ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ:ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΓΙΑ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ!!!!ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!




ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΙΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
Ipparchus Holmes


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους άγαμους υποψήφιους κληρικούς που δυσκολεύονται στην ανεύρεση υποψ. συζύγου κατάλληλης για πρεσβυτέρας. Γι`αυτό από εδώ και στο εξής δεκτά ως μέλη στην ομάδα θα γίνονται μόνον όσα άτομα δηλώνουν ότι είναι είτε υποψήφιοι κληρικοί είτε υποψ. πρεσβυτέρες.
'Οποιος επιθυμεί να γίνει μέλος, ας κάνει μια αίτηση φιλίας σε μένα: http://www.facebook.com/ στέλνοντας παράλληλα κι ένα μήνυμα στο οποίο θα γράφει την ένδειξη "υποψήφιος κληρικός" ή "υποψήφια πρεσβυτέρα".
Επίσης, θα σας παρακαλούσα να κάνετε γνωστή την ομάδα και σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα μπορείτε.
http://www.facebook.com/
www.facebook.com
Συγγνώμη που ξαναγράφω στον τοίχο της ομάδας μας, αλλά θα ήθελα την γνώμη σας.Χρήστος Καλκάνης Πάντως σήμερα είναι αρκετά δύσκολο να βρεις κοπέλα 20-30 ετών και μάλιστα παρθένα. Αποφάσισε εσύ τι θέλεις να κάνεις......

Παναγιώτης Εδώ και δύο μήνες γνώρισα μια κοπέλα από ενα φίλο μου, και 1-2 φορές το δεκαπενθήμερο βγαίνουμε για γλυκό σε κανένα ζαχαροπλαστείο, όλοι μαζί φυσικά.


Μου φάνηκε σεμνή, πιστή, όμορφη ψυχικά και σωματικά, και έδειχνε ενδιαφέρον, απ΄ ότι κατάλαβα.


Όμως δυστυχώς, προχθες πάνω σε μια συζήτηση που είχαμε οι 2 μας( ο κοινός φίλος μας είχε πάει στην τουαλέτα), μου αποκάλυψε ότι δεν ήταν παρθένα. Ομολογώ ότι ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα εκείνη τη στιγμή, αν και προσπάθησα να μην το δείξω για να μην την προσβάλλω.


Από κείνη τη στιγμή νιώθω ότι θέλω να ξεκόψω μαζί της, να μην την ξαναδώ, γιατί από τη μία αν μη τι άλλο έχει μολυνθεί από την πράξη της πορνείας, και επίσης δε ξέρω κατά πόσον θα ήταν εντάξει να δημιουργήσω μια οικογένεια με μια κοπέλα που έχει πέσει στην αμαρτία των προγαμιαίων σχέσεων. Από τη μία ίσως να ήταν μια στιγμή αδυναμίας της, από την άλλη αναρωτιέμαι πως θα μπορούσε κάποιος να κάνει οικογένεια μαζί της.


Η αλήθεια είναι ότι θέλω να ξεκόψω. Αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας, μιας που κινούμαστε στις ίδιες γραμμές. Τι μου προτείνεται




    • Ipparchus Holmes δεν έχουμε δικαίωμα να παραβλέψουμε κ να παραβούμε αυτό τον Κανόνα βάζοντας πιο πάνω τα προσωπικά μας πιστεύω κ τα αισθήματα μας.


      ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!http://www.facebook.com/home.php?sk=group_167309509953072

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου