ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ !!!





  1. Έλληνα φορολογούμενε, μπορεί να σου περικόψανε τον ήδη «πενιχρό» μισθό και τη σύνταξη, αλλά τουλάχιστον μπορείς να νιώθεις υπερήφανος, ότι πήγανε για καλό σκοπό ...; Για την αναστήλωση


  1. τζαμιών, οθωμανικών λουτρών και μνημείων!!!    Δεν μας έφταναν οι ιουδαιοχριστιανικές εκκλησίες που πληρώνουμε σαν μαλακ@@ τωρα θα πληρώνουμε και τα Μουσουλμανικά τζαμιά!!!                Ρε Εβραιόδουλοι δεν αναστηλώνετε κανένα  Ελληνικό μνημείο που θέλετε τρομάρα σας και τα Μάρμαρα  πίσω!!Η άλλη Εβραιόδουλη υπουργός Απαιδείας προχωράει σε προσλήψεις Μουσουλμάνων "ιεροδιδασκαλων"!!!Τι άλλο θα κάνουν οι Εβραιόδουλοι πολιτικοί στην προσπάθειά τους να μην θυμίζει η πατρίδα μας την πατρίδα των προγόνων μας!!!


Είναι φίλοι μου απίστευτο; Kι όμως πραγματικό!!! Μετά την κυρία Διαμαντοπούλου, που βρήκε από το πουθενά χρήματα για 250 νέες προσλήψεις ""ιεροδιδιδασκάλων για να διδάξουν το κοράνι στη Θράκη, έρχεται και ο «γνωστός και μη εξαιρετέος κολλητός» του πρωθυπουργού, κ. Παύλος Γερουλάνος, να κάνει τη διαφορά!


Ξέρετε, λοιπόν, πόσα λεφτά δίνουμε για αναστηλώσεις τζαμιών και λοιπών οθωμανικών μνημείων; Μόνο 5.500.000 ευρώ!!!











Περισσότερα στο prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου