ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΜ!!!!

alt
Η (άγνωστη) "Ιερά" Εσθήτα της Εβραίας Μαριάμ!!Άντε σε λίγο θα φτιάξετε και τον οίκο μόδας της "Παναγίας" ειδωλολάτρες χριστιανοί!!     Ο Θεομητορικός χιτώνας διαστάσεων 1,80 Χ 1,50, ήταν βαμμένος, αλλά με τον καιρό η βαφή ξεθώριασε.(Και γιατι ειδωλολατρες χριστιανοι δεν εκανε κανενα "θαυμα" η Μαριάμ να ξαναβρει το χρωμα του??)         Ο χιτώνας είναι τοποθετημένος σε ειδικό


alt
κατασκευασμένο ξύλινο κιβώτιο και αποτελεί ιδιαίτερη πηγή ευλογίας και αγιασμού για τον πολύπαθο Γεωργιανό λαό και όχι μόνο. Στις 2 Ιουλίου η Εβραιοχριστιανική Εκκλησία γιορτάζει την «Κατάθεση της Εσθήτας» της Παναγίας μας.
¨ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
altΗ φωτογραφία είναι από την "Τιμία Εσθήτα (φόρεμα) της Εβραίας η οποία βρίσκεται αποθησαυρισμένη στο κρατικό μουσείο της πολεως Ζουγκντίντι στη Γεωργία.Τώρα πόσο τίμια είναι κάποια που πήγε με έναν γερο και έκανε επτά παιδιά είναι ένα θέμα προς συζήτηση!!Βέβαια το φόρεμα είναι προϊόν χριστιανικής απάτης με σκοπό να γεμίζουν τα παγκάρια!!
Το "Ιερό Κειμήλιο, άγνωστο για πολλούς, φυλάσσεται στο Κρατικό Μουσείο της πόλεως Ζουγκντίντι της Γεωργίας.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!
ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ!!  alt
Από το Ρωμαϊκό κράτος βρέθηκε στη Γεωργία, κατά την περίοδο της Εικονομαχίας (8οςαιώνας), ή σύμφωνα με άλλες πηγές, αμέσως μετά την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως (15οςαιώνας).
Για την ύπαρξη του χιτώνα στη χώρα μαρτυρούν ο Πατριάρχης Αντιοχείας Μακάριος (1641-1688), οι πρέσβεις της Ρωσίας, Φέντον Έλτσιν και Παύλος Ζαχαρίεβ καθώς και ξένοι περιηγητές των μεσαιωνικών χρόνων. !!Εγώ έχω στην κατοχή μου το φόρεμα της Κοκκινοσκουφίτσας όσοι πιστοί προσέλθετε!! 
alt
alt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου