ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ !!! ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ!!

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!! ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ!!

Όροι για ν' ακολουθεί κανείς το "Xριστό"


57Kαθώς, λοιπόν, βάδιζαν στο δρόμο, του είπε κάποιος: "Θα σε ακολουθήσω, Kύριε, όπου κι αν πας". 58Kι ο Iησούς του αποκρίθηκε: "Oι αλεπούδες έχουν καταφύγια και τα πουλιά τ' ουρανού φωλιές. Aλλ' ο Γιος του Aνθρώπου δεν έχει πού να γείρει το κεφάλι του". 59Eίπε επίσης


 σ' έναν άλλον: "Aκολούθα με". Kι εκείνος απάντησε: "Kύριε, επίτρεψε μου να πάω και να θάψω πρώτα τον πατέρα μου". 60Aλλ' ο Iησούς του είπε: "'σε τους νεκρούς να θάψουν τους δικούς τους νεκρούς και πήγαινε εσύ και κήρυττε τη βασιλεία του Θεού". 61Kι ένας άλλος πάλι, του είπε: "Θα σε ακολουθήσω, Kύριε, αλλά επίτρεψέ με πρώτα να αποχαιρετήσω τους δικούς μου". 62Σ' αυτόν, ο Iησούς είπε: "Kανένας, που βάζει το χέρι του στο αλέτρι και κοιτάζει κατόπιν πίσω, δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για τη βασιλεία του Θεού".!!!!!...ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΗΤΕ ΟΤΙ ΗΛΘΟΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΙΡΗΝΗΝ ΕΠΙ ΤΗΝ ΓΗΝ,ΔΕΝ ΗΛΘΟΝ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΙΡΗΝΗ ΑΛΛΑ ΜΑΧΑΙΡΑΝ!! ΔΙΟΤΙ ΗΛΘΟΝ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ...ΝΥΜΦΗΝ ΚΑΤΑ ΠΕΘΕΡΑΣ ΑΥΤΗΣ!!ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ.. ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΠΕΘΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΛΑΧΑΝ ΚΑΚΕΣ ΝΥΦΕΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ..ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΙΣΘΑΙ ΟΙ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΥ!!ΟΣΤΙΣ ΑΓΑΠΑ ΠΑΤΕΡΑ Ή ΜΗΤΕΡΑ ΥΠΕΡ ΕΜΕ (ΖΗΛΙΑΡΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΣΤΙΣ ΑΓΑΠΑ ΥΙΟΝ ,ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΥΠΕΡ ΕΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΜΟΥ!! ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ κεφ 24..34 και κεφ.ια.4 ..37..ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ..
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΘΕΟΣ"ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ??Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΕΜΕΝΑ!!ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΣ Ο ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ! ΤΗν ΔΕ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕ ΔΙΑΡΚΩΣ!!Γιατί όμως ??.. Θα δούμε μέσα από τα κείμενα της καινής διαθήκης τη γνώμη της οικογένειας του Ιησού για το κήρυγμά του και το πρόσωπό του γενικά!!Ο Ματθαίος (ΙΒ.46-50) και οι άλλοι ευαγγελιστές εμφανίζουν την μητέρα και τα αδέλφια του να προσπαθούν να τον συναντήσουν ,αλλά δεν τα καταφέρνουν γιατί ο Ιησούς αρνείται να τους δει και να τους μιλήσει !!Να τον κάνετε ιουδαιχριστιανοί μάθημα ως υπόδειγμα συμπεριφοράς στα κατηχητικά σχολεία ανάμεσα στο παιδί και την μάνα!!Αλήθεια τι γνώμη θα είχατε για το παιδί σας αν έκανε κάτι ανάλογο??Δείτε παρακάτω τι λένε γι' αυτόν τα αδέλφια του. Οι δικοί του όταν άκουσαν ότι ήλθε, βγήκαν να τον κρατήσουν γιατί έλεγαν ότι ....τρελάθηκε!!!!(Μάρκος γ' 27)Ο Ιωάννης (Ζ.5) το δηλώνει ξεκάθαρα,γιατί ούτε οι αδελφοί του δεν πίστεψαν σ'αυτόν!! Είναι τουλάχιστον περίεργη και η συμπεριφορά της μητέρας του, στο περιστατικό εξαφάνισης του Ιησού, και την αγωνία της μέχρι να τον βρει στον Εβραϊκό ναό!!Καλά δεν ήξερε δεν ρώταγε να μάθει ότι οι Θεοί δεν κινδυνεύουν από τους ανθρώπους 'η δεν τον πίστευε και η μάνα του ως Θεό??Δεν κατάφερε να πείσει ο Ιησούς φίλοι μου ούτε την οικογένειά του!!Τα συμπεράσματα δικά σας!!

2 σχόλια: