ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ!!ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!ΒΙΝΤΕΟ

 

Γέρων Γεώργιος: ''Ο Μωάμεθ συνεχιστής των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων''!!!!!
ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΑΓΟ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ!!!

gerontas georgios 1

Ομιλία του Γέροντα Γεωργίου (29 Μαΐου 2022) της Κυριακής του Τυφλού και ημέρας μνήμης της Αλώσεως της Βασιλίδος των πόλεων Κωνσταντινούπολης.

Η ομιλία αυτή είναι ουσιαστικά μία απάντηση στις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Τ.Ερντογάν που αποκάλεσε τους Έλληνες ως νεο-βυζαντινούς.



Την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 ο Τούρκος Πρόεδρος στις εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην Κωνσταντινούπολη δήλωσε ότι: «τα εθνικά συμφέροντα της χώρας είναι πιο σημαντικά από την πολιτική. Όπως οι πρόγονοι μας έθαψαν το Βυζάντιο, ας ελπίσουμε ότι σήμερα χτίζοντας το όραμα μας για το 2053 καταφέρουμε και εμείς να βάλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους σημερινούς Βυζαντινούς που στήνουν ίντριγκες εναντίον μας»

Η ομιλία αυτή του Γέροντα Γεωργίου φέρνει στη μνήμη τις στιγμές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την Άλωση, τα τραγικά γεγονότα που ήρθαν ως κανόνας για τους Ρωμιούς αλλά και την πρόνοια Του Θεού να πέσει στα χέρια του Μωάμεθ του Πορθητή και για τις αμαρτίες αλλά και για προστασία.

"Μόνο οι Άγιοι γνωρίζουν το σχέδιο Του Θεού" θα αναφέρει ο Γέροντας Γεώργιος, θέτοντας τα ιστορικά γεγονότα μέσα από το πρίσμα της Θείας Πρόνοιας για να διαφυλαχθεί η κοιτίδα της Ορθοδοξίας, αλλά θέτοντας επίσης ερωτήματα και απαντήσεις στο γιατί τελικά ο Θεός επέτρεψε στον Μωάμεθ να κατακτήσει αυτός την Κωνσταντινούπολη, γιατί οι ιστορικοί αναφέρουν ότι ίσως ο Πορθητής τάφηκε χριστιανικά πλάι στους βυζαντινούς Αυτοκράτορες...
Η αποκαλυπτική ομιλία στο παρακάτω βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου