ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

ΑΘΛΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ:ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

 


Τι έλεγε η οσία Φιλοθέη,
πολιούχος των Αθηνών,
για τους αθηναίους...

« ΓΕΝΟΣ ΑΒΟΥΛΕΥΤΟΝ, ΑΝΟΣΙΟΝ,

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!!ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥΣ!!ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΑ  ΑΘΗΝΑ!!!



Η Αθλία Φιλοθέη, (κατά κόσμον Ρηγούλα ή Ρεβούλα-Παρασκευή Μπενιζέλου), ήταν μια ανθελληνίδα μοναχή..  H Ορθόδοξη Εκκλησία την έχει ανακηρύξει αγία και είναι στενά συνδεδεμένη με την πόλη των Αθηνών.. Η Ορθόδοξη μαφία έχει διαγράψει από την μνήμη των Ρωμιών την Ελληνική τους καταγωγή η Αθήνα εχει προστάτιδα την Παλλάδα Αθηνά και όχι την αλητήρια και Φιλοθέη η οποία βρίζει χυδαία τους Αθηναίους!!

5 σχόλια:

  1. Ποιοί Αθηναίοι έχουν προστάτιδα την Αθηνά ρε γίδι; Στον αιώνα του Περικλή και της Ασπασίας είσαι ακόμη ; Εκτός κι αν εννοείς Αθηναίους καμιά 150ρια παρτάλια 12θεϊστές. Πόσες φορές θα στο πούμε πως δεν υπάρχουν 12 Θεοί στον Όλυμπο; Δεν έμαθες στο Δημοτικό Αρχαία Ελληνική Μυθολογία και τον μύθο της γέννησης της Αθηνάς από την καρπουζοκεφάλα του Δία , όπως τον έπλασαν οι Αρχαίοι παραμυθάδες;

    Ξεστραβώσου και διάβασε το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Αγία Φιλοθέης και μην γράφεις παπαριές και γελάνε μαζί σου και τα βλίτα. Δικαίως οι Αθηναίοι την τιμούν και έχουν δώσει και τ’ όνομά της στην ομώνυμη περιοχή.

    Αγία Φιλοθέη, το πλουσιοκόριτσο που έγινε καλόγρια. Δείτε το πoλυτελέστατο σπίτι που γεννήθηκε και σήμερα θεωρείται το παλαιότερο της Αθήνας. Μοίρασε την περιουσία της και πέθανε από τα βασανιστήρια των Τούρκων...

    Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/agia-filothei-to-plousiokoritso-pou-egine-kalogria-dite-to-politelestato-spiti-pou-gennithike-ke-simera-theorite-to-paleotero-tis-athinas-aparnithike-tis-anesis-tou-archontikou-ke-pethane-apo-ta-v/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε εσύ αυτή δεν ήταν πορνη;ή κάνω λάθος και την έχω μπερδέψει με άλλη Αγία του πενταγραμμου, αν διαβάσεις τον βίο τής θα δείς δεν είχε αφήσει Αθηναίο παραπονουμενο,

      Διαγραφή
    2. Ρε σχιζοφρενη χριστιανοταλιμπαν δεν βαρεθηκες να γραφεις οτι βλακεια σου κατεβαινει στο μυαλο;Γουσταρεις πορνες σαν την Φιλοθεη οκ αλλα μην μας ζαλιζεις.

      Διαγραφή
    3. Κοίτα ποιοί μιλάνε για Χριστιανές πόρνες... Αυτοί που έχουν αναγάγει τα μπουρδέλα σε τόπους λατρείας και θεωρούν τις πόρνες ιερές. Τάξε και συ την κόρη σου στην Αφροδίτη να την ευχαριστήσεις παρανοϊκέ ηλίθιε.

      Αυτές οι ιερές σκλάβες είναι πασίγνωστες σ΄ ολόκληρο τον αρχαίο κόσμο και, όπως εξηγεί ο Στράβων, προσφέρονται από τούς πιστούς στη θεά. Κατά κάποιο τρόπο αποτελούν ζωντανά τάματα! Κάποιος Ξενοφών ο Κορίνθιος, αθλητής, που νίκησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες τού 464 π.Χ., προσφέρει σε ένδειξη ευχαριστίας στην Αφροδίτη τής Κορίνθου πενήντα πόρνες και ο Πίνδαρος μνημονεύει το γεγονός:
      «Ω κυρίαρχη τής Κύπρου, να, που στο ιερό σου στην Κόρινθο ο Ξενοφών οδήγησε μια ομάδα νεαρών γυναικών, πενήντα σώματα στην υπηρεσία σου, μες στη χαρά του, που είδε όλες του τις ευχές να πραγματοποιούνται». (Πίνδαρος, “ΧΙΙΙ Oλυμπιόνικος”).

      Διαγραφή
  2. «Φιλόξενες κοπέλες, υπηρέτριες τής Πειθούς στην πλούσια Κόρινθο, εσείς που καίτε τις χρυσές στάλες τού λιβανιού, οι σκέψεις σας πετούν προς την ουράνια μητέρα των ερωτικών επιθυμιών, την Αφροδίτη, πού σας επιτρέπει, κόρες μου, να μαζεύετε στις χαρωπές σας κλίνες τον καρπό τής τρυφερής σας νιότης». (Πίνδαρος, Εγκώμια, 3).
    Έτσι, με χιούμορ και ποίηση, ο Πίνδαρος αναφέρεται στις διασημότατες κατοίκους τής Κορίνθου, τις ιερόδουλες τής Αφροδίτης και τής θεραπαινίδάς της, τής Πειθούς. Ιέρειες, σκλάβες και πόρνες μαζί, οι κοπέλες αυτές συμβάλλουν στην ξεχωριστή θέση, που αποκτά η Κόρινθος ανάμεσα στις ελληνικές πόλεις. Αυτή η ιδιαίτερη λατρεία τής Αφροδίτης στην Κόρινθο ή στην Κύπρο εξηγείται από τις ανατολικές επιδράσεις, που παρουσιάζονται σημαντικές στις περιοχές αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή