ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΜΟΝΑΧΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ!!

 


Γερμανία: Διευρύνεται το σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών της Καθολικής Εκκλησίας

Οι μοναχές πούλησαν ορφανά παιδιά σε ιερείς, επιχειρηματίες για να χρησιμεύσουν ως σεξουαλικοί σκλάβοι, αποκαλύπτει νέα εμπιστευτική έκθεση!!Η Καθολική Εκκλησία της Γερμανίας κάλυψε τη σεξουαλική κακοποίηση ορφανών παιδιών για δεκαετίες, αποκάλυψε νέα εμπιστευτική έκθεση.

Οι μοναχές στη δυτική πόλη του Σπέιερ πούλησαν ορφανά παιδιά σε ιερείς και επιχειρηματίες για να χρησιμεύσουν ως σεξουαλικοί σκλάβοι μεταξύ της δεκαετίας του 1960 και του 1970, αλλά το σκάνδαλο καλύφθηκε από τις αρχές της εκκλησίας, ανέφερε το Daily Beast.


Σύμφωνα με την έκθεση 560 σελίδων που αποκτήθηκε από το αμερικανικό κατάστημα, τουλάχιστον 175 παιδιά, κυρίως αγόρια ηλικίας 8 έως 14 ετών, κακοποιήθηκαν σεξουαλικά για δύο δεκαετίες.

Η έκθεση ανατέθηκε από τη γερμανική εκκλησία μετά την κατάθεση αγωγής από περισσότερα από δώδεκα θύματα εναντίον της Αρχιεπισκοπής της Κολωνίας πέρυσι, αλλά οι αρχές έχουν μέχρι στιγμής κρατήσει την έκθεση υπό συρρίκνωση.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της εσωτερικής έρευνας, περίπου το 80% των θυμάτων συστηματικής κακοποίησης ήταν άνδρες και το 20% ήταν γυναίκες.

Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το 80% των κακοποιητών ήταν τώρα νεκροί και 37 είχαν εγκαταλείψει την ιερατική ή θρησκευτική τάξη.
ΠΗΓΗ...https://www.aa.com.tr/en/europe/germany-catholic-church-child-abuse-scandal-widens/2134428

Ο ιστότοπος του Anadolu Agency περιέχει μόνο ένα μέρος των ειδησεογραφικών ειδήσεων που προσφέρονται σε συνδρομητές στο AA News Broadcasting System (HAS) και σε συνοπτική μορφή. Επικοινωνήστε μαζί μας για επιλογές συνδρομής.

3 σχόλια:

  1. Από εκεί σε αγόρασαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά εσείς οι χριστιανομπουκομενοι δεν παίζεστε με τίποτα

      Διαγραφή
    2. Κωστάκη μη φοβάσαι απαντά απο τον επίσημο λογαριασμό σου και άσε τις κλάψες.
      Όσους λογαριασμούς και να ανοίξεις δε θα αποδείξεις οτι έχεις πολλά πρόβατα, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ.

      Διαγραφή