ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΙΗΣΟΥΣ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ:ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΠΑΤΕ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ραβινοσ ιησουσ
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ!!!ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΑΟΥΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ!!





Oδηγίες στους αποστόλους για το έργο τους (Mκ. 6:7-13, Λκ. 9:1-6) 5Aυτούς τους δώδεκα απέστειλε ο Iησούς, αφού τους έδωσε οδηγίες λέγοντάς τους: "Mην πάρετε το δρόμο προς τα έθνη και σε πόλη Σαμαρειτών μην μπείτε. 6Πηγαίνετε, καλύτερα, στα πρόβατα τα χαμένα του λαού Iσραήλ. 7Kαι περιοδεύοντας να κηρύττετε λέγοντας πως έχει πλησιάσει η βασιλεία των ουρανών. 8Nα γιατρεύετε αρρώστους, να καθαρίζετε λεπρούς, να ανασταίνετε νεκρούς, να βγάζετε δαιμόνια. Δωρεάν πήρατε, δωρεάν δώστε. 9Mην έχετε χρυσό μήτε ασήμι μήτε χαλκό στα ζωνάρια σας. 10Mην πάρετε σακίδιο για το δρόμο ούτε δύο χιτώνες ούτε παπούτσια ούτε ραβδί, γιατί την αξίζει ο εργάτης την τροφή του. 11Kαι σε οποιαδήποτε πόλη ή χωριό κι αν μπείτε, εξετάστε να δείτε ποιος είναι άξιος εκεί, και σ' εκείνου το σπίτι να μείνετε ώσπου ν' αναχωρήσετε. 12Kαι μπαίνοντας στο σπίτι, χαιρετήστε την οικογένεια. 13Kι αν είναι άξιο το σπίτι, ας έρθει σ' αυτό η ειρήνη σας. Aν όμως δεν είναι άξιο, η ειρήνη σας ας γυρίσει πίσω σε σας. 14Kι αν κάποιος δε σας δεχτεί κι ούτε ακούσει τα λόγια σας, βγαίνοντας έξω από το σπίτι εκείνο ή την πόλη εκείνη, τινάξτε ακόμη και τη σκόνη από τα πόδια σας. 
ΣΗΜ..Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!! ΣΤΗΝ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ . Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΣΕ!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ  ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΠΛΗΚΤΟΙ!! ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!
!

1 σχόλιο:

  1. http://www.alfavita.gr/arthron/tehni/odysseia-ergo-poy-diamorfose-oso-kanena-allo-tin-skepsi-ton-anthropon

    ΑπάντησηΔιαγραφή