ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!ΕΧΘΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥΣ!!



ΔΙΣ: Ναι σε μουσουλμανικό νεκροταφείο, αναμονή για την Κάρτα του Πολίτη, όχι στην αποτέφρωση!! 
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ!!ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ!! ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΛΑΓΝΟΥΣ!!ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!

   
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος επικύρωσε τα Πρακτικά της προηγουμένης Συνεδρίας.    Για πολλοστή φορά ασχολήθηκε με το θέμα της εκδόσεως της ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη, για το οποίο ακόμη αναμένει από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Πολιτείας το σχετικό προς διαβούλευση Νομοσχέδιο και την επ' αυτού Εισηγητική Έκθεση, για


 να τοποθετηθεί υπευθύνως. Γι' αυτό και συνιστά στον Ιερό Κλήρο, τους Μοναχούς και τους πιστούς να ηρεμούν και να αναμένουν την τελική θέση της Εκκλησίας της Ελλάδος.    Η Δ.Ι.Σ. ενημερώθηκε για τα πορίσματα και τις προτάσεις της πρώτης Πανελλήνιας Σύναξης των Υπευθύνων των Γραφείων Νεότητος των Ιερών Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 6 Μαρτίου ε.έ. στο Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος, και ανέθεσε την περαιτέρω επεξεργασία και υλοποίησή τους στην αρμόδια Συνοδική Επιτροπή επί της Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος.    Κατόπιν αιτήματος της Πολιτείας η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να συναινέσει, ώστε εντός της εκτάσεως, την οποία η Εκκλησία της Ελλάδος είχε παραχωρήσει το 1992 και σήμερα λειτουργεί ως διαδημοτικό κοιμητήριο Σχιστού, να διατεθεί τμήμα 20 στρεμμάτων για τον ενταφιασμό μουσουλμάνων.    Η Δ.Ι.Σ. εμμένει στη θέση της ότι αντιτίθεται στη δημιουργία αποτεφρωτηρίων εντός των κοιμητηρίων, καθώς πέραν της πρόκλησης θρησκευτικής σύγχυσης, θα προκληθούν προστριβές και αντιπαραθέσεις με συνέπειες τη διατάραξη της ησυχίας του χώρου και της κοινωνικής ειρήνης.

Στάση αναμονής για το θέμα της Καρτας του Πολίτη αποφάσισε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος στη σημερινή συνεδρίασή της. Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε να συναινέσει, ώστε εντός της εκτάσεως, την οποία η Εκκλησία της Ελλάδος είχε παραχωρήσει το 1992 και σήμερα λειτουργεί ως διαδημοτικό κοιμητήριο Σχιστού, να διατεθεί τμήμα 20 στρεμμάτων για τον ενταφιασμό μουσουλμάνων. 

Αναλυτικά: 

Συνήλθε σήμερα, Πέμπτη 8 Απριλίου 2016, στην τρίτη Συνεδρία Της για τον μήνα Απρίλιο, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

   Κατά την σημερινή Συνεδρία:

- See more at: http://ekklisiaonline.gr/ekklisisiaellados/item/13414#sthash.aZShOU13.dpuf

42 σχόλια:

  1. Συνήλθε σήμερα, Πέμπτη 8 Απριλίου 2016!!!!!!!
    4 χρόνια πρίν!!!
    Και δεν ανοίγουμε έναν λάκκο να πετάμε μέσα τα πτώματα;;;;;;;;
    Τρέμουν τα κόκαλα των προγόνων με κάποιους μαλάκες όπως εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι αστείος ρε χριστιανοταλιμπάν λάτρη του Γιαχβέ.

      Διαγραφή
  2. Ρε νούμερο τι κάνεις εσύ ακόμη εδώ ; Δεν κουράστηκες 2.000 χρόνια να περιμένεις τον Απόλλωνα να επιστρέψει ; Δεν άκουσες τι είπε το μαντείο των Δελφών; Η καλύβα του Φοίβου κατέρρευσε και ο Φοίβος στα ερείπια καταπλακώθηκε και Παν ο Μέγας τέθνηκεν. Τράβα για ψάρεμα μην κάθεσαι άσκοπα και περιμένεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως όπως και νά το κάνουμε όπως και να το περιστρεψουμε μερικοί από εμάς αποκλείεται να προσκυνησουμε, μουνοπανα της Παναγίας, άπλυτα σωβρακα του Παΐσιου, ζώνες ασφαλείας, και αποξηραμένες περιτομες(πουτσοδερματα). Βοήθειά σου λοιπόν λεβέντη

      Διαγραφή
    2. 1) Ο Οδυσσέας, ύστερα από οδηγίες τής μάγισσας Κίρκης, έσκαψε «βόθρον» τετράγωνο «στην άκρη τού κόσμου» κι έσφαξε κριάρι και μαύρο πρόβατο, για να ρεύσει το αίμα στο λάκκο καί να συγκεντρωθούν οι ψυχές να το πιουν! (Όμηρος, Οδύσσεια, κ΄στ. 518-519)
      2)Έπειτα, η δεύτερη εκδοχή για τη θυσία του Πέλοπα απ’ τον πατέρα του αναφέρει πως η θυσία έγινε για να ξεγελάσει ο Τάνταλος τους θεούς με την αλαζονεία του, προσφέροντας το νεκρό σώμα το γιου του ως γεύμα γι’ αυτούς. Σε κάθε περίπτωση, ο Δίας αντιλήφθηκε την αλήθεια και τιμώρησε σκληρά τον Τάνταλο, αφού πρώτα ανέστησε το παιδί: τον καταδίκασε σε αιώνια πείνα και δίψα στον Κάτω Κόσμο. Βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση αιωνίως και όταν προσπαθούσε να πάρει φρούτα από τα δέντρα ή νερό από τις λίμνες, τα κλαδιά απομακρύνονταν και οι λίμνες στέρευαν (Ομήρου Οδύσσεια, λ, στ 582-592).
      3)Κοντά στον Ορχομενό, στα βόρεια της Κωπαΐδας, διατηρείτο ως τα ύστερα χρόνια της αρχαιότητας, μια εντελώς αλάξευτη πέτρα, η οποία θεωρείτο εικόνα του Ηρακλή
      4)Ένα κομμάτι ξύλου στο «Θάλαμο της Σεμέλης» στη Θήβα ήταν αντικείμενο εξαιρετικά ιερό. Το είχαν επενδύσει στα ύστερα χρόνια της αρχαιότητας μέ χάλκινο διάκοσμο και το τιμούσαν για την υπερφυσική του δύναμη ως Διόνυσο Καδμείο
      5)Παναθήναια ─ Λατρεία για ένα πανί
      6) Ο Κίμωνας εκστράτευσε το 475 π.Χ. κατά της Σκύρου. Την κατέλαβε και φιλοδοξώντας να βρει τα λείψανα του μυθολογικού ήρωα Θησέα, την ερεύνησε ολόκληρη. Ξαφνικά, είδε έναν κατερχόμενο αετό, ο οποίος σταμάτησε σε ένα μικρό λόφο και άρχισε να ξύνει το χώμα με τα νύχια του και να κτυπά με το ράμφος του. Ο Κίμωνας το θεώρησε αυτό θεία υπόδειξη και έσκαψε εκεί, όπου βρήκε σαρκοφάγο μεγάλου σώματος και κοντά της αιχμή χάλκινης λόγχης και ξίφος.

      Μετέφερε τότε τα ευρήματα στην τριήρη του και απέπλευσε για την Αθήνα, όπου οι αθηναίοι τα υποδέχθηκαν τιμητικά με λαμπρές πομπές και θυσίες.

      Ο Κίμωνας απέθεσε με ευλάβεια και τιμές τα λείψανα στον γιʼ αυτό το σκοπό ιδρυθέν Ηρώο, το Θησείο, στους τοίχους του οποίου ο Πολύγνωτος και ο Μίκων είχαν απαθανατίσει τα κατορθώματα του Θησέα με τους Κένταυρους και τις Αμαζόνες.

      Από την ημέρα της αποκομιδής των λειψάνων του Θησέα, τους απονέμονταν τιμές με ευλάβεια και δέος, ιδρύθηκαν αρκετά ιερά του και θεσπίστηκαν γιορτές προς τιμή του.

      Μερικά παραδείγματα ήταν,λείψανο λατρεία, ανθρωποθυσίες, ειδωλολατρία όλα τα είχε ο αρχαίος κόσμος

      Πριν να αρχίσεις να βρίζεις βούτα τη γλώσσα στο μυαλό

      Διαγραφή
    3. Λες να μην ξέρουμε τι προσκυνάτε; Το παπάρι του Φαλή, του συντρόφου του Διονύσου και τα ιερά μπορντέλα της Αφροδίτης προσκυνάτε. Από τα γνωστά Φαλληφόρια βγήκε κι αυτό που λέμε σήμερα του Αγ. Π@@τσου ανήμερα, τότε δηλαδή που θα επιστρέψει και ο Απόλλωνας στη γη."...Η κύρια τελετή ήταν η λιτανεία του φαλλού, μεγάλων διαστάσεων βεβαίως, τον συνόδευαν με ψαλμούς και άσματα και προσέφεραν ως θυσίαν πλακούντα και ζωμόν. Η πομπή είχε τον χαρακτήρα ευχαριστίας προορισμένης να προκαλέσει την ευφορία των αγρών, των κήπων και την γονιμότητα των εστιών.

      Ο Αριστοφάνης εμπνεύσθηκε από τις εορτές αυτές και στις Αχαρνής από το στιχ. 237-300 κάνει μεγάλη αναφορά με πολύ χαρούμενη διάθεση. Μάλιστα ο φαλλός υμνείται με το όνομα Φαλής και θεωρείται σύντροφος του Διονύσου..."

      Διαγραφή
    4. Έλα εβραϊακο,στα γόνατα καί σαΐτα για Ισραήλ, καί άσε τούς αρχαίους μάς προγόνους, εσύ κοίτα τούς αβραμηδες, τούς Λοτ, καί το κακό συναπάντημα, μαλακακο, δεν αφήσατε τίποτα Ελληνικό όρθιο, αφορισατε την επανάσταση, την Κυριακή της ορθοδοξιας αφοριζετε ότι Ελληνικό υπήρχε και υπάρχει,τραγουδάτε ύμνους προς τα πάτρια εδάφη σας την Ιερουσαλήμ ουστ μαλακιδη έχεις και το θράσος να μιλάς

      Διαγραφή
    5. Αρχιμαλάκα, αγράμματε, αμόρφωτε, Κωστάκη - Απολλώνιε, οι Εβραίοι δεν είχαν ούτε λείψανο λατρεία ούτε έδιναν σε αντικείμενα θρησκευτική αξία, όταν ο Χριστιανισμός ήρθε στην Ελλαδική περιοχή, ενσωμάτωσε παραδόσεις και έθιμα που ΠΡΟΫΠΉΡΧΑΝ, ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΕΔΩ, ΥΠΆΡΧΑΝ ΗΔΗ πώς να στο περιγράψω γιατί είσαι και αμόρφωτος. ΒΡΗΚΕ την λείψανο λατρεία, την λατρεία αντικειμένων, και ενσωματώθηκαν απο τους ίδιους τους πιστούς, τους αρχαίους προγόνους, που πλέον πίστευαν στον Ιησού. πχ η δοξασία, τελετή, ιεροτελεστία της καθόδου στον Άδη της Αφροδίτης είναι ο Επιτάφιος την Μεγάλη Παρασκευή.
      Και τέλος το θέμα σου Κωστάκη δεν είναι ο Χριστιανισμός ή "αρχαία θρησκεία", γιατί ούτε τα ήθη, έθιμα των αρχαίων προγόνων έχεις, ούτε υα ιδανικά τους, ούτε τα ξέρεις, ούτε σε ενδιαφέρει να τα μάθεις, ούτε ακολουθείς τους κανόνες της "αρχαίας θρησκείας" απλά κρύβεις τον ρατσισμό και αντισημιτισμό σου μέσα απο τη σύγκριση των θρησκειών, δεν δε διαφέρει καμία θρησκεία απλά μισείς τους Εβραίους, γιατί εκτός των άλλων λοιπόν είσαι μια κότα, ενα "αντράκι" που φοράει μέσα απο το παντελόνι του το καλσόν και κιλοτακι. -

      Διαγραφή
    6. Χα χα χα χα χα χα χα, χριστιανουλι, πάρε ανάσα, έλα ηρέμησε,μορφωμένε ανθέλληνα απαντάς μόνο σε θέματα που σου έχουν μάθει οι κρυφοσχολιτες καλόγεροι καί παπάδες τής ενορίας σού που σταυροκοπιεσε κάθε Κυριακή τρέμοντας όταν κρατάς το αντίδωρο γιατί σού έχουν πει ότι είναι σώμα του πατριώτη σού, ουστ χαμένο κορμί που χαίρεσαι όταν ξέρεις ότι το άθλιο όρος έχει χτιστεί πάνω σε αρ αρχαίους Ελληνικούς ναούς,στεναχωριέσαι μαλακακο που δεν γκρέμισαν τον Παρθενώνα τα τρωκτικά αδέρφια σου να σου στήσουν εκκλησία του Αγίου πουτσου,αναπνέεις ελεύθερα μουνακο τώρα από τους μαχητές που εσύ αφορισε, αλλά τέτοια είναι ή παιδεία σού μαλακομπουκομενε πού προσπαθείς νά μάς πεις με το μίζερο τρόπο σού πώς δήθεν ο χριστιανισμός είναι κάποια συνέχεια τής αρχαίο ελληνικής λατρείας, γιατί και πάλι έτσι σε έχουν εκπαιδεύσει στο κρυφό σχόλιό που πήγες, γιαυτό δεν υπάρχει ελπίδα για τον Αιλληναρα του 21 αιώνα, μορφωμένε κάστανοπροσκυνητη έχεις χάσει τον προσανατολισμό σού αρχιδακο, όπως το 90% του ελλαδικου πληθυσμού,δεν μισώ τούς Εβραίους βρε αντρικελο τους ζηλεύω γιατί ποτέ δεν υιοθέτησαν κανενός πιστεύω και λατρείες όπως του λόγου σου πουστακι που θα έδινες κωλο για μια θέση δίπλα στον μαραγκό κωλομπαρα σού, ο Εβραίος αρχιδοπροσκυνητη λέει... Ενα Έλληνα μόνο του τον φοβάμαι, δύο μαζί ποτέ... Ξέρεις γιατί το λενε αυτό μουνοπανο; που να ξέρεις αφού σε έχουν στραβώσει με μίσος για τους προγόνους σου, όσο για αντρακια με καλσόν και κιλοτακια πρέπει να έχεις εκτεταμένες γνώσεις από ότι φαίνεται, αντε γαμησου τώρα σε σιχάθηκα αλβανακο,

      Διαγραφή
    7. Οι αρχαίοι Έλληνες έκαναν ταφικό προσκύνημα, δε φιλούσαν τα λείψανα σαν χριστιανούληδες.

      Διαγραφή
    8. μαλακακο, Αγίου πουτσου, μουνακο,μαλακομπουκομενε,αρχιδακο, πουστακι που θα έδινες κωλο,κωλομπαρα, αρχιδοπροσκυνητη, μουνοπανο
      αντε γαμησου τώρα σε σιχάθηκα αλβανακο!!!

      Το απόλυτο παραλήρημα ενός σχιζοφρενή, πάλι έκοψες τα χαπάκια;;;;
      Για άλλη μια φορά Κωστάκη αποκαλύπτεσαι ανίκανος, αμόρφωτος, ανιστόρητος.
      Νομίζεις ότι βρίζοντας τα γραφόμενα σου έχουν αξία.
      Έτσι κι αλλιώς με τις βρισιές μεταφέρεις κάτι που είσαι και δεν μπορείς να αποδεχτείς, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
      Συνέχισε να χαρίζεις στιγμές απέραντου γέλιου με τον ξεφτίλισμα σου.
      Πάντα χαμηλά θα είσαι και θα σηκώνεις το κεφάλι μόνο για να μιλήσεις γιατί είσαι ανίκανος να πατήσεις στα πόδια σου.


      Διαγραφή
  3. Τι ωραία που διαβάζεται αυτή η σελίδα από την Ελληνική ομογένεια απανταχού της Γης ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν τι διαβάζει
      για να σπάσεις πλάκα με κάποιους σχιζοφρενείς μπαίνεις μόνο

      Διαγραφή
  4. Προς Ανώνυμο 29 Ιανουαρίου 2021 - 10:27 μ.μ.
    Μου έδωσες τον τίτλο σου;;;; Δε χρειάζεται ευχαριστώ κράτα τον και συνέχισε να είσαι αστείος και μαλάκας, συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από μόνοι σας ξεφτυλίζεστε ρε ούγκανα γιαχβεδιστές. Άντε τράβα γλείψε κουταλάκια τώρα.

      Διαγραφή
  5. Αυτή η σελίδα ενοχλεί με τις αλήθειες της. Σε βαθμό που ξυπνάει στους χριστιανοταλιμπάν ένστικτα μεσαιονικά _ Σκυθόπολις . Μπράβο Κύριε Απολλώνιε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Απολλώνιος απαντά στον Απολλώνιο!!!!

      Διαγραφή
    2. Κώστας λέγεται Κωνσταντίνος έτσι έχει ΒΑΠΤΙΣΤΕΊ έτσι ονομάζεται

      Διαγραφή
  6. Ποιά Σκυθόπολη βρε ψευτολόγοι παραμυθατζήδες; Από που προκύπτουν τα 20.000.000 των σφαγιασθέντων Ελλήνων επί Κωνστάντιου;
    Αν είχαν σφαγιασθεί 20.000.000 Έλληνες έπρεπε Ο Κωνστάντιος να είχε σφάξει και όλους τους, μετά Χριστόν, πεθαμένους Έλληνες. Και γιατί αυτή την τεραστίων διαστάσεων γενοκτονία δεν την αναφέρουν οι ιστορικοί ; Και εσείς από που ξεφυτρώσατε αφού δεν έμεινε ρουθούνι Ελληνικό; Κόψτε την παπάτζα διότι γίνεστε ρεζίλι των σκυλιών.

    Πώς οι Νεοπαγανιστές εφευρίσκουν ανύπαρκτους διωγμούς εναντίον τους!
    https://www.oodegr.com/neopaganismos/diogmoi/skythop1.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://agonaskritis.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%AC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B2%CE%B9%CF%84%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CF%8C%CF%83/ ..https://www.e-synews.gr/wp/2019/02/04/thymitheite-tin-skythopoli/ .. https://www.estia.tv/arxaiologia/istorika/item/154-skythopolis-mia-elliniki-poli-tis-palaistinis Ας διαβάσει η Ελληνική ομογένεια την Πλήρη Αλήθεια για την Σκυθόπολι μας το πρωτο Αουσβιτσ ! οσο για τους άπληστους και αγράμματους χριστιανοταλιμπαν που εχουν στήσει Αντιπαγανιστικες σελιδες να αντικρουσουν ντοκουμεντα ας τους αφήσουμε να ψήνονται στο ζουμι τους

      Διαγραφή
    2. Επίσημες σελίδες με ιστορικά θέματα!!!
      Απο εφημερίδες τι διαβάζεις;
      Espresso οπως ο Απολλώνιος Κωστάκης;;;

      https://apolloniosblog.blogspot.com/2018/03/blog-post_21.html?m=1

      Και μετά θέλετε να σας παίρνουν στα σοβαρά!!?

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα! Άσε ρε ούγκανο με τις παπαριές της οοδε. Είναι σαν να διαβάζεις την ελεύθερη ώρα την εφημερίδα.

      Διαγραφή
    4. χαχαχα
      Απολλώνιοι , Ποσειδώνιοι , Ελλάνιοι ,Κλαμπάνιοι, Εκλάνιοι και λοιποί μπουρδολόγοι ,παπαρολόγοι παπατζήδες.
      Τυχαίο που οι παπάδες σας έχουν καταξεφτιλίσει και σας έχουν πάρει και τα σώβρακα; Δεν νομίζω. Με αυτές τις ηλιθιότητες που γράφετε γελάει μαζί σας και το παρδαλό κατσίκι.
      Ξεστραβωθείτε γίδια και μάθετε ποιά ήταν η εξέλιξη του Ελληνικού πληθυσμού δια μέσου των αιώνων. Βλέπετε σε κάποια χρονική περίοδο να υπάρχουν 20.000.000 Έλληνες ;
      Δημογραφική ιστορία της Ελλάδας
      1500 π.Χ. 500.000 - 2.000.000 Ελλάδα + Μικρά Ασία
      1000 π.Χ. 1.000.000 - 1.500.000 Ελλάδα + Μικρά Ασία
      500 π.Χ. 2.500.000 - 12.500.000 Ελλάδα + Μικρά Ασία
      400 π.Χ. 3.500.000 - 15.000.000 Ελλάδα + Μικρά Ασία
      1 π.Χ. 5.000.000 - 7.000.000 Ελλάδα + Μικρά Ασία
      200 μ.Χ. 8.000.000 - 10.000.000 Ελλάδα + Μικρά Ασία
      400 μ.Χ. 8.000.000 - 12.000.000 Ελλάδα + Μικρά Ασία
      600 μ.Χ. 6.000.000 - 8.000.000 Ελλάδα + Μικρά Ασία
      780 μ.Χ. 7.000.000 Βυζαντινή Αυτοκρατορία
      1025 12.000.000 Βυζαντινή Αυτοκρατορία
      1143 10.000.000 Βυζαντινή Αυτοκρατορία
      1204 9.000.000 Βυζαντινή Αυτοκρατορία
      1281 5.000.000 Βυζαντινή Αυτοκρατορία
      1400 4.500.000 Ελλάδα + Μικρά Ασία
      1600 4.500.000 Ελλάδα + Μικρά Ασία
      1800 4.500.000 Ελλάδα + Μικρά Ασία
      1900 6.000.000 Ελλάδα + Μικρά Ασία
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82
      Και εδώ η πληθυσμιακά κατάσταση της Αν. Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας
      https://hellanicus.lib.aegean.gr/bitstream/handle/11610/19141/%20%20%20%20%20%20%20%20.pdf?sequence=3

      Διαγραφή
    5. Πες μας πόσα παιδάκια σφαγιασε ο Ηρώδης για χατίρι του χριστού σας ? Να δούμε αν γνωρίζεις νούμερο.

      Διαγραφή
    6. Να πας να ζητήσεις τα ρέστα από τον Ηρώδη. Και δεν τα σκότωσε για το χατίρι του Χριστού αλλά για το χατίρι της βασιλείας του. Ο Χριστός για το χατίρι των ανθρώπων σταυρώθηκε και δεν σκότωσε ούτε παιδάκια, ούτε γεροντάκια ούτε καν κουνούπια.
      Για πες μου εσύ που ξέρεις τα πολλά, πόσα παιδάκια έβαλαν στο σημάδι και τα σκότωσαν με τα τόξα τους ο Απόλλωνας και η Άρτεμις ;
      Ποιά Θεά έστελνε τα φίδια να πνίξουν τα μωρά στην κούνια ;
      Ποιός Θεός έτρωγε τα παιδιά του για να μην του πάρουν τον θρόνο;
      Σε ποιόν ηλίθιο Θεό του δώσανε και κατάπιε μια κοτρόνα και νόμιζε πως κατάπιε το παιδί του;
      Ποιός Θεός κατάπιε την έγκυο γυναίκα του επειδή έλαβε χρησμό που έλεγε ότι το παιδί που θα γεννηθεί θα του πάρει την εξουσία ;
      Και οι κανίβαλοι τα παιδιά τους δεν τα τρώνε.
      Κι από που ν' αρχίσεις και που να τελειώσεις με τις αθλιότητες των καρναβαλοθεών της Αρχ. Ελλ. Μυθολογίας.
      Μήπως έχεις και συ παραισθήσεις και βλέπεις τα διαστημόπλοια των Ολυμπίων να πηγαινοέρχονται στον Ουρανό όπως τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι σαλεμένοι 12Θεϊστές; Με αυτούς τους καρναβαλοθεούς που πιστεύετε ποιός λογικός άνθρωπος περιμένετε να σας ακολουθήσει; Τυχαίο που σας ακολουθούν κάποιοι ανισόρροποι και τα καθυστερημένα του Σώρρα; Δεν νομίζω.

      Διαγραφή
    7. Είσαι Επιπεδιστής λοιπόν

      Διαγραφή
    8. Αν είδες κάπου να λέει ο Χριστός πως η γη είναι επίπεδη, ναι είμαι Επιπεδιστής.
      Οι δικοί σου οι Ολύμπιοι που βλέπουν ολόκληρη την γη από την κορυφή του Ολύμπου και από το διάστημα με τα διαστημόπλοιά τους πως σου λένε πως την βλέπουν ;
      Σαν βάρκα που επιπλέει στον νερό ;
      Βλακόμετρα… εδώ έχουμε φτάσει στο Έβερεστ και στον Άρη και αυτά ακόμη πιστεύουν πως στον Όλυμπο κατοικούν Θεοί

      “...Τόσο στα ομηρικά έπη όσο και στις κοσμολογικές αφηγήσεις των ανατολικών λαών η Γη θεωρείται ακίνητη και επίπεδη, καταλαμβάνει κεντρική θέση στο σύμπαν, και μάλλον έχει σχήμα κυκλικό. Η αντίληψη αυτή υιοθετείται και από τον Θαλή, με τη διαφορά ότι ο Θαλής προβληματίζεται πλέον για το υποστήριγμα της ακίνητης Γης, για να καταλήξει τελικά στο συμπέρασμα ότι η Γη επιπλέει στο νερό...”

      Διαγραφή
    9. Πες μας κατι για το Χριστό σας εσυ που τον πιστεύεις Τι σπούδασε? και που? αν παντρεύτηκε?μύρισε γυναίκα ? τι εκανε απο τα 12 εως τα 30 χρονια του ? τι λενε οι γνωστοί ιστορικοί της εποχής για το Χριστό ? οπως ο Πλίνιος πχ? βρε πανίβλακα χριστιανοταλιμπαν φανατίλα, ο Θαλής οχι προβληματιζεται αλλα μαζι με τον Αναξίμανδρο εχουν χαρτογραφήση την Μεσόγειο ..Τραβα κανε περιτομή σαν τον Χριστό σας βλάκα ημιμαθή . οπως και να χει θα εισαστε 3000 χρονια μετα απο μας !

      Διαγραφή
    10. Χα χα χα
      12θεϊστές εν έτει 2021 !!! Ρε τι άλλο θα δούμε στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και των τρισεκατομμυριούχων γυφτοκαραγκιόζηδων...!!!
      Σε ποιόν να το πεις και να σε πιστέψει...
      Θα νομίζει πως τον δουλεύεις.
      Βρε καθυστερημένο απολειφάδι του Δία, οι Χριστιανοί αριθμούν μερικά δισεκατομμύρια ανθρώπων και εσείς τα ηλίθια παρτάλια του 12θεου αριθμείτε μερικές χιλιάδες γραφικών ηλιθίων. Στραβωμάρα έχεις ν' ανοίξεις ένα από τα εκατομμύρια των βιβλίων που έχουν γραφτεί από εκατομμύρια φωτισμένων και αξιόλογων ανθρώπων και έχουν ως επίκεντρο τον Χριστό και να μάθεις τι δίδαξε; Η Καινή Διαθήκη αποτελεί το πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο και η Βίβλος του Γουτεμβέργιου αποτελεί το πρώτο βιβλίο μαζικής παραγωγής. Τράβα γελοίε και θυσίασε καμιά γίδα και κάνα βόδι στους ανώμαλους κανιβαλοΘεούς σου, διότι οι ανθρωποθυσίες σήμερα δεν επιτρέπονται και μην ασχολείσαι με τον Χριστό και τους Χριστιανούς. Κι όσο κι αν χτυπιέσαι κανέναν δεν πείθεις. Απόλλωνας κερνάει, Απολλώνιος πίνει. Η εποχή των διεστραμμένων κανιβαλοθεών σου και των ανθρωποθυσιών έχει περάσει ανεπιστρεπτί...

      Διαγραφή
    11. Να σου θυμίσω οτι ο μόνος τσακωτός σε ανθρωποθυσία έγινε ο Αβραάμ σας/ Στην Ελλάδα κανένας .οτι είσαστε μερικά εκατομμύρια ψεκασμένοι πιστοί στο γιό του Γιαχβέ αυτό δεν μαρτυρά κάποια αλήθεια ισαισα εισαστε θρησκεία μακριά από την επιστήμη, Ουγκανο,μια εύκολη ερώτηση τώρα ,πες μας πόσα cm ηταν ο κρίνος που κατάγεται το σόι σου? Επίσης δεν απάντησες τι ξέρεις για τον ανύπαρκτο χριστό σου ?

      Διαγραφή
    12. Ψεκασμένοι και λοβοτομημένοι και διανοητικά ανάπηροι είστε εσείς τα ηλίθια παρτάλια του 12θεου. Πόσο ηλίθιος, πόσο καθυστέρας πρέπει να είναι κάποιος για να πιστεύει ότι στην κορυφή του Ολύμπου κατοικούν 12 Θεοί; Οι κανιβαλοθεοί σου, με τις διάφορες και ανώμαλες παραλλαγές τους, ανάλογα με τα διεστραμμένα μυαλά που τους έπλασαν, αν πράγματι ήσαν υπαρκτοί, σήμερα θα οδηγούνταν ενώπιον του δικαστηρίου και θα καταδικάζονταν για πλήθος αθλιοτήτων και κακουργημάτων όπως αιμομιξία, κτηνοβασία, παιδεραστία, βιασμό, κλοπή , φόνο κτλ. Ο "ανύπαρκτος" Χριστός μου, που η ανυπαρξία του σας έχει κάνει και βγάζετε αφρούς, δίδαξε τα εντελώς αντίθετα από αυτά που δίδαξαν οι διαβολοθεοί σου. Γι' αυτό και τον ακολουθούν δισεκατομμύρια ανθρώπων και τους δικούς σου διαβολοθεούς τους ακολουθούν κάποιοι ελάχιστοι ανώμαλοι, λωποδύτες και απατεώνες. Ου κλέψεις , ου φονεύσεις, ου μοιχεύσεις, ου ψευδομαρτυρήσεις, ουκ επιθυμήσεις όσα το πλησίον εστί, τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου, αγάπα τον πλησίον ως σεαυτόν , αγαπάτε ακόμη και τους εχθρούς σας υμών, ο έχων δύο χιτώνας να δίνει τον έναν και με το πλήθος των παραβολών του και των κηρυγμάτων του δίδαξε τον αλτρουϊσμό, αδερφοσύνη, ταπεινοφροσύνη και όλες τις αρετές που εξυψώνουν τον άνθρωπο. Και ξαστραβώσου γίδι και μάθε ποιοί έκαναν ανθρωποθυσίες :ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. https://antexeistinalitheia.gr/ta-eschi-ke-i-anthropothisies-tis-dode/

      Διαγραφή
    13. Μας συκοφαντεί ένας ανώνυμος χριστιανοταλιμπάν ΟΠΑΔΟΣ του μαστροπού Αβραάμ και του παιδεραστή Λωτ .ρε γιδι απο τις δώδεκα φυλές της ιουδεας ευτυχώς που σας μάζεψε λίγο ο Μωυσής με τις εντολές και ειδικα αυτην του (ου μοιχεύσεις ) αλλιώς θα καβαλάγατε ακόμα εν ωρα κολατσιου ο ένας τον άλλον. εμείς εχουμε οχι 10εντολες? αλλα 147 (αυτα που δεν σπασατε δηλαδη)Δελφικά παραγγέλματα .αστο εισαι για πολλές φάπες ανιστόρητε βλακα.

      Διαγραφή
    14. 12θεϊστούλη, στραβωμάρα έχεις και δεν βλέπεις πως όλοι αποκαλούν το παραμύθι του 12θεου ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ.
      χα χα χα
      Της πουτάν@ς το κάγκελο γινόταν ανάμεσα στους μαλακοθεούς του 12θεου. Θεοί σου λέει μετά ο μινάρας ο 12θεϊστούλης για να τους μιμηθείς και να προκόψεις.. Γι΄αυτό κι αυτός την έχει κάνει σφεντόνα από το πολύ τρομπάρισμα, όπως την είχε κάνει και ο Ήφαιστος. Ο μινάρας, ο Ήφαιστος κυνηγούσε λέει κουτσαίνοντας την Αθηνά για να την πηδήξει, αλλά αυτή δεν του καθόταν και την έπαιξε και εκσπερμάτισε στα μπούτια της. Αηδιασμένη η Αθηνά σκούπισε τα μπούτια της με τα μαλλιά της και το σπέρμα έπεσε καταγής και φύτρωσε ο Εριχθόνιος μισός άνθρωπος και μισός φίδι...Κατέβα Ήφαιστε να δεις τους απογόνους σου.. Στο τρομπάρισμα σε ξεπέρασαν...

      Διαγραφή
    15. Γιατι δεν κάνετε την Μεταλαβιά εμβόλιο ? περιμένετε την επιστήμη να σας σώσει? πρόβατο .

      Διαγραφή
    16. Στο όνομα του χριστιανισμού έγιναν φρικιαστικά εγκλήματα και πρωτίστως στο Βυζάντιο. Γι'αυτό χριστιανοταλιμπάν ούγκανα μη γελιοποιήστε άλλο.

      Διαγραφή
  7. Διούλης σειρε και μετάλαβε ,αγράμματο γίδι λειψανολάτρη εικονολάτρη (ακόμα να σε διώξουν? )δεν κανεις καλά την δουλειά τους με τα λιγοστά ελληνικά σου . Α και πες μας πόσα Ελληνικά βιβλία ρίξατε στην πυρά ανα τους αιώνες? και πόσα βιβλία διασκευάσατε για να μας πουλάς εδώ εξυπνάδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και στο όνομα των ισχυρών του Ελληνισμού και του 12θεου έγιναν φρικιαστικά εγκλήματα και γενοκτονίες και μάλιστα μεταξύ Ελλήνων. Και να λέτε κι ευχαριστώ στους Βυζαντινούς Αυτοκράτορες που μας ένωσαν και γίναμε ενιαίο κράτος και υπάρχει η Ελλάδα σήμερα.

    Θηβαίοι και Σπαρτιάτες σβήνουν από το χάρτη την ιερή πόλη των Πλαταιών, παραβιάζοντας τον όρκο τους. «Εσύ τι καλό έκανες για τη Σπάρτη;» ρώταγαν τους πολίτες πριν τους εκτελέσουν...

    Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/thivei-ke-spartiates-svinoun-apo-to-charti-tin-ieri-poli-ton-plateon-paraviazontas-ton-orko-tous-esi-ti-kalo-ekanes-gia-ti-sparti-rotagan-tous-polites-prin-tous-ektelesoun/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι εμφύλιοι πόλεμοι δυστυχώς ήταν πάντα η κατάρα του ελληνικού λαού, από την αρχαία μέχρι τη σύγχρονη ιστορία. Αλλά σε καμία περίπτωση δε θα πούμε ευχαριστώ στα καθάρματα τύπου Θεοδοσίου, Ιουστινιανού, Νίκωνα του μετανοήτε, Γενναδίου και άλλων. Ευχαριστώ θα πούμε σε άτομα σαν τον Πλήθωνα Γεμιστό, ο οποίος έλεγε τη λέξη Έλληνας και γέμιζε υπερηφάνια διότι ήταν Έλληνας κι όχι Ρωμιός.

      Διαγραφή
  9. Η αλαζονεία της δύναμης και η σφαγή των Μηλίων.

    Οι Αθηναίοι, χωρίς να προκληθούν ανοικτά και χωρίς καμιάν απολύτως σοβαρή αιτία, τον Μάρτιο του 416 π.Χ. εμφανίστηκαν στη Μήλο με πολύ ισχυρή στρατιωτική δύναμη, έχοντας ως στόχο να εκβιάσουν τους Μηλίους να εγκαταλείψουν την ουδετερότητά τους και να προσχωρήσουν στη συμμαχία τους. Οι «προτάσεις», οι «συμβουλές» και οι «συγκεκαλυμμένες απειλές» που περιέχονται στους λόγους των Αθηναίων προς τους Μηλίους έχουν πράγματι αποτελέσει κλασικό δείγμα αμοραλισμού και κυνισμού σε επίπεδο διακρατικών σχέσεων, και κυρίως μνημείο της αλαζονείας της δύναμης, του δίκαιου του ισχυροτέρου.
    Σε κάποια φάση των «διαπραγματεύσεων», όταν οι Μήλιοι επέμεναν σθεναρά να επικαλούνται τις αρχές του διεθνούς δικαίου και της ηθικής (σημειωτέον ότι στον Θουκυδίδη κατά κύριο λόγο οι πιο αδύναμοι έχουν την τάση να διασαλπίζουν τέτοια υψηλά ιδανικά!), οι Αθηναίοι ξεστομίζουν αναίσχυντα προς τους Μηλίους τα ακόλουθα: «απαίτησή μας είναι να επιτύχουμε όσα θεωρούμε δυνατά από εκείνα που έχουμε πράγματι στο μυαλό και οι δύο μας, αφού γνωρίζουμε καλά κι εσείς κι εμείς ότι σύμφωνα με την κρίση των ανθρώπων το δίκαιο λαμβάνεται υπόψη μόνο όταν και τα δύο αντίπαλα μέρη κατέχουν ίση δύναμη για την επιβολή του, και ότι όταν αυτό δεν συμβαίνει οι ισχυροί υλοποιούν όσα τους επιτρέπει η δύναμή τους, ενώ οι ανίσχυροι ενδίδουν αποδεχόμενοι τη μοίρα τους».
    Φυσικά οι «διαπραγματεύσεις» αυτές έφτασαν αναπόδραστα σε αδιέξοδο – αφού οι Αθηναίοι, ερειδόμενοι στη δύναμή τους, επέμεναν αδιάλλακτα στις απαιτήσεις τους και οι Μήλιοι από την άλλη μεριά επέλεξαν αταλάντευτα να παραμείνουν ουδέτεροι. Το αποτέλεσμα ήταν οι Αθηναίοι να τους πολιορκήσουν ασφυκτικά και τελικά να τους υποδουλώσουν. Και για τιμωρία: κατέσφαξαν όλους τους άρρενες Μηλίους, ενώ οδήγησαν τα γυναικόπαιδα σιδηροδέσμια στα σκλαβοπάζαρα και τα πούλησαν. Επειτα στην παντέρημο Μήλο μετέφεραν και εγκατέστησαν πεντακόσιους αθηναίους κληρούχους. Πολλοί μελετητές υποστηρίζουν με πειστικά επιχειρήματα ότι η τιμωρία για την απάνθρωπη αυτή πράξη δεν άργησε να έλθει. Υστερα από τρία χρόνια οι αλαζόνες Αθηναίοι θα αντιμετωπίσουν στη μακρινή Σικελία το αμείλικτο χέρι της Νέμεσης, που θα πλήξει αδυσώπητα τον πανίσχυρο στόλο τους και θα αποδεκατίσει τα πολυπληθή στρατεύματά τους. Φαίνεται ότι η δικαιοσύνη έχει πάντοτε την τελευταία λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανιστόρητα καθυστερημένα παρτάλια, ανοίξτε τα στραβά σας και διαβάστε τι γινόταν στην Αρχαία Ελλάδα και μην μας τα παρουσιάζετε όλα τέλεια και ιδανικά πλασμένα. Αυτοί παρακάτω δεν είναι πόλεμοι των Ελλήνων εναντίον των βαρβάρων, αλλά πόλεμοι μεταξύ Ελλήνων για το ποιός Έλληνας θα καθίσει στον σβέρκο των άλλων. Οι εμφύλιοι πόλεμοι αφάνισαν την Αρχαία Ελλάδα. Μπείτε στα καβούκια σας και μόκο.

    Πρώτος Μεσσηνιακός πόλεμος (743-724 π.Χ.
    Ληλάντιος πόλεμος ( 710-650 π.Χ.)
    Δεύτερος Μεσσηνιακός πόλεμος (685-668 π.Χ. )
    Πρώτος ιερός πόλεμος (595-585 π.Χ.)
    Πρώτος Πελοποννησιακός πόλεμος (460-445 π.Χ.)
    Δεύτερος ιερός πόλεμος (449-448 π.Χ.)
    Σαμιακός πόλεμος (440-439 π.Χ.)
    Πελοποννησιακός πόλεμος (431-404 π.Χ.)
    Κορινθιακός πόλεμος (395-386 π.Χ.)
    Θηβαϊκοί πόλεμοι (371-362 π.Χ.
    Πρώτος Συμμαχικός πόλεμος (357-355 π.Χ.)
    Τρίτος ιερός πόλεμος (356-346 π.Χ.)
    Τέταρτος ιερός πόλεμος (339-338 π.Χ.)
    Λαμιακός πόλεμος (323-322 π.Χ.)
    Πρώτος Πόλεμος των Διαδόχων (322-321 π.Χ.)
    Δεύτερος Πόλεμος των Διαδόχων (318-316 π.Χ.)
    Τρίτος Πόλεμος των Διαδόχων (314-312 π.Χ.)
    Τέταρτος Πόλεμος των Διαδόχων (307-301 π.Χ.)
    Χρεμωνίδειος πόλεμος (267-261 π.Χ.)
    Κλεομένειος πόλεμος (229/228-222 π.Χ.)
    Δεύτερος Συμμαχικός πόλεμος (220-217 π.Χ.)
    Πρώτος Κρητικός πόλεμος (205-200 π.Χ.)
    Δεύτερος Κρητικός πόλεμος (155-153 π.Χ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είπε κάνεις ότι στην αρχαία Ελλάδα ήταν όλα τέλεια πλασμένα. Σαφώς υπήρχε και η σκοτεινή πλευρά εκείνης της εποχής. Άλλο όμως η σκοτεινή πλευρά της αρχαίας Ελλάδας κι άλλο ο μόνιμος σκοταδισμός που επέβαλε το Βυζάντιο με μπροστάρη το παπαδαριό.

      Διαγραφή
  11. Ισλάμ και χριστιανισμός= ξαδερφάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή