ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΜ!!Ο ΙΩΣΗΦ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ!!

 



Όταν η Μαριάμ έγινε τριών ετών, οι γονείς της, τήρησαν την υπόσχεση τους και την οδήγησαν το Ναό όπου την παρέλαβε ένας ιερέας ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Προφήτη Ζαχαρία, τον πατέρα του αγίου Ιωάννη του Προδρόμου.

Η Παναγία έζησε 12 χρόνια στο Ναό, στα Άγια των Αγίων.(ΜΗΝ ΞΕΘΑΡΕΥΕΙΣ ΡΩΜΙΕ ΣΕ  ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΑΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ!!)



Κατά τη διδασκαλία της Εκκλησίας αυτός που της έφερνε καθημερινά τροφή ήταν ο ίδιος ο Αρχάγγελος Γαβριήλ.ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ!!ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΜ!!

Όταν ήρθε η ώρα να βγει από τον Ναό, οι ιερείς αποφάσισαν να την δώσουν σε κάποια οικογένεια, δεδομένου πως οι γονείς της είχαν ήδη φύγει από τη ζωή.

Τότε, γνωρίζοντες κατά την παράδοση, την ειδική αποστολή της Μαριάμ, βρήκαν έναν μεγάλο σε ηλικία άνδρα, τον Ιωσήφ, ο οποίος ήταν χήρος και πατέρας τριών παιδιών!!!Τέσσερις μήνες έμεινε κοντά στον Ιωσήφ η Μαριάμ μέχρι να ξεκινήσει πλέον το θεϊκό σχέδιο του Ιωσήφ!!.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ 7 ΠΑΙΔΙΑ!!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΩΣΗΦ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΡΟΣ !!!

Όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο Ιεροκήρυκας Νικόλαος Σωτηρόπουλος, η Παναγία είναι η Μοναδική Περίπτωση ανθρώπου στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους, που κατάφερε να αποκτήσει τόσο στενή και Ιερή Σχέση με τον Θεό, να γίνει δηλαδή αρχικά Κόρη Του, στη συνέχεια Γυναίκα Του και στο τέλος Μητέρα Του!Δηλαδη η απόλυτη ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου