ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Tα Ελληνικά καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο και πολλαπλασιάζονται αυτά των λαθρομεταναστών

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ! ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ! Πέρασε από το υπουργικό συμβούλιο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο προβλέπει αυτόφωρο από το πρώτο ευρώ χρέους και διαπόμπευση στο διαδίκτυο πέραν κάποιου ποσού οφειλής. Φυσικά δεν πρέπει να γίνεται λόγος για τους μεγαλοφοροφυγάδες, αφού αυτή έχουν τα μέσα για να εκβιάσουν μια κυβέρνηση τόσο δειλή όσο οι Ελληνικές. Μία κυβέρνηση που παρότι πολλοί αναγνωρίζουν την ΑΟΖ της αυτή δεν τολμά να την διεκδικήσει.
Οπότε και με δεδομένη την πείρα σχετικά με φορολογικά νομοσχέδια που δεν μπόρεσαν να χτυπήσουν τους μεγαλοφοροφυγάδες καταλαβαίνουμε τι θα γίνει και με αυτό το νομοσχέδιο. Σε άλλα νέα αύξηση του πληθωρισμού (δηλαδή των τιμών) δείχνει η ΕΛΣΤΑΤ σε ποσοστό 4,9%. Την ίδια ώρα ο Γενικός Δείκτης Νέων Παραγγελιών στην Βιομηχανία έδειξε μείωση 6,5%. Οπότε συμπεραίνουμε το εξής απλό. Αν η κυβέρνηση επιμείνει σε αυτό το φορολογικό νομοσχέδιο, με τις παρούσες συνθήκες της οικονομίας προβλέπεται να γεμίζουν οι φυλακές με Έλληνες που δεν είναι φοροφυγάδες, αλλά αδυνατούν να ακολουθήσουν τον γρήγορο βηματισμό της κυβερνητικής φορομπηχτικής πολιτικής.

Ήδη στους δρόμους των Αθηνών τα Ελληνικά μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο και πολλαπλασιάζονται τα μαγαζιά των λαθρομεταναστών, τα οποία φυσικά δεν έγκεινται στους νόμους, αφού τα περισσότερα δεν έχουν ούτε άδεια, ούτε ταμειακή μηχανή.

xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου