ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!ΜΙΛΗΣΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ??

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΥΘΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ!! Αποτέλεσμα εικόνας για νόμος (εβρ. Τορά)

Άγιος, Άγιος, Άγιος Κύριος Σαβαώθ (ΓΙΑΧΒΕ ΙΕΧΩΒΑ)· πλήρης ο ουρανός και η γη της δόξης Σου.
Ωσαννά εν τοις υψίστοις· ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου. Ωσαννά εν τοις υψίστοις (Άγιος, Άγιος, Άγιος είσαι Κύριε των Δυνάμεων· γεμάτος ο ουρανός και η γη από τη δόξα Σου. Σώσε μας, ύψιστε Θεέ· ευλογημένος ο ερχόμενος στο όνομα του Κυρίου. Σώσε μας, ύψιστε Θεέ)
νόμος (εβρ. Τορά) ονομάζονται συνήθως τα πέντε πρώτα βιβλία της Π.Δ., ενώ με τη
φράση «ο νόμος και οι προφήτες» εννοείται ολόκληρη η Π.Δ. Ονόμος, που ονομάζεται επίσης και νόμος του Μωυσή, κατηύθυνε, ήδη απο την εποχή του Έσδρα και ύστερα, όλες τις εκδηλώσεις της ζωής του ιουδαϊκού λαού. Το θέμα της θέσης του νόμου μέσα στη ζωή της πρωτοχριστιανικής Εκκλησίας οδήγησε στη σύγκλιση της αποστολικής  συνόδου. (Πραξ κεφ. 15 και Γαλ κεφ. 2).
Αποτέλεσμα εικόνας για νόμος (εβρ. Τορά)
Μτ 5, 17-26

«Μη νομίσετε πως ήρθα για να καταργήσω το *νόμο ή τους *προφήτες. Δεν ήρθα για να τα καταργήσω, αλλά για να τα πραγματοποιήσω. (α) Σας βεβαιώνω πως όσο υπάρχει ο κόσμος, έως τη συντέλειά του, δε θα πάψει να ισχύει ούτε ένα γιώτα ή μία οξεία από το *νόμο. Όποιος, λοιπόν, καταργήσει ακόμα και μία απο τις πιο μικρές εντολές αυτού του νόμου και διδάξει έτσι τους άλλους, θα θεωρηθεί ελάχιστος στη *βασιλεία του Θεού. Ενώ όποιος τις τηρήσει  όλες και διδάξει έτσι και τους άλλους, αυτός θα θεωρηθεί μεγάλος στη βασιλεία του Θεού.Σχετική εικόνα
Αυτα λεει ο Ιησους (Γιεσουα)ο Ναζωραιος ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΕ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ!!Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΟΥΛ!!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΗΣΙΑ!!

1 σχόλιο: