ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

2019:Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ!!ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Άγρια επίθεση φανατικών εναντίον δωδεκαθεϊστών στην Ελευσίνα - Μαρτυρία στο zougla.gr
Ένα σπάνιο και θλιβερό γεγονός, που γυρνάει τη χώρα μας σε εποχές προ... 2.000 ετών, σημειώθηκε το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 ακρίβως έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας. Τρία άτομα επιτέθηκαν σε ομάδα οπαδών της αρχαίας ελληνικής θρησκείας, οι οποίοι εκείνη την ώρα πραγματοποιούσαν τελετή και δοξολογία, σύμφωνα με το δόγμα που ακολουθούν και ανάγεται στο



"δωδεκάθεο".

Όπως καταγγέλουν οι υπεύθυνοι του νόμιμα αναγνωρισμένου Πολιτιστικού Συλλόγου «Γλαυκώπις», που πραγματοποιούν συχνά εξορμήσεις και τελετές σε χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, οι άγνωστοι τρομοκράτησαν τους παρευρισκόμενους, βιαιοπράγησαν εναντίον τους και βανδάλισαν τον βωμό που είχαν στήσει.

Οι άγνωστοι προκάλεσαν καταστροφές στον βωμό που είχε στηθεί, καθώς και σε αρχαιοελληνικά αγάλματα
Οι άγνωστοι προκάλεσαν καταστροφές στον βωμό που είχε στηθεί, καθώς και σε αρχαιοελληνικά αγάλματα




Στη συνέχεια τα τρία άτομα, τα πρόσωπα των οποίων έχουν καταγραφεί σε κινητό τηλέφωνο, αποχώρησαν, ενώ ακολούθησαν μηνύσεις στην αστυνομία και παράδοση των φωτογραφιών τους. 

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Γλαυκώπις» Δημήτρης Περδικάκης εξιστορεί στο zougla.gr τα γεγονότα, τονίζοντας ότι αναμένει τη δίωξη των δραστών, ενώ επισημαίνει πως ο σύλλογος του ζητάει από το κράτος την έκδοση νόμιμης άδειας προκειμένου να πραγματοποιούνται λατρευτικές τελετές και εντός των αρχαιολογικών χώρων, στο πλαίσιο της ανεξιθρησκείας και του σεβασμού όλων των δογμάτων που ισχύει από το Ελληνικό Σύνταγμα.

Ακούστε τις δηλώσεις του:


Οι ύποπτοι για την επίθεση:



 Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΓΛΑΥΚΩΠΙΣ»

30-12-2018

Στις 29-12-2018,ημέρα Σαββατο και ώρα 02:00 μ.μ βρεθήκαμε ως σύλλογος στην Ελευσίνα. 
Ἀμέσως μετὰ τὴν τέλεση τῆς ἑορτῆς τῶν Ἁλῴων πλησίον τοῦ Ἱεροῦ τῆς Δήμητρος στὴν Ἐλευσῖνα ,δεχθήκαμε φραστικὴ καὶ σωματικὴ ἐπίθεση ἀπὸ τρία ἄτομα, τὰ ὁποῖα, φωνάζοντας «Ἐδῶ εἶναι χριστιανικὴ χώρα!», «Μαζεῦτε τα, γιατὶ θὰ σᾶς τὰ σπάσουμε!» καὶ «Δὲν ἀνήκετε στὴν Ἑλλάδα!», προέβησαν σὲ τρομοκράτηση τῶν μελῶν, προπηλακισμούς, βιαιοπραγία καὶ βανδαλισμὸ τοῦ βωμοῦ καὶ τῶν ἀγγείων. 

Παρὰ τὴν παρέμβαση καὶ τῆς ἀρχαιοφύλακος τοῦ χώρου, δὲν κατέστη δυνατὸν νὰ συγκρατηθοῦν οἱ ἐπιτιθέμενοι, καθὼς ἦταν ἐξ ἀρχῆς ἀποφασισμένοι νὰ καταστρέψουν. 

Ως σύλλογος 'Γλαυκώπις', με άδεια από την Πολιτεία, τόσο για την λειτουργία του, όσο και για μέρος της τελετής εντός του Ιερού, δηλώνουμε ότι:

1ον) Η επίθεσις έγινε απροκλητα τελείως και αναίτια, 

2ον) Ήταν επίθεσις κατά της θρησκευτικής Ελευθερίας,

3ον) Ήταν βίαιη λόγω και έργω.

4ον) Υπήρξε αυτοσυγκράτησις από την πλευρά των ανδρών θρησκευτων για να αποφευχθούν τα χειρότερα αλλά οι δράστες δεν σεβάστηκαν ούτε τις γυναίκες ούτε τα παιδιά.

5ον) Έχει ρατσιστικό χαρακτήρα. 

6ον) Είναι ανάγκη να καταδικαστεί η επίθεσις αυτή από όλους και κυρίως από την Ιερά Σύνοδο, τον οικείο Μητροπολίτη και τις τοπικές αρχές - Δήμο κλπ.
  
Γιὰ τὴν ἰσχυρὴ αὐτὴν δόση χριστιανικῆς μισαλλοδοξίας δὲν γνωρίζουμε ἐὰν εὐθύνεται κάποιος πέραν τῶν τριῶν αυτών ατόμων. Ἔχουμε προβεῖ σὲ μηνύσεις κατ’ ἀγνώστων ἐπὶ τοῦ παρόντος, διαθέτουμε ὅμως φωτογραφικὸ ὑλικὸ μὲ τὰ πρόσωπα τῶν δραστῶν, τὸ ὁποῖο επισυνάπτουμε. Διεξάγονται ἤδη ἔρευνες ἀπὸ τὴν Ἑλληνικὴ Ἀστυνομία, ὡστόσο ἀπευθύνουμε ἔκκληση να δημοσιεύσετε το γεγονός,ώστε να επικοινωνήσει οποιος γνωριζει την ταυτότητα των δραστών. 

Με εκτίμηση, το Δ. Σ. 

Θεοδοσία Λυκούδη
Ουρανία Σοφλάκη
Δημήτριος Περδικάκης»

25 σχόλια:

  1. Στα βιβλία θρησκευτικών στο γυμνάσιο, δημοτικό και λύκειο εκτός από τον χριστιανισμό αναφέρονται και σε άλλες θρησκείες, περίπου στο 1/3 του βιβλίου και το ονομάζουν "η προϊστορία του χριστιανισμού".
    Περίοπτη θέση και μεγάλη ανάλυση έχει φυσικά ο ιουδαϊσμός (με εκτενείς αναφορές στο "φαινόμενο αντισημιτισμού") και ο μουσουλμανισμός. Έχουν όλες τις γιορτές τους αναλυτικά, πότε, πως και τι εορτάζουν!
    Προς το τέλος αναφέρονται σε ινδουισμό, βουδισμό, θρησκείες της Κίνας (Κομφούκιος, Λάο Τσε) με όλα τα τελετουργικά, τα ιερά τους κ.λ.π.
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ!!!
    Η μόνη αναφορά είναι για τους "διωγμούς" των χριστιανών από τους "ειδωλολάτρες" και πως ο κων/νος και ο θεοδόσιος έκλεισαν τους ναούς των ειδωλολατρών....
    Εμετικά βιβλία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί αναφέρονται σε ζωντανές θρησκείες με απήχηση, και όχι σε νεκρές εδώ και αιώνες θρησκείες.

      Διαγραφή
    2. Οι "ζωντανές" θρησκείες, όπως ο χριστιανισμός ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ διά πυρός και σιδήρου! Εκατομμύρια οι βασανισθέντες και οι νεκροί που πίστευαν στην Ελληνική πατρώα θρησκεία...Τέθηκε εκτός νόμου με ποινή θανάτου σε όποιον συνέχιζε να πιστεύει και τώρα μας πουλάνε το παραμύθι της ανεξιθρησκείας...

      Διαγραφή
    3. Κάπου, κάπως κάποτε μόνο που είμαστε στον 21 αιώνα.
      Το "παραμύθι" της ανεξιθρησκείας απογυμνώνεται από την απόφαση του Πρωτοδικείο Αθηνών "Το Δωδεκάθεο αποτελεί γνωστή θρησκεία, η οποία μπορεί να λατρεύεται ελεύθερα στο πλαίσιο των αρχών και των νόμων που διέπουν την ελληνική Πολιτεία." και από της μαζώξεις στις πλαγιές του Ολύμπου, που δεν τους ενοχλεί κανένας, δεν τους διώκει κανένας.
      Επίσης δεν είναι υποχρεωτικό το μάθημα των θρησκευτικών πάνω απο 10ετία !!!
      Στα σχολικά βιβλία διδάσκονται τις μεγάλες θρησκείες, όπως πχ στη wikipedia https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%82_%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82
      Τότε θα πρέπει ένα 8 χρονο και 12 χρονο παιδί θα πρέπει να ζαλίζεται με όλες τις θρησκείες οπως πχ Κατομπλε της Βραζιλίας, Ρασταφάρι τζαμάικας, Τζαινισμο.
      Τώρα θα γυρίσεις και θα πείς εδω είναι Ελλάδα και θα πρέπει να διδάσκονται την αρχαία Ελληνική θρησκεία..... Ποία όμως; Του 0,1% πιστών στον 21ο αιώνα; Όταν το 88.1% είναι Χριστιανοί;;;;
      Οκ μια αναφορά ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ. Σαν κόστος ούτε το μελάνι, ούτε το χαρτί συμφέρει όμως.

      Διαγραφή
    4. Καλύτερα που δεν διδάσκεται. Θα δίδασκαν στα παιδιά μας τις γνωστές σαχλαμάρες περί των Θεών που αναπαράγουν τα βοθρόδοξα blogs.

      Διαγραφή
  2. Τί πάει να πει αυτοσυγκράτηση ρε παίδες, διώξτε τα γυναικόπαιδα και ασκήστε το δικαίωμα της αυτοάμυνας.
    Άκρως λυπηρό και δυσάρεστο, όμως με τόσους ανθέλληνες φασίστες χριστιανοταλιμπάν, ήταν αναμενόμενο. Πατριδοκάπηλοι φασίστες χρυσαυγήτες και ιερωμένοι βανδάλισαν θέατρα, μουσικές εκδηλώσεις, αγάλματα σε πλατείες κτλ. και συνεχώς επιτίθενται χυδαία στα μέσα δικτύωσης σε πραγματικούς Έλληνες, υπερασπίζοντας το έκτρωμα του Εβραϊσμού. Κάποτε θα γινόνταν και αυτό!
    Μην περιμένετε απο την ανθελληνική ανύπαρκτη δικαιοσύνη, και το προσκυνημένο ρωμαίικο Κράτος να μας υπερασπιστεί στην πράξη! Όμως ο νόμος είναι με το μέρος μας! Οι Εβραιοχριστιανικόι διωγμοί κατα των Ελλήνων δεν σταμάτησαν ποτέ, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε βρώμικο, ανήθικο ποταπό μέσο -πιστοί στην ιστορία τους- η υποκρισία τους έχει γινει πλέον παράδοση στους σημερινούς χριστιανόπληκτους γενίτσαρους!
    Ναι είμαστε μειοψηφία αφου υπέστημεν βάναυση εθνοκτονία που κρατησε αιώνες και συνεχίζεται και σήμερα, όμως εχουμε κάθε δικαίωμα να υπάρχουμε στην χώρα που μας γέννησε..., την θρησκεία μας, τον πολιτισμό μας, και εμάς τους ίδιους!
    Ο Ελληνισμός δεν πέθανε ποτέ, είμαστε οι συνεχιστές των αρχαίων μας προγόνων, στο αίμα, στη γλώσσα, και στα (θρησκευτικά) Ήθη! Και όσους δυσαρεστεί αυτή η αλήθεια;...... Καλώς τους δυσαρεστεί!
    Περιφρουρείτε τις εκδηλώσεις ΣυνΈλληνες! Και να είστε προετοιμασμένοι για όλα, σ' αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ο μεσαίωνας καλά κρατεί στην χώρα μας!
    ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και επειδή εσείς είστε οι πραγματικοί Έλληνες για να το δούμε λίγο:

      Θα ξεκινήσουμε από το ομόγλωσσο καθώς είναι ευκολότερο να διακριθεί… χωρίς γενετικό έλεγχο. Οι Σλαβόφωνοι σαν τον Καπετάν Κώττα που αποτελούσαν γύρω στο μισό Ελληνικό πληθυσμό της Μακεδονίας πριν τους Βαλκανικούς πολέμους κόβονται άμεσα. Εξαιρετική αρχή. Οι Βούλγαροι κατά τη διάρκεια του Μακεδονικού αγώνα και οι Σκοπιανοί σήμερα ισχυριζόντουσαν και ισχυρίζονται το ίδιο. Οι Τουρκόφωνοι σαν τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων της Καππαδοκίας και της κεντρικής Μικρας Ασίας ή κάποιους αντάρτες της Ανατολικής Μακεδονίας κάπου 2 γενιές πριν από μας επίσης κόβονται.
      Οι Σουλιώτες, οι Υδραίοι και οι Σπετσιώτες οι οποίοι ως Αρβανίτες μιλούσαν… αρβανίτικα ή για να θυμηθούμε τις πηγές του 19ου αιώνα “εις άπταιστον Αλβανική” αντί για ελληνικά έτσι θα πρέπει επίσης να τους διαγράψουμε από Έλληνες. Και φυσικά αφού αρχίσαμε σε αυτό τον σοφό δρόμο θα διαγράψουμε τους Αρβανίτες γενικά τους Βλάχους και όλους τους Έλληνες τις διασποράς που για τον ένα ή άλλο λόγο δεν έχουν σαν μητρική γλώσσα τα Ελληνικά. Που ακούστηκε Έλληνα της Μελβούρνης να δεχθούμε σαν Έλληνες τα παιδία και τα εγγόνια σου στην Αυστραλία που μιλάν αυστραλιανά αγγλικά για πρώτη τους γλώσσα;
      Το “ομόθρησκον” είναι εξίσου ενδιαφέρον σήμερα. Ομόθρησκον ως προς τι; Την αρχαία θρησκεία; Την ορθόδοξη εκκλησία; Κάτι άλλο; Θα θεωρήσουμε ότι το κομμάτι αυτό του ορισμού χρησιμοποιεί ως κριτήριο την πίστη στη ορθόδοξη χριστιανική εκκλησία. Αυτό είναι μια βολική αρχή. Στο κάτω κάτω η μεγάλη πλειοψηφία των σημερινών Ελλήνων ισχυρίζονται ότι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι.
      Συνεπώς θα πάψουμε να θεωρούμε Έλληνες τους δωδεκαθεϊστές, τους άθεους, τους καθολικούς στο Αιγαίο, τους Έλληνες της κάτω Ιταλίας και κάθε Έλληνα της διασποράς ή της κυρίως Ελλάδας που δεν είναι αμιγώς ορθόδοξος. Για τους τυχόν Πόντιους μουσουλμάνους που έχουν απομείνει πίσω στον Πόντο ούτε συζήτηση βέβαια. Τούρκοι Τούρκοι! Για τους Πομάκους δεν υπάρχει πρόβλημα. Τους… κόψαμε ήδη απ’ τη γλώσσα ως ομιλούντας την πομακική.
      Με τους δωδεκαθεϊστές δημιουργείται βέβαια ένα μικρό πρόβλημα. Αν τους κόψουμε γενικά τότε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι παύουν να είναι και τόσο πρόγονοι αφού πάψαμε να τους θεωρούμε Έλληνες. Αν κάνουμε το αντίστροφο που στο κάτω κάτω έχει τη λογική του τότε δεν μένουν ούτε 100,000 Έλληνες στον κόσμο σήμερα. Αλλά σε κάθε περίπτωση μα το Δία και την Παναγία δεν μπορούμε να είμαστε ομόθρησκοι τόσο εμείς οι δωδεκαθεϊστες όσο και εμείς οι χριστιανοί. Οπότε ένας απ΄ τους δύο μας πρέπει να πάψει να λογίζεται για Έλληνας. Αξιοσημείωτο δίλημμα. Μήπως να το παίξουμε κορώνα γράμματα;

      Διαγραφή
    2. Σας έχει κάνει προπαγάνδα το "Ελληνικό" κράτος όπως έκανε στους Σκοπιανούς το "Μακεδονικό" κράτος. Οι χριστιανοί δεν είστε Έλληνες, είστε Ρωμιοί. Μελετήστε την ιστορία σας αντικειμενικά χωρίς εθνικιστικά γυαλιά.

      Διαγραφή
    3. Ας σου απαντήσει ο Διοφάντης για το ποίος είναι Έλληνας ή όχι.

      Με τη λογική σας θα πρέπει να φύγει το 88% απο την Ελλάδα γιατί είναι Χριστιανοί και να μείνετε εσείς το 0,1!!! Ή θα πρέπει με το ζόρι να γυρίσουν στον Δία.

      Εσύ δηλαδή που χαρακτηρίζεσαι Έλληνας με ποία κριτήρια;
      Το ομόγλωσσο οκ μιλάς Ελληνικά.
      Το ομόθρησκον οκ πιστεύεις στην αρχαία Ελληνική θρησκεία.
      Το όμαιμον έχεις ελέγξει αντικειμενικά την καταγωγή σου;;;;; ΟΧΙ. Έχεις ελέγξει το γενεολογικό σου δέντρο. ΟΧΙ. Θα τολμούσες να το κάνεις; ΟΧΙ. Στο φόβο και μόνο μη βγείς Ιταλός-Ρωμαίος δηλαδή-Ρωμίος πολύ απλά ή Τούρκος ή Βούλγαρος ή Αιγύπτιος.
      Άρα ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
      Οπότε δές αντικειμενικά την Ελληνικότητα σου χωρίς εθνικιστικά γυαλιά, μόνο η θρησκεία δεν κρίνει, απλά αυτό βολεύει κάποιους εθνικιστές όπως εσύ.

      Διαγραφή
    4. Ο τρόπος που ερμηνεύονται τα αποτελέσματα DNA είναι κωμικοτραγικός για όποιον διαθέτει σ' αυτόν τον χριστιανοκρατούμενο τόπο λίγη λογική οπότε δεν θα το σχολιάσω. Δεν είναι δύσκολο, (spoiler)απλώς δες πως καθορίζεται η "Ελληνικότητα", "Ιταλικότητα", "Τουρκικότητα", κτλ. Καλύτερος τρόπος ελέγξεως της καταγωγής από τον σωματότυπο δεν υπάρχει ακόμα, αν κι αυτός υστερεί. Έγραψες αρκετά διαμάντια που χρειάζονται σχολιασμό.
      Από πού κι ως πού προκύπτει ότι όσοι δεν είναι Έλληνες πρέπει να φύγουν από την "Ελλάδα"; Το κράτος είναι δικό σας κι εμείς δεν έχουμε την δύναμη να σας διώξουμε απ' όσο γνωρίζω. Άρα παραμένετε. Ούτε είπα να αλλάξετε θρησκεία, άλλωστε ΔΕΝ ΘΕΛΩ τόσα εκατομμύρια παραφρόνων να τους θεωρώ "δικούς μου", θα ντρέπομαι που είμαι Έλληνας! Αν δεν αλλάξετε μυαλά πρώτα καλύτερα να παραμείνετε όπως είστε!
      Επίσης θα ντρεπόμουν κι αν είχα γράψει το κείμενό σου. Ούτε τι είναι ο εθνικισμός δεν ξέρεις ως δηλοί η τελευταία σου πρόταση.
      Γενικά, αυτό που χρειάζεται να κάνεις(και δεν αναφέρομαι μόνο σε εσένα) είναι να σταματήσεις τα κείμενα στα blogs που διαιωνίζουν την απαιδευσιά και να στρώσεις τον κώλο σου να μελετήσεις και να μορφωθείς.

      Διαγραφή
    5. Ευτυχώς που υπάρχεις με τη τοση μόρφωση, παραμόρφωση . Η πλήρεις ολα τα κριτήρια του η δε τα αναφέρεις καθόλου. Αφαιρείς οτι δεν σε συμφέρει, κλασσικό για κομπλεξικους. Άραγε σε αυτό το δικο μας κράτος εσύ δεν είσαι γρανάζι ; Στο κατω της γραφής και μονο που είστε μειοψηφία,και ευτυχώς ,τα λεει ολα. Καληνύχτα.

      Διαγραφή
    6. Εκτός απο ασυναρτησίες, ειρωνείες και προσωπικές προσβολές, έχεις να πεις τίποτε ουσιώδες;
      Με το που αντικρούω μια μια τις κατηγορίες σου, πηδάς απο το ένα άσχετο θέμα στο άλλο!
      Τρως το ''γίωμα'' και προχωράς απτόητος σε άλλη κατηγορία! Είσαι ο ορισμός του τρόλ εδω μέσα!

      Δέν κάνεις για αυτή τη ''δουλειά'', φύγε οικειοθελώς να βάλουν στη θέση σου άλλον, κάποιον που να μπορεί τουλάχιστον να γράψει μία πρόταση με νόημα!
      Δεν σου άρεσε ο λόγος που είμαστε μειοψηφία, σε πείραξε που μιλούσαμε για το παρελθόν!
      Οπότε τι παραπάνω λέει τούτο, εκτος απο το που έχει καταντήσει αυτή η χώρα με εσάς τους χριστιανούς ως πλειοψηφία; Απο το απαύγασμα του πολιτισμού καταντήσατε τη χώρα μίζερη τριτοκοσμική στάνη για αμόρφωτα υπάκουα πρόβατα, λαμόγια, υποκριτές και θεομπαίχτες απατεώνες!
      Ευτυχώς που δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας!
      Εσυ λοιπόν άντε με την πλειοψηφία να προσκυνήσεις καμιά αγία παντόφλα ζώνη , σκούφο ή τα κάστανα του Παστίτσιου και άσε τις ειρωνείες, αμπελοφιλοσοφίες, επιθέσεις και κριτικές τις κακιάς ώρας, δέν τό΄χεις, και δεν σε παίρνει καθόλου.
      ... που πρόλαβες να μας πάρεις και αίμα για να μας κανεις τεστ dna! ? Ήμαρτον πια με τις γελοιότητες!
      Και σουηδογερμανοι, Συροι ή Ιταλοί να είμαστε, τουλάχιστον είμαστε πιο Έλληνες απο σας τους Ρωμιούς Εβραιοπροσκυνημενους γενίτσαρους Τουρκόσπορους!
      Το ''Τουρκόσπορους'' γιατί οι μουσουλμάνοι σας θεωρούν αδέρφια εσάς τους ανθρώπους της βίβλου!

      Διαγραφή
    7. Καταπληκτικός!!! Μιλάει ο αρχών της ειρωνιας και τις συκοφαντησης . τέλειος .
      1) που αναφέρει ο Ηρόδοτος για σωματοτυπο ;
      2) ξέρετε τι σημαίνει σωματοτυπος;
      Μονιμη τακτική ρατσιστων, κομπλεξικων και ηλιθιων να τα φτιαχνουν οπως τους συμφέρει, να παραχαραζουν την πραγματικότητα.
      Πονάει οταν σας αποδεικνύουν το ποιον σας.
      Τόσο πόνο για τους Τουρκοσπορους; Θα εχεις βρει την καταγωγή σου. Αλλα μην αγχώνεσαι τόσο πολύ εχεις τον σωματοτυπο και σφαζεις αρνια για να έχει ήλιο,και κανεις δεηση στον δια, ευτυχώς εσυ είσαι Ελληνας, Τουρκοσπορους βέβαια αλλα Ελληνας.
      Η αλήθεια πονάει αλλα ειναι ωραίο να βλέπεις κάποιους αμορφωτους να να ξεφτυλιζονται.
      Καληνύχτα Τουρκοσπορε Ελληναρα.

      Διαγραφή
    8. Ο μόνος αμόρφωτος που ξεφτιλίζεται εδώ είσαι εσύ! Πώς να προσβληθώ απο έναν ανίκανο να αρθρώσει λόγο;
      Είσαι για κλάματα κακομοίρη που με βρίζεις προσάπτοντάς μου όλα τα δικά σου κόμπλεξ;
      Ότι εχω πεί είναι πέρα για πέρα αληθινό και έχω και αποδείξεις οπότε τη συκοφάντηση πού την είδες;
      Μάλλον είναι η μοναδική σου άμυνα να πετάς αυθαίρετες βρισιές και ΄΄συκοφαντίες΄΄ αφού δεν έχεις άλλη δυνατότητα να σταθείς απέναντί μου βάρβαρε αμόρφωτε Ρωμιέ!!! ΧΑΧΑΧΑ

      Ο μοναδικός που τα φτιάχνει όπως τον συμφέρει εδω είσαι πάλι εσύ οπότε και χαρακτηρισμοί Ρατσιστής, Ηλίθιος και κομπλεξικός σου ταιριάζουν γάντι.
      Συγχαρητήρια, τους κέρδισες με το σπαθί σου!!! χααχαχαχαχα

      Σου εξήγησα το λόγο που σας λέω τουρκόσπορους, άλλα εσύ πάλι αυθαίρετα χρησιμοποιείς ότι βρεις απεγνωσμένα για να με θίξεις!
      Σε λυπάμαι κακομοίρη!

      Αμόρφωτο Εβραιοχριστιανοπρόβατο θα μου πείς γιατι σκοτώνεις την νεοελληνική τι συντακτικό είναι αυτό έλεος ''εσυ είσαι Ελληνας, Τουρκοσπορους βέβαια αλλα Ελληνας.''

      Ο Σωματότυπος τώρα τί σχέση έχει; ποιός μίλησε για σωματότυπο; Πού το είδες γραμμένο;
      Είπα ποτέ οτι ο Έλληνας πρέπει να είναιενδομορφικός, μεσομορφικός ή εκτομορφικός τύπος;
      Είσαι και παρανοϊκός απο πάνω; Η τόσο αμόρφωτος που δεν ξέρεις τι λέξεις να χρησιμοποιήσεις και πετάς τούβλα!

      Αλήθεια, τι να ειρωνευτώ απο σένα ειρωνεία είσαι απο μόνος σου!!!
      ''Η αλήθεια πονάει αλλα ειναι ωραίο να βλέπεις κάποιους αμορφωτους να να ξεφτυλιζονται.΄΄
      Μαλλον θα είσες τον εαυτό σου στον καθρέφτη και ακομη και εσύ έμπηξες τα γέλια!!!
      χχαχαχαχαα

      Οσο για την δική μου στάση σέβομαι όσους με σέβονται και μιλάω όπως μου μιλάνε έσυ έκανες την αρχή και μου απέδειξες περίτρανα πως δεν ελισαι άξιος σεβασμού και πρέπει να σου φέρομαι ανάλογα!

      Αρκετά όμως σε βαρέθηκα, τί να κουβεντιάσω μαζί σου, έιναι σαν προσπαθώ να μιλήσω λογικά με ένα καθυστερημένο, πές ότι θες διέβαλε ελεύθερα, ούτε αξία, ούτε βάρος έχει ότι αυθαίρετα ξεστομίζεις,
      Θα παρεξηγούμουν ποτέ αν με έβριζε ένα μόγγολο; ένα κομπλεξικό αμόρφωτο μισαλλόδοξο υποκείμενο που λέει εμένα αμόρφωτο μιας και δεν έχει τίποτε άλλο να μου προσάψει; Ούτε τα παιδάκια στο δημοτικό δεν φέρονται τόσο ανώριμα.

      Οπότε σε αφήνω στην μιζέρια σου, αρκετά ασχολήθηκα και πολύ αξία σου έδωσα...

      Διαγραφή
    9. "Ο Σωματότυπος τώρα τί σχέση έχει; ποιός μίλησε για σωματότυπο; Πού το είδες γραμμένο;"
      "καλύτερος τρόπος ελέγξεως της καταγωγής από τον σωματότυπο δεν υπάρχει ακόμα, αν κι αυτός υστερεί."!!!!
      Για διάβασε καλύτερα τι λένε οι ομοϊδεάτες σου, αφού ξεφτιλίζεστε τι γαβγίζεις;

      Τέλος:

      https://apolloniosblog.blogspot.com/2018/09/blog-post_28.html

      η παρουσίαση της ιστορικής πραγματικότητας και απογύμνωση σας

      https://www.pare-dose.net/4345

      Θα σε χαρακτήριζα πληρωμένο, μακάρι να ήσουν, το κακό είναι οτι είσαι μαζί με τον απολλώνιο και τους ομοϊδεάτες σας κομπλεξικοί και δυστυχώς παράφρονες και αμόρφωτοι, που θέλουν να φέρουν τη διχόνοια.

      "Ότι εχω πεί είναι πέρα για πέρα αληθινό και έχω και αποδείξεις οπότε τη συκοφάντηση πού την είδες;"
      Ούτε ότι έχεις πει είναι αληθινό, ούτε αποδείξεις έχεις και συκοφαντείς.

      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ


      Διαγραφή
  3. "είμαστε μειοψηφία αφου υπέστημεν βάναυση εθνοκτονία" αντί να ασχολείστε στη διάδοση της αρχαίας Ελληνικής θρησκείας το μόνο που κάνετε είναι να ασχολείστε με το παρελθόν. Γιατί; Άπλα ΧΕΣΤΉΚΑΤΕ με την Θρησκεία πίσω απο τη μάσκα της κρύβεται το ψυχαναγκαστικό μένος σας για τους Εβραίους και μόνο αυτό.
    "συνεχίζεται και σήμερα" λίγο μονόπλευρο δεν είναι; Με το ζόρι όλα να καταργηθούν και να γίνουν όπως τα θέλετε εσείς. Όσο βαράς μη ζητάς να μη σε δέρνουν.
    "όμως εχουμε κάθε δικαίωμα να υπάρχουμε στην χώρα που μας γέννησε..., την θρησκεία μας, τον πολιτισμό μας, και εμάς τους ίδιους" Απο την Ελλάδα γράφεις, εδώ ζείς, εδώ πιστεύεις σε ότι θες μη το παίζεις εξόριστος.
    "συνεχιστές των αρχαίων μας προγόνων, στο αίμα, στη γλώσσα, και στα (θρησκευτικά) Ήθη" Κρατάτε μονοπώλιο;;; Οι υπόλοιπο τι είναι; Για να μη δώσουμε ανάλυση στο αίμα, δε σε παίρνει καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψυχαναγκαστικό μένος έχεις εσύ που τρολλάρεις ασύστολα εδω μέσα, άλλη δουλειά δεν έχεις; ή μήπως αυτή είναι η δουλειά σου; Γιατί λυσσάς που ΄΄ασχολούμαστε με τον παρελθόν΄΄; Εδώ οι χριστιανοί έχουνε καραμέλα τους διωγμούς τους που κρατήσαν μετά βίας 12 χρόνια και έχουν υπερβάλει κατά πολύ και για τα γεγονότα και για τα θύματα, και θα μας πείς εσύ να μην μιλάμε για τους διωγμούς των Ελλήνων που κράτησαν πολλούς αιώνες και αποσιωπήθηκαν απο τους πάντες, θέλοντας προπαγανδιστικά να ξεχάσουμε το τι συνέβη; Εσυ αλήθεια γιατί κόπτεσαι τόσο πολύ που τα ΄΄θυμόμαστε΄΄ ; Είσαι υπερ της αποσιώπησης προφανώς, κάτι που επιβεβαιώνει και τον ρόλο σου εδώ!
      Όσο για το μένος για τους Εβραίους, αυτο αφορά τους χριστιανούς που παραχάραξαν την θρησκεία τους, και τους κατηγόρησαν και τους κυνήγησαν και ακόμη τους μισούν παράφορα. Οι Έλληνες ποτέ δεν δίωξαν Εβραίους! Καθώς σέβονται όλες τις εθνικές θρησκείες! Βρήκες ευκαιρία να μας πείς και αντισημίτες τώρα; Καταντάει γελοίο!!
      Όσο για τις άθλιες χυδαίες και αυθαίρετες εικασίες σου για εμάς, αφορούν μόνον εσένα και τις μυθοπλασίες σου!
      Επειδή εγώ δεν πληρώνομαι για να γράφω εδώ, δεν θα ασχοληθώ κάν με την έκθεση παραπληροφόρησης και προπαγάνδας που παραθέτεις.
      Προφανώς σε πείραξαν αυτά που γράφω (εγώ, οι άλλοι, αλλά και οι αναρτήσεις του Απολλώνιου) και αυτό μου αρκεί!

      Διαγραφή
    2. Εικασίες ο μόνιμος ισχυρισμός ότι Έλληνας είναι μόνο όποιος πιστεύει στην θρησκεία σας και όλοι οι υπόλοιποι "εβραιοχριστινοί ραγιάδες" που δεν είναι Έλληνες;

      https://apolloniosblog.blogspot.com/2018/06/972.html
      https://apolloniosblog.blogspot.com/2018/11/blog-post_29.html
      https://apolloniosblog.blogspot.com/2018/10/blog-post_26.html
      https://apolloniosblog.blogspot.com/2018/05/blog-post_13.html

      Δικά σου σχόλια δεν είναι;;;;; Εσύ δεν είσαι ο Διοφάντης;;;;;;
      "Πόσο θα ήθελα να γκρεμίσω τους αισχρούς πανάθλιους τρούλους τους και να αναστηλώσω στι θέση τους τους Ελληνικούς Ναούς!" Μιλάς για βία όταν επιζητάς τη βία.

      Η μήπως είναι εικασία ότι οι εβραίαοι κατέστρεψαν την Ελλάδα και την καταστρέφουν ακόμα;

      https://apolloniosblog.blogspot.com/2018/04/blog-post_5.html Ένα απο τις πολλές αναρτήσεις αλλα όχι δεν είναι αντισημιτικό. Για τον απόλυτο και αψεγάδιαστο Έλληνα

      Μάλλον τον εαυτό σου τρολάρεις.
      Το παραλήρημα σου, οι φανταστικές ιδέες σου περί πληρωμής και η απολογία σου, τα λέει όλα απο μόνο του.

      Διαγραφή
    3. Έλληνας μέχρι και το 16ο αιώνα για τους Ρωμιούς σήμαινε ΄΄ειδωλολάτρης΄΄ , έξαλλου οι ίδιοι αυτοπροσδιορίζονταν Ρωμιοί όχι Έλληνες. Οπότε τα παράπονά σου σε αυτούς!
      Ή μήπως έχεις την απαίτηση να σταματήσουμε εμείς να λεγόμαστε Έλληνες γιατί παρεξηγούνται οι σημερινοί αδαείς ανιστόρητοι χριστιανοί Νεοέλληνες;

      Αν κάποιος γκρεμίσει το σπίτι σου και χτίσει στα θεμέλιά του το δικό του, και εσύ έπειτα θες να το αναστηλώσεις θα σε κατηγορήσω και εγώ οτι μιλάς για βία!
      Φυσικά για την βία των άλλων που έκαναν την αρχή γκρεμίζοντας τους δικούς μας Ναούς όχι μόνο δεν έχεις πεί κουβέντα. Η στάση σου είναι προκλητικά μονόπλευρη και υποκριτική για να έχει βάρος η άποψή σου...

      Όσο για τον αντισημιτισμό, με την απαράδεκτη λογική σου (λέμε τώρα) οποιοδήποτε θύμα του ναζισμού καταγγέλλει τα εγκλήματα των Γερμανών ειναι αντιΒαβαρός σωστά;
      Εξάλλου για να μαθαίνεις κιόλας μιας και αναπαράγοντας της προπαγάνδες δεν μορφωνεσαι, σιμήτες δεν είναι μόνοοι Εβραίοι αλλα και οι Παλαιστίνιοι και άλλοι, και Εβραίος δεν είναι καν φυλή θρήσκευμα είναι που κατέληξε έθνος απο ''σπόντα''.
      Αλήθεια έχεις τον ίδιο ζήλο υπεράσπισης των Εβραίων στα χριστιανικά μισαλλόδοξα μπλόγκς που λένε τα χειρότερα για δαύτους ή θεωρείς χρέος σου να αναλώνεσαι μονάχα κατηγορώντας τους αρχαιόθρησκους γιά υποτιθέμενο αντισημιτισμό;
      (παρεμπιπτόντως όταν αναφέρθηκα προηγουμένως στο έκτρωμα του εβραϊσμού εννοούσα σαφώς τον χριστιανισμό)


      Αφού ισχυρίζεσαι οτι παραληρώ παρατηρώντας το προφανές, εξήγησέ μας το ρόλο σου εδώ μέσα.
      Και τον μανιώδη ΄ζηλο σου να βρίσκεις την παραμικρη αφορμή για να γράφεις ενάντιων μας.
      Η στάση σου είναι υπερβολικά ύποπτη σε μία εποχή που το γραφείο της Μητρόπολης κατά των αιρέσεων και πάμπολλες ορθόδοξες εταιρίες αποδεδειγμένα λειτουργούν τοιουτοτρόπως και διαβάλουν συνεχώς τους αρχαιόθρησκους στα μέσα δικτύωσης.
      Όχι μόνο δεν είσαι καθόλου αντικειμενικός, και δεν έχεις πάρει ποτέ θέση στα κακώς κείμενα των χριστιανων, αλλα βρίσκεις την παραμικρή αφορμή (ακόμη και αν δεν υπάρχει) σαρώνοντας το αρχείο για να κατηγορήσεις και να επισημάνεις τα ΄΄λάθη΄΄ μας, κατά την κρίση σου βέβαια.

      Δεν με ενδιαφέρει ποιος ανώνυμος είσαι, και που ανήκεις είναι όμως ανώφελο να κρύβεσαι πίσω απο το δάκτυλό σου καθώς η στάση σου φανερώνει περίτρανα το ποιόν σου!

      Διαγραφή
  4. Προχωρούμε στο όμαιμο. Εδώ τα πράματα δυσκολεύουν λίγο. Πόσο παλιά πρέπει να πηγαίνει αυτό το όμαιμο και πόσοι ξέρουν το γενεαλογικό τους δέντρο αρκετά παλιά για να το ξέρουν; Αλλά και πάλι η κοινή λογική αρκεί. Προφανώς οποιοσδήποτε καταγόμενος από εξελληνισμένες οικογένειες ή εθνικές ομάδες δεν μας κάνει αφού εξ ορισμού δεν είναι Ελληνικής καταγωγής. Οι απόγονοι των φιλελλήνων σαν τον Κωσταντίνο Σμολένσκη νικητή του Βελεστίνου το 1897 Έλληνες; Ο Λορένζος Μαβίλης που άφησε την τελευταία του πνοή στο Μπιζάνι; Φευ της αμαρτίας.
    Ο Κρητικός κύριος, συγγνώμη, ο κάτοικος Κρήτης κύριος που προσυπογραφόταν “Βιντσενζος είν’ ο ποιητής και τη γενιά Κορνάρος” στον Ερωτόκριτο ή κάποιος Ιωάννης Καποδίστριας; Σε ουδεμία περίπτωση όπως και κάθε άλλη ιταλικής καταγωγής Ελληνική οικογένεια. Οι απόγονοι των Βαυαρών του Όθωνα σαν κάποιο κύριο Νιδέρ ο οποίος οδήγησε τα Ελληνικά στρατεύματα από τη Μακεδονία και τη Μικρά Ασία ως την Ουκρανία και τη Ρουμανία; Ουδεπόποτε. Ή για να πάμε λίγο παλιότερα τι θα κάνουμε με όλους αυτούς τους εξελληνισμένους Αρμένιους του Βυζαντίου, σαν μια κάποια οικογένεια Κουρκούα , κάτι περίεργες ομάδες κατοίκων της Ελληνικής Μικρας Ασίας που ακούγαν στα ονόματα Ελληνογαλάται και Γοτθογραίκοι, τους απογόνους των δούλων των αρχαίων Ελληνικών πόλεων και κάθε άλλη αλλογενή ομάδα που εξελληνίστηκε στην πορεία του χρόνου; Προφανώς το “όμαιμον” δεν καλύπτεται ούτε από αυτούς ούτε από τους απογόνους τους.Πώς μπορεί ένας ακραιφνής Αιτωλός Ευρυτάνας και κάποιος απόγονος εξελληνισμένων Κελτών της Μικράς Ασίας να είμαστε όμαιμοι; Αδύνατον των αδυνάτων. Μαθαίνω επίσης ότι κάποτε στην Κύπρο εκτός από Ελληνικές υπήρχαν και μια δύο Φοινικικές αποικίες. Τέρμα το “ομαιμον” και με σας κύριε Χωροδεσπότα αν δεν μου φέρετε αποδείξεις της γενεαλογίας σας μέχρι των Μυκηναϊκών χρόνων που να μην έχει καμία επαφή με την Ιδαλία. Για το Κίτιο δεν το συζητώ καν. Για τους Ετεοκυπρίους θα αποφασίσω αναλόγως των λοιπών στοιχείων. Και κάπου εδώ το κυνήγι του φαντάσματος του “όμαιμου” αγγίζει το γελοίο. Και τέλος κατά συνέπεια οι Τουρκόκρητικοι, αμιγώς Ελληνικής καταγωγής στη συντριπτική τους πλειοψηφία και φανατικοί Τούρκοι αφού έχουν το “όμαιμον”…και το “ομόγλωσσον” είναι πιο Έλληνες απ΄ ότι οι καταγόμενοι από εξελληνισμένες οικογένειες μέσα στην πορεία των αιώνων. Σπουδαία αρχή. Φυσικά το όμαιμον το διέθεταν επίσης και οι γενίτσαροι και εξακολουθεί να το διαθέτει σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού της σημερινής Τουρκίας που προέρχεται από τους εξισλαμισμένους Ελληνικούς πληθυσμούς. Ή μήπως πιστεύουμε ότι κάθε κάτοικος της σημερινής Μικράς Ασίας είναι απόγονος των 200,000 Τούρκων εισβολέων του 11ου αιώνα και μόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΠΩΤΑΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΝΔΟΞΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΠΟ ΗΦΑΙΣΤΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΩΛΕΙΑΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ΄.ΕΚ. ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΕΣ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΕ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΜΝΗΜΗΣ΄.ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΛΛΩΝ.ΗΦΑΙΣΤΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με βάσει τους αριθμούς των θυμάτων, μέχρι και 10.000.000!!! στη Σκυθόπολη που είχε γράψει κάποιος Λεωνίδας, των "διωγμών" που έχουν υποστεί από τους Χριστιανούς ουσιαστικά δεν έχει μείνει κανένας Έλληνας...
    Αφού η Πόλη έπεσε γιατί είχε ξεκινήσει η επανελλήνιση και ο αγώνας του 21 ήταν για την απελευθέρωση απο τους Τούρκους συνεχιστές του Βυζαντίου και απο τους ρασοφόρους, κατα τον απολλώνιο και τους άλλους υποστηρικτές του πως γίνεται μια ζωή ο Έλληνας να είναι Χριστιανός; Πως απέτυχε αυτή η επανελλήνιση και επανάσταση; Απλά γιατι ποτέ δεν έγινε και πολύ απλά αυτά είναι μαλακίες απο αμόρφωτος που το παίζουν διδάκτορες.
    Μπροστά σαυτους ακόμα και ο Λιακόπουλος φαίνεται πανεπιστήμονας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή