ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!!!ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ Ο ΠΑΠΑΣ?ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ!!

Συναγερμός στην Ιταλία: Κόλλησε κορονοϊό ο Πάπας;
Ανησυχία από το ποίμνιο καθώς το Βατικανό ενημέρωσε ότι ο ποντίφικας αρρώστησε και μαρτυρίες αναφέρουν πως τον είχαν δει ν’ αγγίζει και να φιλά τα χέρια και τα κεφάλια των πιστών του, στους διαδρόμους του Αγίου Πέτρου! Ο Πάπας Φραγκίσκος δεν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένη συγκέντρωση στη Ρώμη, το Βατικανό ενημέρωσε πως αυτό συνέβη λόγω

ασθενείας και οι φήμες για κορονοϊό «φούντωσαν».
Πάπας με κορονοιο
Ο 83χρονος προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας εμφάνισε μια μικρή αδιαθεσία, ανακοινώθηκε. «Μπορούσε να τηρήσει το πρόγραμμά του, ωστόσο, προτίμησε να ξεκουραστεί κοντά στη Σάντα Μαρία, σε ξενοδοχείο στο Βατικανό, όπου διαμένει μόνιμα» υποστήριξαν εκπρόσωποί του. Πάπας με κορονοιο Το ποίμνιο ανησυχεί, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που αναφέρουν πως τον είχαν δει ν’ αγγίζει και να φιλά τα χέρια και τα κεφάλια των πιστών του, στους διαδρόμους του Αγίου Πέτρου! Επιπλέον, άλλοι αναφέρουν πως είδαν τον ποντίφικας να βήχει και να φυσά τη μύτη του στον εκκλησιασμό της Τετάρτης. Μέχρι στιγμής, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ιταλία έχουν φθάσει τα 528.
ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ!!

Ορισμένες λειτουργίες της Ash Wednesday ακυρώθηκαν σε περιοχές της βόρειας Ιταλίας που έχουν πληγεί από την εξάπλωση του κοροναϊού ενώ στην στην πλατεία του Αγίου Πέτρου οι περισσότεροι προσκυνητές πλέον φορούν ιατρικές μάσκες. 
Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει χάσει ένα μέρος του πνεύμονά του. Του τον αφαίρεσαν λίγο μετά την ηλικία των 20 ετών στη γενέτειρά του, το Μπουένος Άιρες, επειδή υπέφερε από φυματίωση, σύμφωνα με τον βιογράφο του Όστεν Ιβέρει.

1 σχόλιο:

  1. η παπικη γενικα τρωνε ωμο κρεας οκ? το ωμο κρεας εχει κορονοϊόυς και ετσι αναπτύσσουν φοβερα αντισωματα αρα ολοι να τα τινάξουμε αυτη ολοι δεν παθαινουν τιποτα χα χα χα χα χα χα χα
    ΠΧ https://player.vimeo.com/video/74772515?byline=0&badge=0
    αλλο ενα ασχετο με το θεμα ΠΧ χα χα χα https://www.youtube.com/watch?v=T1Lwe7XLxMI

    ΑπάντησηΔιαγραφή