ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ!!ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕ!!! ΕΛΛΗΝΙΔΑ ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ??

 


Γνωρίζετε όλοι σας, πόση αξία έχει για την πραγμάτωσι του αγιασμού μας και της σωτηρίας μας η εσωτερική καθαρότης, η καθαρότης της καρδίας. Ο Κύριος μας, Ιησούς Χριστός, με την διδαχή Του εφανέρωσε στους μαθητάς Του και δι' αυτών σε όλο τον κόσμον όλων των αιώνων, την ανάγκη της διατηρήσεως της καθαρότητος του έσω ανθρώπου από τους λογισμούς και τις επιθυμίες. «Από την καρδίαν», είπε ο Κύριος «εξέρχονται πονηροί λογισμοί, φόνοι, μοιχείες, πορνείες, κλοπές, ψευδομαρτυρίες, βλασφημίες» (Ματθ. Ιε', 18-19). Το εσωτερικό του ανθρώπου μολύνεται από τον ακάθαρτον οφθαλμόν. «Εάν ο οφθαλμός σου είναι πονηρός, όλο το σώμα θα είναι σκοτεινόν, ακάθαρτον» (Ματθ. στ', 23) είπε ο Κύριος. Η άσεμνη ενδυμασία, την οποίαν ο διάβολος με τα δικά του όργανα, τον κόσμο και τον εγωισμό μας, επέβαλε στις μέρες μας, μολύνει τον οφθαλμό, το μάτι μας, το βλέμμα μας και στη συνέχεια τον λογισμό, την καρδιά μας, την επιθυμία. Σήμερα, αγαπητοί, δεν έχουμε άσεμνη ενδυμασία γύρω μας. Έχουμε τέλειο γυμνισμό. Έχουμε επίδειξη γυμνής σαρκός και τελεία παρακοή του θελήματος του Θεού. Προ της πτώσεως οι πρωτόπλαστοι ήταν γυμνοί, γιατί ένεκα της αναμαρτησίας και της αθωότητος, φορούσαν την άφθαρτη στολή της Θείας Χάριτος. Μετά την παρακοή, την πτώσι και την αμαρτία ο άνθρωπος ντύθηκε τους δερμάτινους χιτώνας, το φρόνημα της σαρκός, τον παλαιόν άνθρωπο και αναγκάστηκε πλέον να αναζητήση ενδυμασία. Η γυμνότης του σώματος έκτοτε προκαλεί και μολύνει. Ταυτοχρόνως, ο Κύριος με την πολλή του αγάπη χάρισε στον άνθρωπο ένα σωτήριο δώρο, την αρετή της αιδούς, της εντροπής. «Καλόν άνθος ή αιδώς», διακηρύσσει ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος. «Ο Θεός ενέσπειρε την αιδώ τη φύσει τη ημετέρα», διδάσκει ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος. Ένεκα της αιδούς ο άνδρας ή η γυναίκα, αν το θελήσουν, ντύνονται σεμνά, προφυλάσσουν τον εαυτό τους από την φιληδονία, αλλά και δεν σκανδαλίζουν τους συνανθρώπους τους. Για να ανθοφορήση η αιδώς, η εντροπή, χρειάζεται καλλιέργεια, επιμέλεια, προσοχή του εαυτού μας, υπακοή στο θέλημα του Θεού, πνευματική ζωή. Σήμερα δυστυχώς, πολλοί και μάλιστα γυναίκες περιφρονούν το θέλημα του Θεού, την αιδώ και αποβάλλουν την ενδυμασία. Προκαλούν και αμαρτάνουν, σκανδαλίζουν και οδηγούν ψυχές στην απώλεια. Μην αρνηθούμε, αγαπητοί, ότι υφίσταται κίνδυνος σκανδαλισμού και ψυχικής απωλείας από την προκλητική ενδυμασία. Ένας προφητάναξ Δαυίδ «έπεσε» ένεκα απρόσεκτου βλέμματος και ένας επίγειος άγγελος, ο Άγιος Μαρτινιανός, κλονίστηκε από σατανική πρόκλησι γυναικός. Μη το αμφισβητούμε. Ο σύγχρονος γυμνισμός και νεκρούς ακόμα σκανδαλίζει και μολύνει!
ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ!!


Καθημερινώς αιχμαλωτίζονται χριστιανοί και μάλιστα νέοι και νέες από την πρόκλησι της γυμνής σαρκός, οδηγούνται σε πτώσεις, χάνουν την καθαρότητα, διαλύονται οικογένειες, κατακερματίζονται ψυχές. Ένεκα όλων αυτών ως Επίσκοπος και πατέρας, ο οποίος ποθώ τη σωτηρία σας και προσεύχομαι, γι' αυτήν, σας ικετεύω, σας παρακαλώ: ακούσατε, φοβηθήτε τον Θεόν, ελευθερωθήτε από την σκλαβιά του κόσμου και της ψευδοθεάς μόδας. Ντυθήτε την αιδώ και την σεμνότητα. Απομακρύνατε την άσεμνη, την προκλητική ενδυμασία. Το σώμα είναι ναός Αγίου Πνεύματος. Μη το υποβιβάζουμε σε σάρκινο αντικείμενο ηδονής. Ας το τιμήσουμε. Μητέρες, δώσατε παραδείγματα σεμνής ενδυμασίας. Μάθατε τις θυγατέρες σας να σέβωνται τον εαυτό τους. Να έχουν εντροπή και αγάπη στις αρετές. Η αληθινή, η πιο ωραία στολή για μία νέα, είναι οι αρετές. Μη σπρώχνετε τις κόρες σας στην γύμνια και την ακολασία. Ιδιαιτέρως σεβασθήτε τον Ιερό Ναό. Μη περνάτε με προκλητική ενδυμασία το κατώφλι των Ιερών Ναών και Μοναστηριών. Μη κάνετε τον Ιερό Ναό, κατά την τέλεσι των μυστηρίων Γάμου και Βαπτίσματος, κέντρο γυμνισμού και φοβεράς προκλήσεως. Μη πλησιάζετε το Άγιο Ποτήριο χωρίς σεμνότητα. Σκεφθήτε την ευθύνη σας, όταν σκανδαλίσετε και μία ψυχή ακόμη. Αγαπητοί, σε ένα κόσμο αποσυνθέσεως, προκλήσεων και πνευματικής παρακμής, ας μείνουμε όρθιοι, αταλάντευτοι, υπάκοοι στο θέλημα του Θεού. Ας συναισθανθούμε την παρακοή μας. «Ο Θεός ου μυκτηρίζεται». Η σεμνή ενδυμασία είναι πολιτισμός, δεν είναι αναχρονισμός. Ας εργασθούμε όλοι μας για την επάνοδο και επικράτησι της σεμνότητος. Ας εμποδίσουμε την προσβολή και την εμποροποίηση του ανθρωπίνου σώματος και μάλιστα της γυναικός. Ας αγωνισθούμε για την καθαρότητα του σώματος και της καρδιάς. Μόνο έτσι θα σωθή η νεότης, θα οικοδομήσουμε και θα στερεώσουμε αληθινές οικογένειες, θα οδηγηθούμε στον αγιασμό. Σας ευχαριστώ για την κατανόησι και εύχομαι να σας χαρίζη ο Κύριος κάθε αγαθό. Μετά πατρικών ευχών, Ο Μητροπολίτης Ο Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς Ποιμαντική (ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ!!)Εγκύκλιος· Περί προκλητικών ενδυμασιών και ουσιαστικού γυμνισμούτου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλοακαρνανίας κ. Κοσμά Πηγή: «Ορθόδοξος Τύπος» 8 Αυγούστου 2008 ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕ!!! ΕΛΛΗΝΙΔΑ ή ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ??

23 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…!!! ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΘΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΑΝΟΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

    ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΠΑΡΙΣΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ.

    ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ... ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΟ ΜΑΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.

    Η ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ...ΚΑΙ Η ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗ... ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ

    Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΘΕΟΣ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΗΤΙΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ( ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΧΡΗΣΜΟ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΤΡΟΜΠΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ– ΘΕΟΙ ΑΠΟ ΤΑ LIDL ΓΑΡ ...) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΖΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΜΑΜΗ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΦΙΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.

    Μήτις
    Η πρώτη σύζυγος του Δία ήταν η ελκυστική Μήτις, θεά της γνώσης. Όμως ο Δίας είχε πάρει ένα χρησμό.
    Ότι από το παιδί της Μήτιδος, μια μέρα θα έβρισκε την ίδια μοίρα, με του πατέρα του (Κρόνο) και του παππού του (Ουρανό), οι οποίοι εκθρονίστηκαν από κάποιο παιδί τους.
    Έτσι, ο Δίας κατάπιε τη Μήτιδα, όπως είχε κάνει ο Κρόνος με τα παιδιά της Ρέας.
    Όμως η Μήτιδα ήδη εγκυμονούσε την Αθηνά, με αποτέλεσμα να πιάσει τρομερό πονοκέφαλο τον Δία.
    Ο Ήφαιστος, σπεύδοντας να βοηθήσει με τα εργαλεία του, συνέβαλε στη γέννηση της Αθηνάς, η οποία ξεπήδησε πάνοπλη μέσα από το κεφάλι του Δία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθυστερημενε λειψανολατρη αυτοι ηταν μυθοι ..Μα ποσο ζωο εισαι πια ρε εραστή του κρινογεννητου εξωγαμου;

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΣΑΝ ΜΥΘΟΙ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΓΑΝΟΣΚΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;

      ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΥΧΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

      ΤΙ ΣΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΙ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΓΑΝΟΣΚΥΛΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΜΥΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΑ ;
      Ή ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ;
      ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΛΙΒΑΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΤΗΣ ΜΕΝΔΗΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ ΕΝ ΕΤΕΙ 2023 ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΣΑΝ ΤΟ 12ΘΕΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ...
      ΠΛΑΤΩΝ
      Πολιτεία (390d-392b)
      Ας μην πιστέψομε λοιπόν ακόμη, μήδ᾽ ας αφήνομε να λένε, πως ο Θησέας, γιος του Ποσειδώνος, κι ο Πειρίθους, γιος του Διός, [391d] επιχείρησαν εκείνες τις ανόσιες απαγωγές, ούτε και πως κανένας άλλος γιος θεού και ήρωας θα ήταν ικανός να κάμει τις απανθρωπίες εκείνες και τις ασέβειες που τους φορτώνουν τώρα ψέματα· μα ν᾽ αναγκάσομε τους ποιητάς ή να τις αναιρέσουν, ή να μη λένε πως είναι παιδιά θεών· και να μην επιχειρούν να πείσουν τους νέους μας και τα δυο, και πως οι θεοί γεννούν κακά παιδιά και πως οι ήρωες καθόλου καλύτεροι από τους ανθρώπους δεν είναι· γιατί, καθώς λέγαμε [391e] και πριν, δεν είναι αυτά ούτε όσια ούτε αληθινά, αφού αποδείξαμε βέβαια πως από τους θεούς δεν είναι δυνατό να προέρχεται τίποτα κακό.
      Πώς βέβαια είναι δυνατό;
      Κι ακόμη, πως είναι και βλαβερά για όσους τ᾽ ακούουν· γιατί ο καθένας θα δικαιώνει τον εαυτό του για τις κακές του πράξεις, αφού θα έχει πεισθεί πως τα ίδια έκαναν και κάνουν και
      Όσοί ᾽ναι από το σπέρμα των θεών,
      στενοί του Δία συγγενείς,
      που στον αιθέρα έχουν ψηλά
      πάνω στην Ίδας την κορφή
      του Δία πατέρα τους βωμό
      και τρέχει μες στις φλέβες των
      ακόμη το αίμα των θεών.
      Για όλους αυτούς τους λόγους ας καταργήσομε τους τέτοιους μύθους, μήπως [392a] γεννήσουν μέσα στην ψυχή των νέων πολλήν ευκολία για την πονηρία.
      Βεβαιότατα.

      https://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/library/browse.html?text_id=111&page=33

      Διαγραφή
    4. ΗΡΟΔΟΤΟΣ
      Ἱστορίαι (1.65.1-1.68.6)


      ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΟΡΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΓΕΑΤΕΣ.
      ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ… ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΛΕΙΨΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ OTI Η ΛΕΙΨΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ EINAI ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗ

      [1.67.1] Σ᾽ όλες τις μάχες ύστερα οι Λακεδαιμόνιοι συνεχώς και πάντα κακοτυχούσαν πολεμώντας με τους Τεγεάτες· όμως στα χρόνια του Κροίσου, όταν στη Σπάρτη βασίλευαν ο Αλεξανδρίδης και ο Αρίστων, κατόρθωσαν επιτέλους οι Σπαρτιάτες να νικήσουν στον πόλεμο — και το πράγμα έγινε έτσι: [1.67.2] Επειδή οι Τεγεάτες συνεχώς τους νικούσαν στον πόλεμο, έστειλαν ανθρώπους τους στους Δελφούς να ρωτήσουν ποιόν από τους θεούς αν εξευμένιζαν, θα κατόρθωναν να νικήσουν στον πόλεμο τους Τεγεάτες. Και η Πυθία χρησμοδότησε πως αν έφερναν τα οστά του Ορέστη, του γιου του Αγαμέμνονα. [1.67.3] Καθώς όμως δεν τους στάθηκε δυνατό να ανακαλύψουν τον τάφο του Ορέστη, έστειλαν πάλι προς τη θεά ανθρώπους τους να ρωτήσουν για το μέρος που ήταν θαμμένος ο Ορέστης. Και στην ερώτηση των αποσταλμένων τους δίνει η Πυθία την ακόλουθη απάντηση:
      [1.67.4] Εις τόπον επίπεδον της Αρκαδίας είναι η πόλις Τεγέα.
      Εις δε το μέρος όπου πνέουσι δύο άνεμοι προερχόμενοι από ισχυράν ανάγκην
      και όπου γίνεται κτύπος αντίκτυπος, και βλάβη κείται επάνω βλάβης,
      εκεί η φυσίζωος γη κατέχει τον Αγαμεμνονίδην.
      Αυτόν εάν φέρεις εις τον τόπον σου, θα γένεις επικρατής της Τεγέας.
      …………………………………………………..
      https://www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/library/browse.html?text_id=30&page=10

      Διαγραφή
    5. Αν πάρουμε την εκδοχή ότι και οι δύο πλευρές είναι παραμύθια του πουτσου, που δεν αποκλείεται να είναι, από την αρχαία Ελληνική πλευρά έχουμε αγάλματα, και μαρμαρινους ναους(είδος τέχνης) που αποδεικνύει την προχωρημένη τεχνολογία των προγόνων μας, από την άλλη έχουμε σπηλιές καί μπουντρουμια, κάτι που αποδεικνύει αγραμματοσυνη, η ερώτησή μου στον κύριο που με τόσο πάθος μισεί τον Ελληνισμό είναι.. Τι σε πείθει καί είσαι τόσο σίγουρος ότι το συγκεκριμένο εισαγόμενο παραμύθι είναι το πλέον αληθινό και όχι το δικό μάς, η κληρονομιά μάς, ή ιστορία μας ή αν θες το δικό μας παραμύθι αντί για το εισαγόμενο;

      Διαγραφή
    6. ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

      ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 12ΘΕΟ
      ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑ.

      ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΑΝΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.
      ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ.
      ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΞΕΝΟΦΑΝΗΣ Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Ο ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΤΛ .
      ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΞΟΡΙΣΑΝ.
      ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΟΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

      ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΟΦΟ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΖΩΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΙΕΡΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΤΛ

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΝΑΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟ.
      ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ.

      ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΚΑΤΕΦΕΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ” ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ.
      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΠΑΛΑΤΙΑ ΟΤΙ ΗΣΑΝ ΠΙΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΑΡΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

      ΣΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΑΚΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΛΑΚΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ :
      ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΛΙΓΕΣ ΦΑΚΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕ ΤΟ ΑΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΚΟΛΑΚΕΣ ΕΝΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ.

      Διαγραφή
    7. ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΚΑΤΕΦΕΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ” ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ... Όχι δα δεν είσαι δίκαιος σε αυτά που λες γιατί ακόμα οι μοναχοί ζουν υπό άθλιες συνθήκες για να φαίνονται ταπεινοί στα μάτια του Θεού, τώρα αν αυτό σε αντιπροσωπεύει τότε καλώς, όσο όμως αφορά την έχθρα σού προς τον Ελληνισμό αυτό δεν είναι κατανοητό ούτε λογικό, προφανώς έχεις επιλέξει αυτή την θρησκεία για δικούς σου λόγους, δεν μπορείς όμως να αμφισβητείς το γεγονός ότι πολλοί άγιοι τής ορθοδοξιας ήταν φανατικά ανθέλληνες, και το γεγονός ότι την Κυριακή της αγάπης ή ορθοδοξιας οι ιερείς αναθεματιζουν τον αρχαίο Ελληνισμό και τους σοφούς 7 φορές, δεν ξέρω αν αυτό σε βρίσκει σύμφωνο, αν ναι είναι πολύ λυπηρό, επειδή δεν έχω διαβάσει τους λόγους της επιλογής σου μήπως θα ήταν δυνατόν να τους επαναλάβετε;

      Διαγραφή
  2. ΜΑΘΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΕΑ ΣΟΥ ΜΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ ΚΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΘΗΚΕ,
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΓΚΑΣΤΡΩΝΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΟΦΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΗΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ..

    Η θεά Ήρα, όταν η θεά Αθηνά εγεννήθη χωρίς μητέρα, πληγώθηκε που ο Ζευς δεν χρειάστηκε τις υπηρεσίες της. Πήγε και παραπονέθηκε στον Ωκεανό για τις πράξεις του συζύγου της. Σταμάτησε στην πόρτα μας, κουρασμένη από το ταξείδι. Όταν την είδα ρώτησα: Τι σε έφερε έως εδώ, Ήρα;
    (…) Την παρηγόρησα με λόγια φιλικά: «Οι λέξεις», λέει, «δεν ανακουφίζουν τον πόνο μου. Αν ο Δίας έγινε πατέρας χωρίς να χρησιμοποιήσει σύζυγο και κατέχει και τους δύο τίτλους μόνος του, γιατί να μην πρέπει να προβώ κι εγώ σε μια μητρότητα χωρίς σύζυγο, μια γέννηση από παρθένα[2], που δεν την άγγιξε άνδρας; Θα δοκιμάσω κάθε φάρμακο στην πλατειά Γη και στον κενό Ωκεανό και στις βαθειές κοιλότητες στα Τάρταρα»…
    Τα λόγια της ήταν κοφτά. Το πρόσωπό μου ήταν διστακτικό. «Φαίνεσαι, Νύμφη, ότι μπορείς να βοηθήσεις», λέει. Τρεις φορές ήθελα να βοηθήσω, τρεις φορές κόλλησε η γλώσσα μου: Ο θυμός του Διός μου προκαλούσε φόβο. «Σε παρακαλώ, βοήθησέ με», είπε, «θα αποκρύψω την πηγή της βοήθειάς μου». Μάρτυς μου η ιερά Στυξ.
    «Ένα λουλούδι», είπα, «από τα λιβάδια της Ωλένου[3] θα πραγματοποιήσει την ευχή σου. Είναι μοναδικό στους κήπους μου. Και μια στείρα αγελάδα να το ακουμπήσει θα γίνει μητέρα…
    Γρήγορα έκοψα το στερεωμένο λουλούδι με τον αντίχειρά μου. Η Ήρα αισθάνεται το άγγιγμα. Και με το άγγιγμα συλλαμβάνει. Φουσκώνει και εισέρχεται στην Θράκη[4] και στην δυτική Προποντίδα, και πραγματοποιεί την ευχή της: Ο Άρης δημιουργήθηκε[5].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσες φορες θα σου γραψουν ολοι ηλιθιε οτι αυτοι ηταν μυθοι;Οι θεοι ηλιθιε δεν ειναι προσωπα αλλα δυναμεις και η ελληνικη θρησκεια ειναι και επιστημη.
      Εσεις αντιθετα τις μαλακιες τις κανατε αληθινα γεγονοτα.Δεν ηταν η ασε τα τρενα να περνουν παρθενα,ουτε ο αλλος κατεβηκε απο τον ουρανο και ουτε γεννηθηκε με κρινο και ουτε οι ψυχοπαθεις ηταν αγιοι και καναν θαυματα Εσυ θα ειρωνευτεις βλακα;Οι πραγματικοι θεοι ζωο δεν κανουν θαυματα αυτο θα ηταν παραβαση των νομων της φυσης και του συμπαντος και αν ο Γιαχβε σου μπορούσε να κανει θαυματα θα ηταν μεγας παραβατης.

      Διαγραφή
    2. ΒΡΕ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.
      ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΥΘΟΙ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΥΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥΣ ΚΤΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΛΑΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΛΑΘΟΥΝ ΨΩΡΡΕΣ ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ.

      ΟΤΑΝ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΑΓΑΝΟΘΕΟΣ ΣΟΥ Ο ΔΙΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΜΦΙΤΡΥΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ 24ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΝΟΠΗΔΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΚΜΗΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ;
      ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ;

      ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 12ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΙ ΠΟΙΟΣ ΜΥΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ;
      Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡΕΑ - ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ - ΤΕΛΩΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΛΕΠΡΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΠΑΡΑΛΥΤΙΚΟΥΣ Ή Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΟ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ;.

      ΑΝ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ
      ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ;
      ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΠΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΣΕ 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. Εισαι εντελως ζωο για να μπορεσεις να καταλαβεις το νοημα των μυθων .Ασχολησου με τον νοθο γιο ενος Ρωμαιου αξιωματικου και ασε τα δυσκολα.

      Διαγραφή
    4. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
      ΓΙΔΙ...

      Δίας και Γανυμήδης
      Ο Γανυμήδης ήταν ένα βοσκόπουλο από την Τρωάδα, τόσο όμορφο που ο Δίας έχασε τα μυαλά του. Τον ερωτεύτηκε παράφορα και, αντίθετα με τις διάφορες θνητές ερωμένες του (Ιώ, Δανάη, Λήδα) τις οποίες άφηνε στη Γη, τον Γανυμήδη τον μετέφερε στον Όλυμπο για να σερβίρει τους θεούς αμβροσία. Μεταμορφώθηκε σε αετό και τον απήγαγε[1]. Εννοείται ότι η Ήρα έβγαλε φλύκταινες: «Από τότε που μας κουβάλησες αυτό το μικρό από τη Φρυγία, εμένα δεν με προσέχεις καθόλου κτλ.»[2]. Και θεά και κατίνα. Από την άλλη ο Γανυμήδης εντελώς βλαχαδερό με IQ ραδικιού, ονειρευόταν κατσίκια και τυριά κι έφερνε τον Πατέρα των Θεών σε απόγνωση: «Ὡς ἀφελὴς ὁ παῖς ἐστι καὶ ἁπλοϊκὸς...»[3]. Αυτά παθαίνει κανείς όταν ψωνίζει τεκνά από στάνη, κύριε Δία.

      Διαγραφή
  3. Εκτος απο ηλιθιος εισαι και φασισταριο.Δεν ειναι οπως τους αποκαλεσες αλλα μαυροι μουλε φασιστοχριστιανε αντε σιχαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟΘΕΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΡΜΑΝΟΥΒΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ Ν’ ΑΛΥΧΤΑΣ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΓΑΝΟΣΚΥΛΟ

      https://animal-foods.gr/proion/%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CF%8D%CE%BB%CE%BF-%CF%87%CE%BF%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BD/

      Διαγραφή
    2. Τα εδωσα στον Γιαχβε τα κοκκαλα δεν εμεινε τιποτα φασιστα κουφαλα

      Διαγραφή
    3. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΑΣΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
      ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥΒΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΘΕΟ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ.
      ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΖΩΟ ΓΙΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΤΕ.
      ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ.
      Μώμος: Πες μου, Δία, όμως, πώς μας κουβαλήθηκαν ο ’ττις κι ο Κορύβας και ο Σαβάζιος; Ή εκείνος εκεί, ο Μίθρας ο Μήδος, με το μανδύα και την τιάρα του, που ούτε και ελληνικά δε μιλάει; Κι εσύ, σκυλομούρη ’νουβι, πώς νομίζεις ότι θα περάσεις για θεός, αν συνεχίσεις να γαυγίζεις; Ντρέπομαι, Δία, ν' αναφέρω τις ίβιδες και τις μαϊμούδες και τα τραγιά, και τ' άλλα πιο γελοία ζώα, που δεν ξέρω πώς ήρθανε από την Αίγυπτο και χώθηκαν στον Ουρανό. Πώς το ανέχεστε, θεοί, να βλέπετε να λατρεύονται το ίδιο με σας ή και περισσότερο; Kι εσύ, Δία, πώς το βλέπεις να σου φυτεύουν κέρατα κριαριού στο κεφάλι;

      Διαγραφή
    4. Ποσα σε πληρωνουν τα τραγια για να γραφεις εδω Εβραιε;

      Διαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΡΑΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ.
    ΑΡΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 2.3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

    ΤΑ ΤΡΑΓΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΓΙΔΙ.

    ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΛΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΕ ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΕ ΤΡΑΓΟΛΑΤΡΗ ; ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑ Ή ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ; ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΤΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΥΛΛΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ.

    Το ισραηλινό θαύμα
    Ειδικότερα, το Ισραήλ έχει έκταση μικρότερη από την Πελοπόννησο, αφού είναι 20.700 τετραγωνικά χιλιόμετρα, με πληθυσμό 8.547.000 – έχοντας ιδρυθεί μόλις το 1948, με πληθυσμό τότε 870.000 ατόμων. Έκτοτε η εξέλιξη του πληθυσμού του ήταν η εξής:
    Έτη 1948 1960 1970 1980 1990 2000 2007 2016

    Πληθυσμός 0,87 2,1 3,0 3,9 4,8 6,4 7,2 8,5

    Περαιτέρω, ενώ ο πληθυσμός του αυξήθηκε κατά σχεδόν δέκα φορές, το ΑΕΠ του υπερέβη τις εξήντα φορές – γεγονός που σημαίνει ότι, η παραγωγικότητα των Πολιτών του αναπτύχθηκε με πολύ μεγαλύτερο ρυθμό, ξεπερνώντας τα 300 δις $ (γράφημα) όταν της Ελλάδας είναι περί τα 200 δις $ (από 354 δις $ το 2008). Την ίδια στιγμή, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ του Ισραήλ πλησιάζει τα 35.000 $ – όταν το ελληνικό, από 29.874 $ το 2008 έχει μειωθεί στα 22.736 $.

    Η οικονομική εξέλιξη του Ισραήλ

    Συνεχίζοντας, η ατμομηχανή των εξαγωγών του Ισραήλ είναι οι επιστημονικοί κλάδοι και ειδικά η υψηλή τεχνολογία – όπου οι μεγάλοι διεθνείς όμιλοι επιλέγουν τα εργαστήρια της χώρας για τις έρευνες τους. Όσον αφορά γενικότερα την εξέλιξη της δομής της οικονομίας του, ο κατωτέρω πίνακας δίνει μία εικόνα:
    ...................................................
    https://analyst.gr/2018/03/15/to-israilino-thavma/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Εβραιοι ηλιθιεεεεεε δεν ειναι γενος αλλα θρησκεια.Μα ποσο ζωο εισαι επιτελους;

      Διαγραφή
  5. ΜΟΥΣΚΑΡΙ ΕΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΒΟΔΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.

    Εβραίοι (εβραϊκά: עברים, μεταγραφή: ιβρί/χεβέρ, ελληνικά: περνάω πέρα) ή Ισραηλίτες ονομάζονται τα μέλη του εβραϊκού λαού, επίσης γνωστού ως Ιουδαϊκό έθνος ή γιοι του Ισραήλ, μιας εθνικοθρησκευτικής ομάδας που κατάγεται από τους Αρχαίους Ισραηλίτες και τα μέλη της οποίας ασκούν κατά παράδοση τον Ιουδαϊσμό.

    Ο Ιουδαϊσμός είναι η παραδοσιακή θρησκεία των Εβραίων (ή αλλιώς Ισραηλιτών) ανά τον κόσμο με περίπου 20 εκατομμύρια πιστούς κατά το 2006, γεγονός που τον κατατάσσει ως δωδέκατη σε τάξη μεγέθους οργανωμένη τηρούμενη μονοθεϊστική θρησκεία και μία από τις αρχαιότερες θρησκευτικές παραδόσεις που τελούνται στον σύγχρονο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι Χριστιανός και οι μόνοι γονείς μας είναι οι Άγιοι.

      Οι Χριστιανοί επίσης ανακατεύτηκαν με το δικαίωμα της κεφαλής μιας ρωμαϊκής οικογένειας να δεχτεί ένα νέο μωρό στην οικογένεια ή να το απορρίψει και να το αφήσει εκτεθειμένο στο κρύο να πεθάνει. Αυτό είναι μια από τις περιπτώσεις όπου οι σύγχρονες ιδέες μας για την ιερότητας της ζωής παρεμποδίζουν την κρίση μας σε αυτό το ζήτημα . Στα μέρη του σύγχρονου κόσμου όπου τα αντισυλληπτικά δεν είναι διαθέσιμα ή είναι ακριβά, η κανονική μέθοδος αντισύλληψης είναι ακριβώς αυτή που χρησιμοποιείτο από τους Ρωμαίους. Αυτό το δικαίωμα προστάτευε το υπόλοιπο της οικογένειας από την άθλια ένδεια με να το να μοιράσει το εισόδημά της πάρα πολύ αραιά μεταξύ ενός μεγάλου αριθμού παιδιών, ένας παράγοντας που η εκκλησία δεν έλαβε ποτέ υπόψη . Ο πραγματικός λόγος για την επιμονή των εκκλησιών να γεννιούνται όλα τα μωρά είναι να εξασφαλίσει μια μάζα ανίδεων ανθρώπων που θα πιστέψουν στις δεισιδαιμονίες της εκκλησίας και θα υποστηρίζουν το ιερατείο με τις δωρεές τους.

      Διαγραφή
  6. Οι αβρααμικές θρησκείες γενικά θεωρούν τη γυναίκα ως άνθρωπο β κατηγορίας. Είναι ψυχάκηδες οι τύποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή