ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Γιάννης Μπουτάρης: Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν έχει σχέση με την ιστορία της πόλης! Είναι μια εθνικοπατριωτική ιστορία που έγινε τελευταία! "Περαστικά σας"!


Την πρόθεσή του να αφαιρέσει από το θυρεό του Δήμου Θεσσαλονίκης την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Μιλώντας στο ΒΗΜΑ και στο δημοσιογράφο Αχιλλέα Χεκίμογλου ο κ. Μπουτάρης κατέστησε σαφές ότι ο θυρεός της Θεσσαλονίκης... θα αλλάξει μιας και ο Μέγας Αλέξανδρος δεν έχει σχέση με την ιστορία της πόλης! 




Συγκεκριμένα αναφέρεται στην άρνηση των Σκοπιανών να παραδεχθούν τη σλαβική καταγωγή τους και παραλληλίζει με τη συμπεριφορά αυτή την απεικόνιση της κεφαλής του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη σημαία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων τονίζει: "Είναι όπως η Σαλονίκη που έχει σαν σύμβολο το κεφάλι του Μεγαλέξανδρου. Η Θεσσαλονίκη έγινε χρόνια μετά τον θάνατό του. Είναι μια εθνικοπατριωτική ιστορία που έγινε τελευταία. Αυτή τη σημαία της πόλης, που..
 δείχνει το κεφάλι τού Μεγαλέξανδρου από τη μία και τα τείχη από την άλλη, προφανώς και δεν θα την κρατήσω".

6 σχόλια:

  1. Απαράδεκτο να αλλάξει το σύμβολο του Δήμου Θεσσαλονίκης...............Νομίζω πως κανένας δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για αυτό. Γιατί να το αλλάξει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε αυτούς που τον ψήφισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και γιατί να μη το αλλάξει? Να βάλει μάλιστα σαν σύμβολο τον αβρααμ ή τον ισαακ ή τον μωηση!
    Κάτι ξέρανε οι θεσσαλονικείς και δώσανε τον παρόν στις κάλπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παλι κοκκαλο θα ειναι ο σουρακιας και δεν ξερη τι λεει.μολις ξενερωσει θα το ξανασκεφτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αμα δεν εχει σχεση ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με την πολη ας γκρεμησει και τον λευκο πυργο και τον εχτισαν Εννετοι.ο παλιο εβραιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα Σκόπια έχουν φτιάξει άγαλμα του Μ.Αλέξανδρου 30 μέτρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή