ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

15 ΕΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΡΙΑΜ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ!!ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ¨ΘΕΟΣ¨ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ Η΄ΜΗΠΩΣ Ο ΙΩΣΗΦ??




ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΚΑΝΟΥΜΕ!!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΜ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!
ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ Η ΜΑΡΙΑΜ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΗΤΑΝ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ??

 Όταν η Μαριάμ έγινε τριών ετών, οι γονείς της, τήρησαν την υπόσχεση τους και την οδήγησαν το Ναό όπου την παρέλαβε ένας ιερέας ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Προφήτη Ζαχαρία, τον πατέρα του αγίου Ιωάννη του Προδρόμου.

Η Παναγία έζησε 12 χρόνια στο Ναό, στα Άγια των Αγίων. Κατά τη διδασκαλία της Εκκλησίας αυτός που της έφερνε καθημερινά τροφή ήταν ο ίδιος ο Αρχάγγελος Γαβριήλ.


Όταν ήρθε η ώρα να βγει από τον Ναό, οι ιερείς αποφάσισαν να την δώσουν σε κάποια οικογένεια, δεδομένου πως οι γονείς της είχαν ήδη φύγει από τη ζωή.

Τότε, γνωρίζοντες κατά την παράδοση, την ειδική αποστολή της Μαριάμ, βρήκαν έναν μεγάλο σε ηλικία άνδρα, τον Ιωσήφ, ο οποίος ήταν χήρος και πατέρας τριών παιδιών.

Τέσσερις μήνες έμεινε κοντά στον Ιωσήφ η Μαριάμ μέχρι να ξεκινήσει πλέον το θεϊκό σχέδιο.

1 σχόλιο:

  1. Παιδεραστής ήταν ο Αιγύπτιος κτηνοβάτης ο Θεός σου, που πηδούσε αγοράκια. Άλλο ο γάμος και άλλο η απαγωγή ανηλίκου με σκοπό την αποπλάνηση.
    Και από όποια πλευρά και να την εξετάσουμε την μπούρδα σου, καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Ότι είσαι ένας ηλίθιος αντίχριστος.
    Και φαντάσου τι ανατροπή έφερε ο "Ανύπαρκτος" και άοπλος Χριστός με την διδασκαλία του. Εξαφάνισε 12 πάνοπλους και υπαρκτούς Θεούς, το πλήθος των παρατρεχάμενων ημίθεων και ολόκληρο τον Αρχαίο κόσμο.

    Ποια είναι η μικρότερη ηλικία στην οποία επιτρέπεται νομικά ο γάμος ανά τον κόσμο; (2015)

    Στον κόσμο, η μέση νόμιμη ηλικία γάμου για τα αγόρια είναι τα 17 και για τα κορίτσια τα 16, ενώ υπάρχουν πολλές χώρες που επιτρέπουν γάμο και σε πολύ μικρότερη ηλικία, ιδίως για τα κορίτσια.

    Στο Ιράν μπορεί κανείς να παντρευτεί από τα 9 του χρόνια, με το Σουδάν και την Σαουδική Αραβία να ακολουθούν από τα 10 χρόνων ενώ στην Ινδία τα κορίτσια πρέπει να περιμένουν μέχρι την ηλικία των 21 ετών και οι άντρες στην Κίνα ως τα 22 τους για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

    Στην κεντρική Αμερική τα όρια για την Κολομβία, Ισημερινό, Ουρουγουάη είναι 14 για τα αγόρια και 12 για τα κορίτσια ενώ στα περισσότερα κράτη της λατινικής Αμερικής η ηλικία τουλάχιστον για τα κορίτσια, είναι 14 ετών (Βολιβία, Κούβα, Ελ Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Μεξικό, Νικαράγουα, Παραγουάη, Βενεζουέλα), καθώς επίσης και στην Τανζανία, οι Παπούα στη Νέα Γουινέα, Λευκορωσία και στις Νήσους του Σολομώντα.

    Σε ορισμένα μέρη, όπως και στην πολιτεία της Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ, νεαρά κορίτσια ηλικίας μόλις 12 ετών επιτρέπεται να παντρευτούν «σε εξαιρετικές περιπτώσεις» με τη σύμφωνη γνώμη ενός δικαστή. Στην Ρωσία και την Αυστραλία το όριο είναι στα 16.

    Στην Ευρώπη:

    Η Εσθονία και η Λιθουανία είναι οι χώρες της Ευρώπης με το κατώτατο ηλικιακό όριο, όπου έφηβοι/ες 15 ετών μπορούν να παντρευτούν με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους ενώ η Ρουμανία έχει όριο για τα κορίτσια στα 15 και στα αγόρια τα 18 .

    Πρόσφατα, η ισπανική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως θα αύξανε το κατώτατο ηλικιακό όριο γάμου από τα 14 στα 16 έτη, για να συνάδει με την υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτή η ηλικία ισχύει και για τις άλλες «καθολικές» χώρες Ιταλία, Πορτογαλία, Ιρλανδία αλλά και Ουγγαρία, Ουκρανία, Σλοβακία, Σερβία, Πολωνία, Γερμανία, Ολλανδία, Νορβηγία . Επίσης στην Αγγλία, Κύπρο και Τουρκία για αγόρια κορίτσια στα 16. Η Ελλάδα τέλος μαζί με το Βέλγιο, Γαλλία, Φιλανδία, Ισλανδία, Δανία, Σουηδία και Ελβετία τόσο για τα αγόρια όσο και για τα κορίτσια έχει σαν όριο ηλικίας τα 18 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή