγγα.
    Θα μου δώσεις να φάω το κεφάλι της ρέγγας ρωτάει τον Εβραίο ο Έλληνας.
    Δώσε μου 20 ευρώ και φάτο του απαντά ο Εβραίος.
    Δίνει τα 20 ευρώ ο Έλληνας και τρώει το ρεγγοκέφαλο.
    Σε λίγο, αφού το καλοσκέφθηκε, ξαναρωτάει τον Εβραίο. Γιατί εμένα μου χρέωσες το ρεγγοκέφαλο 20 ευρώ αφού εσύ πλήρωσες 10 ευρώ για ολόκληρη την ρέγγα;
    Του απαντά ο Εβραίος , είδες που σου είπα την αλήθεια, τώρα που και συ έφαγες το ρεγγοκέφαλο άρχισες και γίνεσαι έξυπνος. Συνέχισε να τρως ρεγγοκέφαλα και θα γίνεις εξυπνότερος από τους Εβραίους.

    Κι αν μου πεις Απολλώνιε έστω και ένα πράγμα (πατριωτισμό, τεχνολογία, επιστήμες ,τέχνες, κτλ) που εσύ σήμερα είσαι ανώτερος από τους Εβραίους θα σε παραδεχτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PROSEXE GIATI TA POLA KEFALIA APO REGGES EXOUN PARENERGIES.....PYRAMATIKA APODEDIGMENO

      Διαγραφή
    2. DYSTIXOS EXIS DIKEO SE KANENA TOMEA DN EIMASTE EPANO APO TOUS EBRAIOUS....GIATI EDO KAI 2000 XRONIA APOBLAKOTHIKATE TIXEO DEN NIMIZO

      Διαγραφή