ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ=ΣΑΟΥΛΤΙΣΜΟΣ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ!!Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ!!!ΕΦΤΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΑΟΥΛΤΙΣΜΟΥ!!Η ΑΛΛΟΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!!ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΣΑΟΥΛ:  ( Προς Κολοσσαεις γ. 11)Δεν υπάρχει

διαφορά ανάμεσα στον Έλληνα και τον Ιουδαίο, τον περιτμημένο και τον
απερίτμητο,τον βάρβαρο ,τον Σκυθη ,τον δούλο τον ελεύθερο αλλά σε όλους και σε όλα ο Χριστός!!(Προς Γαλατας γ.28-29)Δεν υπάρχει ούτε Έλληνας ούτε Ιουδαίος ούτε δούλος ούτε ελεύθερος ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό γιατί όλοι εσείς είστε ένα για τον Ιησού!!Και αν είστε του Χριστού ,άρα είστε σπέρμα του.....Αβραάμ και κληρονόμοι της Επαγγελίας!! 
alt
Ο διαχωρισμός Ελλήνων και βαρβάρων αποδίδεται στον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη. Κατά τον Πλάτωνα Έλληνες και βάρβαροι είναι φυσικοί εχθροί (πολεμίους φύσει είναι - Πολιτεία, 470c). Ο Αριστοτέλης μιλούσε για το «φύσει άρχον» και το «φύσει αρχόμενον». Το πρώτο έχει την ικανότητα να καταστρώνει με τη διάνοια σχέδια για την αντιμετώπιση των αναγκών - «το δυνάμενον τη διανοία προοράν» - το δεύτερο διαθέτει την ικανότητα να πραγματώνει με τις σωματικές του δυνάμεις αυτούς τους σχεδιασμούς - «το δε δυνάμενον τω σώματι ταύτα ποιείν» (Πολιτικά, 1251α). Υποστήριζε ακόμα ότι υπάρχουν άνθρωποι από φυσικού τους ελεύθεροι και άλλοι από φυσικού τους δούλοι - «ότι μεν τοίνυν εισί φυσείν τινές οι μεν ελεύθεροι οι δε δούλοι». Και χαρακτηρίζει «συμφέρον» και «δίκαιον» την ιδιότητα του δούλου - «συμφέρει το δουλεύειν και δίκαιον είναι» (Πολιτικά, 1255α). Σε άλλο σημείο παρατηρεί ότι υπάρχουν άνθρωποι από γεννησιμιού τους προορισμένοι να ζουν υποταγμένοι - «πεφυκότες άρχεσθαι». Από τη μία μεριά λοιπόν οι προορισμένοι από τη φύση τους να άρχουν και από την άλλη οι από τη φύση τους υπόδουλοι - «το δε αρχόμενον και φύσει δούλον».Φανταστείτε τι θα έλεγανγια τις ανοησίες των σημερινών Χριστιανών απολογητών περί της δήθεν προφητείας των Ελλήνων φιλοσόφων για τον γιο του Εβραίου ξυλουργού Ιωσήφ!!Η άποψη των Ελλήνων φιλοσόφων για τους άπλυτους και βάρβαρους προγόνους του Εβραίου Ιησού αποκαλύπτεται στο παρόν άρθρο!!!


3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πονάει και το διαγραφείς, οταν αναρτουσες τα άρθρα του ηλεκτολογου για τον Σολωμο ηταν μια χαρά....... Πρόβατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή