ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Τσίπρα με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ! Συνάντηση του Διεθνισμού με την Παγκοσμιοποίηση !Εβραιοδουλοι και οι δυο!!!


Ξυπνάτε μας δουλεύουν με τις δήθεν αντιπαραθέσεις τους για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια αφού όλοι δουλεύουν για το περιούσιο λαό του Ισραήλ.

 -----------------------------------------------------------

Συνάντηση Τσίπρα με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Με αφορμή την επίσκεψη του στην Τουρκία για τις εκδηλώσεις για τα 15 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος Ελευθερίας και Αλληλεγγύης (ΟDP) της Τουρκίας, ο πρόεδρος του Συνασμπισμού και αντιπρόεδρος του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σε θερμό κλίμα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στο Φανάρι.
«Συνάντησα έναν άνθρωπο με οξυδέρκεια με κατανόηση των προβλημάτων, πράγμα το οποίο αποδεικνύεται και από τις παρεμβάσεις του στα φλέγοντα ζητήματα των καιρών, το ενδιαφέρον του για το περιβάλλον, για τα μεγάλα προβλήματα κοινωνικού αποκλεισμού και κοινωνικής περιθωριοποίησης», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση.
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν αυτό της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. «Ο Πατριάρχης μου εξέφρασε την ελπίδα του ότι αυτή τη χρονιά που συμπληρώνονται σαράντα χρόνια από το κλείσιμο της Σχολής, ίσως είναι μια καθοριστική χρονιά για την άσκηση πίεσης προκειμένου να επαναλειτουργήσει», σχολίασε, ενώ αναφερόμενος στα ζητήματα των ελληνοτουρκικών σχέσεων ο πρόεδρός του Συνασπισμού τόνισε: «Τα συμπεράσματά μας είναι θετικά και ελπίζουμε να εντείνει αυτές τις προσπάθειες πάντοτε στην κατεύθυνση της συμφιλίωσης των λαών και της σύσφιξης των σχέσεων Ελλάδας και Τουρκίας προκειμένου να ικανοποιηθούν και τα αιτήματα του Πατριαρχείου αλλά και η εύφλεκτη περιοχή μας να βρει σταθερότητα και ειρήνη». 

 http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου