ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ":ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ,ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ,ΧΟΤ-ΝΤΟΓΚ,ΚΟΚΑ-ΚΟΛΕΣ,ΜΠΥΡΕΣ,ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΤΣΑΝΤΕΣ!

Το ρεπορτάζ είναι από το Newsit των λαθρομεταναστολάγνων Ευαγγελάτου-Τατιάνας,ένα από τα δεκάδες μέσα που έχουν αναλάβει εργολαβία να μας...αγανακτήσουν,προβάλλοντας ΕΠΙ 24ΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ τις...εκδηλώσεις:
Την Κυριακή ήρθαν και οι ελληνικές σημαίες. 2 ευρώ η μικρή, 3 η μεγάλη...

Δεκάδες "αγανακτισμένοι" μικροπωλητές και καντινιέριδες βρήκαν την ευκαιρία να "βγάλουν" το κάτι τις παραπάνω από τους συγκεντρωμένους ανέργους, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους.

Δίπλα στους "Αγανακτισμένους" καντινιέριδες παρατάχθηκαν και οι "θυμωμένοι" αλλοδαποί μικροπωλητές με απλωμένη στο πλακόστρωτο της πλατείας Συντάγματος την "μαϊμού" πραμάτεια τους.ΠΗΓΗ ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ  ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ!!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ!!


   Πράξεις των... Ρασοφόρων  ΠΗΓΗ  SPOREAS
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
Η αλήθεια που προβάλουμε απο τον "Σπορέα", για τον θρησκευτικό κατήφορο που πήρε η ορθόδοξη εκκλησία, δέν βλέπουμε να έχει τέλος. Κάθε τόσο -με πόνο ψυχής- βρίσκουμε και κάτι καινούριο για να καυτηριάσουμε.
Δυστυχώς, δεχόμαστε την πρόκληση από τα ίδια τα καμώματα των θρησκευόμενων πιστών - λαού και κλήρου-, και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να σιωπήσουμε...
Ας υποθέσουμε, ότι, έχει κάποια σχέση η ορθόδοξη εκκλησία με τον Ιησού Χριστό της Καινής Διαθήκης (διότι "Χριστοί" υπάρχουν πολλοί, και ποιόν υπηρετεί η ορθοδοξία το βλέπουμε από τις πράξεις της). Η σχέση της αυτή, δεν θα έπρεπε να φαίνεται στην πράξη; Δέν θα έπρεπε να ακολουθούν την διδασκαλία του Κυρίου; Δέν θα έπρεπε να αποδεικνύουν την αποστολική "διαδοχή" τους (διότι καυχώνται -ψευδώς- ότι είναι διάδοχοι των Αποστόλων, ασχέτως που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ) και να διδάσκουν αυτό που άφησε ο Κύριος και οι Απόστολοι Του;
Και όμως...

ΒΕΛΟΝΑΚΙΑ, ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΕΣ, ΜΑΣΟΥΡΑΚΙΑ,
ΑΠ' ΟΛΑ ΕΧΟΥΜΕ


Η διαφήμιση του παπά σε παροικιακή εφημερίδα, υπόσχεται δωρεάν μαγικές προσφορές στο Όνομα του Χριστού (βλέπε, Παναγίας και Αγίων), αλλά, η επίσκεψη του... αφελή, πρέπει να πληρωθεί

Υπόσχεται απαλλαγή από στενοχώριες και ατυχίες, ενώ ο Ιησούς Χριστός μας προειδοποίησε ότι, "εν τω κόσμω θέλετε έχει θλίψεις".

Με όλα τα παραπάνω, ο παπάς μας υπόσχεται και οικονομική επιτυχία (διάβασε το κείμενο δεξιά).

Φτάνω στο σημείο να απορώ, γιατί, άραγε, υπάρχουν ακόμα φτωχοί στον κόσμο; Μάλλον δεν θα άκουσαν για τον παπά που προσφέρει οικονομική επιτυχία.

Ο αρχιεπίσκοπος του, ο Αυστραλίας Στυλιανός, τί γνώμη έχει άραγε για το εμπόριο και αυτού του παπά;


Η "ΑΓΙΑ" ΣΤΈΛΛΑ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ... ΤΡΕΛΑ


Με το στήθος εμφανές και προκλητικό, είναι ευκολότερο να προσελκύσουν τον "λιγούρη" (έτσι μάλλον βλέπουν οι παπάδες τον... πελάτη τους) για να τον αναγκάσουν να αφήσει τον "παρά" του στο παπαδικό ταμείο, ακούγοντας την... "αδελφή Στέλλα" να... ψάλει τροπάρια ασμάτων. Μπορεί να έχουν "ελεύθερη είσοδο", αλλά, αναλογίζεστε πόσο θα στοιχίσει η... ΕΞΟΔΟΣ
ΠΗΓΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου