ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!




33.png
ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΡΩΝΕΣ!!ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!300 εκ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!! ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Γενική άποψη από το χθεσινό Υπουργικό Συ΅βούλιο που διήρκεσε πάνω από 6 ώρες Ακολουθώντας την ίδια ακριβώς συνταγή με πέρυσι, αυτήν της οριζόντιας μαζικής επιβολής φόρων και δραστικών περικοπών σε συντάξεις - επιδόματα, αλλά και με ΅μπαράζ αποκρατικοποιήσεων εξπρές, η κυβέρνηση επιχειρεί να εξοικονομήσει 6,4 δισ. ευρώ για το 2011 Στόχος των νέων μέτρων είναι να σταλεί σαφές μήνυμα στις αγορές και την Ευρώπη ότι η Ελλάδα δεν αφίσταται των δεσμεύσεων που ανέλαβε με το Μνημόνιο. Σήμερα, μία η μέρα μετά τη δραματική πολύωρη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου (διήρκεσε περισσότερες από 6 ώρες), ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου υποδέχεται στο Μέγαρο Μαξί΅ου τους πολιτικούς αρχηγούς επιχειρώντας να αναζητήσει ΅ια συναίνεση για τα μέτρα αυτά - συναίνεση δύσκολη να επιτευχθεί, απ' ό,τι όλα δείχνουν, τουλάχιστον με την αξιωμαματική αντιπολίτευση.
Το παζλ συμπληρώνεται από τη διαρροή πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες η τρόικα εμφανίζεται ανένδοτη έναντι της κυβέρνησης, «σαλαμοποιεί» το Μεσοπρόθεσ΅ο Πρόγραμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης 2012-2015, με την αξιολόγηση για την 5η δόση του δανείου και τα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα για το 2011 που ανακοινώθηκαν χθες, και ζητάει εγγυήσεις ότι θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί.
Η επανάληψη των διαπραγματεύσεων αύριο ελπίζεται ότι θα άρει το αδιέξοδο, αν και η κυβέρνηση έχει ήδη προσδιορίσει ότι το Μεσοπρόθεσμο, που δεν είναι ακό΅η έτοιμο, θα δημοσιοποιηθεί σε 10 η΅έρες και αφού προηγηθεί ειδική συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Χθες ο υπουργός Οικονομικών στη δίωρη εισήγησή του ουσιαστικά περιέγραψε τους στόχους του προγράμματος, αλλά απέφυγε συστη΅ατικά να εισέλθει σε λεπτομέρειες επειδή δεν υπάρχει συμφωνία με την τρόικα. Η κυβέρνηση πάντως δείχνει με τις χθεσινές αποφάσεις να παίζει το τελευταίο της χαρτί και με δεδομένο ότι ακόμη και η 5η δόση του δανείου των 110 δισ. είναι, κατά κυβερνητικά στελέχη, «στον αέρα» επιχειρεί να αποδείξει ότι είναι αποφασισ΅ένη να υλοποιήσει το Μνημόνιο και ότι επανέρχεται έπειτα από 4 μήνες απραξίας, όπως την κατηγορούν, στον «σωστό δρόμο». μΓια τον λόγο αυτό, και με δεδομένες τις αδυναμίες πάταξης της φοροδιαφυγής και αύξησης των εσόδων, αποφασίστηκε να επιβληθούν μέτρα ανάλογης έκτασης και επιπτώσεων με εκείνα που είχαν ληφθεί πέρυσι, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η δημοσιονομική κατάρρευση της χώρας.
Με τον υπουργό Οικονοικών να παραδέχεται ενώπιον των συναδέλφων του ότι ουσιαστικά η ακολουθού΅ενη οικονομική πολιτική ειδικά στον τομέα των εσόδων έχει αποτύχει και πως τα κρατικά αποθέ΅ατα δεν επαρκούν για περισσότερο από δύο μήνες, οι μαζικές αποκρατικοποιήσεις που αποφασίστηκαν φαντάζουν ως το μοναδικό σωσίβιο που διαθέτει η κυβέρνησηγια να ξαναπιάσει το νήμα που οδηγεί στη διάσωση της χώρας.
ΑΙΧΜΗ. Ενδεικτικά ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε στην εισαγωγική του παρέμβαση ότι «η μάχη συνεχίζεται και το πατριωτικό καθήκον για τη διάσωση της χώρας δεν συγχωρεί τη λιγοψυχία» - φράση που ερμηνεύθηκε ως αιχμή σε μέλη της κυβέρνησης που το τελευταίο διάστημα διαρρέουν ότι «δεν βγαίνουν τα νούμερα» ή πως «δεν μπορεί η κυβέρνηση να αναλάβει μόνη το βάρος αυτής της προσπάθειας».
Ο κ. Παπανδρέου φέρεται να δήλωσε ακόμη ότι «πέρυσι αποφύγαμε τη χρεοκοπία, αλλά ο κίνδυνος δεν έχει περάσει» για να προσθέσει επίσης ότι «όπως και πέρυσι, έτσι και τώρα παίρνουμε τις αποφάσεις εκείνες που χρειάζονται για να αποτρέψου΅ε οριστικά τον κίνδυνο και να αλλάξου΅ε οριστικά τη χώρα». μΟι παραδοχές του κ. Παπακωνσταντίνου, ωστόσο, σε συνδυασμό με το έντονα φορτισμένο κλίμα που κυριάρχησε σε κάποιες στιγμές της συνεδρίασης, είχαν ως αποτέλεσμα να δμμιουργηθούν εντάσεις και οξύτατες αντιπαραθέσεις - με κυρίαρχη αυτή του υπουργού Εθν. Αμυνας Ε. Βενιζέλου και του υπουργού Οικονο΅ικών, τον οποίο κατηγόρησε για «αλαζονεία» και για απαξίωση των προτάσεων που υποβάλλουν οι υπουργοί. Η παρέμβαση του Πρωθυπουργού και η δήλωσή του ότι «οι προτάσεις των υπουργών θα αξιολογηθούν» ελάχιστα εκτόνωσε την κατάσταση.
Ο υπουργός Οικονομικών παραδέχθηκε ότι τα κρατικά αποθέματα δεν επαρκούν για πάνω από δύο μήνες

Η κυβέρνηση προχωρά στη λήψη ακόμα σκληρότερων μέτρων, με στόχο να εξασφαλίσει την πέμπτη δόση του δανείου.
Συγκεκριμένα, προχωρά στην επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στα αναψυκτικά και στο φυσικό αέριο, ενώ θα κοπούν και σειρά επιδομάτων.
Το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε:
-Επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στα αναψυκτικά
-Εξίσωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης
-Αύξηση των τελών κυκλοφορίας των ΙΧ κατά 20%
-Επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο φυσικό αέριο ( χαρά αυτοί που μετατρέπουν σε φυσικό αέριο αντί βενζίνης τα αυτοκινητά τους !!!) 
-Μετάταξη προϊόντων από το 13% στο 23%
Όσον αφορά τις περικοπές, κόβονται υπερωρίες, επιδόματα και κίνητρο απόδοσης-εξομάλυνσης στο δημόσιο, ενώ επιβάλλεται έκτακτη εισφορά στις επικουρικές συντάξεις από 1ης Ιουλίου.
Περιορίζονται και οι συντάξεις
πηγη τα νεα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου