ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!ΠΩΣ ΟΙ 2.000 ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΕΓΙΝΑΝ 100.000

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!!!ΠΩΣ ΤΑ 2.000 ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΓΙΝΑΝ
Πορεία για την έκδοση Κάρτας του Πολίτη
100.000!!ΜΑΛΛΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ!!
ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ  ΜΑΥΡΗ ΣΑΝ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ!!
Πορεία για την έκδοση Κάρτας του Πολίτη
Ολοκληρώθηκε μετά τις επτά το βράδυ η εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν στον κέντρο της Αθήνας εκπρόσωποι της Εκκλησίας και μέλη χριστιανικών οργανώσεων, τα οποία διαφωνούν με την έκδοση της Κάρτας του Πολίτη.
ΠΗΓΗ ΕΘΝΟΣ:ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ  ΜΑΥΡΗ ΣΑΝ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ!!

Περίπου δύο χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στο Πεδίο του Άρεως και εν συνεχεία, μετά τις ομιλίες εκπροσώπων των οργανώσεων, πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή.
Πορεία για την έκδοση Κάρτας του Πολίτη
Με ψήφισμα, που παρέδωσαν στη Βουλή μέλη της Πανελλήνιας Κληρολαϊκής Επιτροπής Αγώνα, της οποίας προεδρεύων είναι ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιότης, καλούν τα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου να δηλώσουν ευθέως τις θέσεις τους απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, που, ανεξάρτητα από την πίστη μας, απειλεί, όπως υποστηρίζουν, ευθέως την ελευθερία του ανθρώπινου προσώπου. Υποστηρίζουν επίσης ότι «η κάρτα του πολίτη είναι αντίθετη με το ελληνικό σύνταγμα και το ευρωπαϊκό δίκαιο».
Ο πρωτοπρεσβύτερος, Χρήστος Χριστοδούλου, εξέφρασε την βαθύτατη ανησυχία του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Επίσημη τοποθέτηση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας αναμένεται με την δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου, ενώ έχει ήδη συσταθεί επιτροπή νομικής και θεολογίας για την περαιτέρω διερεύνηση των θεμάτων που άπτονται της κάρτας του πολίτη.

Ολοκληρώθηκε μετά τις επτά το βράδυ η εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν στον κέντρο της Αθήνας εκπρόσωποι της Εκκλησίας και μέλη χριστιανικών οργανώσεων, τα οποία διαφωνούν με την έκδοση της Κάρτας του Πολίτη.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου