ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΟΡΓΗ ΔΙΟΣ??Η ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ!!

ΚΛΑΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ!!ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΜΕ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!
Notre Dame de Paris DSC 0846w.jpg
Η κατασκευή του Εβραιοχριστιανικού ναού άρχισε το 1163 και τον θεμέλιο λίθο έθεσε ο Πάπας Αλέξανδρος Γ΄ και ο Βασιλεύς Λουδοβίκος Ζ΄ της Γαλλίας. Ο Ναός αποπερατώθηκε περί τα μέσα του 13ου αιώνα. Το 1699 υπέστη ακρωτηριάσεις, με το δικαιολογητικό της επισκευής του. Τα πλέον άξια ιδιαίτερης προσοχής σημεία, του ναού, είναι η υπέροχη πύλη με τον υπεράνω αυτής τεράστιο ρόδακα και τις δύο εκατέρωθεν αυτής πύλες, τα περίφημα γλυπτά, τα δύο κωδωνοστάσια ύψους 68 μ. καθώς και ο εσωτερικός διάκοσμος με τα



έξοχης υαλογραφικής τέχνης (βιτρώ) παράθυρα.
Πριν απο την εμφάνιση του Χριστιανισμού στην Γαλλία, στην θέση που είναι σήμερα η Παναγία των Παρισίων, υπήρχε Ρωμαϊκός ναός αφιερωμένος στον ΔΙΑ, πριν την Παναγία των Παρισίων θεμελιώθηκαν 4 χριστιανικοί ναοί, πάνω στα θεμέλια του αρχαίου ναού που ήταν αφιερωμένος στον Θεο ΔΙΑ.
Στις 2 Δεκεμβρίου 1804 στο Ναό αυτό στέφθηκε Αυτοκράτορας ο Ναπολέων Α΄ Βοναπάρτης.
Με κέντρο δράσης το ναό αυτόν συνέγραψε ο Βικτόρ Ουγκώ το γνωστό κλασσικό πλέον μυθιστόρημα με το τίτλο Η Παναγία των Παρισίων.
Τα τελευταία χρόνια ο ναός είχε πολλά προβλήματα συντήρησης, και καθώς η κρατική επιχορήγηση δεν ήταν επαρκής, έκανε έρανο σε ιδιώτες, ώστε να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα.
Στις 15 Απριλίου2019, κατά τη διάρκεια αποκατάστασης του ναού, ξέσπασε πυρκαγιά η οποία οδήγησε σε κατάρρευση της οροφής και του κεντρικού οβελού της εκκλησίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για θεος διας συμβολα
πηγη βικιπαιδεια

17 σχόλια:

  1. Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ:

    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΆΕΙ ΣΥΝΕΦΟ!!! Η ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΑΝ ΡΩΜΑΙΟΙ!!!

    ΚΛΑΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ "ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΜΥΘΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ!!ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΊ ΛΕΜΕ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΘΙΚΟΣ ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΥΘΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!! ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΙΔΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΜΥΘΙΚΟΥ ΔΙΑ ΑΠΟ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, ΝΥΝ ΙΤΑΛΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΛΛΟΣ Ο ΚΟΜΣΟΣ ΚΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ. Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΥΘΙΚΟΣ ΔΙΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ!! ( ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;;
    Το 1905, κατά την κατασκευή του παρισινού μετρό, κάτω από τα παλιά κοιλώματα της Βαστίλης βρέθηκε ένα άγαλμα της Ίσιδας. Στη μεγάλη μαύρη θεά, της οποίας η λατρεία διαδόθηκε παντού στα πέρατα της αυτοκρατορίας μέσω των ρωμαϊκών λεγεώνων οφείλεται και η ετυμολογία της ονομασίας της πόλης (Par-Isis, το πλοίο της Ίσιδας). Η αλήθεια είναι ότι το Ιλ-ντε λα- Σιτέ, ο πρώτος οικισμός των Παρισίων, φαίνεται από τον ουρανό σαν ένα από τα σκάφη, που στην αυγή της ιστορίας απέπλευσε από τον Νείλο, στη «μαύρη γη», όπου γεννήθηκαν ο Ερμής ο Τρισμέγιστος και η τέχνη της μετατροπής ταπεινών μετάλλων σε χρυσό.
    Σταδιακά, η αρχαία αιγυπτιακή θεά μεταμορφώθηκε από τον δωδέκατο αιώνα στη Μαύρη Παναγία, και η κρύπτη όπου λατρεύεται βρίσκεται ακριβώς στα κατάβαθα του εδάφους του «νησιού», απέναντι από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων. Άλλωστε και η επωνυμία της «Νοτρ Νταμ», «η Κυρά μας» αντιστοιχεί στον τρόπο επίκλησης της αιγυπτιακής θεότητας.

    Ίσιδα= Δήμητρα ή Αφροδίτη
    Ερμής ο Τρισμέγιστος= Ερμής
    Ολόκληρη η Ιστορία του Παρισίου και του της Παναγίας των Παρισίων βασίζονται στην αιγυπτιακή θεότητα και σύ ασχολείσαι με έναν ναό των ΡΩΜΑΙΩΝ!!!

    https://www.newsbeast.gr/world/arthro/4767030/panagia-ton-parision-ta-alchimistika-kai-apokryfistika-mystika-toy-emvlimatikoy-naoy
    https://www.archaiologia.gr/blog/2009/08/11/%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CE%AC%CF%82-%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CEb-2/
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%81%CE%BC%CE%AE%CF%82_%CE%BF_%CE%A4%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82


    Πάλι οι Αιγύπτιοι από πίσω!!
    Πάλι εισερχόμενοι και ξενόφερτοι θεοί στον Ελλαδικό χώρο.!!
    Πάλι δικαιώνεται ο Ηρόδοτος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι μαζί σου Απολλώνιε να ελευθερώσουμε τους Γάλλους απο τους Βυζαντινούς κατακτητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://lh3.googleusercontent.com/dNj_S2zljlc66IlmCOxiWP7x_UcYWdX1YHofHVTZD0XxFcQb1GsJ2pR4T4MShQiyrVuYYuldSDH4jyioCko9=s0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απόλλων ο τρελανευς17 Απριλίου 2019 στις 11:34 μ.μ.

    Ο Δίας κεραυνωνει την Ακρόπολη!!Επιστρέφει ο μέγιστος Θεός!! Εμείς οι Ελληνες το λέμε Διός δίκη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαρμόσυνη είδηση γράφει ο μλκς στο facebook αν καιγόταν κάποιος θα ήταν ακόμα πιο χαρμοσύνη, γιατί θα καιγόταν ο εβραιοχριστιανός. Που φτάνει ο κομπλεξισμός. Κατα άλλα θέλει να χαρακτηρίζεται Έλληνας κατα αποκλειστικότητα. Που αν τον άκουγε ο Αριστοτέλης θα τον μούτζωνε ούτε το σάλιο για να τον φτύσει δε θα χάλαγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά ρε χριστιανοβουτυρομπεεμπεεεεέ εισαι ολη μέρα facebook και έρχεσαι εδω να βγάλεις απωθημένα ??

      Διαγραφή
    2. Είπε ο κομπλεξικός για απωθημένα!!!! Γελάνε και οι πέτρες

      Διαγραφή
  7. ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΣ
    Πρωταθλητής της θεϊκής διαστροφής

    https://www.freeinquiry.gr/single-post.php?id=4358

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μασέλες παντόφλες κάστανα κλπ α και κάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΕΣΑΙΩΝΙΣΜΟΣ ΤHΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
      Λατρεία εικονισμάτων,
      ξύλων, λίθων, λειψάνων

      https://www.freeinquiry.gr/single-post.php?id=3865

      ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΆ; ΚΑΜΙΑ.
      ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Αυτα ποθ λενε αυτοι>> >1. «Ιστορία του ελληνικού έθνους», έκδ. «Εκδοτική Αθηνών», Αθήνα, 1975.
      2. Κωνσταντίνου Παπαρρηγόπουλου: «Ιστορία του ελληνικού έθνους»,
      έκδ. Ν. Δ. Νίκας Α.Ε.», Αθήνα, 1930.
      3. Γ. Κορδάτου: «Μεγάλη ιστορία της Ελλάδας», έκδ. «20ός αιώνας»,
      Αθήνα, 1959. με την τοτε πολιτικη ακαταστασια και θρησκοληψία εκεινης της εποχης δεν βρισκεις ακρη ουτε μεση στα λεγομενα &γραπτά τους απλα μια θολουρα παραλανησης , με λιγα λογια στημενα ολα μηπως ερθει καποια μερα το ιντερνετ και βγει ολη η βρωμα στα φορα///
      4. Εγκυκλοπαίδεια «Ήλιος», έκδ. «Εγκυκλοπαιδική Επιθεώρηση
      “Ήλιος”», Αθήνα.////

      Διαγραφή
  9. Ακυρώνεις ονόματα χωρίς να έχεις την εμπειρία και χωρίς αποδείξεις για το αντίθετο, ακυρώνεσαι μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από την βιβλιοθήκη Αλεξανδρείας προέρχονται αυτά τα χαλκεύματα ? Δώσε μας αξιόπιστη πηγή,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι σε έχω γραμμένο ή ότι σαν πρόβατο με παρωπίδες δε βλέπεις παρά μόνο ότι σε συμφέρει; Κάνε μία βόλτα σε κανένα μουσείο και θα έχεις πολλές αξιόπιστες πηγές. Επίσης υπάρχουν πολλοί ιστορικοί για να κάνεις κουβεντούλα.

      Διαγραφή