ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ" ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!

Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΡΑΝΟΙΑ!! Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΟΣΙΑ ΜΑΤΡΩΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ..ΑΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΤΗ!!!ΧΑΧΑΧΑ!!ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ

Η οσία θαυματουργή Ματρώνα η αόματη και παράλυτη ψευτοαγία!!!  ΡΕ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΙΛΑΤΕ??ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!  ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ!! 
alt
Η Αγία Ματρώνα γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1881, στο χωριό Σέμπινο της Ρωσίας από γονείς χωρικούς φτωχούς μα πολύ ευλαβείς. Ήταν το τέταρτο παιδί τους και από θαυματουργική επέμβαση οι γονείς της την κράτησαν και δεν

την έδωσαν σε ορφανοτροφείο όταν αυτή γεννήθηκε.
Βαπτίστηκε Ματρώνα προς τιμήν τής Οσίας Ματρώνας τής εν Κωνσταντινουπόλει και η αγία, η οποία σημειωτέων γεννήθηκε αόμματη (χωρίς δηλαδή οφθαλμούς, με κενές τις κόγχες) έδειξε από νωρίς την θεία της εκλογή. Αγωνιζόταν από μικρή στην προσευχή και γρήγορα φάνηκε και το διορατικό-προορατικό αλλά και το θεραπευτικό της χάρισμα. Γνώριζε αμαρτίες, σκέψεις, και πράξεις των ανθρώπων. Ένοιωθε και προγνώριζε συμφορές και καταστροφές, με τις ευχές της δε, θεράπευε πλήθος αρρώστων που συνέρρεαν όχι μόνο από το χωριό της αλλά και από την ευρύτερη περιοχή.
Στην εφηβική της ηλικία πήγε σε αρκετά προσκυνήματα συχνά συνοδευόμενη από την κόρη ενός πλούσιου ευγενούς της περιοχής. Λέγεται ότι σε μία επίσκεψή της στην Κροστάνδη, στον ναό όπου λειτουργούσε ο Άγιος Ιωάννης, εκείνος μετά από την Θεία Λειτουργία παρεκάλεσε τον κόσμο να παραμερίσει για να περάσει η δεκατετράχρονη τότε Ματρώνα λέγοντας: «Έλα Ματρώνουσκα, έλα σε μένα. Ιδού έρχεται η αντικαταστάτριά μου, ο όγδοος στύλος της Ρωσίας!» προμηνύοντας την αποστολή της Αγίας για την εκκλησία και τον πολυπαθή Ρωσικό λαό. Λίγα χρόνια αργότερα η Αγία καθηλώθηκε εξαιτίας μόνιμης παράλυσης στα πόδια. Παρέμεινε έτσι καθιστή έως το τέλος της οσιακής ζωής της.

Με την κομμουνιστική επανάσταση, το 1925, μετακόμισε στη Μόσχα όπου και πέρασε το υπόλοιπο της ζωής της, περιπλανώμενη από σπίτι σε σπίτι, κατατρεγμένη, βοηθώντας πλήθη βασανισμένων ψυχών, με ψυχικές μα και σωματικές ασθένειες, τους οποίους έσωσε με την προσευχή και καθοδήγησε στη σωτηρία. Όπου και αν πήγαινε, σε όποιο σπίτι και αν φιλοξενούνταν έφερνε την ειρήνη και την ηρεμία στις ψυχές, άλλοτε χαριτολογούσε με τους ανθρώπους και άλλοτε τους έλεγχε με δριμύτητα, και τους νουθετούσε. Ήταν επιεικής, θερμή και ευσπλαχνική, δεν έκανε κηρύγματα και διδασκαλίες μα ήταν ολιγόλογη, λακωνική. Δίδασκε τον κόσμο να αποφεύγει την κατάκριση και να εμπιστεύεται το θέλημα του Θεού. Να κάνουν θερμή προσευχή και συχνά τον σταυρό τους θωρακίζοντας έτσι τον εαυτό τους. Συνιστούσε συχνή μετάληψη των Αχράντων Μυστηρίων και αγάπη στους ασθενείς και ηλικιωμένους.
Η Αγία δίδασκε όχι με τα λόγια αλλά με τον βίο της. Η αρετή της συνίστατο στην μεγάλη της υπομονή και καρτερία, και την απόλυτη αγάπη της και εμπιστοσύνη στο Θεό.
Αυτή ήταν η Αγία Ματρώνα η αόμματος. Τρεις ημέρες πριν την κοίμησή της ο Κύριος της απεκάλυψε την τελείωσή της ώστε εκείνη να προετοιμαστεί. Προείπε και τα εξής:
«Όταν πεθάνω, στον τάφο μου θα έρχονται λίγοι, μόνο οι οικείοι μου, και όταν θα πεθάνουν και εκείνοι θα ερημώσει ο τάφος μου, σπάνια θα έρχεται κανείς. Μα μετά από χρόνια ο κόσμος θα με γνωρίσει και θα έρχονται σαν κοπάδια για να βοηθηθούν. Και εγώ θα τους ακούω και όλους θα τους βοηθώ.»
Είπε ακόμη: «όλους που ζητάνε βοήθεια από μένα θα τους συναντώ μετά τον θάνατό τους».
Κοιμήθηκε στις 2 Μαΐου 1952 και έκτοτε χιλιάδες πιστούς ορθοδόξους από όλο τον κόσμο έχει η Αγία βοηθήσει, και πολλοί είναι εκείνοι που επικαλούνται την παρρησία της στον Κύριο.
Στις 8 Μαρτίου 1998 έγινε η ανακομιδή των ιερών λειψάνων της που μεταφέρθηκαν στην Ιερά Μονή της Αγίας Σκέπης στη Μόσχα, όπου χιλιάδες προσκυνητές περιμένουν υπομονετικά καθημερινά για να τα προσκυνήσουν.
Πηγή: http://agiospanteleimon.wordpress.com/

1 σχόλιο:

  1. Γεια γαιλια και γεια κλαματα ηνε αυτοι οι χρισταηνοταλυμπαν. Τα πρωβατα τα κρατταναι με ψεματα και φωβω.
    Ζυτο ο Διας και ο Απολοννιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή