ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΗ ΧΟΥΝΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ” !!!»ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ!!


το σχολικό εγχειρίδιο Γεωγραφίας της Β' Γυμνασίου που επίσημα εξέδωσε ο Οργανισμός Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων το 1969 αναφέρεται στους χάρτες (σελ.108) ο όρος «Μακεδονία» (χωρίς κανέναν άλλον προσδιορισμό) για την τότε

 «Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας». 

Το βιβλίο διδασκόταν τουλάχιστον μέχρι το 1982, με ελάχιστες αλλαγές στην ύλη του και χωρίς να διορθώνεται ο όρος «Μακεδονία». Άρα διδασκόταν στα σχολεία επί χούντας και κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Αυτό το απόκομμα είναι από σχολικό βιβλίο της Χούντας

Ολόκληρο το βιβλίο ψηφιακά σε όλες τις σωζόμενες εκδοχέςΑποτέλεσμα εικόνας για Σχολικά βιβλία επί χούντας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ανέφεραν την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ! Πώς η ΧΟΥΝΤΑ ‘δήλωνε’ τα Σκόπια ως «Μακεδονία»… (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Σοκ έχει προκαλέσει ακόμη και στους οπαδούς της 21ης Απριλίου του 1967 οι οποίοι φωνάζουν σήμερα ότι χρειάζεται μια «χούντα» λόγω του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας, το ότι ακόμη και η χούντα την είχε ξεπουλήσει με τον τρόπο της.
Όταν λέμε ότι όλοι τα τελευταία 100 χρόνια έχουν ξεπουλήσει τα Μακεδονία μας, το εννοούμε. Eμείς αναφερόμαστε στα στοιχεία που θα δείτε στις παρακάτω εικόνες.
Στο σχολικό βιβλίο Γεωγραφίας της Β’ Γυμνασίου, που υπήρχε από 1969 (επί Παπαδόπουλου δηλαδή) έως το 1982, τα παιδιά μας διδάσκονταν ότι η περιοχή των Σκοπίων ονομαζόταν… Μακεδονία.
Αυτό φαίνεται τόσο από έναν χάρτη της Γιουγκοσλαβίας, όσο κι από το κείμενο που παραθέτουμε. Δείτε και θα καταλάβετε γιατί χρησιμοποιούμε τόσο σκληρή γλώσσα για το τότε καθεστώς:

Πηγή φωτογραφιών: Olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου