ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

ΘΑΥΜΑ!!!Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ BREAK DANC ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ!!!ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

papas

Ο Ιησούς χορεύει το χορό: η γιγαντιαία τοιχογραφία με τον Ιησού ως πρωταγωνιστής εμφανίζεται στο Μπρίστολ απο μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο  Βατικανό .

Τι θα έκανε ο Ιησούς αν ζούσε στην εποχή μας; Θα ήταν ένας χορευτής χορού διακοπών, λέει ο βρετανός καλλιτέχνης που δημιούργησε μια γιγαντιαία τοιχογραφία στο Μπρίστολ του Ηνωμένου Βασιλείου, με τον Χριστό να χορεύει αυτόν τον αστικό χορό.
Ο καλλιτέχνης, Cosmo Sarson, κέρδισε το διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε από την Bristol παμπ διαγωνισμό καντίνα, και σύμφωνα με τους κανόνες του διαγωνισμού, το έργο του θα παραμείνει σε έναν τοίχο κοντά στην τοπική μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, αναφέρει η εφημερίδα «The Mirror». 
Χρησιμοποίησε μια εβδομάδα, ένα κιλό χρυσού λάμψη και πολλές δυνάμεις για να δημιουργήσει την τοιχογραφία. "Ήταν ένα πολύ επικό πράγμα, αλλά νομίζω ότι κατάφερα να το ξεκινήσω", είπε ο Sarson. 

Το κομμάτι είναι εμπνευσμένο από μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο  Βατικανό  το 2004, όταν μια ομάδα από χορευτές break dance παρουσιάζονται τα ταλέντα τους για να  τον Πάπα Ιωάννη Παύλο ΙΙ  και των καρδιναλίων, οι οποίοι χειροκρότησαν σε πολλά. 


"Ο Ιησούς χορεύει χορό διακοπών αντιπροσωπεύει όλα όσα θα πρέπει να είναι περήφανα για το Μπρίστολ. Έχουμε μια ιστορία της θρησκευτικής ανοχής, μια απίστευτη πολιτιστική πολυμορφία και έντονη δημιουργικότητα , «λέει ο Jamie Pike της καντίνας. 

Sean Redmond, ο επικεφαλής της κριτικής επιτροπής, προσθέτει:» Το έργο εγείρει ερωτήματα σχετικά με το πώς  ο Ιησούς  θα αλληλεπιδρούν και να επικοινωνούν με τον πολιτισμό σύγχρονο,  αν έρθει σήμερα . "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου